Sõitmise ja pildistamise mäng
Moderaator: Moded
Re: Sõitmise ja pildistamise mäng
blaa-blaa... viskame ka siis puid juurde. On jh kirjas, et SINU ratas peale avariid. ( aga mina küll ei loe välja, et ka peaks olema MINU)
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Aivar123 kirjutas:blaa-blaa... viskame ka siis puid juurde. On jh kirjas, et SINU ratas peale avariid. ( aga mina küll ei loe välja, et ka
peaks olema MINU)
Raisk ma nii lolli vastust küll oodata ei osanud,,,,annan alla.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
ja nüüd sõitma ning pildistama ning hiljem .
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Kontidest hakkas kahju nii, et avariid tekitama ei hakanud aga HD-mehe seiklused tuuleklaasil + loodus + ratas all paremas nurgas.
Ül: Ratas ja lennnuvahend.
vanalendur kirjutas:Ül: Ratas ja lennnuvahend.
Lennates oli selfie't raske teha, seega pildil sõbra ratas. Täna tehtud.
Uus ülesanne: Sinu ratas ja kruiisilaev/jaht. Päikeseloojangu eest saab plusspunkte.
Tom. kirjutas:Uus ülesanne: Sinu ratas ja kruiisilaev/jaht.
Pilt kustutatud. Mõttetu teema.
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
-PitBull- kirjutas:No t***, kirjutasin eesti keeles: SINU ratas pärast avariid.
Ei tee paha kui lausa 2 ülesannet aktuaalsed on
Sinu tsikkel ja lehm/lammas/mõni muu pudulojus
Sa ei suutnud linnahalli normi täita ja võtsid suva tondi (kes ülesannet ei täitnud ja pilti ei pannud) jutu kontekstist välja ning ehitasid endale lambist uue ülesande?
Mis point sellel teemal üldse siis on? järgmine mees vaatab, et a talle ei meeldi, panen mingi suva pildi ja uue ülesande?
Kaukaaslane kirjutas:-PitBull- kirjutas:No t***, kirjutasin eesti keeles: SINU ratas pärast avariid.
mella kirjutas:suva tondi (kes ülesannet ei täitnud ja pilti ei pannud)
Kuradi mudakonn kukub keset päeva solvama Ja kui sind koolis lugema oleks õpetatud paremini ja asjadest paremini aru saaksid, siis mõistaksid, et see polnud üldsegi mitte ülesandena mõeldud
Aga eks kui muud teha pole siis ikka kraaksuda vaja kusagil... samal põhjusel tegin ka mina selle postituse ja tegelt ma ei viitsi siin jälle mölisema hakata..

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänatud: 6 korda
See on see, kui jutt läheb mölaks ja keegi ei saa aru enam, kus õige ots on. Hea küll, kui minu ülesanne ei niiväga ei meeldi, võib selle tähelepanuta jätta või siis pudulojusena Mellat kasutada
OK, no offence. Lihtsalt oli üks avariipilt käepärast. Osta ära või tee järgi
mella kirjutas:Sa ei suutnud linnahalli normi täita ja võtsid suva tondi (kes ülesannet ei täitnud ja pilti ei pannud) jutu kontekstist välja ning ehitasid endale lambist uue ülesande?
Mis point sellel teemal üldse siis on? järgmine mees vaatab, et a talle ei meeldi, panen mingi suva pildi ja uue ülesande?Kaukaaslane kirjutas:-PitBull- kirjutas:No t***, kirjutasin eesti keeles: SINU ratas pärast avariid.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Palun selgitage nüüd, mis pilti vaja on. Mul on arvutis nii oma tsikli kui iseendaga matsu pilte (vahetult peale matsu - tsikkel lebamas minu otsas), on oma tsikli + lehmaga pilte jne.. Mida panna, et asi mölast jagu saaks ja normaalselt jätkuks?
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
reeglitest natuke mööda,mu eelmine tsikkel ja pilt tehtud augusti kuu lõpu poole
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Ja järgmine ülesanne oleks...?
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
uus ülesanne: sinu ratas tee ääres mille juures töötava vilkuriga politsei auto,mul omal jäi see pilt tegemata
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
TÄIESTI mõttetu teema. Mingit loogikat ei ole, järgnevust ei ole. ei viitsi rohkem jälgida.
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
mella kirjutas:TÄIESTI mõttetu teema. Mingit loogikat ei ole, järgnevust ei ole. ei viitsi rohkem jälgida.
+1
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänatud: 11 korda
mella kirjutas:TÄIESTI mõttetu teema. Mingit loogikat ei ole, järgnevust ei ole. ei viitsi rohkem jälgida.
Juba pikemat aega sama asi siin.
Sama mõttetu on panna ülessannet mida 90% liikluses liikuvaid rattaid ei ole suutelised täitma.
Suutelised on vast ikka paljud, iseasi on see kas keegi tahab selle teema nimel riiki toetama hakata
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Pole tsikliga elu sees trahvi saanud. Aga mingil siniste mehikeste infoüritusel võiks niisama poseerimispildi välja kaubelda.
Aga kuidas seda pilti teed, kui vilkur töötab, ei tööta, töötab, ei tööta, töötab, ei tööta...
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
pühak kirjutas:Pole tsikliga elu sees trahvi saanud. Aga mingil siniste mehikeste infoüritusel võiks niisama poseerimispildi välja kaubelda.
![]()
Aga kuidas seda pilti teed, kui vilkur töötab, ei tööta, töötab, ei tööta, töötab, ei tööta...
1-töötab
0-ei tööta
vanakooli vilkuri 1010101010 tekkis sellest, et seal sees olev peegel pöörles, tagataustalt on ikka näha vilkuri töötamist.
Ma ei tahaks hästi uskuda, et praeguseks on kõik vilkurid ledidele üle läinud...
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
simp kirjutas:pühak kirjutas:Pole tsikliga elu sees trahvi saanud. Aga mingil siniste mehikeste infoüritusel võiks niisama poseerimispildi välja kaubelda.
![]()
Aga kuidas seda pilti teed, kui vilkur töötab, ei tööta, töötab, ei tööta, töötab, ei tööta...1-töötab
0-ei tööta
vanakooli vilkuri 1010101010 tekkis sellest, et seal sees olev peegel pöörles, tagataustalt on ikka näha vilkuri töötamist.
Ma ei tahaks hästi uskuda, et praeguseks on kõik vilkurid ledidele üle läinud...
Kaks miilitsat on alarmsõidul ja juht ütleb teisele, et vaata, kas vilkur ikka töötab. Teine pistab pea aknast välja ja kommenteerib:
"Töötab, ei tööta, töötab, ei tööta, töötab, ei tööta..."
PS: Kunagi sai tööülesannete täitmise tõttu oranž vilkur ostetud. Just selline pöörleva peegliga. Pirn on keskel paigal ja põleb sisselülitatud vilkuri korral pidevalt. Vilkur siiamaani töökojas riiulil. See ju sinisega võrreldes tööpõhimõttelt sama, ainult klaasi värv on teine. Sellel olen ikka mõne korra pirni ka vahetanud...
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Ei saanud siis selle pildiga nüüd keegi maha Algavat hooaega!
Uus pilt siis võiks siin olla minu ratas ja lumine suusarada, kiirustage sm unetud, veel on kuskil ...
-
- Tsikkel: IZ,Jawa,GSXF,R1,XL1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
See pilt on juba olemas siin Vaata Tartu Tsiklimeeste teemat. Pole küll jah ainult 1 ratas ja suusamägi, vaid koguni 5 ratast
Vanad pildid ei lähe arvesse, ikka alates tänasest leidke suusarada. Uskuge või mitte, aga neid veel on. Minuteada isegi vähemalt kahes kättesaadavas kohas.
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Pilt on 20 min vana, peaks sobima. Suusatajad olid ka rajal, aga neist jäid vaid halod järgi:) Aga vastutasuks tahaks midagi vanemat. Võimalus sobrada mälestustes nii hooaja alguseks. Ehk siis palun pilti sinu kolmanda motomatka kolmandast päevast:)
Kk
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Kolmas trip viis meid Horvaatiasse. Kolmandal päeval olime oma raskete kandamitega koormatud raudruunadega Poolas veel.
Järgmine ülesanne: sinu tsikkel tee ääres kiirremondis.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Miks keegi teel rattaid ei lõhu nüüd? Kas lavastada võib?

quote="daub" Miks keegi teel rattaid ei lõhu nüüd? Kas lavastada võib?[/quote]
Kas see sobib?
Remonti tehti, tee oli ka nagu..
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
mart211 kirjutas:Kas see sobib?
ja järgmine ülesanne?
Pinchu kirjutas:mart211 kirjutas:Kas see sobib?
ja järgmine ülesanne?
No et inimesed ikka läheksid sõitma, mitte arvutist vanu pilte otsima, siis pakun välja...sina tsikliga Viimsi Olerexis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.