Saugas saab tsiklitega sõita
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Re: Saugas saab tsiklitega sõita
rattaga minemises on yx miinus... see on nagu üheotsa pilet.. tagasi ei saa kuidagi
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Maarja kirjutas:ega kõik siis, Sepp, sinusugused pole
Mida see nüüd tähendas?
-
Teema algataja
tramm66 kirjutas:Raja tax oli minuarust tavaliselt tänavarattale 100 ja rinkarattale 200 - kõige täpsem info on otse haldajalt: Eiki Eriste, tel. 5154591
Ise üritan seal K hommikul juba varem kohal olla - väljas värske õhu käes palju toredam ratast kruttida![]()
Miski tava tööriistalaks on niigi kaasas, kel erisoove siis andke aegsasti teada - nännivalik http://www.dragbike.ee
Ilm: http://www.gismeteo.ru/city/hourly/4095/#tab_1 - nii, et päikesekreem tuleb kaasa võttaTerv,
Mati 5512336
Mati ega sul juhuslikult poest pole saada 2006 R1-le kukkumispunne kiige külge.
Ma olen homme tulemas ka saugale, äkki saad võtta ühed kaasa, hea oleks kui musta värvi aga kui ei siis käivad ka muud.
kui oskad hinda öelda sis ma tean võtta kaasas summat.
Mis kellast rajale võib minna juba, kuna sa olevat vist helistanud haldajale, tead äkki täpsemat aega, tuleks ka varem sinna siis.
Terv.
Marko
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Võtan kaasa, mustad 475.-eek, kell 11 üritan kohal olla ja siis saab peale ka juba...
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
tramm66 kirjutas:Raja tax oli minuarust tavaliselt tänavarattale 100 ja rinkarattale 200 -
vat see on selline veider vahetegemine millest ma tänaseni pole aru saanud...
rinkaratas on eeldatavalt kiirem ja jõuab teatud aja jooksul läbida suuremal arvul ringe ja kulutab rohkem seda auklikku asfalti seal? või?
miks mind see nii ärritab - lihtsalt, kuna mina olen koba ja ilusa sileda tänavagondlites rattaga ei julgeks seal sõita siis tuleks (ilmselt küll mitte homme kahjuks) tänavarattaga millel peal rinkagondlid. veniksin seal rajal nagunii teomoodi aga kuna "look" on rinkaässalik siis maksma peaks nagu rinkaratta omanik / ringrajasõitja? teisalt - ega see 200.- vms EEK pole mingi röövimine poole päeva jagu paarutamise eest seal ja 100 eest oleks nagunii juba justkui muidu saadud...
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
pacaan kirjutas:tramm66 kirjutas:Raja tax oli minuarust tavaliselt tänavarattale 100 ja rinkarattale 200 -
![]()
rinkaratas on eeldatavalt kiirem ja jõuab teatud aja jooksul läbida suuremal arvul ringe ja kulutab rohkem seda auklikku asfalti seal? või?
miks mind see nii ärritab - lihtsalt, kuna mina olen koba ja ilusa sileda tänavagondlites rattaga ei julgeks seal sõita siis tuleks (ilmselt küll mitte homme kahjuks) tänavarattaga millel peal rinkagondlid. veniksin seal rajal nagunii teomoodi aga kuna "look" on rinkaässalik siis maksma peaks nagu rinkaratta omanik / ringrajasõitja? teisalt - ega see 200.- vms EEK pole mingi röövimine poole päeva jagu paarutamise eest seal ja 100 eest oleks nagunii juba justkui muidu saadud...
Mul täpselt sama mõte. Tänavakondlid on hetkel just värvimises ja rinkakondlid külge kruvitud. Pole just suur raha, aga ikkagi topelt selle eest saaks kasvõi süüa osta vms.
-
- Kontakt:
Pole küll minu asi arutada aga sain sellest aru nii, et see imetabane "rinkaratas" eksponeerib endal toetajafirmade reklaame - järelikult maksab topelt. Ilmselt lage gondel äkki pole siis rinkaratas vms
ah, midaiganes.... maksan mis küsitakse aga nii vähe kui võimalik
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Junzu kirjutas:pacaan kirjutas:tramm66 kirjutas:Raja tax oli minuarust tavaliselt tänavarattale 100 ja rinkarattale 200 -
![]()
miks mind see nii ärritab - lihtsalt, kuna mina olen koba ja ilusa sileda tänavagondlites rattaga ei julgeks seal sõita siis tuleks (ilmselt küll mitte homme kahjuks) tänavarattaga millel peal rinkagondlid. veniksin seal rajal nagunii teomoodi aga kuna "look" on rinkaässalik siis maksma peaks nagu rinkaratta omanik / ringrajasõitja? teisalt - ega see 200.- vms EEK pole mingi röövimine poole päeva jagu paarutamise eest seal ja 100 eest oleks nagunii juba justkui muidu saadud...Mul täpselt sama mõte. Tänavakondlid on hetkel just värvimises ja rinkakondlid külge kruvitud. Pole just suur raha, aga ikkagi topelt
selle eest saaks kasvõi süüa osta vms.
Reg.tunnistus olemas,ülevaatus sees,kruvi number taha ja tõestagu ,et see on rinka ratas.Edit-et kui on repsoli või hannsree värvides siis on topelt.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Ise sõidan ka rinkakondlitega(tööandja kleps on ilustuseks peal)
kunagi jäi silma selline arutelu
Samas 200.- päeva eest on suht ok ju
Maarja kirjutas:harrastaja kirjutas:tramm66 kirjutas:tänavaratas sott ja rinkaratas 2 sotti per feiss
mitte et sellest täiendavast sotist väga kahju oleks aga millest selline huvitav hinnapoliitika?
rinkaratastel on ju sponsid, sellest see..
-
Teema algataja
kurat peab ikka tööl käimise ära lõpetama, segab hobisid Tuleks isegi kohale kui ei peaks nädala sees Tallinnas töötama ja harjutaks vähe painutamist.
Täpselt sama lugu , lausa närvi ajab, kui lugeda et juba kella 11-st kohal .Mu tööpäev lõppeb kell 18 Tallinnas. Kui järgmine nädal ilus ilm, siis peaks kohe vaba päeva võtma
-
Teema algataja
aimar12 kirjutas:Täpselt sama lugu , lausa närvi ajab, kui lugeda et juba kella 11-st kohal
.Mu tööpäev lõppeb kell 18 Tallinnas. Kui järgmine nädal ilus ilm, siis peaks kohe vaba päeva võtma
jah, ja siis õhtul kui väsinud oled peab veel Tallinna otsa ka tegema tagatipuks Mul oli vahepeal nädalake puhkust juunis aga siis nagu arvata võis sadas vihma pidevalt.
Pärnus mega ilus suveilm ja häälte järgi otsustades on Saugas juba korralik treening käimas...
Kuna ei ole kunagi Sauga ringrajal käinud siis äkki keegi ütleks kas või geograafilised koordinaadid kus see koht asub, kus saab teatava summa eest legaalselt täpiks tõmmata
???
(Kõik mis pole keelatud, ei ole siiski tihti ka lubatud)
-
Teema algataja
järgmises postituses on õige inf, läks kogemata valesti esimese korraga..
-
Teema algataja
MT_972 kirjutas:Kuna ei ole kunagi Sauga ringrajal käinud
siis äkki keegi ütleks kas või geograafilised koordinaadid kus see koht asub, kus saab teatava summa eest legaalselt täpiks tõmmata
???
näe siin on google mapsi link marsruudiga Pärnu kesklinnast täpselt sinna kohta kuhu sul vaja saada on
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Regiost leiad koha, kui liigud Pärnust mööda Haapsalu maanteed välja (maantee ristub kaubasadama teega ja siis sealt üle tee) Leiad vast üles küll.
Tänud! Nüüd siis tean kuhu minna!
(Kõik mis pole keelatud, ei ole siiski tihti ka lubatud)
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
tussu kirjutas:MT_972 kirjutas:Kuna ei ole kunagi Sauga ringrajal käinud
siis äkki keegi ütleks kas või geograafilised koordinaadid kus see koht asub, kus saab teatava summa eest legaalselt täpiks tõmmata
???
näe siin on google mapsi link marsruudiga Pärnu kesklinnast täpselt sinna kohta kuhu sul vaja saada on
Mine ringiga, sest seal on tee kinni ja jääd ühelepoole ringrada passima või sõidad üle raja kui teised sõidavad.
Marko kaamerast mõned pildid:
http://picasaweb.google.com/markosaue/A ... 6Om73aemdw#
-
- Kontakt:
Üle pika aja sai ka päikest rajal näha - juba oligi meelest läind mis loom see "ilus ilm" ringrajal on
Ja Arthurile kiiret paranemist!
tramm66 kirjutas:Ja Arthurile kiiret paranemist!
... mis värk? Külili või? Kui hullusti?
-
Teema algataja
Oma highsaidi tulemuseks sain katkise kannaluu ning pöidla. Pöial õnneks murdunud ei vaid oli liigestest väljas käinud. Kannaga soovitati ortopeediku juurde minna, et äkki vaja opereerida vms. keegi tunneb head ortopeedikut võiks mainida
Muidu oli väga viis päev sõitmiseks lõpuks sai isegi juba natuke kiiremini liiklema hakatud
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Nu vot ...selle pärast tuleb kiirendusel käija. Highside võimalused väiksemad
AE kirjutas:Oma highsaidi tulemuseks sain katkise kannaluu ning pöidla. Pöial õnneks murdunud ei vaid oli liigestest väljas käinud. Kannaga soovitati ortopeediku juurde minna, et äkki vaja opereerida vms. keegi tunneb head ortopeedikut võiks mainida
Muidu oli väga viis päev sõitmiseks lõpuks sai isegi juba natuke kiiremini liiklema hakatud
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
AE kirjutas:Oma highsaidi tulemuseks sain katkise kannaluu ning pöidla. Pöial õnneks murdunud ei vaid oli liigestest väljas käinud. Kannaga soovitati ortopeediku juurde minna, et äkki vaja opereerida vms. keegi tunneb head ortopeedikut võiks mainida
Näh Arthur! Sul on nyyd kuu aega, et terveks saada. Augustis olgu pärnus rajal oldud Ikkagi 2sel kohal oled ju eestikate arvestuses
Head paranemist sulle siis Arhtur ehk oled augustiks juba terve
Ai kurja, , no igatahes kiiret paranemist!
-
Teema algataja
AE
kui kondid terved aga muidu kuskil midagi valutab-väänatud jne siis soovitan dr.Tanaga`t. tallinnas, juhkentali 17a. intis saab leida tema kontakti.. väga hea orto...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.