Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Rumalad küsimused
Ega keegi siit ei oska õelda, is keermega on spiromaatikute/akvalangiballoonide sisekeere? (ma mötlen seda mille sisse regulaator keeratakse)
Noo ma ei oska öelda kas see on loll küsimus või ei, aga äkki keegi teab Brauermoto emaili?
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
extinction kirjutas:brauermoto ät hot.ee
oleks võinud ju otsingut kasutada.
minu paha
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
Meie mees laulis kunagi sellest et kolib toompeale, šnelli tiigist teeb mullivanni ja balti jaamast sauna. Laulu nime ei oska keegi öelda ?
Keegi teab kust leida odavalt kasutatuid telekaid müügil? LCD-d ja plasmad. Või kellegil pakkuda mõni äkki.. 37'' v 42''
tttrrr kirjutas:Keegi teab kust leida odavalt kasutatuid telekaid müügil? LCD-d ja plasmad. Või kellegil pakkuda mõni äkki.. 37'' v 42''
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Raitsraisk kirjutas:Meie mees laulis kunagi sellest et kolib toompeale, šnelli tiigist teeb mullivanni ja balti jaamast sauna. Laulu nime ei oska keegi öelda ?
Eesti Sultan
Üks lihtne küsimus...
Mida näitavad IgA,IgM ja IgG vere analüüsid ja mida tuleks ette võtta (millise arsti poolde pöörduda) kui need ületavad kahekordselt normi.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
ghost-r kirjutas:Üks lihtne küsimus...
Mida näitavad IgA,IgM ja IgG vere analüüsid ja mida tuleks ette võtta (millise arsti poolde pöörduda) kui need ületavad kahekordselt normi.![]()
IgM, IgA ja IgG on immuunoglobuliinid e. maakeeli antikehad. Teie küsimusest ei selgu kahjuks, kas need on nn. üldimmuunoglobuliinid, mis määratakse kõikide organismis olevate antikehade summana, või spetsiifilised immuunoglobuliinid, mis näitavad kindlat haigust. Sellest sõltub ka edasine käitumine, sest mõnel juhul pole kahekordses tõusus midagi katastroofilist, mõnel juhul aga peaks suhtuma tõsisemalt.
Perearst on olemas? Ma võin soovitada.
Tsiklimeestelt oleks rumal küsida, mis on kõige suuremat rõõmu teinud, aga ikkagi, mis?
Milline valu on valusam? Milline rumal küsimus on seni olnud kõige rumalam?
Kas enamasti rõõmsa naerunäoga inimesed on päriselt rõõmsad või "just keep smiling" ja kuidas see püsirõõm võimalik on?
kana kirjutas:Tsiklimeestelt oleks rumal küsida, mis on kõige suuremat rõõmu teinud, aga ikkagi, mis?
Milline valu on valusam? Milline rumal küsimus on seni olnud kõige rumalam?![]()
Kas enamasti rõõmsa naerunäoga inimesed on päriselt rõõmsad või "just keep smiling" ja kuidas see püsirõõm võimalik on?
Selle naerunäo küsimusega tuli meelde et mul oli kaitseväes kunagi üks kolleeg kellel oli esipaneeli ehitus juba selline et ka tõsisena olles oli tal naerunägu peas.
Arstliku komisjoni tarbeks psühholoogi juures käies sai siis omale diagnoosi : Ebaadekvaatne
Kirjandusest on veel üks selline tuntud. Tema diagnoosiks oli idioot.
Sa sade, mul oli kutsekas ka 1 klassivend ebaadekvaatse näoga , temaga sama jama et kunagi ei saanud aru on
ta tige või mitte.
Yamaha XJ600S
Mul just vastupidi. Kõik ütlevad, et miks sa kuri oled või ära oli nii kuri aga mul lihtsalt kulmud sellised, et nagu oleks koguaeg vihane millegi peale
vermon kirjutas:Mul just vastupidi. Kõik ütlevad, et miks sa kuri oled või ära oli nii kuri aga mul lihtsalt kulmud sellised, et nagu oleks koguaeg vihane millegi peale
Sama siin
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Mind ka vaadatud vahest sellise pilguga et ma mingi imelik, pidevalt tusane. Samas ega ma ise alati vastupidist ei väida ka kui kellelgi küsimus tekib.
irw nali oli see kui kunagi klassis õpetaja küsis, mille peale ma nüüd siis kulmu kortsutan.
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
- Tänatud: 1 kord
pyramiid kirjutas:vermon kirjutas:Mul just vastupidi. Kõik ütlevad, et miks sa kuri oled või ära oli nii kuri aga mul lihtsalt kulmud sellised, et nagu oleks koguaeg vihane millegi peale
Sama siin
Kaa kuulun klubisse. Ma ütlen tavaliselt vastu: see pole mu näoilme, selline on mu nägu. Seepärast ma paistangi motokiivriga palju päikselisem välja.
Mul selline rumal küsimus, et kas keegi on krossisaabastega varustatult motokoolis käinud? Küsimuse mõte on selles, et plaan on kindlasti omale n.ö. raskeenduuro osta ja selle sihiga on juba soetatud varustus (s.h krossisaapad). Üsna ootamatu oli aga see, kui sõbra Hornetiga sõita proovisin ja ei mahtunud selle saapaga käike vahetama. Sama lugu oli ka ühe uuema TDM-ga. Praegu tundub, et mul on 2 valikut - kas kategooriat nõutama minna oma rattaga, millel käigu eebli asend paari hamba võrra kohendatud, või teised saapad kõrvale osta.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Vähetõenäoline, et keegi on krossisaabastega käinud. Paar aastat tagasi piisas veel suva tänavajalatsitest ju. Isegi sõidueksamil. Aga ma küsin jällegi, et konkreetselt millised nõuded siis nüüd õppesõidu jalanõudele esitatakse? Pahkluud peavad kaetud olema??? Sellised saapad vast ikka leiad, laenad kasvõi. Raske uskuda, et minister/kantsler/ARK on sobilike saapamarkide või -mudelite loetelu koostanud .
Niipalju, kui mina kuulnud olen (pole vaevunud kontrollima), on kuskil eeskirjas/seaduses/määruses kirjas, et eksamisõidul peab olema jalas hüppeliigesekaitsega saabas.
ARKi eksamineerijad on aga veidi kitsa silmaringiga ega tea, et kaitsega ja kaitsmega tähendavad erinevaid asju. Hüppeliigese kaitseb ära ka tavaline sõdurisaabas ehk tegu on siis hüppeliigesekaitsega jalatsiga. Kaitsmega saapad peaks olema justnimelt spets-saapad.
Muidugi pole ma seda vaevunud kontrollima, kuna pole vajadust olnud
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
pyramiid kirjutas:Mis see kulku on?
Kui KULKA on Kultuurkapital, siis KULKU on äkki Kultuurkurikas
edu
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
pyramiid kirjutas:Mis see kulku on?
Kulkuks nimetati viinapudelit, ei mäleta täpselt kui suure mahutavusega.
ants01 kirjutas:pyramiid kirjutas:Mis see kulku on?
Kui KULKA on Kultuurkapital, siis KULKU on äkki Kultuurkurikas
edu
See vist ikka mingi karikas (auhind), aga ega ma ka päris täpselt ei tea, seepärast küsisingi.
siil_udus kirjutas:Mul selline rumal küsimus, et kas keegi on krossisaabastega varustatult motokoolis käinud? Küsimuse mõte on selles, et plaan on kindlasti omale n.ö. raskeenduuro osta ja selle sihiga on juba soetatud varustus (s.h krossisaapad). Üsna ootamatu oli aga see, kui sõbra Hornetiga sõita proovisin ja ei mahtunud selle saapaga käike vahetama. Sama lugu oli ka ühe uuema TDM-ga. Praegu tundub, et mul on 2 valikut - kas kategooriat nõutama minna oma rattaga, millel käigu eebli asend paari hamba võrra kohendatud, või teised saapad kõrvale osta.
Mina olen krossisaabastega sõitjaid näinud motokoolis. sõitsid mingite suva riistapuudega, naked bike jne, no mis neil koolis olemas. Tundus, et probleemideta. Mul ka kahed saapad (Daytona ja teised on Thori krossikad). Krossisaabastega on sama hea sõita KLE-ga kui krossikaga, tunnetus on ehk natuke teistsugune kui matkasaapaga. Kui krossisaapad motokooli tsiklitega ei ühildu, oleks ju lahendus oma rattaga kool läbi teha (ma tegin)
Teine asi- rumalaim asi, mida saab küsida inimeselt, kel praegu kinnisvara müügis: "praegu vist ei ole väga soodus kinnisvara müüa". ...eestlased on armas rahvas
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Erkis kirjutas:pyramiid kirjutas:Mis see kulku on?
Kulku on ÕS järgi küll tõesti väike viinapudel, aga selles kontekstis on ta tähendus "kulin, karikas", no need plekist karikad mida jagatakse ei ole paremat nime väärt.