Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Re: Rajale sõitma
Eks kõik ju kord algajad, seda ma isegi, kuid alustama ju peab
Kolmapäeval või neljapäeval tõenäoliselt tabasallu rajale ja tule löö ka julgelt kampa, isegi kui oled algaja siis võid lohutada ennast sellega, et pea alati on rajal aeglasemaid.
Tabasalu räpsasuse kohta nii palju, et ühes kurvi on tõesti kopa poolt sõidetud muda natuke maas, kuid mina pole seal siiani veel pidamist kaotanud ja rajatädi teeb ka ennem rajale laskmist harjaga korraliku töö ära, loomulikult tasub esimsesed korrad seda kurvi rahulikult võtta ja katsetada.
Tule kindlasti, pärast enam linnas väga sõita ei viitsigi!
-
- Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7
cool, tänud kutsumast tabasallu, tulen kaen üle
Aravetele, kas on tulemas täna kedagi, ma võiks kasvõi kohe minna
Kui kella 21ni... siis peaks vast hiljemalt 5-st linnast ära minema?
-
mina võin minna mõlemasse, iseenesest tabasalu hea ligidal, kuid see rada vist väga suur ei ole seal? Aravetet ei tea ma üldse niiet kuhu punt minemas on, sinna lähen ka mina....., kell juba pool neli.... on siis keegi näiteks nõus 6-st Aravetele minema? Sinna peab vist siis helistama ka!
-
lähen kaen vast täna selle tabasalu üle, ehk siis motoga peale ei lähe, sinna peab vast ka helistame eksole?
Kui keegi viitsib ühineda, andke taga teada 56677430, u 19.00 peaks Laagrist liikuma hakkama
-
väga hea, tulijaid juba palju peab kindlalt rajale saama, kuna tagarehv varsti kantis.
Tulin just Tabasalust, seal hullud peal 3 supermotot ja üks bmw bike... ulme, kuidas need vennad kallutavad....
Aga homme kell 1700 olen ma Ülemistes kohal
mega kirjutas:raplasse neljap on tulijaid kui sõita saab? plaan minna
Raplas sellel nädalal sõita ei saa kuna nädalavahetusel kartidel mv ja nemad teevad terve selle nädala trenni
-
mnjaa, täna vist väga sõiduilma ei ole vähemalt Laagris on küll ilm täiesti tuksis ja vihma kõvasti tulnud
Pakun et õhtuks on tabasalu rada kuiv. Mingi 17 paiku lähen vaatan kas on kuiv, eks annan foorumis teada
saame 17.00 ülemiste keskuse nestes kokku. ootame veits rahvast ja lähme. 17.30 ühineb üks mees vaida kandis veel.
aravetel ilm ilus, sadand pole täna.
-
hevi, käisime siis neljakesi Aravetel ära, täitsa hea rada ja esimese korra kohta võttis ikka käed läbi
muidu väga rada... loodame siis SV650 kiiret paranemist vigastustest, et taas rajale minna
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
Jaaa, täna oli tore, vahest äge ka kõrvalt jälgida, kuid teinekord tulen konkureerin ka teiega.
IZH kirjutas:Jaaa, täna oli tore, vahest äge ka kõrvalt jälgida, kuid teinekord tulen konkureerin ka teiega.
Mina endast kiirematega võidu ei sõida
Aga muidu oli väga tore ja taaskord jagati natuke õpetussõnu
Sai täna ka üle pika aja Aravetel käidud. Tore oli vaadata, et on tekkinud uusi nägusid kes rajal sõitmas käivad ja esimeste kordade kohta ei tee seda üldse halvasti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.