Endurod metsaradadele (Harjumaa)
Moderaator: Moded
paarn, mina trükin endale selle seadustest väljavõtte paberile ja soovitan ka sinul seda teha. Loll pidi kirikus ka peksa saama, ütleb vanasõna. Kui me ei tea oma õigusi ja ka kohustusi, võivad igasugused jobud meile öelda mida nad heaks arvavad ja ei me oskagi neilt nõuda seaduse tsiteerimist, mis keelab antud tegevuse. Palju selliseid näiteid võib tuua ka ebakompetentsete politseinike kohta. Olen ka omalajal tassinud autos kaasas erinevatest õigusaktidest koopiaid, et võimalikku sarnast "rünnet" koheselt tõrjuda.
Aga nüüd võiks tõesti tagasi teemasse tõmbuda, või kolida teise varasemasse teemasse.
Aga nüüd võiks tõesti tagasi teemasse tõmbuda, või kolida teise varasemasse teemasse.
SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
Muide, politsei võib lugeda tagarattal sõitmise ohtlikuks liiklusele ja sel juhul pead ise tõestama, et see niimoodi pole, sest seadus otseselt tagarattal sõitu ei keela.JohnDoe kirjutas:mella ma ei näri tähti tõin lihtsa näite - vahest arva mendid närivad tähti kui liiga kauaks taga rattal sõitma unustad või üks käsi koguaeg püsti sõidad...
Jõutigi sinna välja et sedused on laiali tõmmatud ja asi selge....
nüüd siis see teema ehk koondub jälle piltide ja kogunemiste teemadeks...
kena kärnailma!
Väga hea lause on: liikluses osalemine ongi ohtlik ja selle vähendamiseks tuleks vähendada üldist liikumiskiirust viiele kilomeetrile tunnis. Või veel parem, keelata liiklemine hoopis.
Jah, see on demagoogia. Samas on ka pol. väide tagarattal sõidu ohtlikkusest demagoogia. See on paljuski tihendis kinni. Ja sel juhul tuleks 30% autos istuvatest "tihenditest" peatada, kuna nede sõit on ohtlik ka tavaliselt liigeldes.
Õnneks on enamus politseinikke tänapäeval mõtlemis- ja analüüsivõimelised isikud mitte burgerinäljas laiskvorstid.
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Ei see aeg oli selleks ajaks möödas, asi võis olla selle nn kallasraja teemas, mida mella mainis.toniskipper kirjutas:paarn. sa käisid seal hiius siis kui oli kogu hiiumaal metsamineku keeld
ja see tõttu ka sind sealt ära aeti ?
Kokkuvõtteks ma tänan Teid bikerlased, et selle asja minu jaoks selgeks tegite, usun et ka teistel see nüüd selge on. Kuigi seda rohelist teemat alustades, ei olnud mu mure seotud mitte metsateedega vaid päris metsas ja soos sõitmisega. Tänan, et te mu silmaringi ja teadmisi avardasite!
Muretut metsateedel kärnatamist Teile ja ettevaatust, et kallasrajale ei satu

Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
võta mind kaasaboob kirjutas:Vaielge palju vaja, mina igatahes lähen metsaboob kirjutas:Nii, kuna omal jäi nädalavahetusel kaherattaline sõber metsa viimata, plaan minna täna õhtul umbes kell 17:30 Keskpolügonile Pala kanti tiirutama.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Nendele kahele motomehele oleks mul väikene soovitus, sõitke metsas mitte looduskaitsealal. Pärnus on radasid kus sõita tohhujaa. Saad/te oma lc4'dest võtta kõik mis annab. Reius on kõik kohad radu täis kus saate sõita + reiu kestvuskrossi rada...parim koht kus pärnus sõita. 

Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
even if you win, you're still retarded.
RacerX-il on väga õige ja oluline point. Me ju tahame metsas sõita. Püüame siis pilli mitte lõhki ajada. S.t. toetume seadustele ja eeskirjadele ning püüame arvalikku arvamust mitte enda (enduro) vastu üles keerata.
Selle taha, et palkide väljavedu metsast või traktorid põllul _ka_ loodust reostavad, me küll pugeda ei saa! Palgivedu ja põllutööd on paratamatu majandustegevus ja helikopteriga seda teha ei saa.
Selle taha, et palkide väljavedu metsast või traktorid põllul _ka_ loodust reostavad, me küll pugeda ei saa! Palgivedu ja põllutööd on paratamatu majandustegevus ja helikopteriga seda teha ei saa.
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
Ega iga jobust roheline ikka ei tule küll määgima ja trahviraamatuga vehkima:Vat selle kujunemisega on imelikud lood, olime sel suvel hiiumaal ja mere äärde viis nn metsatee, kus olid autod ja ATV-d sõitnud, soitsime siis ka seda teed pidi ja panime telgid metsa äärde. Siis tuli aga keskkonnainspektsiooni inspektor ja seletas, et see siin ei ole mingi tee ja see kividest lõkkekoht ei ole mingi lõkkekoht ja siin lõket teha, mootorsõidukiga sõita ega telkida, ei tohi, mis siis, et see ei ole kaitseala ega midagi, kusagil eestis ei tohi ja lihtsalt ajas meid minema.
AÕS § 142. Võõral maatükil viibimine
(1) Füüsilise isiku või eraõigusliku juriidilise isiku omandis oleval kinnisasjal, mis on omaniku poolt piiratud või tähistatud, ei või teised isikud omaniku loata viibida, kui seaduses ei ole sätestatud teisiti.
(2) Füüsilise isiku või eraõigusliku juriidilise isiku omandis oleval piiramata ja tähistamata kinnisasjal ei või teised isikud omaniku loata viibida päikeseloojangust päikesetõusuni, kui seaduses ei ole sätestatud teisiti.
Sellega ei tohi sa üldse koduhoovist välja tulla mujale kui krossirajale ja siis ka teise masina kastis. Kui sul just registreeritud pole.Holydonut kirjutas:Mhmm. Aga keegi tark oskab öelda kuidas Tallinnas, Nõmme ja Männiku territooriumil olevate "metsadega" lood on. Tohib seal sõita ? . Sõiduk on ATM Pit Bike 125cc ehk siis pmst krossikas veidi väiksemal kujul.
Miks on põlluharimine teistmoodi majandustegevus kui minu meelelahutus? Et põllul eraomandile traktoriga pappi teenides võib reostada ja mina enda puhkuseks ei või?oma_jope kirjutas:RacerX-il on väga õige ja oluline point. Me ju tahame metsas sõita. Püüame siis pilli mitte lõhki ajada. S.t. toetume seadustele ja eeskirjadele ning püüame arvalikku arvamust mitte enda (enduro) vastu üles keerata.
Aga poindist sa küll aru ei saanud! Traktorid ja palgivedu oli hoopis teises kontekstis - väljaveoteed ja nendel sõitmine.
Kuna tegemist on ARKis registreerimata (ja vist ka registreerimisele mittekuuluva) sõidukiga, siis võib sellega sõita vaid avalike teede välisel alal ja maaomaniku loal.Mhmm. Aga keegi tark oskab öelda kuidas Tallinnas, Nõmme ja Männiku territooriumil olevate "metsadega" lood on. Tohib seal sõita ? . Sõiduk on ATM Pit Bike 125cc ehk siis pmst krossikas veidi väiksemal kujul.
Ära mõtlegi ronida selle asjaga Nõmme või ka näiteks Harku metsa radadele!
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Kas sabale või tuled bikega?417 kirjutas:võta mind kaasaboob kirjutas:Vaielge palju vaja, mina igatahes lähen metsaboob kirjutas:Nii, kuna omal jäi nädalavahetusel kaherattaline sõber metsa viimata, plaan minna täna õhtul umbes kell 17:30 Keskpolügonile Pala kanti tiirutama.
Tegelikult võiksid tulla küll bikega, oleksid fotograafiks

Muide eilne piduriprobleem oli hoopis välimises piduriklotsis, mis oli pesast välja lükatud.

to tedre: ja nyyd mõtle veel ja siis veelkord kas sa void ka minu maal oma enduga sõita selleks mitte ettenähtud alal (ehk siis mitte teel). Jutt ei ole sellest et kas mina roheline J..* tulen sulle trahvikviitungit väänama kui sa minu maal juhuslikult seeni korjad voi mööda metsateed kulged.
ole palun viisakas ning ära edaspidi kasuta selliseid sõnu.
to mella: pyya natuke olla. Ma tean et sa saad tegelikult väga hästi aru kus on normaalne sõita ja mis on ylepiiri ära aja siin mingit jama meelelahutusest ja põllumajandusest. Saad ise ka aru et se lihtsalt suusoojaks aetu.
ning to all mylkad: Olgem viisakad ning katsugem arvestada ning respekteerida meie maad ning loodust. Võtkem rahulikult ning mõelgem enne kas ikka on vaja monest metsatukast risti läbisõita voi hoopis pisike tiir teha säästes sellega loodust ning kõikide närve. Kõik see miks ma seda juttu siin ajan on selleks, et ei tekiks olukorda kus enduga voib sõita vaid krossirajal. Ja teile teadmiseks et looduskaitse rinkondades on viimasel ajal sellest teemaast palju juttu olnud ning paljud kaitsealad plaanivad karmistada valvet ning just seda tõkestamaks mylkasid. Ja ega need pärnu kutid nyyd head sellele teemale kyll ei lisanud.
Eriti kuri ja .... roheline mehike.
ole palun viisakas ning ära edaspidi kasuta selliseid sõnu.
to mella: pyya natuke olla. Ma tean et sa saad tegelikult väga hästi aru kus on normaalne sõita ja mis on ylepiiri ära aja siin mingit jama meelelahutusest ja põllumajandusest. Saad ise ka aru et se lihtsalt suusoojaks aetu.
ning to all mylkad: Olgem viisakad ning katsugem arvestada ning respekteerida meie maad ning loodust. Võtkem rahulikult ning mõelgem enne kas ikka on vaja monest metsatukast risti läbisõita voi hoopis pisike tiir teha säästes sellega loodust ning kõikide närve. Kõik see miks ma seda juttu siin ajan on selleks, et ei tekiks olukorda kus enduga voib sõita vaid krossirajal. Ja teile teadmiseks et looduskaitse rinkondades on viimasel ajal sellest teemaast palju juttu olnud ning paljud kaitsealad plaanivad karmistada valvet ning just seda tõkestamaks mylkasid. Ja ega need pärnu kutid nyyd head sellele teemale kyll ei lisanud.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
AAMEN!toniskipper kirjutas:ning to all mylkad: Olgem viisakad ning katsugem arvestada ning respekteerida meie maad ning loodust. Võtkem rahulikult ning mõelgem enne kas ikka on vaja monest metsatukast risti läbisõita voi hoopis pisike tiir teha säästes sellega loodust ning kõikide närve. Kõik see miks ma seda juttu siin ajan on selleks, et ei tekiks olukorda kus enduga voib sõita vaid krossirajal. Ja teile teadmiseks et looduskaitse rinkondades on viimasel ajal sellest teemaast palju juttu olnud ning paljud kaitsealad plaanivad karmistada valvet ning just seda tõkestamaks mylkasid. Ja ega need pärnu kutid nyyd head sellele teemale kyll ei lisanud.
Ka roheline mehikene on inimene ja osad nendest on suutnud ka hobi tööga ühendada (käivad ise ka metsas mingi tehnikaga sõitmas vabast ajast). Lihtsalt tuleb sõita seal, kus on selgelt aru saada, et on varemgi sõidetud ning probleemi pole. Milleks on vaja sõita mülkast mööda, kui just selleks ongi metsa tuldud. Küllalt on metsateid, kus saab ainult traktoriga liikuda, kündke seal, palju jõuab, kahju sellest enam ei sünni (niikuinii tuleb traktor uuesti ja tsiklijälgi pole nagu olnudki).
Samuti on viisakas metsavahel rohelisi mehikesi kohates nendega veidi juttu teha, uurida, kas pole mingeid keeldusid ja kas osatakse soovitada, kuhu oleks hea sõitma minna, mitte eest ära kihutada. Tekitab sama tulemuse, kui sõidaks pollaril eest ära. Mina pole veel kohanud sellist rohelist mehikest, kellega ei saaks rahulikult rääkida ja peaks trahvi vms kartma, korra on palutud küll teise kanti keerata ja juhatati lausa teeotsad kätte, kus adrenaliinitaset tõsta saab.
EDIT: See teema oli ju selleks, et arutada kuhu ja millal metsa minna, mitte seda, kas rohelised on kurjad või mitte...
Viimati muutis boob, 20 Sept 2006, 10:11, muudetud 1 kord kokku.
Kui sa juhuslikult pole aru saanud, siis ükski NORMAALNE inimene ei roni oma traktoriga põldu harima, ega palke vedama VÕÕRALE maale. ega looduskaitse alale ilma seda eelnevalt maaomanikuga kooskõlastamata.mella kirjutas:Miks on põlluharimine teistmoodi majandustegevus kui minu meelelahutus? Et põllul eraomandile traktoriga pappi teenides võib reostada ja mina enda puhkuseks ei või?
Jah palun oma põllul võib igaüks oma kartulaid mullata traktoriga või oma mülkaga või krt teab millega. Oma metsas võib ka üsna vabalt mütata.
Samas ei tohi sa isegi omal maal minna vastuollu Metsaseadus §56. Metsaõigusnormide rikkumisega keskkonnale tekitatud kahju:
(3) Keskkonnale tekitatakse käesoleva seaduse tähenduses kahju, kui:
2) hävitatakse või kahjustatakse puid või põõsaid või metsakultuuri või looduslikku uuendust nende mehhaanilise vigastamise või kasvutingimuste ebasoodsaks muutmise teel;
3) kahjustatakse pinnast;
4) põhjustatakse metsa põlemist;
5) risustatakse metsa;
Miks ma kahtlustan, et sa ei pidanud silmas oma omandil puhkamist?
Enamusel juhtudel on millegi pärast nii, et ümber oma murulapi veetakse punane lint, taotakse kõik kohad täis silte: Eravaldus, STOP, ära tule jne.
Ja siis on need suured eraomanikud kõige kõvemad karjuma teemal, miks ei või sõita jeebiga randa või ATV ja Mülkaga sõita seal kus pähe tuleb. Et nende õigusi puhata ahistatakse, aga harakat või naabri Maali kitse ollakse valmis kohapeal mõrvama, kes julges nende eraomandi silti eirata.
Edit: Mella saab ilmselt 100% aru kus on mõistlik ja kus mitte olla, aga milleks ajada sellist hülge möla?
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
[quote="Raitz
Kui sa juhuslikult pole aru saanud, siis ükski NORMAALNE inimene ei roni oma traktoriga põldu harima, ega palke vedama VÕÕRALE maale. ega looduskaitse alale ilma seda eelnevalt maaomanikuga kooskõlastamata.
Jah palun oma põllul võib igaüks oma kartulaid mullata traktoriga või oma mülkaga või krt teab millega. Oma metsas võib ka üsna vabalt mütata.
Samas ei tohi sa isegi omal maal minna vastuollu Metsaseadus §56. Metsaõigusnormide rikkumisega keskkonnale tekitatud kahju:
2) hävitatakse või kahjustatakse puid või põõsaid või metsakultuuri või looduslikku uuendust nende mehhaanilise vigastamise või kasvutingimuste ebasoodsaks muutmise teel;
5) risustatakse metsa;
Enamusel juhtudel on millegi pärast nii, et ümber oma murulapi veetakse punane lint, taotakse kõik kohad täis silte: Eravaldus, STOP, ära tule jne.
Ja siis on need suured eraomanikud kõige kõvemad karjuma teemal, miks ei või sõita jeebiga randa või ATV ja Mülkaga sõita seal kus pähe tuleb. Et nende õigusi puhata ahistatakse, aga harakat või naabri Maali kitse ollakse valmis kohapeal mõrvama, kes julges nende eraomandi silti eirata.[/quote]
Kõik metsad on kellegi omad, kuid kus kohast ma tean, kus on eramets ja kus riigimets, kui silte pole? Ma ei räägi praegu väljaspool teid sõitmisest, vaid sellest, kui sõidan mööda metsateid. Kogu respektiga maaomanike vastu - kui pole tähistatud erateena, eramaana jne. siis sõidan mööda seda teed ja kui kellegil koer on lahti, siis ehmatan tal s**a nädalaks vedelaks või kui kallale tuleb siis.... Lihtsalt natuke tigedaks teeb kogu see jama, et seeni võib metsas korjata, aga avalikul teel enam sõita ei või, kuna kellegi meelerahu on rikutud. Olgu siinkohal öeldud, et teen oma parima, et mitte rikkuda seadusi, kuid sama kehtib ka oma õiguste kaitse kohta. (minu tsikli müratase on lubatud piirides st. tehase originaal ja ülevaatuse läbinud.)
Kui sa juhuslikult pole aru saanud, siis ükski NORMAALNE inimene ei roni oma traktoriga põldu harima, ega palke vedama VÕÕRALE maale. ega looduskaitse alale ilma seda eelnevalt maaomanikuga kooskõlastamata.
5) risustatakse metsa;
Ja siis on need suured eraomanikud kõige kõvemad karjuma teemal, miks ei või sõita jeebiga randa või ATV ja Mülkaga sõita seal kus pähe tuleb. Et nende õigusi puhata ahistatakse, aga harakat või naabri Maali kitse ollakse valmis kohapeal mõrvama, kes julges nende eraomandi silti eirata.[/quote]
Kõik metsad on kellegi omad, kuid kus kohast ma tean, kus on eramets ja kus riigimets, kui silte pole? Ma ei räägi praegu väljaspool teid sõitmisest, vaid sellest, kui sõidan mööda metsateid. Kogu respektiga maaomanike vastu - kui pole tähistatud erateena, eramaana jne. siis sõidan mööda seda teed ja kui kellegil koer on lahti, siis ehmatan tal s**a nädalaks vedelaks või kui kallale tuleb siis.... Lihtsalt natuke tigedaks teeb kogu see jama, et seeni võib metsas korjata, aga avalikul teel enam sõita ei või, kuna kellegi meelerahu on rikutud. Olgu siinkohal öeldud, et teen oma parima, et mitte rikkuda seadusi, kuid sama kehtib ka oma õiguste kaitse kohta. (minu tsikli müratase on lubatud piirides st. tehase originaal ja ülevaatuse läbinud.)
SAQU
WR400F
WR400F
saqu kirjutas:Kõik metsad on kellegi omad, kuid kus kohast ma tean, kus on eramets ja kus riigimets, kui silte pole?
Kui silte pole, siis ei keela ju keegi ka neil teedel sõitmist.
Sildid tekivad tavaliselt siis kui teedele kaabekajäljed, põõsa alla praht ja metsavahele jeebivaod tekkima hakkavad. Noh ikka jälle see teema, et kui külla lähed, siis ära poriste kummikutega ikka elutuppa marsi, muidu peremees paneb pahaks ja viskab välja

Suzuki GSX 750 Inazuma
Tjahh......
Rebjata! Davaite budem zhit druzno!!!
Tore muidugi vaadata, et see teema on vist foorumi "kuumim"!
Minu soovitus taaskord, et väljuge umbsetest kontoriruumidest ja minge metsa!!! Asendage arvutitoolid tsiklisadulatega ja nautige värsket õhku ning värvilist sügist
Ei ole kordagi Teiega metsaradadel olles märganud et selline "andmine" käib! Metsas olete minuarust vanad rahud ja abivalmiduse kehastused ise!
Siit järeldus, mis ei pretendeeri absoluutsele tõele.... MOTOMEHE NÄPUD TÖÖTAVAD TÄIESTI ERINEVALT ARVUTIKLAVIATUURI JA LENKSU KÜLJES!!!
Lihtsalt tahtsin sõna sekka öelda hetkeemotsioonide najal....
Käesoleva postituse võib ka vabalt kustutada
Rebjata! Davaite budem zhit druzno!!!

Tore muidugi vaadata, et see teema on vist foorumi "kuumim"!
Minu soovitus taaskord, et väljuge umbsetest kontoriruumidest ja minge metsa!!! Asendage arvutitoolid tsiklisadulatega ja nautige värsket õhku ning värvilist sügist

Ei ole kordagi Teiega metsaradadel olles märganud et selline "andmine" käib! Metsas olete minuarust vanad rahud ja abivalmiduse kehastused ise!
Siit järeldus, mis ei pretendeeri absoluutsele tõele.... MOTOMEHE NÄPUD TÖÖTAVAD TÄIESTI ERINEVALT ARVUTIKLAVIATUURI JA LENKSU KÜLJES!!!
Lihtsalt tahtsin sõna sekka öelda hetkeemotsioonide najal....
Käesoleva postituse võib ka vabalt kustutada

Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
Selles see häda ongi, et kobisetakse alusetult. Ja jälgi tekib pehmele teekattele ilma eriti pingutamatagi ja see küll ei tohiks olla põhjus midagi keelata, kui teed pole sõitmiskõlbmatuks muudetud. Järgmine vihm viib need jäljed minema.
Sunnin ennast siinkohal sellel teemal enam mitte sõnavõtma ja jään ootama metstrippide poste.
Sunnin ennast siinkohal sellel teemal enam mitte sõnavõtma ja jään ootama metstrippide poste.

SAQU
WR400F
WR400F
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Kuulge parem vaidlemise asemel. Need vennad kes Yamu WR-ga või siis KTM EXC-ga käisid - öelge, kas saite ühe paagitäiega hakkama või tankisite ka kuskil. Ja veel, kas marsruut on selline, et väikese riskiga saaks ka krossirattga osaleda? Ma mõtlen just suurematel teedel sõitmist või ületamist. Väiksemad teed on poogen.
Viimati muutis mx77, 20 Sept 2006, 11:24, muudetud 1 kord kokku.
ma rääkisin ju algusest peale, et mis selles halba onkui tsiklist mööda laudteed söidab mitte mülkkas. rohelised on nii rumalad et ei sa ise ka aru mida nad tahavad vöi mitte.
köige lihtsam on alguses köva hääleg aröökida et mitte kuskil ei tohi söita.
ja hiljem oma sönu läbu udu segamini ajada . ma mötlesin seda ja seda .
ühesönaga minge persse ja mina lähen öhtul vaatan kuidas see raba elab
köige lihtsam on alguses köva hääleg aröökida et mitte kuskil ei tohi söita.
ja hiljem oma sönu läbu udu segamini ajada . ma mötlesin seda ja seda .
ühesönaga minge persse ja mina lähen öhtul vaatan kuidas see raba elab

Esiteks teadmatus pole mingi vabandus, kui tekkib kahtlusi, siis on www.maaamet.ee igati abiks.saqu kirjutas:Kõik metsad on kellegi omad, kuid kus kohast ma tean, kus on eramets ja kus riigimets, kui silte pole? Ma ei räägi praegu väljaspool teid sõitmisest, vaid sellest, kui sõidan mööda metsateid. Kogu respektiga maaomanike vastu - kui pole tähistatud erateena, eramaana jne. siis sõidan mööda seda teed ja kui kellegil koer on lahti, siis ehmatan tal s**a nädalaks vedelaks või kui kallale tuleb siis.... Lihtsalt natuke tigedaks teeb kogu see jama, et seeni võib metsas korjata, aga avalikul teel enam sõita ei või, kuna kellegi meelerahu on rikutud. Olgu siinkohal öeldud, et teen oma parima, et mitte rikkuda seadusi, kuid sama kehtib ka oma õiguste kaitse kohta. (minu tsikli müratase on lubatud piirides st. tehase originaal ja ülevaatuse läbinud.)
Teiseks pole mu maal (metsas ühtegi silti, et ära roni) seni kuni suudetakse seal olla nii, et endast sitta ja roopaid maha ei jää pole ju probleemi, vahet pole kas keegi paneb sinna telgi või sõidab mööda sihti rattaga või otsib seeni. Kui aga mõni oinas sõidaks üle puude, mida ma mitu kevadet sinna istutanud olen, siis ei taha küll kuulda juttu teemal, et ta seal puhkab.
PS: K2bi andsin su avalduse KKI-le edasi, ei midagi isiklikku.
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
to käbi: Palun käbi ära lärma kui aru ei saa milles point.
Keegi ei ole siin foorumis väitnud et yldse ei tohi sõita.
Sõida metsateel palju tahad kuni käitud viisakalt.
Kui lähed rappa laudteele siis ehk võtad oma rattalt, kiivrilt jne ka biker.ee kleebised maha. Ning järgmine kord kui sind linnapeal sõitmas
näen loodan et sõidad mööda kõnniteed.
minu vabandused kõigile mõtlevatele mylkistidele.
Keegi ei ole siin foorumis väitnud et yldse ei tohi sõita.
Sõida metsateel palju tahad kuni käitud viisakalt.
Kui lähed rappa laudteele siis ehk võtad oma rattalt, kiivrilt jne ka biker.ee kleebised maha. Ning järgmine kord kui sind linnapeal sõitmas
näen loodan et sõidad mööda kõnniteed.
minu vabandused kõigile mõtlevatele mylkistidele.
Võitlesin endaga tükk aega - ei suutnud vastu pidada:Raitz kirjutas:
Esiteks teadmatus pole mingi vabandus, kui tekkib kahtlusi, siis on www.maaamet.ee igati abiks.
esiteks - on enamikul sellised vanemad rattad, millel ei ole arvutit ja internetiühendust veel varustuses.

Kui maanteel ei ole kiirust piiravaid või muid keelavaid märke, siis on lubatud sõita kuni 90 km/h. Kas soovitad ka mingisugust teeameti kodulehte kiirusepiirangute leidmiseks?
Miks peaks olema maade tähistamisega teised lood? Kui oled nii kõva maaomanik, siis leia see raha ka tähistamiseks.

SAQU
WR400F
WR400F
RMK`le ja metsa omanikele võiks ka ette panna et tähistataks lankide ja muude kohtade peal nähtava sildiga juhul kui on istutatud taimed langilö siis on teada et ei ole mõtet konkreetsele langile ristlema minna. oma kandis ma tean peast seda kus on istutatud puud peal- taimed ja mida tsikliga sõites ei näe....!!!
Elukooli õpilane
pole just viiemees!
VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!
56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest
pole just viiemees!

VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!

56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest
To mx77:
Ma olen üsna tihti krossikaga "teid" ületanud.
Täna stardin ka sinu maja juurest, kui sa just kell 18.00 trenni ei kavatse minna ja mind saba peale võtta
Nelari paagiga endurotades.... mingi 70 kilti peaks välaj vedama kui sa just tühja ei gaasita. Pead ei anna aga umbes nii.
Kaks takti saab 7.5 liitriga mingi 50-60 kilti vist. Ma väga täpselt pole riksinud mõõta. Koormust on võrreldes krossiga vähe ja peenega lased.
Metsas sõit.
Minule meeldiks kui järgmise aasta plaani võtaksid "metsamehed" järgmised asjad:
Ei sõidaks metsas mingisuguste "super-hyper" tühjade torudega sumpadega vaid FIM enduro specsidele vastava häälenormiga sumpadega ( tõstke käsi kellele pill lahjaks jääb
)
Suvel oleks sumpaotsas sädemepüüdja ( spark arrestor), et ei tekiks mingit võimalustki metsa süüdata.
Oleks meil kõigil kokkuvõttes lihtsam elu
Ma olen üsna tihti krossikaga "teid" ületanud.
Täna stardin ka sinu maja juurest, kui sa just kell 18.00 trenni ei kavatse minna ja mind saba peale võtta

Nelari paagiga endurotades.... mingi 70 kilti peaks välaj vedama kui sa just tühja ei gaasita. Pead ei anna aga umbes nii.
Kaks takti saab 7.5 liitriga mingi 50-60 kilti vist. Ma väga täpselt pole riksinud mõõta. Koormust on võrreldes krossiga vähe ja peenega lased.
Metsas sõit.
Minule meeldiks kui järgmise aasta plaani võtaksid "metsamehed" järgmised asjad:
Ei sõidaks metsas mingisuguste "super-hyper" tühjade torudega sumpadega vaid FIM enduro specsidele vastava häälenormiga sumpadega ( tõstke käsi kellele pill lahjaks jääb

Suvel oleks sumpaotsas sädemepüüdja ( spark arrestor), et ei tekiks mingit võimalustki metsa süüdata.
100% nõus, aga spark arrestor on vist standardis ainult California mudelitel, või eksin?racerx kirjutas:Metsas sõit.
Ei sõidaks metsas mingisuguste "super-hyper" tühjade torudega sumpadega vaid FIM enduro specsidele vastava häälenormiga sumpadega ( tõstke käsi kellele pill lahjaks jääb)
EDIT: Kas moded ei võiks/tahaks seda juttu mõnda teise teemasse tõsta?

SAQU
WR400F
WR400F
kamoon!
kas tõesti pole mujal paarutada kui langil?
miks peab ajama pidevalt seaduses sõrmega rärge ja otsima omale õigusi ( juuriidiliselt korrektne jura) kui võiks lähtuda tervest mõistusest? see ei ole ju terve mõistusega kooskõlas kui ilmtingimata peab üles kündma märgistamata metsaalused ja põllud.
ma ei imestaks sugugi kui varsti ilmuvad uudised, et ratturid omal metsa vahes pead otsast sõidavad kuna maaomanikud on puude vahele traadid tõmmanud. (kui ma ei eksi siis tolistest juhtumistest on kuuldunud ameerikamaalt, kus tigedad maaomanikud rahurikkujatele lõkse üles seavad ) - ei ütle et see nüüd normaalne käitumine jälle on, aga ega enne vist maaomaniku juttu kuigi tõsiselt ei võeta.
pealegi see päikese tõusust loojanguni eramaadel tuiamine käib jalgsi liikujatele...
kas tõesti pole mujal paarutada kui langil?
miks peab ajama pidevalt seaduses sõrmega rärge ja otsima omale õigusi ( juuriidiliselt korrektne jura) kui võiks lähtuda tervest mõistusest? see ei ole ju terve mõistusega kooskõlas kui ilmtingimata peab üles kündma märgistamata metsaalused ja põllud.
ma ei imestaks sugugi kui varsti ilmuvad uudised, et ratturid omal metsa vahes pead otsast sõidavad kuna maaomanikud on puude vahele traadid tõmmanud. (kui ma ei eksi siis tolistest juhtumistest on kuuldunud ameerikamaalt, kus tigedad maaomanikud rahurikkujatele lõkse üles seavad ) - ei ütle et see nüüd normaalne käitumine jälle on, aga ega enne vist maaomaniku juttu kuigi tõsiselt ei võeta.
pealegi see päikese tõusust loojanguni eramaadel tuiamine käib jalgsi liikujatele...
Viimati muutis bezdomn6i, 20 Sept 2006, 12:32, muudetud 2 korda kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.