Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

mart211

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Hardrocker kirjutas:

Miks on viimasel ajal erinevates foorumites,s.h ka Biker.ee-s näha kuulutustes olevaid telefoninumbreid kirjutatud osaliselt numbritega ja osaliselt numbrid sõnadena?Ntx:5 viis 5 viis 5 viis?Kas ei oleks lihtsam kirjutada "old school way" 5555555?
Mingi uus trend?

Sai nüüd piisavalt rumal küsimus :mrgreen: ?

Oleks ka vastusest huvitatud, kuigi arvatavasti on tegu mingi "oleme erinevad ja ägedad" kampaaniaga. Varsti hakkan ka kirjutama, 5 kuus kuus vosem vosem nolla 7 three

Rotax

Lugemata postitus Postitas Rotax »

mart211 kirjutas:
Hardrocker kirjutas:

Miks on viimasel ajal erinevates foorumites,s.h ka Biker.ee-s näha kuulutustes olevaid telefoninumbreid kirjutatud osaliselt numbritega ja osaliselt numbrid sõnadena?Ntx:5 viis 5 viis 5 viis?Kas ei oleks lihtsam kirjutada "old school way" 5555555?
Mingi uus trend?

Oleks ka vastusest huvitatud, kuigi arvatavasti on tegu mingi "oleme erinevad ja ägedad" kampaaniaga. Varsti hakkan ka kirjutama, 5 kuus kuus vosem vosem nolla 7 three

Pigem googeldamisega seotud...

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

No nüüd ei ole enam mitte rumal küsimus,vaid loll küsimus-Mis mõttes googeldamisega seotud?

mart211

Hardrocker kirjutas:

No nüüd ei ole enam mitte rumal küsimus,vaid loll küsimus-Mis mõttes googeldamisega seotud?

Aaaa, see on küll hea vastus. Et kui keegi su numbri google otsingusse paneb, siis ei tule see otsingutulemusena välja.

Hardrocker
Kontakt:

mart211 kirjutas:
Hardrocker kirjutas:

Aaaa, see on küll hea vastus. Et kui keegi su numbri google otsingusse paneb, siis ei tule see otsingutulemusena välja.

Nüüd tunnen end geeniusena...ma oskad sõnadega kirjutatud numbri ümber tõlkida kui oleks hirmus vajadus googeldada :roll:
Deeeeem...aim guuuud :D

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Hardrocker kirjutas:

Nüüd tunnen end geeniusena...ma oskad sõnadega kirjutatud numbri ümber tõlkida kui oleks hirmus vajadus googeldada :roll:

Ära nüüd kiirusta.. :mrgreen: Kui ümber tõlgid, siis google ei näitagi midagi..

Hardrocker
Kontakt:

MotoMell kirjutas:
Hardrocker kirjutas:

Ära nüüd kiirusta.. :mrgreen: Kui ümber tõlgid, siis google ei näitagi midagi..

Konkreetset kuulutust ei leia,aga midagi muud konkreetse numbriga leiaksin ikka ju.
Samas...kui keegi siin midagi (ntx varustus)pakub,siis miks peaksin tahtma googeldada?

Kasutaja avatar

MotoGabriel
Tsikkel: VS800
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas MotoGabriel »

mart211 kirjutas:
Hardrocker kirjutas:

Mingi uus trend?

Samamoodi nagu erinevad robotid otsivad mööda internetti meiliaadresse mida spämmida, otsitakse ka telefoninumbreid automaatselt mida spämmida.
See on põhjus miks ei panda tavaformaadis oma meili või telefoninumbrit nii.

Hardrocker
Kontakt:

Aaaaa...nüüd hakkan tönkama...

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

600 stock bike tippkiirus 2000-2008 omadel,pidevalt kuulen kui räägitakse et nende rattad lähevad 300kmh välja

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

Kullik

Lugemata postitus Postitas Kullik »

Ei tea. Kus siin üle 110 ikka proovida :D

On olnud kolm 600 bike, r6 2006, Ninja 2006 ja Gsxr 2007, tippkiirus kõigil umbes sama-272.

K

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

Kullik kirjutas:

On olnud kolm 600 bike, r6 2006, Ninja 2006 ja Gsxr 2007, tippkiirus kõigil umbes sama-272.

K

no kohti ikka leidub :bsmile: aga endal on ikka vahest kusi pähe löönud,siis annab ikka punnitada üle 250, läheb raketiks ära raisk :mrgreen:

mart211

Maanteel kihutamine on roolijoodikutele, ma võin teile video saata kus mul jäärajal 300 kellal. :mrgreen:

kaiman

Mart nu räägi kus-mis ja millal rahvas ootab :mrgreen:ja et sa teaksid ma olin viimati alko-pohmellis roolis umbes 10 aastat tagasi :bsmile:

Viimati muutis kaiman, 15 Mär 2013, 20:57, muudetud 2 korda kokku.

vanalendur
Tsikkel: D Monster
Tänanud: 78 korda
Tänatud: 42 korda

Lugemata postitus Postitas vanalendur »

mart211 kirjutas:

Maanteel kihutamine on roolijoodikutele, ma võin teile video saata kus mul jäärajal 300 kellal. :mrgreen:

"Lasin spido lõppu kinni..." hargi peal. (lol)

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Kullik kirjutas:

K

sa Peterburi maanteel pole mõelnud proovida? :mrgreen:

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

mis te nalja teete w eesti teedel 250+ kiirustega,seal teed kõverad ainult on mäos sile sirge tee aga silla all on sinine marsi mehike kiirust mõõtmas,kui lubasi pole siis peale vahele jäämist ei saa sõita sama rattaga ja kui load on siis kiiruse ületamise eest muutuvad need kehtetuks kui sinisest mehikesest mööduda,rakvere maantee enne roosna allikut metsa vahel on sirge,aga ebatasane ja pole aeda metsa loomade teelt eemale hoidmise jaoks,soomes teed normaalsed lõpp kiiruse proovimiseks aga kui vahele jääda siis peab tsikli laevale lükkama,ei sobi ükski variant ja see tallinn tartu maantee tallinnast paideni on selline et mu fj1200 lagunes laiali,igasugused plastmass kobakad kukkusid küljest kui 90kmh väristada ei taha mõelda kui vähe oleks rattast alles jäänud kui samal teel oleks 110kmh liikunud,enne ardut oleks vist võrril mootor ka küljest ära kukkunud

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

Kullik

Lugemata postitus Postitas Kullik »

Pihelgas kirjutas:
Kullik kirjutas:

K

sa Peterburi maanteel pole mõelnud proovida? :mrgreen:

:mrgreen: kogemuste põhjal võin väita, et soovitus on väga asjalik :mrgreen:

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

426f kirjutas:

mis te nalja teete w eesti teedel 250+ kiirustega,seal teed kõverad ainult on mäos sile sirge tee aga silla all on sinine marsi mehike kiirust mõõtmas,kui lubasi pole siis peale vahele jäämist ei saa sõita sama rattaga ja kui load on siis kiiruse ületamise eest muutuvad need kehtetuks kui sinisest mehikesest mööduda,rakvere maantee enne roosna allikut metsa vahel on sirge,aga ebatasane ja pole aeda metsa loomade teelt eemale hoidmise jaoks,soomes teed normaalsed lõpp kiiruse proovimiseks aga kui vahele jääda siis peab tsikli laevale lükkama,ei sobi ükski variant ja see tallinn tartu maantee tallinnast paideni on selline et mu fj1200 lagunes laiali,igasugused plastmass kobakad kukkusid küljest kui 90kmh väristada ei taha mõelda kui vähe oleks rattast alles jäänud kui samal teel oleks 110kmh liikunud,enne ardut oleks vist võrril mootor ka küljest ära kukkunud

kas sa kirjutasid jutu ühe hingetõmbega?

mart211

vanalendur kirjutas:
mart211 kirjutas:

"Lasin spido lõppu kinni..." hargi peal. (lol)

No hargi peal millegi lõppu laskmine ei ole minu rida :mrgreen:
Teravam silm võib spidolt numbreid lugeda siit. Tasub fullHD ja fullscreen panna.
[youtube][/youtube]

kaiman

Tegelt minule nagu alkassile meeldis see ette aste väga,ütleme et paar sekundd on ka elu väärt (lol) (lol)

kaiman

siis veel olen mõelnud,et aitab tuono tsikli mõnitamimisest,mõnitaks vahepeal hondad ja suzukid,ma muidu ise olen jamaha :bsmile:

Aivar123
Tsikkel: TDM 900

Lugemata postitus Postitas Aivar123 »

Kuskohast leiaks normaalse ilmateate? http://www.yr.no/place/Estonia/Harjumaa ... /long.html see ei ole ju normaalne :wack:

Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.

vanalendur
Tsikkel: D Monster
Tänanud: 78 korda
Tänatud: 42 korda

Lugemata postitus Postitas vanalendur »

Aivar123
Tsikkel: TDM 900

Lugemata postitus Postitas Aivar123 »

see ei ole tõsi ometi. mul ON VAJA aprilli 1. nädal sõita tsikliga ühest riigi otsast teise.

Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Kasutaja avatar

DGAF
Tsikkel: Yamaha R1 track only

Lugemata postitus Postitas DGAF »

born under a bad sign
Kasutaja avatar

xitE
Tsikkel: cebar 600ne
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xitE »

http://www.foreca.com/Estonia/Tallinn?tenday

Foreca lubab ka ikka külma, samas Accuweather(mis pole küll eriti täpne, annab lootust). :mrgreen:

http://www.accuweather.com/en/ee/tallin ... her/127964

http://rehvid.grip.ee <- Üle 650 erineva mootorratta rehvi valikus, väga soodsate hindadega!

rm250
Tsikkel: yamaha tdm850,honda cr250

Lugemata postitus Postitas rm250 »

Ma ei saa aru miks printeri tarkvara tööle ei hakka.Tõmbasin netist tarkvara alla aga ei miskit lööb ette mingi ülipika faili ja käseb avada aga samas seda faili ei ava ja nüüd siis proovin kolmandat korda.Ma ei taippa milles asi?Printeriks HP LaserJet P1006. Oskab keegi aidata kuidagi...

Lonsered

Lugemata postitus Postitas Lonsered »

rm250 kirjutas:

Ma ei saa aru miks printeri tarkvara tööle ei hakka.Tõmbasin netist tarkvara alla aga ei miskit lööb ette mingi ülipika faili ja käseb avada aga samas seda faili ei ava ja nüüd siis proovin kolmandat korda.Ma ei taippa milles asi?Printeriks HP LaserJet P1006. Oskab keegi aidata kuidagi...

Tõmba see: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... ct=3435684
Lubavad et see proge parandab enamus HP printeritega tekkivad probleemid.

Kasutaja avatar

JuSS---
Tsikkel: kx250F

Lugemata postitus Postitas JuSS--- »

Kus on Tartus kõige suurema valikuga krossivarustuse pood ( kiiver on kõige tähtsam )?

Pilt
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”