Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Re: Rumalad küsimused
pyramiid kirjutas:ping kirjutas:Tallinnas on niipalju vabu avalikke võrke, et mõne neist peaks ikka leidma. Korralik antenn taha ja anna minna. Mul on ka elion olemas aga tasuta vabast võrgust saan kaks korda parema kiiruse.
Vaata siin näiteks hipodroomi oma: http://kaardistajad.wifi.ee/ap.php?id=32769Kust näiteks Pärnu vabade võrkude olemasolu kohta infot leiab, oskab keegi öelda? Mul selline jama, et elan ülejõe piirkonnas, Rohu tänaval ja Elion mulle kaablit ei vea, ütleb liiga kallis (oma kümme tonni), maksku ma ise kinni. Ka senised SAT teenuse pakkujad ei ole aidata saanud. KÕUd proovisin, täielik kräpp, nii aeglane, et jube, vähemalt siin minu kandis. Ja täitsa jama, nagu elaks kuskil maakolkas, kuhu pole veel internet jõudnud. Üks teenusepakkuja käis veel uurimas, aga kuna minu maja katuselt tema antenn ei paistnud, jäi ka see asi katki.
Ei tahakski muud kui hea jõudlusega ühendust, kuna majasiseselt on tarbijaid vähemalt 3-4 korraga..
Kas seda proovisid ? http://beta.wifi.ee/?page_id=7#hinnadjaleviala
edu
Aitäh. Ma kolin Tallinnast Hiiumaale, Käina lähedusse pesitsema ja seal võib kaabliga internetist ainult unistada, me oleme Käinast 4 km kaugusel. Enne oli raadiotelefoni küljes ka internet, aga nii neetult aeglane, et lähedane mõttetule. Andmeedastust polnud mõtet ette võtta, kunagi ei saanud kindel olla, kas failid lõplikult läbi läksid või katkes ühendus. Tallinnas on mul praegu digiboks ja Wifi kaudu internet ja digiTV kasutusel. ADSL purk on ka olemas kaabli interneti ajast. samas need ju ei kõlba mobiilse interneti jaoks...muudkui arendan oma elektroonika teadmisi
Tegelikult võin ma ju ka Käina raamatukogu avalikku internetti kasutama minna ja seal hängida või chillida Lihtsalt mõttetu on hankida endale neid erinevaid kalleid riistu ja siis avastada, et muutuvas olukorras oled taas õhku maksnud ja riistast pole kasu. Tuleb taas Kolavahetusse minna vist
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Mina elan lähimast püsiühendusega internetipunktist 3 km kaugusel ning katsetused näitasid, et oleks suurepäraselt neti toimima saanud. Plaanis oli võtta lähimasse korrusmajassse püsiühendus ning sealt kahe tavalise wifi suundantenniga side sisse seadnud. Siis aga jõudis üks kohalik teenusepakkuja vahele ja pani aparatuuri oma kuludega püsti. Praegu jookseb internet 6 km kauguselt läbi repiiteri. Selle 6 km pealt võtaks ilma repiiteritagi ka, aga otsenähtavus on kindlalt vajalik ja mul see puudub. Repiiter on 2 km kaugusel, piisab täiesti 10 db raamantennist. Teine wifi purk jagab netti kohapeal kahe maja vahel. Kiirus on 2M ja mulle jätkub piisavalt.
Wimaxi peal olen ka olnud, aga suht kallis lõbu, ei raatsi eriti elioni onusid toetada. Kui aga alternatiiv puudub, siis saab ka 1M kiirusega ära elada, asi toimis üsna kenasti.
Ja pärnus pakub rohu tänavale kaardi järgi Elisa ADSL kuni 20M ja 3G mobiilivõrku kuni 7,5M - kui suuri mahtusid seal siis õige vaja on, et sellest ei piisa?

Oleks üle üks tele2 internetepulk, kui tahad, küsi proovida.
Kogemus selline, et kiirusel pole (vähemalt siin Kassisabas) väga vigagi, ainult mahuga peab pisut hoolas olema. Kui YouTube ära jätta, siis saab selle 3gigase paketiga hakkama küll. Ainult meil-pank-ajaleht-biker.ee mahub ehk isegi 500mb sisse kuus st. 177,97EEK tele2-s.
isakene kirjutas:Ja pärnus pakub rohu tänavale kaardi järgi Elisa ADSL kuni 20M ja 3G mobiilivõrku kuni 7,5M - kui suuri mahtusid seal siis õige vaja on, et sellest ei piisa?
Aadressi järgi pakub kuni 5Mbit/sek, aga on keegi siinsetest Elisa täissidepaketi kasutaja, kuidas seal interneti toimimise ja kiirusega on? Vajan suhteliselt kiiret ühendust ikka, kuna tegelen veebiteenuse osutamisega mingil määral ja õppimas IT asjandust. Tean, mu sugulasel oli Tallinna mingis kortermajas see Elisa internet ja see sakkis täiega ning polnud kindlasti seda makstavat summat (igakuiselt pea 5 sotti) väärt.
ka üks loll küsimus:
sul on,mul ei ole,isal on,emal ei ole,kassil on kaks tükki !
mis see on ?
krt laupää õhtu õllega
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
kaval kirjutas:ka üks loll küsimus:
mis see on ?krt laupää õhtu õllega
pakun eSsi
pyramiid kirjutas:kaval kirjutas:ka üks loll küsimus:
mis see on ?krt laupää õhtu õllega
pakun eSsi
nojah,õige ta on
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
pyramiid kirjutas:Aadressi järgi pakub kuni 5Mbit/sek, aga on keegi siinsetest Elisa täissidepaketi kasutaja, kuidas seal interneti toimimise ja kiirusega on? Vajan suhteliselt kiiret ühendust ikka, kuna tegelen veebiteenuse osutamisega mingil määral ja õppimas IT asjandust. Tean, mu sugulasel oli Tallinna mingis kortermajas see Elisa internet ja see sakkis täiega ning polnud kindlasti seda makstavat summat (igakuiselt pea 5 sotti) väärt.
Ise verivärske elisa võrguteenuse kasutaja, selle koha pealt kogemus puudub. Tööandja poolt läheme kohe-kohe Elisa mobiilinternetile üle, siiani pole aparatuurigi veel olemas. Mõnell korral lühema aja jooksul proovides andis päevasel ajal Rakveres keskmiselt 3Mbit/s ja rohkem 3G võrgus, õhtul proovinud ei ole.
Isiklik kogemuse järgi pikaajalise Radiolinja/Elisa kliendina võin öelda, et teenindus on üsna kliendisõbralik ja probleemide ilmnemisel on nad suutnud need kas lahendada või siis rahaliselt kompenseerida. Igatahes tasub nendega rääkida.

Ämma viha ja s*tahäda....kuhu oleks võimalik ennast nende eest ära peita?
pyramiid kirjutas:pakun eSsi
Biker.ee kaardiga soodukat saab? Meil siin klubi hooaja lõpupidu ja..
+358458693818
vilosius kirjutas:pyramiid kirjutas:pakun eSsi
Biker.ee kaardiga soodukat saab? Meil siin klubi hooaja lõpupidu ja..
Millist neist parasjagu mõtled?
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
poison kirjutas:Raiki, kuidas sa ise sellise vastuseni jõudsid?
See oli paar aastat tagasi Tenerifel jooma käigus esitatud küsimus mis paar päeva kokku vaevas ja pani pakkuma erinevaid vastuseid kuni lõpuks saime õige vastuseni.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
...sest bakterid keelduvad välistingimustes paljunema.
Teadmiseks veel nii palju, et siseruumides on bakterite hulk oluliselt suurem ning seetõttu haigestumine "külmetusse" tõenäolisem.
http://www.animalistika.ee
kana kirjutas:Miks inimestel nohu on? (ma ise arvan, et s... konstruktsioon, muud midagi
)
Sest viirus/bakter läheb ninna ja hakkab seal rakke killima ja paljunema. Ja see ollus mis ninast välja nuusatakse peaks olema laibakari või midagi sellist.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
kana kirjutas:internetist ainult unistada, me oleme Käinast 4 km kaugusel
khm, hiiumaa on üks paremini arenenud sideinfraga piirkond eestis. sinu puhul lihtsaim variant kui traati majja ei tule, on kõu. täiesti hästi toimib seal piirkonnas. teine variant oleks wimax (mille norby kunagi ehitas ja hiljem elionile müüs ja kui see pole seda maha võtnud) - sealkandis oli lausa luksus valida kas käina või suuremõisa masti vahel sõltuvalt ette jäävatest takistustest (olen sinnakanti kliente ühendanud).
G
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
ghost-r kirjutas:Ämma viha ja s*tahäda....kuhu oleks võimalik ennast nende eest ära peita?
Kui koduväiks läksid, siis pole kummagi eest pääsu.
Kas täna on normaalne sõiduilm?
Päeval läksin suure hurraaga sõitma, kui vihm vaikis, siis sain läbi märjaks. Õhtul kui tagasi tulin sain lund näkku.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Overkilla kirjutas:Kas täna on normaalne sõiduilm?
Päeval läksin suure hurraaga sõitma, kui vihm vaikis, siis sain läbi märjaks. Õhtul kui tagasi tulin sain lund näkku.
Sügise kohta täiesti ok ilm.
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Peale valimisi küsiks, et mis nüüd edasi saab?
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
triplekix kirjutas:Peale valimisi küsiks, et mis nüüd edasi saab?
Mis siis ikka, vaikselt võetakse kartulijagamise reklaamid maha (see ju maksb), kartulid on niikuinii otsas, tasahilju koondatakse reisisaatjate töökohad ka ära. Siis vaatame 3 aastat kuidas teed lagunevad ja talvel on tänavad lumest koristamata, ja vot siis neljandal aastal hakkab jälle vägevalt juhtuma.
Ei tea jah kaua need Edgari kotid veel välimeedias ripuvad. Pakun, et mitte väga kaua.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
scryth kirjutas:Ei tea jah kaua need Edgari kotid veel välimeedias ripuvad. Pakun, et mitte väga kaua.
Edgari kotid on ju niikuinii tühjad
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
triplekix kirjutas:Peale valimisi küsiks, et mis nüüd edasi saab?
saate seda mida valisite
elu on palju rahulikum kui ei mõtle poliitikale
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Miks panevad rollerimehed enda masinatele koonusfiltreid kui nad seda niikuinii piisavalt tihti ei hoolda, mõni puhastab aga ei õlita ja teadjamad õlitavad aga liiga harva?
Miks lasevad ameeriklased suvalisele mersu-rondile juba poes AMG logo peale panna? Miks tatikad kiitlevad, kui mitme naabritüdrukuga nad tatti on pannud? Miks pannakse sportsumps linna vahel sõitmiseks?
nii on lihtsalt šefim...
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
extinction kirjutas:Miks panevad rollerimehed enda masinatele koonusfiltreid ...
Sellepärast et teistel on ja ilma koonukata oled sa luuser!
Igasugune tehnohoole on ju saatanast ja mõtetu liigne kulutus, kui masin veel sõidab.
Tuunida tuleb hoopis!