Hälvik-autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas 426f »

ennem jala poest tulles ootasin ülekäigu raja ees,2 autot tuli üksteisele vastu,mõlemil esituled ei põlenud ja üks vilgutas tulesi

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r

Teema algataja
reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Värdjad.

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

Jah.

Edit: See siin on neljarattaliste sõidukite juhtide vastu suunatud frustratsiooni väljaelamise lehekülg. Huumorinurk on siin: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 48#p689648

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Kaukaaslane kirjutas:

Foori all seisvate autode vahelt läbisõit käib mingit sorti meestele eriliselt ego pihta ja kui selline juhtub reas esimene olema, siis läheb tingimata rebimiseks. Olen tähele pannud, et üheksal juhul kümnest on tegemist Audiga.
Järeldus - kui eelistad autodest Audit, on sul mingi tõenäosusega egohälve. (togi)

Eile sattus mulle Merepuiesteel sadamast linnapoole minnes tsikkel taha-kõrvale.Ta sõitis foori all seistes paremalt mulle kõrvale.Jäi,aga sinna parema esiratta kohale seisma.Kui roheline süttis siis ma oleks ta alla ajanud,kui oleks normaalselt-tavapäraselt kohalt võtnud.Tegelane suutis nimelt kohalt võttes ratta välja suretada ning ka tasakaal hakkas kaduma ja kukkumine küljele polnud kaugel.Meelde jäi ratta nr 06CC ja must AGV kiiver.Kui sedasi sõita,siis on ikka ohutum autode taga kulgeda,aga mitte ette ronida.Ja nagu eespool mainisin ,kui mööda tuled siis tee seda ka lõpuni ja keera autode rivi ette.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

Mul täna oli huvitav juhtumine Pärnus.
Sõitsin Tallinna maanteelt suunaga kesklinna poole ja jäin Jannseni/Tlna mnt ristis foori taha, kuna teises reas (otse sillale) oli 7-8 autot, liikusin esimesse ritta, mis oli tühi. Kõrval seisi tumesinine diisel Kia Carnival (mahtuniversaal).
Eks ta tagatuld nägi. Edasi on nö. Akadeemia tänav ühesuunaline ja lõppeb vastu munamäge - risti on Lõuna tänav. Tegin korrektselt vasakpöörde st. vasakult äärest ja mis tore tunne oli pöördel möödasõitu tegevat kiia carnivali märgata :)
Roolis selline 40-50 halli peaga onkel. Järgmisel ülekäigu rajal ta muidugi isa ja poja pärast ei pidurdanud, andis umbes 70-80-ga valu.
Jäin täitsa mõtlema, mis krmus siukse papi peas ikka toimub, diisel Carnival vs tsikkel ei tohiks sellises situatsioonis erilist rahutust tekitada ... kuniks meenus, et tal rippus peegli küljes oranzi-musta triibuline lint - ilmselt HD mees :mrgreen: , mis neid Hondadest eks ja mul on juhtumisi kaelas sini-must-valge buff.

Masendav ikka :(

Viimati muutis AzA, 04 Sept 2014, 09:34, muudetud 1 kord kokku.
Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

426f

valus laks ikka,sa lüpsid oma rolluga ära harley mehe kes sõitis diisel kia karnivaliga

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

AzA
Mode

426f kirjutas:

valus laks ikka,sa lüpsid oma rolluga ära harley mehe kes sõitis diisel kia karnivaliga

Nuh mul oli sedakorda 599 Hornet. Aga umbes täpselt said pihta :P

Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

426f

ma kevadel nägin ühte hullunud v rodi omanikku sõitmas,oma aprilia võrri ajasin poe ette jalgrataste juurde nii et roheline reg nr ilusti ta poole ja v rod oli autode vahel,v rod sai väheke enne mind liikuma,esimesel ristil jõudsin talle järgi ja edasi algas 70 kiiruse piirang,seal sõitsin tal üsna lähedal järgi ja siis pani v rod üle pidev joone ühest autost mööda ja kadus

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

zorten22
Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 47 korda

Lugemata postitus Postitas zorten22 »

Kaua selle rollu seljas veel kiunuma pead?

...

keegimuu
Tsikkel: xjr 1300
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas keegimuu »

Üks kord ma sõitsin linnas ja siis keegi tegi midagi mis mulle ei meeldinud. Ta oli täielik hälvik.
Ise olen jumalast kift kutt.

Kasutaja avatar

Romka
Tsikkel: MT-09
Tänanud: 18 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Romka »

Sattusin ühe kummaliselt käituva Subaru otsa. Sõidan siis Jõgeval enne Laiuse mäge Vilina küla vahel, seal euroasfalt ja alguses majade kohas korraks 50 märk. Juba seal jäi ette üks aeglaselt töllerdav Subaru, hoidsin ilusti pikivahet, piirang lõppes ära, aga see uimab edasi kiirusel 25-30km/h (tee ka seal suht kitsas), mööda ka mind ei lase, kui sõidan lähemale, siis tõmbab tee vasakusse serva ette. Mul viskas kopsu üle maksa, jäin üldse seisma, võtsin taskust telefoni, et vaadata kas keegi on helistanud. Tüüp jäi ka ees seisma, seisis tükk aega ja siis sõitis alles minema. No ei saa aru, mis mõne inimese peas võib toimuda! Mõni kohalik isehakand "korravalvur"?

K-175>Voshod>Pannonia>Jawa-350/360>IZ Planeta-5>Jawa-250>K-750>Dnerp-650>Ural-650>Honda CX500>Suzuki LS650>IZ Jupiter-1>Honda CN250> Honda CH250>Suzuki Burgman 400>Royal Enfielt-500>Suzuki VX800>Yamaha FZS-1000>Honda ANF-125>Honda Hornet-900>Yamaha MT09 gen2>Yamaha Mt-09 gen4
Kasutaja avatar

Kägu

Lugemata postitus Postitas Kägu »

Romka: kirjutas:

Sattusin ühe kummaliselt käituva Subaru otsa. Sõidan siis Jõgeval enne Laiuse mäge Vilina küla vahel, seal euroasfalt ja alguses majade kohas korraks 50 märk. Juba seal jäi ette üks aeglaselt töllerdav Subaru, hoidsin ilusti pikivahet, piirang lõppes ära, aga see uimab edasi kiirusel 25-30km/h (tee ka seal suht kitsas), mööda ka mind ei lase, kui sõidan lähemale, siis tõmbab tee vasakusse serva ette. Mul viskas kopsu üle maksa, jäin üldse seisma, võtsin taskust telefoni, et vaadata kas keegi on helistanud. Tüüp jäi ka ees seisma, seisis tükk aega ja siis sõitis alles minema. No ei saa aru, mis mõne inimese peas võib toimuda! Mõni kohalik isehakand "korravalvur"?

Esimesed korrrad panevad sellised hälvikud imestama tõesti. Hiljem harjud ära. Terve euroopa liiklus on piidreid ja hälvikuid täis, Eestis tundub neid muidugi kõige rohkem olema :wack:

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Romka: kirjutas:

See on kaasaaegne liiklusnähe nimega isehakanud ment. Kui jalus tuiab ja mööda ei lase, siis teata 112 teel kahtlaselt liikuvast ja liiklusohtlikke olukordi tekitavast sõidukist.

Mihkel555
Tsikkel: Gsx-r

Lugemata postitus Postitas Mihkel555 »

Minuteada enamus korrad häirekeskus ei reageeri mingite imelike manöövreid tegevate idiootide peale. Pigem rahustatakse telefoni teel sind ja lubatakse asjaga tegeleda. Kui kõne katkeb, katkeb ka igasugune tegelemine.

Kasutaja avatar

pühak

Kui vingerdab, nagu Sinu kirjeldatud juhtumis, siis võib helistada küll ja kommenteerida "imelikke manöövreid" fraasiga, et sõidustiili järgi tundub purjus olema.

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Lisan veel niipalju, et politsei jaoks on suht tühi väljasõit, kui nende kohale jõudmise hetkeks see tüüp sirgelt sõidab ja reegleid järgib. Kui olen sellistele tüüpidele väljakutseid teinud, olen pakkunud ka võimalust, et sõidan ohutul distantsil rikkujal sabas, annan telefoni teel pidevalt teada asukohast ning politsei kohale jõudes annan ka kirjalikke ütlusi või kirjutan avalduse. Tühja tähja pärast pole kutseid teinud aga 90% tehtud kutsetest on politsei reageerinud ning minust on rikkuja maha jäänud politsei sõidukisse.

Kasutaja avatar

Rain
Tsikkel: CBR600F '14
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rain »

davidsoniharald kirjutas:

See on kaasaaegne liiklusnähe nimega isehakanud ment. Kui jalus tuiab ja mööda ei lase, siis teata 112 teel kahtlaselt liikuvast ja liiklusohtlikke olukordi tekitavast sõidukist.

112 pole küll mõtet sellise asjaga tüüdata. Pigem politsei infoliini 612 3000 või 110.

Olla poisslaps on soo küsimus, olla mees on vanuse küsimus, olla härrasmees on valiku küsimus. Olla jobu - pole mingi küsimus!

Mihkel555

t*** f`kk ja kõik muud ilusad sõnad. Kallid autojuhid, ega need oranzid/kollased tulukesed nimega suunatuled pole niisama sinna autole külge kruvitud. Järgmine kord hakkan järgi sõitma ja ma ise ka ei tea mida teiesuguste debiilikutega teha kes neid ei kasuta, tegema hakata. Tavaline situatsioon Tallinnas - ootad mingi uimerdava sõiduki järgi pool aastat ja siis vahetult ennem sinuni jõudmist autojuht otsustab ka parklasse keerata, aga et sellejaoks suunaga märku andma? Milleks see vajalik??
Igas olukorras ma ka ise neid ei kasuta, aga no kui on oht et keegi kuskil ootab sinu manöövreid ja passib tühja, siis oleks ikkagi viisakas. Kusjuures mujal eestivahel pole tähele pannutki seda niipalju, aga just Tallinnas. Krt korralik pingviinide paraad...
Nüüd kindlasti mingid erilised asjatundjad ja teadjad mehed hakkavad mind kohe paika panema ja rääkima et ära vingu, aga no kui te suunda näitaksite nagu see normaalses liikluses vajalik on, siis minusugused vingujad ei peaks ka siia foorumisse mingeid hädaldavaid postitusi tegema tulema. tnx

Kasutaja avatar

Motorized
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Motorized »

Mihkel555 kirjutas:

t*** f`kk ja kõik muud ilusad sõnad. Kallid autojuhid, ega need oranzid/kollased tulukesed nimega suunatuled pole niisama sinna autole külge kruvitud. Järgmine kord hakkan järgi sõitma ja ma ise ka ei tea mida teiesuguste debiilikutega teha kes neid ei kasuta, tegema hakata. Tavaline situatsioon Tallinnas - ootad mingi uimerdava sõiduki järgi pool aastat ja siis vahetult ennem sinuni jõudmist autojuht otsustab ka parklasse keerata, aga et sellejaoks suunaga märku andma? Milleks see vajalik??
Igas olukorras ma ka ise neid ei kasuta, aga no kui on oht et keegi kuskil ootab sinu manöövreid ja passib tühja, siis oleks ikkagi viisakas. Kusjuures mujal eestivahel pole tähele pannutki seda niipalju, aga just Tallinnas. Krt korralik pingviinide paraad...
Nüüd kindlasti mingid erilised asjatundjad ja teadjad mehed hakkavad mind kohe paika panema ja rääkima et ära vingu, aga no kui te suunda näitaksite nagu see normaalses liikluses vajalik on, siis minusugused vingujad ei peaks ka siia foorumisse mingeid hädaldavaid postitusi tegema tulema. tnx

Ei vingu, panen +1.

snah
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas snah »

panen +5 ja oleks mul võimu murraks neil suunalüliti.

snah

Az A ära HD mehi solva.Õpi lipu värvidel vahet tegema.

Kasutaja avatar

426f

Sa nõuad tavakodanikult liiga palju.ma paides öösel sõitsin politsei bussi järel mööda peatänavat.buss võttis hoo maha ja veeres 30kmh umbes paarsada meetrit ja siis tallas pidurit ja väga uimaselt keeras paremale.suunatulesi ta ei kasutanud

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r

snah

kui sul tunnistaja kõrval ja ise tugev poiss,võib sellgi lüliti puruks murda.

Mihkel555

No natuke madistamist ja küll needki lülitid peos:D
Käisin paar tundi tagasi korra tööjuures, no siuke 2km reis, Ilusti ootasin vasakpööret tehes kuidas üks Skodaomanik mõtles et milleks neid suundasi näidata et minujuurest ennem parempööre teha. Viibutasin oma keskmist sõrme( vist esimest korda) ja kui auto mööda sõitis vahtis mulle siuke 25-30 aastane blondiinike vastu suu lahti ja silmad suuremad kui tõllarattad. Vist sai aru sest parklast väljasõidul näitas juba ilusti suunakest. Vb oli siis kasu:)

Kasutaja avatar

AzA
Mode

snah kirjutas:

Az A ära HD mehi solva.Õpi lipu värvidel vahet tegema.

Kindlasti ma ei solva HD mehi, mul ei tuleks pähe ühtki gruppi ega üldse kedagi solvata :) Aga kui keegi solvatuna tunneb eelnevast naljast, siis ma ei oska midagi öelda, ju on huumorimeelega midagi katki.
Peegli küljes rippus lisaks veel sneguurotska, oled rahul?

Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 163 korda
Tänatud: 355 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Mihkel555 kirjutas:

.... Viibutasin oma keskmist sõrme( vist esimest korda) ja kui auto mööda sõitis vahtis mulle siuke 25-30 aastane blondiinike vastu suu lahti ja silmad suuremad kui tõllarattad. :)

Äkki kartis, et sa k...i pakud :mrgreen:

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Tallinnas ju on selline reegel, et suunatuli on märguanne edukalt lõpetatud manöövrist!

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

mosfet
Tsikkel: Yamaha XS650, Triumph Str Trpl
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas mosfet »

Mihkel555 kirjutas:

Mihkel555 kirjutas:

No natuke madistamist ja küll needki lülitid peos:D
Käisin paar tundi tagasi korra tööjuures, no siuke 2km reis, Ilusti ootasin vasakpööret tehes kuidas üks Skodaomanik mõtles et milleks neid suundasi näidata et minujuurest ennem parempööre teha. Viibutasin oma keskmist sõrme( vist esimest korda) ja kui auto mööda sõitis vahtis mulle siuke 25-30 aastane blondiinike vastu suu lahti ja silmad suuremad kui tõllarattad. Vist sai aru sest parklast väljasõidul näitas juba ilusti suunakest. Vb oli siis kasu:)

cool story bro

Kasutaja avatar

pühak

koi kirjutas:
Spoiler

Tallinnas ju on selline reegel, et suunatuli on märguanne edukalt lõpetatud manöövrist!

Lisaks olen ma märganud, et suunatuld kasutatakse siis, kui eesõigust pole ja jõuga ei saa. Näiteks, kui mõni bemmivend kolonnist kõigepealt enda jaoks vale rida kasutades mööda lendab ja siis viimasel hetkel vahele trügida tahab. Siis paneks see vend vist kõik oma unistuste manöövri poolse külje tuled vilkuma.

Mihkel555

pühak kirjutas:
koi kirjutas:
Spoiler

Lisaks olen ma märganud, et suunatuld kasutatakse siis, kui eesõigust pole ja jõuga ei saa. Näiteks, kui mõni bemmivend kolonnist kõigepealt enda jaoks vale rida kasutades mööda lendab ja siis viimasel hetkel vahele trügida tahab. Siis paneks see vend vist kõik oma unistuste manöövri poolse külje tuled vilkuma.

Need on mu lemmikud:D. tahaks kohe järgi sõita ja kümneka visata talle:)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”