Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
Erkis kirjutas:
Võibolla on see minust tõesti rumal, aga kas sa ise ei märganud, et õigekeelsussõnaraamat on üks sõna?
reimps kirjutas:Erkis kirjutas:Võibolla on see minust tõesti rumal, aga kas sa ise ei märganud, et õigekeelsussõnaraamat on üks sõna?
Vahi kuradit...ongi! Tänan kasuliku info eest
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 368 korda
- Kontakt:
kui ostad pliidi, saad kaasa mingi resti ja rasvakoguja (tavaliselt). Aga õiges mõõdus küpsetusplaati mitte. Kust neid saab? selliseid täpselt ahjulaiuseid plaate? pean laskma tsummil keevitada vä ? igasuguseid suvalisi koogivorme jne on kõik kohad täis, aga mõõdus plaate mitte
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Mul on ka Teile üks küsimus
Mees läheb õhtul baari jooma. Laseb tule ära ja paneb ukse lukku. Joob jubedalt peaaegu hommikuni ja siis kakerdab kuidagi koju vastu hommikut. Päevapeale üles ärgates ajab ennast voodist püsti, vaatab aknast välja ja laseb ennast maha ....
Küsimus siis: Mis ametit mees pidas?
NB! Kes juba vastust teavad, need võiks kas või tänase õhtuni seda siia mitte kirjutada vaid panna kirja et teavad .... oi kuda kunagi mind see ka piinas päev läbi enne kui välja mõtlesin
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
aaargh t*** ma vihkan neid "new age" mõistatusi... umbes sama hea nagu "õun on kollane, mis värvi on teine õun" ja siis vastus on hoopis punane.
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Raiki kirjutas:Mul on ka Teile üks küsimus
Mees läheb õhtul baari jooma. Laseb tule ära ja paneb ukse lukku. Joob jubedalt peaaegu hommikuni ja siis kakerdab kuidagi koju vastu hommikut. Päevapeale üles ärgates ajab ennast voodist püsti, vaatab aknast välja ja laseb ennast maha ....
NB! Kes juba vastust teavad, need võiks kas või tänase õhtuni seda siia mitte kirjutada vaid panna kirja et teavad .... oi kuda kunagi mind see ka piinas päev läbi enne kui välja mõtlesin
M.....vaht

Piipz, kas tegu on puupliidi või el.pliidiga? Puupliidiga oli mul ka kunagi vist jama, et müüdi ilma plaadita (võimalik ka, et mul oli pappi pliidikasti ostmiseks, aga plaati müüdi eraldi ja selleks ei olnud, see ka variant ), el.pliitidele peaks müüja ise pakkuma variante, kui pliidiga plaate kaasas ei ole või tootjalt uurima.
Teid oma mõistatustega, nüüd ma unustasin oma olulise rumala küsimuse ära. Pagan!
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
el pliit. kaasas ainult rest ja rasvakogumispann. lähen peale tööd ja uurin äkki müüja käest ka
Sa Piipz pead silmas ahju ja ahjuplaate, mitte pliiti?
Tehasest ahju koodi järgi? Või vastavalt mõõtudele?
Mõnedel vist ongi nii, et plaat on ahju mõõdust väiksem ja asetatakse restile, teistel on külgede peal siinid, kuhu saad plaadi otse vahele lükata.
MIks peab absoluutselt iga aasta olema foorumis teema kus mingid lambapead karjuvad, et tehatgu harrasrajatele oma sari??? Ja miks ma iga aasta loen seda teemat??
Nutcase .. Cracked Craniums MC
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Thesaarlane kirjutas:Kas keegi Eestis müüb Sharki kiivreid ?
Või saab neid ainult väljapoolt ?
Minu teada ei müü.
Mida arvate neist tingimustest virtaalserveri kasutamiseks https://www.zone.ee/virtuaalserver/hinnakiri?
99-kroonise kuumaksega variandi all ("Loe lisa" link) pakutakse .ee laiendiga domeeni registreerimist tasuta https://www.zone.ee/domeen. Et küsimus selles, kui tahaks teha oma veebilehte, millel meilid küljes (näiteks www.kana.ee), kas selleks on ka soodsama kuumaksega lahendusi teada (oma tarbeks, mitte äri ajamiseks)? Palun särage oma teadmistega
-
http://www.000webhost.com/
täiesti tasuta ja toimiv asi
mul üks foorum jookseb seal
ja domeeni regamiseks ei pidanud ka midagi maksma
tiba jebimist on , aga kõik on võimalik saada tasuta.
kui tahad teha domeeni .ee siis peab olema juriidiline isik kelle nimele teed
eraisik seda omale ei saa .
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Mina olen siiani kõik oma .ee-domeenid tasuta registreerinud muide. 99 kr/kuus ei ole ilmselt Eesti parim pakkumine väikese veebilehe ja mailiserveri püstihoidmiseks. Usun, et virtuaal.com, Netpoint.ee ja dotnet.ee on ehk isegi nõksu odavamad. Virtuaal.com on vist 64.-/kuu kui aasta korraga maksad, ma tsekata ei viitsi praegu. Olen kasutanud zone, virtuaali ja netpoint-i teenuseid. Jah, täitsa tasuta saab ka aga jebimist rohkem.
-
jebimist oli ainult minu jaoks kuna võõras asi minu jaoks
ja see oli ühekordne
samas tuli sõber appi ja oligi asi korras .
Kaks santi otsustavad osta kahe peale kingad (ühel pole vasakut jalga ja teisel paremat aga number sama). Kingad maksavad 25 krooni. Seega peab kumbki sant maksma 12.50 siililegi selge ju. Käivad ostavad kingad ära. Õhtul poejuhataja hakkab kassat tegema ja mõtleb et sai santidelt ikka liiga palju röövitud, et annaks 5 krooni tagasi. Annabki siis koristajale 5 krooni
(kes on santide naaber) , et see õhtul 5 krooni tagasi viiks. Aga koristja on paras pätt, võtab 3 krooni endale ning 2 krooni viib santidele. Seega saab kumbki sant tagasi 1 krooni. Kui palju läks sandile king maksma? Alguses pani 12.50 ja sai 1 krooni tagasi seega 11.50 Loogiline ju. Aga selgusetuks jääb see, et 11.50+11.50 on 23 krooni KUST KURADI PERSEST SEE KORISTAJA 3 KROONI SAI KUI KINGAD MAKSID 25 KROONI
motopall kirjutas:Kaks santi otsustavad osta kahe peale kingad (ühel pole vasakut jalga ja teisel paremat aga number sama). Kingad maksavad 25 krooni. Seega peab kumbki sant maksma 12.50 siililegi selge ju. Käivad ostavad kingad ära. Õhtul poejuhataja hakkab kassat tegema ja mõtleb et sai santidelt ikka liiga palju röövitud, et annaks 5 krooni tagasi. Annabki siis koristajale 5 krooni
(kes on santide naaber) , et see õhtul 5 krooni tagasi viiks. Aga koristja on paras pätt, võtab 3 krooni endale ning 2 krooni viib santidele. Seega saab kumbki sant tagasi 1 krooni. Kui palju läks sandile king maksma? Alguses pani 12.50 ja sai 1 krooni tagasi seega 11.50 Loogiline ju. Aga selgusetuks jääb see, et 11.50+11.50 on 23 krooni KUST KURADI PERSEST SEE KORISTAJA 3 KROONI SAI KUI KINGAD MAKSID 25 KROONI
Loll jutt, ülemuse tagant lasi rott. 23-3=20. 20+3+2=25.
Pealegi tahaks ka saada 25kr eest kingad. 3000kr eest saab turvavöö meeldetuletuse.
Sandid maksid kahe peale 23 krooni, millest 3 läks koristajale ja 20 poemüüjale.
-
- Tsikkel: VFR800
- Tänanud: 1 kord
motopall kirjutas:Kaks santi otsustavad osta kahe peale kingad (ühel pole vasakut jalga ja teisel paremat aga number sama). Kingad maksavad 25 krooni. Seega peab kumbki sant maksma 12.50 siililegi selge ju. Käivad ostavad kingad ära. Õhtul poejuhataja hakkab kassat tegema ja mõtleb et sai santidelt ikka liiga palju röövitud, et annaks 5 krooni tagasi. Annabki siis koristajale 5 krooni
Bla bla bla ... tegelikult maksid 2 santi kahepeale 23 krooni, millest 3 sai koristaja ja 20 poepidaja.
kana kirjutas:Mida arvate neist tingimustest virtaalserveri kasutamiseks https://www.zone.ee/virtuaalserver/hinnakiri?
99-kroonise kuumaksega variandi all ("Loe lisa" link) pakutakse .ee laiendiga domeeni registreerimist tasuta https://www.zone.ee/domeen. Et küsimus selles, kui tahaks teha oma veebilehte, millel meilid küljes (näiteks http://www.kana.ee), kas selleks on ka soodsama kuumaksega lahendusi teada (oma tarbeks, mitte äri ajamiseks)? Palun särage oma teadmistega
Siit saad kahekümneviieka eest kuus kui aastamaksu korraga ära tasud. Ma ise kasutan, kohe saab 2 aastat täis, probleeme esinenud ei ole!
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Ei tasu deebetit ja kreeditit ühte patta panna
rannamees kirjutas:Raiki kirjutas:Mul on ka Teile üks küsimus
M.....vaht
Raiki, mis siis õige vastus on? Oligi majakavaht?
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
Kui pole kaablit interneti jaoks, kuid 2-3 km raadiuses on 3 teenusepakkuja mobiilimastid, siis kas otsustada Eesti Energia Kõu interneti või hoopis mõne mobiilsidefirma mobiilse interneti kasuks, on keegi pidanud sarnaseid otsuseid langetama äkki? Ja kui arvestada, et finantsid ei ole nii kobedad kui Eesti Energia pealikul Sandor Liivel.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
kana kirjutas:Kui pole kaablit interneti jaoks, kuid 2-3 km raadiuses on 3 teenusepakkuja mobiilimastid, siis kas otsustada Eesti Energia Kõu interneti või hoopis mõne mobiilsidefirma mobiilse interneti kasuks, on keegi pidanud sarnaseid otsuseid langetama äkki? Ja kui arvestada, et finantsid ei ole nii kobedad kui Eesti Energia pealikul Sandor Liivel.
Olen proovinud emt ja tele2 mobiilset internetti ja mõlemad variandid olid uimased ja igapäevast kasutamist küll nendega teha ei tahaks. Kõu puhul sõltub väga palju piirkonnast, sest mida rohkem kasutajaid, seda sitem seis.
(Enamus traadita koju tulevad netipakkujad on mõeldud surfamiseks, mitte suuremahuliste andmete vahetamiseks!)
Let the good times roll.
-
Putukas kirjutas:rannamees kirjutas:Raiki kirjutas:Mul on ka Teile üks küsimus
M.....vaht
Raiki, mis siis õige vastus on? Oligi majakavaht?
majakavaht jah .
[quote="kana"]Kui pole kaablit interneti jaoks, kuid 2-3 km raadiuses on 3 teenusepakkuja mobiilimastid, siis kas otsustada Eesti Energia Kõu interneti või hoopis mõne mobiilsidefirma mobiilse interneti kasuks, on keegi pidanud sarnaseid otsuseid langetama äkki? Ja kui arvestada, et finantsid ei ole nii kobedad kui Eesti Energia pealikul Sandor Liivel. [/quote]
Tallinnas on niipalju vabu avalikke võrke, et mõne neist peaks ikka leidma. Korralik antenn taha ja anna minna. Mul on ka elion olemas aga tasuta vabast võrgust saan kaks korda parema kiiruse.
Vaata siin näiteks hipodroomi oma: http://kaardistajad.wifi.ee/ap.php?id=32769
ping kirjutas:Tallinnas on niipalju vabu avalikke võrke, et mõne neist peaks ikka leidma. Korralik antenn taha ja anna minna. Mul on ka elion olemas aga tasuta vabast võrgust saan kaks korda parema kiiruse.
Vaata siin näiteks hipodroomi oma: http://kaardistajad.wifi.ee/ap.php?id=32769
Kust näiteks Pärnu vabade võrkude olemasolu kohta infot leiab, oskab keegi öelda? Mul selline jama, et elan ülejõe piirkonnas, Rohu tänaval ja Elion mulle kaablit ei vea, ütleb liiga kallis (oma kümme tonni), maksku ma ise kinni. Ka senised SAT teenuse pakkujad ei ole aidata saanud. KÕUd proovisin, täielik kräpp, nii aeglane, et jube, vähemalt siin minu kandis. Ja täitsa jama, nagu elaks kuskil maakolkas, kuhu pole veel internet jõudnud. Üks teenusepakkuja käis veel uurimas, aga kuna minu maja katuselt tema antenn ei paistnud, jäi ka see asi katki.
Ei tahakski muud kui hea jõudlusega ühendust, kuna majasiseselt on tarbijaid vähemalt 3-4 korraga..
Otsi mu antud lingilt Pärnu üles. Seal terve eesti kohta.
http://kaardistajad.wifi.ee/avalikud.ph ... maa&nr=206