Sinu vabandus!
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re: Sinu vabandus!
Jõudsin koju, sai korraks raali vaadatud ja siia üks mõtetu post tehtud.
http://www.krracing.ee/
Võtsin endale eesmärgiks täna kell11:00 toimuvat Ark teooria eksamil sooritamist tagada sellega et terve öö teen teste There Is NO way I will regret this
Jawarider kirjutas:Võtsin endale eesmärgiks täna kell11:00 toimuvat Ark teooria eksamil sooritamist tagada sellega et terve öö teen teste There Is NO way I will regret this
Tulemus on märgatav 57 õiget 60nest
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Parimad tervitused tsiklimeestele Branson'ist USA-st.
Palun arge kohe soimama hakake, et ma ei tunne tappidega tahti, kuid see klaviatuur on siin ilma nendeta ja ka trikitades ei onnestu see korralikult.
Siin on sooja juba 70-80 F ja tsikleid liikumas palju, peamiselt HD ja teised suuremad tsopperid, rollereid kohtab suht harva.
Soidaks sellise ilmaga juba ka ise, kuid pole millega soita.Muide arvutikastile ligi saamine oli ka probleemiks, sest kahes interneti punktis mulle teatati, et see "kast" lihtsalt ei toota ja ka minu telefon on "hapu" kuigi arvasin et valismaa pakett on teisel olemas.
Veelkord parimad tervitused, minu aeg arvutis hakkab otsa saama.
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Kui biker-i kasutajad ei pahanda, siis kirjutan veel mone rea.
Olen Aleksandria linnas varsti vist hadas, sest Tallinn ei vota lennukeid vastu. Kes kurat selle vulkaani seal ohku laskis?
Koik on praegu kena, kuid kui peaks kuskil lennujaamas vedelema, siis on jama suur.
Minu vabandus selles teemas kirjutamiseks seisneb selle, et paljud tuttavad osalevad selle foorumis ja minule antud "arvutikastis" olemise aeg on luhike ja koigile on positiivsest eksistensist ei joua teatada, siit aga ehk enamus selle leiab.
Muide tanavapilt ajab ila kull tilkuma, sest ca 70% liikuvatest tsiklitest on HD ja seda ka politseinikel nii et KZ1000P ma siin kandis ei kohta, kahju, et siit ei ole voimalik maad mooda koju soita.
Parimad tervitused koigile tuttavatele ja ka vahem tuttavatele biker-lastele ja palun puhuge oma summutitorudest tulevate gaasidega see tahm taevast minema. muide sooja on siin hommikul ca 15C ja paeval vahemalt 25C, muidugi telekakasti uudistes ja kraadiklaasidel kohtad tavaliselt farehaide.
Minu põhjuseks siis taas sattumine foorumisse üle väga pika aja.
Samuti sain ka inspiratsiooni oma ktmi elustamiseks
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Istusin garaazis ja likvideerisin tsiklilt vigasid mis tekkisid pärast annimatsil käimist, polnud veel pikka sõitu teinud pärast ümber ehitamist, igatahes tegin siis proovi ringi ja koju jõudes panin ratta garaazi ära ja tuppa minnes siis kuulen ühest autost imelikku kolinat. No kell oli juba 2 läbi ja natuke imelik et keegi lammutab autos sees, helistasin siis 110 ja enne kui politsei kohale jõudis ronis autost üks mees välja ning pani jooksu. Oli tagaakna ära lõhkunud pirukal ja üritas seest ust lahti saada et muruniidukiga punuma saada, andsin siis politseile tüübi kirjelduse ja nüüd siis otsivad teda.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 136 korda
- Tänatud: 346 korda
- Kontakt:
janis kirjutas:siis kuulen ühest autost imelikku kolinat. No kell oli juba 2 läbi
ma oleks arvanud, et mootor jooksis kokku. kord ammusel ajal kell 2 öösel kuulen, et keegi kõnnib köögis. esimesed kaks korda ei näinud kedagi. kolmanda korraga, ettevaatlikult hiilides, avastasin, et hoopis piim läks hapuks
Aga see on suht imelik, Janis, mis värk neil pirukatega on, ühel sõpsil (kes on siin foorumis tegelane) löödi vist samal ööl universaali tagaaken sisse ja viidi stuffi minema.
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 672 korda
- Tänatud: 430 korda
Piipz kirjutas:mis te muidu teete täna? Grillite vä? Ma tööl
Kus Sa selle raha paned
Piipz kirjutas:mul pole lihtsalt valikut, on selline töö
raha on alati liiga vähe
Kahjuks, õnneks ei ole sa ainuke kes pühad tööd on. Tuleb lihtsalt hiljem oma "Jaaniläbu" teha.
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
RD kirjutas:Piipz kirjutas:mul pole lihtsalt valikut, on selline töö
raha on alati liiga väheKahjuks, õnneks ei ole sa ainuke kes pühad tööd on. Tuleb lihtsalt hiljem oma "Jaaniläbu" teha.
+1
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Ärge muretsega, ma ka tööl.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: Honda Transalp
Piipz kirjutas:mis te muidu teete täna? Grillite vä? Ma tööl
+1
Jõudu jaanipäevalistele!
Faaaack, soomes ju ei ole õigel ajal jaanipäeva, kadestan kõiki teisi kes kodus ja mässavad"!!!!!!
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Head Jaani! Ja kui kellegil on ac-dc kuulamine pooleks, siis paluks ka minu eest kuulata
http://www.krracing.ee/
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 136 korda
- Tänatud: 346 korda
- Kontakt:
Juku21 kirjutas:Faaaack, soomes ju ei ole õigel ajal jaanipäeva, kadestan kõiki teisi kes kodus ja mässavad"!!!!!!
Sellepärast ma olen täna ka tööl
Piipz kirjutas:Juku21 kirjutas:Faaaack, soomes ju ei ole õigel ajal jaanipäeva, kadestan kõiki teisi kes kodus ja mässavad"!!!!!!
Sellepärast ma olen täna ka tööl
Sama siin, täna küll vabatahtlikult. Raha on vaja ju teenida
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Täna vabandaks ennast sellega, et sai siiani maaameti aerofotosid vahitud, kuna nädalavahetusel plaanis metsa sõitma minna...
Peale esiratta perutamist ja vilistamist pole küll isu pooliku varustusega sõitma minna.
Tund jookseb, aga mina ei jookse:D:D
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.