Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
kuhu teema teha kui oma yamaha raipeid müüa tahan,kuskile kuulutust ei viitsi lisada
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
426f kirjutas:kuhu teema teha kui oma yamaha raipeid müüa tahan,kuskile kuulutust ei viitsi lisada
Siis jääb teema tegemata
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Kasutan hetkel Samsungi nutit ja plaanin Nokiale üle minna. Mis kujul ma peaksin telefonis olevad kontaktid arvutisse salvestama, nii et Nokia need pärast omaks võtab? Samsung salvestab need ära Vcard versioonis. Kas Windows phone need omaks võtab? Igasugune info on teretulnud.
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Nuki kirjutas:Kas kuskil tegeletakse ka auto ekraanide (see, mis sisaldab navi,raadio,pardaarvuti jne) remondiga? Nimelt lõi see mul ühel hetkel valgeks. Või siis mingi auto elektrik Tallinnas või selle lähistel? ( oleks veel muudki vaja üle lasta vaadata ) Tänud.
Tegelikult ükskõik kus Eesti nurgas, ehk keegi saab ikka sellega hakkama. Krt uut ekraani suht keeruline leida. Päris esindusest ei raatsi osta.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Kontakt:
kas displei on läbi või ei oska öelda? kas ise oled lammutanud või ei oska sõna võtta sel teemal?
-
tazavi kirjutas:kas displei on läbi või ei oska öelda? kas ise oled lammutanud või ei oska sõna võtta sel teemal?
Ei oska öelda, ise lammutanud seda pole. Ühel hetkel lõi lihtsalt valgeks.
-
- Tsikkel: Kawasaki Vulcan EN500
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 4 korda
Kuu aega tagasi oli sarnane probleem aga vastupidi Symbianiga Nokialt Androidi peale üle minnes.
Kõige kindlam variant oli läbi Google accoundi kõik kontaktid ümber tõsta. Nokiast Googlisse ajada oli muidugi paras peavalu aga lõpuks õnnestus. Ma arvan et Windowsiga Nokia toetab Google kontakte kindlasti.
Motorized kirjutas:Kasutan hetkel Samsungi nutit ja plaanin Nokiale üle minna. Mis kujul ma peaksin telefonis olevad kontaktid arvutisse salvestama, nii et Nokia need pärast omaks võtab? Samsung salvestab need ära Vcard versioonis. Kas Windows phone need omaks võtab? Igasugune info on teretulnud.
-
- Tsikkel: Kawasaki Vulcan EN500
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 4 korda
Kuskilt on silma jäänud http://www.harteron.ee/
Nuki kirjutas:Nuki kirjutas:Kas kuskil tegeletakse ka auto ekraanide (see, mis sisaldab navi,raadio,pardaarvuti jne) remondiga? Nimelt lõi see mul ühel hetkel valgeks. Või siis mingi auto elektrik Tallinnas või selle lähistel? ( oleks veel muudki vaja üle lasta vaadata ) Tänud.
Tegelikult ükskõik kus Eesti nurgas, ehk keegi saab ikka sellega hakkama. Krt uut ekraani suht keeruline leida. Päris esindusest ei raatsi osta.
-
Vulcan500 kirjutas:Kuskilt on silma jäänud http://www.harteron.ee/
Nuki kirjutas:Nuki kirjutas:Kas kuskil tegeletakse ka auto ekraanide (see, mis sisaldab navi,raadio,pardaarvuti jne) remondiga? Nimelt lõi see mul ühel hetkel valgeks. Või siis mingi auto elektrik Tallinnas või selle lähistel? ( oleks veel muudki vaja üle lasta vaadata ) Tänud.
Nendega olen suhelnud, ehk on mingeid kontakte peale Harteroni veel?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Nuki kirjutas:Nendega olen suhelnud, ehk on mingeid kontakte peale Harteroni veel?
Minul on remontinud edukalt erinevaid puutetundliku ekraaniga seadmeid (telefonid/tabletid)
http://www.raalimeistrid.ee/teenused/parandus/
-
- Kontakt:
Kes Tartus täna umbes kella nelja paiku juba bikega ringi vuras ? Tartust sissesõidul Võru poolt, Statoili kõrval tuli vastu, selline sõiduisu tuli
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
minim2gnus kirjutas:Kes Tartus täna umbes kella nelja paiku juba bikega ringi vuras ? Tartust sissesõidul Võru poolt, Statoili kõrval tuli vastu, selline sõiduisu tuli
![]()
Mina vurasin. Nii mõnna oli sõita ja teisi kadetsema panna ;D
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Kui puna-valge CBR siis mina. Kella ei vaadanud aga kunagi enne viite sai sõidetud jah. Vaatasin, et mul sünnipäeva puhul nii ilus ilm, et läheks käiks teeks tsiklil ülevaatuse ära ja sõidaks väikse tiiru linnapeal. Esimene hooaeg, ei suutnud tagasi hoida sõiduhimu. Pärast Võru poole sõites sain enne lennujaama teeotsa (seal kus 4realine) härra politseinikule lube näidata ja puhuda:D Tulid foori all vastu ja veidi hiljem olid sabas.
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Kontakt:
Kihutasin eelmisel nädalal sõbra jaoks restaureeritud laste kolmerattalise Školnikuga Nõmme tänavatel - no et peab ka minusuguse vastu , kui mupo tuli peetima - lasi puhuda ja dokumente otsida . Kes see hull ikka tuisuga lumehangedes rattaga rabeleb , aga tunnistati siiski süüdimatuks ja lasti minema .
Küsimuseks oleks siiski see , et kas keegi on kursis laste toolidega motikale ja kas see üleüldse seaduslik on . Ise olen säärast asja Rootsis näinud ja hullu varianti kus last seljakotis ilma kiivrita Kreekas sõidutati . Üks euroopa kõik - ise mäletan veel aega kui kümnene laps külka presendi alla peideti !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Nõmmik kirjutas:Küsimuseks oleks siiski see , et kas keegi on kursis laste toolidega motikale ja kas see üleüldse seaduslik on . Ise olen säärast asja Rootsis näinud ja hullu varianti kus last seljakotis ilma kiivrita Kreekas sõidutati . Üks euroopa kõik - ise mäletan veel aega kui kümnene laps külka presendi alla peideti !
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Kontakt:
Tänud vihje eest !
Kuid siiski on küsimus üleval , sest samal ajal oli ka mäletatavasti laste sõidutamine esiistmel keelatud kuni leiutati turvatool ja täna on tited vastu klaasi ! Äkki on põhjust leiutada ja konstrueerida !!!
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Peale rehvivahetust rattaid alla tagasi pannes tuleks vist velge läbiv võll katta mingi määrdega. Mis oleks kõige õigem sinna?
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Mingi korrosiooni eest kaitsev vahend või muidu paks määre. Igasugu aerosoolõlid ei anna piisavat kaitset korrosiooni eest.
henrij kirjutas:Peale rehvivahetust rattaid alla tagasi pannes tuleks vist velge läbiv võll katta mingi määrdega. Mis oleks kõige õigem sinna?
Millised uuemad levinumad masinad on diislid ketiga ja 90 kw alates? Turul on kõik massinad kuskilt karu persest toodud ja ei usu mina nende hooldusraamatuid ja hodomeetreid. Või kui keegi teab kindlaid müüjaid, kes kerimata masinaid eestisse toovad....
Kri§to kirjutas:Millised uuemad levinumad masinad on diislid ketiga ja 90 kw alates? Turul on kõik massinad kuskilt karu persest toodud ja ei usu mina nende hooldusraamatuid ja hodomeetreid. Või kui keegi teab kindlaid müüjaid, kes kerimata masinaid eestisse toovad....
Keritakse neid nagunii, eriti diisleid. Kui ei kerita eestis siis keritakse mujal. See protsent, kui paljud neist keritud on, on ikka väga kõrge. Riskibisnis on nagunii...
Kri§to kirjutas:Millised uuemad levinumad masinad on diislid ketiga ja 90 kw alates? Turul on kõik massinad kuskilt karu persest toodud ja ei usu mina nende hooldusraamatuid ja hodomeetreid. Või kui keegi teab kindlaid müüjaid, kes kerimata masinaid eestisse toovad....
Autot ei tasu osta läbisõidu järgi vaid tehnilise seisukorra järgi. Saksa autod on tavaliselt palju korralikumad kui eestis sõitnud räimed.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Minge kolige nt. siia: http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=129478 oma kerimistega!
Inimene küsis:
Kri§to kirjutas:Millised uuemad levinumad masinad on diislid ketiga ja 90 kw alates? .......
edu
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Mersu, BMW, kui süvenematta puusalt lasta

Lõppeks on andnud google päris adekvaatseid vastuseid. Trükidki sisse auto margi litraazhi ja chain or belt driven. Annab vastused kätte.
Tänan eelpoolvastajatele.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Kus leida ettevõte mis tegeleb gaasipliidi osade müümisega? Nimelt oleks vaja suurt põletit, reguleeritavat ventiili ning veel liitmikuid nende ühendamiseks. Plaanis üks gaasipliit kokku panna.
janis kirjutas:Kus leida ettevõte mis tegeleb gaasipliidi osade müümisega? Nimelt oleks vaja suurt põletit, reguleeritavat ventiili ning veel liitmikuid nende ühendamiseks. Plaanis üks gaasipliit kokku panna.
Võib-olla otsida neid kes catering firmadele põleteid ja asju kokku komplekteerivad, väliskasutuseks wokpanne teevad jne.
Krt, mis nu*s on? Vahetasin siduritrossi ära. Kaas peale-lahutab. Panin poltidega kinni, tross ei liigu ja ei lahuta ka. Siiber hakkab sellest masiast saama juba- teen ühe asja korda, teine läheb katki
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Kas silikooni lahti saamiseks vannitoa seina küljest on mingi salajane rahvatarkus ka või aitab ainult noaga saagimine ja omaette ropendamine?
-
- Tsikkel: kawa z750, kawa z1000
- Tänatud: 1 kord
kõige paremini saab kipsinoaga lõigates ja hiljem mingi nuustikuga allesjäänud kiht maha nyhkida