Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
Tegu on termo kahanevaga, oomipoest ja elfast saab pool muidu
EDIT: https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/in ... 3%BC%C5%BE
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Zann0 kirjutas:Tegu on termo kahanevaga, oomipoest ja elfast saab pool muidu
EDIT: https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/in ... 3%BC%C5%BE
You are SOOOOOOOO wrong
See on sinust äge ,et ennast ei põhjenda aga jah, vaatasin video läbi ja tegu tõesti ÜHENDUSTEGA.
Nimeks tal jootetinaga jätkuklemm,elfast vöi oomipoest saab ainult termokahanevat rüüsi mis on köigest kaitsekest,mis kohaneb soojuse toimel juhtme ümbermöödule.Peidetud kohtades katet panna ei ole tarvis,kuna jätkuklemmil on liimiröngas sees ja vett sisse ei vöta.
Saab seda kas NEEME käest,vöi würth`ist vastavalt juhtme ruudule-ka ühekaupa.
Liimiga termokahanevat saab korralikest elektripoodidest ainult 1-e meetriste torudena,ja kah ei tapa ära.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
macintosh kirjutas:StreetMoto kirjutas:Vot nimetust ei tea aga meil teeninduses on ka samad ühendused kasutusel. Sajasest pakist on u pool praegu alles. Võin ka tükikaupa müüa kui soovi on.
Millise jämedusega juhtmele? Mul on juhe Ø 3.5mm.
Seda peab proovima aga kahtlen väga, et mahuvad. Enamasti kasutame neid jätke tsikli el.süsteemides, kus oluliselt väiksemad ristlõiked. Pole mul hetkel ka 3,5mm2 kuskilt katsetuseks võtta. Arvestama peab sellega, et kahe juhtme omavahelised kiud peavad läbisegi minema seal keskosas (ehk ühenduse ristlõige suureneb pindalalt 2 korda võrreldes üksikjuhtme omaga), seega ei piisa lihtsalt sellest, et 3,5 otsast sisse mahub.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
-
- Tsikkel: KTM SX 450
Tere, kas keegi oskab öelda mulle kollaselipu mootmeid?
Ei tahaks sellepärast rajale soitma hakata
Sass
Hollowinside kirjutas:Tere, kas keegi oskab öelda mulle kollaselipu mootmeid?
Ei tahaks sellepärast rajale soitma hakataSass
msport.ee st selline info mx võistlusjuhendist.
Kohtunike lipud ja märguanded
34.1. Kohtunikud võivad raja igas punktis näidata lippudega võistlejatele
märguandeid, millele võistlejad peavad alluma.
34.2. Lippude mõõdud on 750 - 600 cm.
-
- Tsikkel: KTM SX 450
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
westel kirjutas:34.2. Lippude mõõdud on 750 - 600 cm.
Ei tahaks nüüd tähenärijana näida aga äkki nüüd küsija homme nõuab kangapoes setsmemeetrist kollast plagu ?
-
- Tsikkel: kawa z750, kawa z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kuna hiiglane ei ole vastanud siis küsiks , et kas keegi tegeleb kvaliteetsel/profesionaalsel tasemel värvimisega või kiletamisega tartus? kickassi tean aga ei viitsi juppe edasi tagasi sõidutada.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 370 korda
- Kontakt:
Kuna mu eelmisele küsimusele ei olnud vastust või äkki lihtsalt kadus teiste asjade taha, siis küsin uuesti aga veidike teistmoodi:
kes tegeleb avariiliste harrikatega siin baltikumis. Huvitavad sellised kuni 2000a mudelid.
Oskab keegi seletada, kuidas saab filmile subtiitrid nö külge monteerida? Tahaks saada mälupulgaga telekast filme vaadata, aga nii ei näe hetkel subtiitreid.
kristjanj kirjutas:Oskab keegi seletada, kuidas saab filmile subtiitrid nö külge monteerida? Tahaks saada mälupulgaga telekast filme vaadata, aga nii ei näe hetkel subtiitreid.
subtiitrid peavad olema sama nimega mis filmil vaata et tühikuid ka sama palju oleks
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
kristjanj kirjutas:Oskab keegi seletada, kuidas saab filmile subtiitrid nö külge monteerida? Tahaks saada mälupulgaga telekast filme vaadata, aga nii ei näe hetkel subtiitreid.
Subtiitrite failinimi peab olema 1:1 identne filmi omaga ja asuma temaga samas kataloogis. Lisaks pead sa vaatama, millist subtiitriformaati sinu telekas toetab (neid on mitu).
Alati ainult identsetest nimedest ei piisa. Mina oma Sonyl puldil on specal nupp, mida pean vajutama. Siis laeb alles supakad käima...ennem mitte
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Küll on tänapäeval inimestel mured
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Säutsub siin ja siristab seal, ei ole linnukesel muret, kui siis ainult, kust leida ussikest!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
[quote="Piipz"]Kuna mu eelmisele küsimusele ei olnud vastust või äkki lihtsalt kadus teiste asjade taha, siis küsin uuesti aga veidike teistmoodi:
kes tegeleb avariiliste harrikatega siin baltikumis. Huvitavad sellised kuni 2000a mudelid.
Leedu on juhtiv auto ja motomaa siin regioonis. Seal neid jalaga segada.
-
- Tsikkel: HondaGoldwing ja HondaCrosstur
Motokeskus toob Leedust avariilised Harrikad ja müüb Eestis ning Soomes..asub Pärnu maanteel..
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Piipz kirjutas:Kuna mu eelmisele küsimusele ei olnud vastust või äkki lihtsalt kadus teiste asjade taha, siis küsin uuesti aga veidike teistmoodi:
Fredy käest oled küsinud?
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
http://www.bellhelmets.com/powersports/ ... reet/rogue
Kas meil näiteks Belli kiivritega tohib eestis sõita, kuidas nende E-tähistega üldse on välismaalt tellitud kiivritel?
Kui pealtnäh on normaalne kiiver kas siis on hakatud ka kellegil kunagi otsima seda tähist?
Edit: Ühtlasti ma avastasin just et see hinnaklass on päris kõrge neil ja meie mandrilt vist üldse on võimatu saada sellist uut.
On ehk miskit alternatiivi?
BHRA reeglites selline punkt: Kõik tühjenduskorgid ja õlifilter tuleb stoperdada (kontreerida) traadiga.
Mida selle all täpsemalt mõeldakse või mida ma tegema peaksin, et ratas viia vastavusse selle punktiga?
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
ivari kirjutas:BHRA reeglites selline punkt: Kõik tühjenduskorgid ja õlifilter tuleb stoperdada (kontreerida) traadiga.
Mida selle all täpsemalt mõeldakse või mida ma tegema peaksin, et ratas viia vastavusse selle punktiga?
Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna:
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
Kas kellelgi on korras maatriksprinterit üle? Peab suutma trükkida 4-kordsele lapatud A4 paberile (tractor)...
Kontaktiks sobib erasõnum...
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kuidas leida mõni tõsisem fänn, kes oskaks lugu pidada Danbo tüüpi juustust? Haarasin ICA riiulist tüki Gamle Ole juustu, lähemalt uurimata. Avades selgus, et liiga terav meie jaoks. Umbes nagu pikantne juust kunagi, või kraad kangem . http://www.arlafoodservice.se/produkter ... NB_ca500g/
info ätt pillerpall ee
bitter kirjutas:Kuidas leida mõni tõsisem fänn, kes oskaks lugu pidada Danbo tüüpi juustust? Haarasin ICA riiulist tüki Gamle Ole juustu, lähemalt uurimata. Avades selgus, et liiga terav meie jaoks. Umbes nagu pikantne juust kunagi, või kraad kangem
. http://www.arlafoodservice.se/produkter ... NB_ca500g/
info ätt pillerpall ee
proovi perekooli foorumit vms analoogi
[quote="bitter"]Kuidas leida mõni tõsisem fänn, kes oskaks lugu pidada Danbo tüüpi juustust?
vaata mõnda külapoe-nurgatagust sealt leiad ikka mõne baloonivenna kes Dandost oskab lugu pidada,ma arvan
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Miks on viimasel ajal erinevates foorumites,s.h ka Biker.ee-s näha kuulutustes olevaid telefoninumbreid kirjutatud osaliselt numbritega ja osaliselt numbrid sõnadena?Ntx:5 viis 5 viis 5 viis?Kas ei oleks lihtsam kirjutada "old school way" 5555555?
Mingi uus trend?
Sai nüüd piisavalt rumal küsimus ?