Pärnu/Pärnumaa motorratturid
Moderaator: Moded
Re: Pärnu/Pärnumaa motorratturid
Dimon-gor kirjutas:Tahaks sõita, aga 9. juuli meil Pärnus head üritused.
No eks ta nii on ,mida keegi endale huvitavaks peab.Endal huvi ka pikema sõidu pärast.
Penny mis kell väljasõi on laupäeval .Kuskil võiks siis kokku saada,oled sa seal Rutja lenuväljal käinud .
Mina ei ole .
oz-vald kirjutas:Penny mis kell väljasõi on laupäeval .Kuskil võiks siis kokku saada,oled sa seal Rutja lenuväljal käinud .
Mina ei ole .
Tere,
Katsuks ikka mingi kell 12 seal olla, näeks ava laksu ka ära. Nüüd ei teagi, kuidas minna - kas läheks läb Tallinna ja võtaks siin kusagil kellegile sappa või läheks otse. Ennem seal käinud ei ole.
Kui otse minna tuleks ainult 202 km, aga noh kuidas tee on seda ei tea.
You Bastard!
Kui olete üles leidnud Rakvere, siis läheb juba lihtsalt. Eelmine aasta olid seal üritusele suunavad viidad.
Põhimõtteliselt siis oli vist nii, et Rakverre sisse ei pidanudki keerama. Annate Rakvere poole minna, siis seal kuskil tuli mingi auto keskus äkki oli Silberauto vms, sealt oli vist vasakule keerata (nagu ülesse poole) siis niikaua kuni üle Narva mnt (oli vist Haljala poole) ja siis juba sinka vonka SMASH-i siltide järgi.
Edu
Penny kirjutas:oz-vald kirjutas:Penny mis kell väljasõi on laupäeval .Kuskil võiks siis kokku saada,oled sa seal Rutja lenuväljal käinud .
Mina ei ole .Tere,
Katsuks ikka mingi kell 12 seal olla, näeks ava laksu ka ära. Nüüd ei teagi, kuidas minna - kas läheks läb Tallinna ja võtaks siin kusagil kellegile sappa või läheks otse. Ennem seal käinud ei ole.
Kui otse minna tuleks ainult 202 km, aga noh kuidas tee on seda ei tea.
Ma arvan küll ,et võiks otse minna ja siis peaks mingi 10 startima.Paistab et rohkem tulijaid ka ei ole Laupäeval .
Kus see kokusaamine võiks siis olla.
Tere,
Tänud informatsiooni eest
Teeme äkki siis 9:30 seal Papiniidu statoili juures kokkusaamise? Saaks ennem paagi ka täis, kui minema hakkaks.
Muidugi kõik teised tulijad on ka oodatud.
You Bastard!
No nii andis saba kaasi rull. No nii juhtub ikka kui midagi pikalt ette planeerida mull jääb homne sõit vist vahele kui ma mingit lahendust asjale ei leja .
oz-vald kirjutas:No nii andis saba kaasi rull. No nii juhtub ikka kui midagi pikalt ette planeerida mull jääb homne sõit vist vahele kui ma mingit lahendust asjale ei leja
.
Yes sain kokku lapitud ,täitsa töötab nii et olen ikka tulija
Tere,
Tore võimalik, et üks inimene liitub homme veel meiega
Tervitades,
Tanel
You Bastard!
No nii saigi seal SMASH -il käiudud !!!Igati lahe ja võimas üritus! Suured, suured tänud Bennyle ja Tauntsile et, seltsi pakusite loodan väga et,sõit meiega meeldis! Ja kui meeldis siis võiks ju teinekordki midagi koos ettevõtta!
Terv.Silver
Laiksaarest.
oz-vald kirjutas:No nii saigi seal SMASH -il käiudud !!!Igati lahe ja võimas üritus! Suured, suured tänud Bennyle ja Tauntsile et, seltsi pakusite loodan väga et,sõit meiega meeldis!
Ja kui meeldis siis võiks ju teinekordki midagi koos ettevõtta!
Terv.Silver
Laiksaarest.
Tänaks ka omaltpoolt, igati lahe üritus ja seltskond oli
Teinekordgi.
Tanel
You Bastard!
Tere jälle!
Kas viljandise minejaid ka Laupäeval on http://motoramm.onepagefree.com/
Tere hommikust!
Kas Pärnakad võiks kah teha ühe tiiru kambakesi veel ennem sügist mõnda ilusasse kohta?
Holari
Holari kirjutas:Tere hommikust!
Kas Pärnakad võiks kah teha ühe tiiru kambakesi veel ennem sügist mõnda ilusasse kohta?Holari
Võiks tõesti
Teen veel ülevaatuse ära ja kindlustuse ka ,et saaks sügisballile minna(Kes veel lähevad pärnust ?)
Ja tallinna hooaja lõpetamisele Pidi vist tallinnas ka mingi tiirukene olema
Või siis kui vale jutt siis Tartu kanti
Holari kirjutas:Tere hommikust!
Kas Pärnakad võiks kah teha ühe tiiru kambakesi veel ennem sügist mõnda ilusasse kohta?Holari
No millal siis see sõit toimuda võiks.
Praegu lubab kenasid ilmasid, äkki mõni õhtu peale tööaega? Minupoolest, kasvõi täna(esmaspäeval)
Holari kirjutas:Praegu lubab kenasid ilmasid, äkki mõni õhtu peale tööaega? Minupoolest, kasvõi täna(esmaspäeval)
Kuramus, liituks ka teiega, kuid kahjuks ennem kuu lõppu Pärnu ei liigu. Vähemalt hooaja lõpetamisele lähen kindlalt
You Bastard!
Jah, isegi vähemalt tänaõhtul tööpostil pikemalt......Aga.........millal see lõpetamine on, mitte mingit infot ei ole selle kohta
-
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Holari kirjutas:Jah, isegi vähemalt tänaõhtul tööpostil pikemalt......Aga.........millal see lõpetamine on, mitte mingit infot ei ole selle kohta

Holari kirjutas:Jah, isegi vähemalt tänaõhtul tööpostil pikemalt......Aga.........millal see lõpetamine on, mitte mingit infot ei ole selle kohta
Siin ka ilus reklaam ja puha
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=532896#p532896
Et kes Pärnust üksikud minejad võiks ju ka pundi kokku ajada
Holari kirjutas:Jah, mina olen kül huvitatud minekust...kui muidugi lund ei saja:=
Eks tuleb siin siis teemat arendada
Tervitus taas kaas Pärnu(maa)lased. On ka mul üle tüki aja põhjust siia midagi kirjutada ja oma liigeseid klaviatuuril kulutada. Nimelt sain oma ratta parandusest kätte ja olen valmis ketserlikeks plaanideks: sõitma linnas, maanteel, päeval, öösel, lubatud kiirusega ja üle selle Kui kellelgi on huvi praeguste ilmadegs minna sõitu nautima, siis ühineksin meeleldi, andke ainult märku...
Ferrum
See nädal lubab hirmsaid ilmasid, aga sõita tahaks küll...äkki järgmine nädal?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.