Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

reimps

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas reimps »

Võibolla on see minust tõesti rumal, aga kas sa ise ei märganud, et õigekeelsussõnaraamat on üks sõna? :wack:

Erkis

Lugemata postitus Postitas Erkis »

reimps kirjutas:

Võibolla on see minust tõesti rumal, aga kas sa ise ei märganud, et õigekeelsussõnaraamat on üks sõna? :wack:

Vahi kuradit...ongi! :) Tänan kasuliku info eest

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 368 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

kui ostad pliidi, saad kaasa mingi resti ja rasvakoguja (tavaliselt). Aga õiges mõõdus küpsetusplaati mitte. Kust neid saab? selliseid täpselt ahjulaiuseid plaate? pean laskma tsummil keevitada vä ? :D igasuguseid suvalisi koogivorme jne on kõik kohad täis, aga mõõdus plaate mitte :(

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Mul on ka Teile üks küsimus :)

Mees läheb õhtul baari jooma. Laseb tule ära ja paneb ukse lukku. Joob jubedalt peaaegu hommikuni ja siis kakerdab kuidagi koju vastu hommikut. Päevapeale üles ärgates ajab ennast voodist püsti, vaatab aknast välja ja laseb ennast maha ....

Küsimus siis: Mis ametit mees pidas?

NB! Kes juba vastust teavad, need võiks kas või tänase õhtuni seda siia mitte kirjutada vaid panna kirja et teavad .... oi kuda kunagi mind see ka piinas päev läbi enne kui välja mõtlesin :P

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

aaargh t*** ma vihkan neid "new age" mõistatusi... umbes sama hea nagu "õun on kollane, mis värvi on teine õun" ja siis vastus on hoopis punane.

Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

Raiki kirjutas:

Mees läheb õhtul baari jooma. Laseb tule ära ja paneb ukse lukku. Joob jubedalt peaaegu hommikuni ja siis kakerdab kuidagi koju vastu hommikut. Päevapeale üles ärgates ajab ennast voodist püsti, vaatab aknast välja ja laseb ennast maha ....

NB! Kes juba vastust teavad, need võiks kas või tänase õhtuni seda siia mitte kirjutada vaid panna kirja et teavad .... oi kuda kunagi mind see ka piinas päev läbi enne kui välja mõtlesin :P

M.....vaht

Pilt

kana

Lugemata postitus Postitas kana »

Piipz, kas tegu on puupliidi või el.pliidiga? Puupliidiga oli mul ka kunagi vist jama, et müüdi ilma plaadita (võimalik ka, et mul oli pappi pliidikasti ostmiseks, aga plaati müüdi eraldi ja selleks ei olnud, see ka variant :P ), el.pliitidele peaks müüja ise pakkuma variante, kui pliidiga plaate kaasas ei ole või tootjalt uurima.

Teid oma mõistatustega, nüüd ma unustasin oma olulise rumala küsimuse ära. Pagan! :wack:

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

el pliit. kaasas ainult rest ja rasvakogumispann. lähen peale tööd ja uurin äkki müüja käest ka :P

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Sa Piipz pead silmas ahju ja ahjuplaate, mitte pliiti?
Tehasest ahju koodi järgi? Või vastavalt mõõtudele?
Mõnedel vist ongi nii, et plaat on ahju mõõdust väiksem ja asetatakse restile, teistel on külgede peal siinid, kuhu saad plaadi otse vahele lükata.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

morris

Lugemata postitus Postitas morris »

MIks peab absoluutselt iga aasta olema foorumis teema kus mingid lambapead karjuvad, et tehatgu harrasrajatele oma sari??? Ja miks ma iga aasta loen seda teemat??

Lenksuga kartauto
Nutcase .. Cracked Craniums MC
Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Kas keegi Eestis müüb Sharki kiivreid ?
Või saab neid ainult väljapoolt ?

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Thesaarlane kirjutas:

Kas keegi Eestis müüb Sharki kiivreid ?
Või saab neid ainult väljapoolt ?

Minu teada ei müü.

kana

Mida arvate neist tingimustest virtaalserveri kasutamiseks https://www.zone.ee/virtuaalserver/hinnakiri?
99-kroonise kuumaksega variandi all ("Loe lisa" link) pakutakse .ee laiendiga domeeni registreerimist tasuta https://www.zone.ee/domeen. Et küsimus selles, kui tahaks teha oma veebilehte, millel meilid küljes (näiteks www.kana.ee), kas selleks on ka soodsama kuumaksega lahendusi teada (oma tarbeks, mitte äri ajamiseks)? Palun särage oma teadmistega (w)

Kasutaja avatar

Raiki

http://www.000webhost.com/
täiesti tasuta ja toimiv asi
mul üks foorum jookseb seal :)
ja domeeni regamiseks ei pidanud ka midagi maksma
tiba jebimist on , aga kõik on võimalik saada tasuta.
kui tahad teha domeeni .ee siis peab olema juriidiline isik kelle nimele teed
eraisik seda omale ei saa .

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Mina olen siiani kõik oma .ee-domeenid tasuta registreerinud muide. 99 kr/kuus ei ole ilmselt Eesti parim pakkumine väikese veebilehe ja mailiserveri püstihoidmiseks. Usun, et virtuaal.com, Netpoint.ee ja dotnet.ee on ehk isegi nõksu odavamad. Virtuaal.com on vist 64.-/kuu kui aasta korraga maksad, ma tsekata ei viitsi praegu. Olen kasutanud zone, virtuaali ja netpoint-i teenuseid. Jah, täitsa tasuta saab ka aga jebimist rohkem.

Kasutaja avatar

Raiki

jebimist oli ainult minu jaoks kuna võõras asi minu jaoks
ja see oli ühekordne
samas tuli sõber appi ja oligi asi korras .

motopall

Lugemata postitus Postitas motopall »

Kaks santi otsustavad osta kahe peale kingad (ühel pole vasakut jalga ja teisel paremat aga number sama). Kingad maksavad 25 krooni. Seega peab kumbki sant maksma 12.50 siililegi selge ju. Käivad ostavad kingad ära. Õhtul poejuhataja hakkab kassat tegema ja mõtleb et sai santidelt ikka liiga palju röövitud, et annaks 5 krooni tagasi. Annabki siis koristajale 5 krooni
(kes on santide naaber) , et see õhtul 5 krooni tagasi viiks. Aga koristja on paras pätt, võtab 3 krooni endale ning 2 krooni viib santidele. Seega saab kumbki sant tagasi 1 krooni. Kui palju läks sandile king maksma? Alguses pani 12.50 ja sai 1 krooni tagasi seega 11.50 Loogiline ju. Aga selgusetuks jääb see, et 11.50+11.50 on 23 krooni KUST KURADI PERSEST SEE KORISTAJA 3 KROONI SAI KUI KINGAD MAKSID 25 KROONI

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

motopall kirjutas:

Kaks santi otsustavad osta kahe peale kingad (ühel pole vasakut jalga ja teisel paremat aga number sama). Kingad maksavad 25 krooni. Seega peab kumbki sant maksma 12.50 siililegi selge ju. Käivad ostavad kingad ära. Õhtul poejuhataja hakkab kassat tegema ja mõtleb et sai santidelt ikka liiga palju röövitud, et annaks 5 krooni tagasi. Annabki siis koristajale 5 krooni
(kes on santide naaber) , et see õhtul 5 krooni tagasi viiks. Aga koristja on paras pätt, võtab 3 krooni endale ning 2 krooni viib santidele. Seega saab kumbki sant tagasi 1 krooni. Kui palju läks sandile king maksma? Alguses pani 12.50 ja sai 1 krooni tagasi seega 11.50 Loogiline ju. Aga selgusetuks jääb see, et 11.50+11.50 on 23 krooni KUST KURADI PERSEST SEE KORISTAJA 3 KROONI SAI KUI KINGAD MAKSID 25 KROONI

Loll jutt, ülemuse tagant lasi rott. 23-3=20. 20+3+2=25.
Pealegi tahaks ka saada 25kr eest kingad. 3000kr eest saab turvavöö meeldetuletuse.

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Sandid maksid kahe peale 23 krooni, millest 3 läks koristajale ja 20 poemüüjale.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

mux2hot
Tsikkel: VFR800
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mux2hot »

motopall kirjutas:

Bla bla bla ... tegelikult maksid 2 santi kahepeale 23 krooni, millest 3 sai koristaja ja 20 poepidaja.

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

kana kirjutas:

Mida arvate neist tingimustest virtaalserveri kasutamiseks https://www.zone.ee/virtuaalserver/hinnakiri?
99-kroonise kuumaksega variandi all ("Loe lisa" link) pakutakse .ee laiendiga domeeni registreerimist tasuta https://www.zone.ee/domeen. Et küsimus selles, kui tahaks teha oma veebilehte, millel meilid küljes (näiteks http://www.kana.ee), kas selleks on ka soodsama kuumaksega lahendusi teada (oma tarbeks, mitte äri ajamiseks)? Palun särage oma teadmistega (w)

Siit saad kahekümneviieka eest kuus kui aastamaksu korraga ära tasud. Ma ise kasutan, kohe saab 2 aastat täis, probleeme esinenud ei ole!

Keretööd
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

motopall kirjutas:

Ei tasu deebetit ja kreeditit ühte patta panna

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Putukas
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas Putukas »

rannamees kirjutas:
Raiki kirjutas:

M.....vaht

Raiki, mis siis õige vastus on? Oligi majakavaht?

You're Driving Me Mad

Raitsraisk
Tsikkel: F650
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Raitsraisk »

Pakuks baarman

kana

Kui pole kaablit interneti jaoks, kuid 2-3 km raadiuses on 3 teenusepakkuja mobiilimastid, siis kas otsustada Eesti Energia Kõu interneti või hoopis mõne mobiilsidefirma mobiilse interneti kasuks, on keegi pidanud sarnaseid otsuseid langetama äkki? Ja kui arvestada, et finantsid ei ole nii kobedad kui Eesti Energia pealikul Sandor Liivel. :?:

Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Vidget »

kana kirjutas:

Kui pole kaablit interneti jaoks, kuid 2-3 km raadiuses on 3 teenusepakkuja mobiilimastid, siis kas otsustada Eesti Energia Kõu interneti või hoopis mõne mobiilsidefirma mobiilse interneti kasuks, on keegi pidanud sarnaseid otsuseid langetama äkki? Ja kui arvestada, et finantsid ei ole nii kobedad kui Eesti Energia pealikul Sandor Liivel. :?:

Olen proovinud emt ja tele2 mobiilset internetti ja mõlemad variandid olid uimased ja igapäevast kasutamist küll nendega teha ei tahaks. Kõu puhul sõltub väga palju piirkonnast, sest mida rohkem kasutajaid, seda sitem seis.
(Enamus traadita koju tulevad netipakkujad on mõeldud surfamiseks, mitte suuremahuliste andmete vahetamiseks!)

Let the good times roll.

Kasutaja avatar

Raiki

Putukas kirjutas:
rannamees kirjutas:
Raiki kirjutas:

M.....vaht

Raiki, mis siis õige vastus on? Oligi majakavaht?

majakavaht jah .

Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

[quote="kana"]Kui pole kaablit interneti jaoks, kuid 2-3 km raadiuses on 3 teenusepakkuja mobiilimastid, siis kas otsustada Eesti Energia Kõu interneti või hoopis mõne mobiilsidefirma mobiilse interneti kasuks, on keegi pidanud sarnaseid otsuseid langetama äkki? Ja kui arvestada, et finantsid ei ole nii kobedad kui Eesti Energia pealikul Sandor Liivel. :?:[/quote]
Tallinnas on niipalju vabu avalikke võrke, et mõne neist peaks ikka leidma. Korralik antenn taha ja anna minna. Mul on ka elion olemas aga tasuta vabast võrgust saan kaks korda parema kiiruse.
Vaata siin näiteks hipodroomi oma: http://kaardistajad.wifi.ee/ap.php?id=32769

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

ping kirjutas:

Tallinnas on niipalju vabu avalikke võrke, et mõne neist peaks ikka leidma. Korralik antenn taha ja anna minna. Mul on ka elion olemas aga tasuta vabast võrgust saan kaks korda parema kiiruse.
Vaata siin näiteks hipodroomi oma: http://kaardistajad.wifi.ee/ap.php?id=32769

Kust näiteks Pärnu vabade võrkude olemasolu kohta infot leiab, oskab keegi öelda? Mul selline jama, et elan ülejõe piirkonnas, Rohu tänaval ja Elion mulle kaablit ei vea, ütleb liiga kallis (oma kümme tonni), maksku ma ise kinni. Ka senised SAT teenuse pakkujad ei ole aidata saanud. KÕUd proovisin, täielik kräpp, nii aeglane, et jube, vähemalt siin minu kandis. Ja täitsa jama, nagu elaks kuskil maakolkas, kuhu pole veel internet jõudnud. Üks teenusepakkuja käis veel uurimas, aga kuna minu maja katuselt tema antenn ei paistnud, jäi ka see asi katki.
Ei tahakski muud kui hea jõudlusega ühendust, kuna majasiseselt on tarbijaid vähemalt 3-4 korraga.. :(

Keretööd
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Otsi mu antud lingilt Pärnu üles. Seal terve eesti kohta.
http://kaardistajad.wifi.ee/avalikud.ph ... maa&nr=206

Viimati muutis ping, 17 Okt 2009, 20:10, muudetud 1 kord kokku.
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”