Hälvik-autojuhid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik-autojuhid
Kusjuures mul oli täna Range roveri omanikuga väga meeldiv kokkusattumus. Sõitsin vasakult poolt tehnika tänavalt ummikus ettepoole, ja ainuke vend kes vasakule tõmbas ja mulle ruumi tegi, oli umbes 50tolliste(nali) velgedega roveri omanik. Tüübil oli veel põial aknast väljas. Viskasin tüübile sõidupealt käppa ja teistele inimestele võis tunduda nagu vanad semud. Endal oli õhtu korras:)
-
Teema algataja
Jõhker puänt oleks olnud, kui sa möödudes tal pöidla ära murdnud oleks. Koos peegliga.
(Vabandust, mul on huumor peal )
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Paistab, et ma ikka päris juhmiks jäänud...
Sa võitled praktiliselt endast 10 korda raskema tehnikaga füüsiliselt, virvendades tal ees, taga ja küljel..
Siis ta sõidab sul veel tsiklile otsa ja lahkute peale politseiga sõbralikult vesteldes suurte sõpradena...
Ei jõua mulle kuidagi kohale, millist maailma nüüd päästsid...
Mis oli asja mõte?...
Oleks esimese pealekeeramise alla neelanud ja oma teed läinud, lastes kangelase lihtsalt peeglites täpiks, poleks edasist jama ja riski olnud... Aga võib olla, et ta tõesti ei märganud sind esimesel korral õigeaegselt ja vaatas asja kui sinu ette süstimist vabale kohale?
Selge see, et sul õigused ja kõik muu kodaniku kohus sekkuda rikkumistesse, aga vennike ju ei muutu nagunii headuse etaloniks...
Või arvad, et muutus?
Võtmesõnaks mehe leebumises on siiski su kõne politseiga ja tema vimm kaherattalistega sõitjate vastu vaid süvenes...
See minu nägemus asjast.
Aga ma olen enam kui veendunud, et kui see juht vähegi mõtlemisvõimeline on, teeb ta sellest vestlusest järeldusi. Võimalik, et tulevikus ei vaata ta tsikleid enam sellise pilguga. Igal juhul tasus proovida. Iga selline ümber veenatud autojuht teeb tulevikus meie liiklemise mugavamaks.
Sellesmõttes küll, et niisama lasta alati neil minna pole ka õige. Väike vestlus ei tee paha, eks igaüks vestled muidugi omamoodi:)
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
koi kirjutas:Paistab, et ma ikka päris juhmiks jäänud...
Sa võitled praktiliselt endast 10 korda raskema tehnikaga füüsiliselt, virvendades tal ees, taga ja küljel..
Siis ta sõidab sul veel tsiklile otsa ja lahkute peale politseiga sõbralikult vesteldes suurte sõpradena...
Ei jõua mulle kuidagi kohale, millist maailma nüüd päästsid...
Mis oli asja mõte?...
Oleks esimese pealekeeramise alla neelanud ja oma teed läinud, lastes kangelase lihtsalt peeglites täpiks, poleks edasist jama ja riski olnud... Aga võib olla, et ta tõesti ei märganud sind esimesel korral õigeaegselt ja vaatas asja kui sinu ette süstimist vabale kohale?
Selge see, et sul õigused ja kõik muu kodaniku kohus sekkuda rikkumistesse, aga vennike ju ei muutu nagunii headuse etaloniks...
Või arvad, et muutus?
Võtmesõnaks mehe leebumises on siiski su kõne politseiga ja tema vimm kaherattalistega sõitjate vastu vaid süvenes...
See minu nägemus asjast.
Võibolla kirjeldasin eelnevalt natuke segaselt.
Esimese pealekeeramise olekski alla neelanud ja olin seda juba unustamas, aga tegelane tegi seda 200 meetri pärast uuesti.
Nõustun, et esimesel korral võibolla tõesti ei märganud. Aga 2x 200m jooksul?
Kuna usun et mees võis tõesti järgi mõelda ja ehk ka oma edasist käitumist muuta, siis arvan, et see 20min ajakulu oli seda väärt.
"Mingi hetk kobis tegelane autosse ja sõitis mulle vaikselt otsa, siis tuli välja - karjus veel natuke - tõukas. "
"Lahku läksime käepigistuse ja sõnadega, et proovime mõlemad teinekord tublimad olla. "
WTF???
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Huvitav oleks motopolitseinike käest kuulda, kas ja kuidas neid linnaliikluses märgatakse? Äkki leiaks mõne, kes viitsiks kommenteerida.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Ma näen motopolitseid umbes 0.5 korda aastas niiet Roveri vennad ei näe neid ka niikuinii
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Marx kirjutas:"Mingi hetk kobis tegelane autosse ja sõitis mulle vaikselt otsa, siis tuli välja - karjus veel natuke - tõukas. "
"Lahku läksime käepigistuse ja sõnadega, et proovime mõlemad teinekord tublimad olla."
WTF???
Kõik ei kaldu vägivallatsema!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Teema algataja
Loff kirjutas:Marx kirjutas:"Mingi hetk kobis tegelane autosse ja sõitis mulle vaikselt otsa, siis tuli välja - karjus veel natuke - tõukas. "
"Lahku läksime käepigistuse ja sõnadega, et proovime mõlemad teinekord tublimad olla."
WTF???Kõik ei kaldu vägivallatsema!
Loff, sa vaata kus Marx elab, peksupealinnas ju, seal ei aeta ühtegi asja mõistusega vaid vägivallaga
Tuono kirjutas:Loff kirjutas:Marx kirjutas:"Mingi hetk kobis tegelane autosse ja sõitis mulle vaikselt otsa, siis tuli välja - karjus veel natuke - tõukas. "
WTF???Kõik ei kaldu vägivallatsema!
Loff, sa vaata kus Marx elab, peksupealinnas ju, seal ei aeta ühtegi asja mõistusega vaid vägivallaga
Kui nii avalikult siin fooumis jamad nendega, võib meil Tallinnlastel ka probleeme tekkida, niiet ära jama
-
- Tsikkel: Freewind
Ehk on tegemist lihtsalt piirkondliku suhtumisega oma tegevusse. Näiteks:
Selgitasin talle rahulikult oma vaatepunkti
võib tähendada ka tuima näoga metoodilist kerepeale andmist ning:
Selgitasin talle, et ju ma olin pimenurgas vms
võib tähendada silma siniseks löömist.
-
- Kontakt:
Koju tulles sõitsin oma autoga vale maja juurde ja põrkasin kokku puuga, mida minu aias pole.
Teine auto põrkus minu omaga, andmata enne oma kavatsusest märku.
Ma arvasin, et külgaken on lahti, kuid leidsin selle olevat kinni, kui ma pea aknast välja pistsin.
Ma olin juba nelikümmend aastat sõitnud, enne kui roolis magama jäin ja kraavi sõitsin.
Ma olin enda tagumise otsa probleemidega teel arsti juurde, kui mu üldventiil ühtäkki järele andis ja põhjustas minu sattumise liiklusõnnetusse.
Ristmikule jõudes ilmus äkitselt stoppmärk sellisesse kohta, kus ma teda oodatagi ei võinud. Ma ei olnud enam võimeline autot peatama ja põrkasin mootorrattaga kokku.
Kärbse tapmise eesmärgil rammisin telefoniposti.
Vältimaks kokkupõrget eespool liikuva motika tagatulega põrkusin ma jalakäijaga.
Nähtamatu tsikkel ilmus eikusagilt, põrkas vastu minu autot ja haihtus.
Ütlesin politseile, et mul polnud häda midaga, kuid hiljem eemaldades kaabu oma peast, avastasin purustatud kolju.
Otsene õnnetuse põhjus oli suure suuga pisike mees väikeses autos.
Ma lendasin oma autost välja siis, kui see lahkus teelt. Hiljem leiti mind ühe väga tõsise lehma jälje seest.
Pole vägivaldne inimene, aga 991 BGS juht...kukkusid eile mõlemad nägemisluugid kinni või halvatus sul on?
Ja kui ei kukkunud, siis võiksid...vähemalt oleks vabandus korduvatele käitumishäiretele, mis lõid välja 20.082014, Tallinn-Rapla-Türi maanteel.
Suunatulede mittekasutamine ei vääri märkimist, kuid valest reast ringile ette tõmbamine, pärast sirgel teel uuesti ette tõmbamine ning "jumal-teab-kust" järgmisele ringile lendamine...
Tegelane lähenes parempöörde rajalt ringristmikule sellise hooga, et tõmbas tähelepanu ja otsustasin pidurdada...oli hea otsus. Alustuseks.
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
Foori all seisvate autode vahelt läbisõit käib mingit sorti meestele eriliselt ego pihta ja kui selline juhtub reas esimene olema, siis läheb tingimata rebimiseks. Olen tähele pannud, et üheksal juhul kümnest on tegemist Audiga.
Järeldus - kui eelistad autodest Audit, on sul mingi tõenäosusega egohälve.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Kaukaaslane kirjutas:Foori all seisvate autode vahelt läbisõit käib mingit sorti meestele eriliselt ego pihta ja kui selline juhtub reas esimene olema, siis läheb tingimata rebimiseks. Olen tähele pannud, et üheksal juhul kümnest on tegemist Audiga.
Järeldus - kui eelistad autodest Audit, on sul mingi tõenäosusega egohälve.
Järelikult olen ma juba 21 aastat hälvik , kuna alustasin tähestiku algusest ja üldlevinud B tähega autot ei taha.
No ma ei tea, ma terve suve filterdanud esimeseks, igal kella-ajal ja igast erinevates kohtades.
Kuid siiamaani pole keegi rebima hakanud. Võib-olla vaadatakse et oh, see ratas pole kiirem kui mina ning üritatakse "ära panna".
Selle vastu aitab see, kui ronid esimeseks, siis keerad kellelegi risti ette rattaga. Nagu nii olles kiirem, aitab vältida ka nn kahe-tule-vahele-jäämist.
Ivoonu kirjutas:Järelikult olen ma juba 21 aastat hälvik
, kuna alustasin tähestiku algusest ja üldlevinud B tähega autot ei taha.
Bentley tuleb tähestikus enne bemarit, kui sa muidu edasi ei saa
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Sai just kaks nädalat mööda euroopat ringi koliststud ja see mööda minek, nagu tavaline elu osa, igal pool meist lõuna poole.Muidugi kui foori taga rivist end mööda libistad ,siis on ikka mõistlik see tegevus lõpule viia ja autode rivi ette keerata,mitte kõrvale jääda.Sellega välistad kohe igasugu võidusõidu mõtted,mis mõne mehe peas tekkida võivad.Samas on ka nõme,sinna ette ronida ,kui ise nii aeglane oled,et mõni auto sulle ära kütab.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
M.T. kirjutas:Ivoonu kirjutas:Järelikult olen ma juba 21 aastat hälvik
, kuna alustasin tähestiku algusest ja üldlevinud B tähega autot ei taha.
Bentley tuleb tähestikus enne bemarit, kui sa muidu edasi ei saa
No Bedford on veel eespool...

isakene kirjutas:No Bedford on veel eespool...
Kas Bedford pole algupäraselt lihtsalt Vauxhall Motorsi üks brand? Elik tegemist ei ole ju iseseisva automargiga nagu BMW-st tähestikus eespool olevad Bentley, Bandini või Ballot või BMC (et nimedega teemas püsida).
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Tarts kirjutas:Kas Bedford pole algupäraselt lihtsalt Vauxhall Motorsi üks brand? Elik tegemist ei ole ju iseseisva automargiga nagu BMW-st tähestikus eespool olevad Bentley, Bandini või Ballot või BMC (et nimedega teemas püsida).
On küll. Ja Vauxhall - Opel on samas General Motorsi brand. Samuti Audi on Volkswagen AG brand. Mis seal vahet, inimesed üldiselt ostavad autot, mitte kellegi/millegi brandi.
Bandini või Ballot... hm, Eestis mõni olemas ka on või? Bedford on kindlasti olnud, mul oli kunagi.

-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
-
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
Veits vale teema pole teil?
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
Bedford täitsa lahe masin tööks. Kunagi oli selline Soomest tooduna: http://vauxpedianet.uk2sitebuilder.com/ ... 25-pick-up
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.