Kogu pask Suzumenist
Moderaator: Moded
Re: Kogu pask Suzumenist
vilosius kirjutas:warlock, kallis naabrimees, jäta see teema rahule - Sa oled kõiki sitaauguni oma demogoogiaga ära tüüdanud. Tule läbi, ma teen Sulle käega või joome viina koos, tahaks selle teema nüüd kokku tõmmata lõpuks
Hehh! Hia sõna massab enamb, kui hale lats (uusvanasõna)!? Kokku tõmmatud.
Marek Kont
PS!"Ussike" ongi purgis nüüdseks...Läheks kasvõi kalale!T.Ü.R.A. ma ei või!
warlock kirjutas:vilosius kirjutas:warlock, kallis naabrimees, jäta see teema rahule - Sa oled kõiki sitaauguni oma demogoogiaga ära tüüdanud. Tule läbi, ma teen Sulle käega või joome viina koos, tahaks selle teema nüüd kokku tõmmata lõpuks
Marek Kont
Ole tänatud. Kumba ma nüüd poest toon, viina või salvrätte?
+358458693818
-
- Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
- Tänanud: 1 kord
baltroon kirjutas:Kiire googeldus nimele Marek Kont andis koheselt välja ühised tuttavad. Kiire kõne ühistele tuttavatele andis kinnituse, et tegemist tõenäoliselt kognitiivsete häiretega inimesega.
Mulle tuleb meelde Peeter Volkonski abikaasa - kes ON psühhiaater - väide, et ta ei ole näinud normaalsemat meest kui Peeter. Mina ei ole psühhiaater - aga Marek on üks normaalne mees küll. Nõmeduse kallal trollimine on äärmiselt normaalne .
Teema kokku tõmmatud. Ja nüüd läheme teeme ühe õlle, eks.
Margus Värton
Kui juba OT-ks läks siis..
Volkonski on tavaline ilane parm, tänu kellele ma aastaid tagasi oleks äärepealt oma töökoha kaotanud. Nii et tema naisele sooviks ka edu ja jõudu ja samas küsimus, et "kust Sa oma psühhiaatri diplomi ostsid!? Peetrilt?" Volkonski samastub minu jaoks teise "geeniuse", nimelt Jan "ürgmees" Uuspõlluga.
+358458693818
-
vilosius kirjutas:Kui juba OT-ks läks siis..
Volkonski on tavaline ilane parm, tänu kellele ma aastaid tagasi oleks äärepealt oma töökoha kaotanud.
Töökohtade vahetamine ongi väga värskendav. Neist ei maksa kinni hoida
- M -
Martino kirjutas:vilosius kirjutas:Kui juba OT-ks läks siis..
Volkonski on tavaline ilane parm, tänu kellele ma aastaid tagasi oleks äärepealt oma töökoha kaotanud.Töökohtade vahetamine ongi väga värskendav. Neist ei maksa kinni hoida
- M -
Sinu jaoks on see karneval..
+358458693818
-
vilosius kirjutas:Sinu jaoks on see karneval..
Muidugi. Ja iseenese üle nalja visata peaks ikka oskama - ei ole me keegi liig tõsiseltvõetavad.
- M -
Martino kirjutas:vilosius kirjutas:Sinu jaoks on see karneval..
Muidugi. Ja iseenese üle nalja visata peaks ikka oskama - ei ole me keegi liig tõsiseltvõetavad.
- M -
Iseenese!?
Ma olin sedaaega ühes Tallinna restoranis algaja kelner ja see imbetsill tegi mulle oma nimele toetudes mu kahe (loe 2) kuupalga ulatuses "külma" arve. Viska siis iseenese üle nalja, kui paar kuud tööandja käest pappi ei saa..
Aga see on teine teema juba- "Hälvik-Iidolid"?
+358458693818
-
vilosius kirjutas:Iseenese!?
Ma olin sedaaega ühes Tallinna restoranis algaja kelner ja see imbetsill tegi mulle oma nimele toetudes mu kahe (loe 2) kuupalga ulatuses "külma" arve. Viska siis iseenese üle nalja, kui paar kuud tööandja käest pappi ei saa..
Aga see on teine teema juba- "Hälvik-Iidolid"?
s**t lugu, aga hea koolitund, usun. Ja tegelikult sobiks see lause ka Suzumeni teemat kokku võtma.
- M -
warlock kirjutas:vilosius kirjutas:warlock, kallis naabrimees, jäta see teema rahule - Sa oled kõiki sitaauguni oma demogoogiaga ära tüüdanud. Tule läbi, ma teen Sulle käega või joome viina koos, tahaks selle teema nüüd kokku tõmmata lõpuks
Marek Kont
Sry, uudishimu ei anna lihtsalt rahu
Marek, vasta nüüd ausalt, kas said või hakkasite jooma?
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
pole ammu viitsinud, tahtnud, võimalust olnud biker.ee foorumis sõna võtta. nüüd sai lihtsalt mõõt sai täis.
juba üle nädala näägutatakse teema ümber ja niikuinii kuhugi see ei vii. vähemalt mingit olulist tulemust see vaidlus siin ei anna ja midagi uut ei tõesta.
jääbki olema üks osa kontingenti, kes seletavad kui läbinägelikud nad olid ja kui idioodid teised olid, teine osa vaikib ja on arusaamatuses kuna nad ei osanud tegelikku monstrumit selles tegelases näha, ning kolmas punt, kes naudib tähelepanu sellega, et kaevavad teema ikka ja jälle välja, et nautida tähelepanu keskmes olemist, kuna neil on midagi vaja nii kindlalt tõestada (kinnitada sellega iseendale seda, et nemad pervod ei ole?) . mida kurat see enam annab või muudab?
kaua võib?
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Kri$o$ jutuga võiks teema lõppenuks lugeda. Kui kellelgi on veel midagi väga tähtsat öelda, saatku mulle ES. Aga nüüd läheb teema lukku.