Õnnetused mootorratastega [2016]
Moderaator: Moded
Re: Õnnetused mootorratastega [2016]
Tammsaare teel, Tallinnas keeras must auto hoovist ette VRODile. Tuletõrje, kiirabi, üks suund kinni , mitu patrulli ja avariibrigaad just sõtis sinna poole. Tsiklisti ei näinud autol ja motikal mahlad väljas... Loodan parimat.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Huvitav, politsei pressiteade ütleb: " ... peateel liikunud Toyota hakkas tegema parempööret, kuid talle sõitis ette mootorrattur". Ükskõik kuidas ma neid pilte ka ei vaata, ei suuda ma ära arvata, kuidas sai see auto liikuda peateel ja kokku põrgata kõrvalteel oleva mootorrattaga. Pilte vaaates arvaks just täpselt vastupidist.
-
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
- Tänatud: 99 korda
Päästeamet vist hakkas kohe ratast remontima, korralik padrunvõtmete komplekt on välja võetud.
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Iru elektrijaama juures oli ka eile õhtul päris inetu avarii. Osalisteks olid Citroen C4 ja siis mingi touringu tsikkel, taga oli topcase. Tundus, et tsikkel oli autole tagant sisse sõitnud ja siis teepiiretes lõpetanud. Tsiklisõitja oli juba ära viidud aga arvestades seda vaatepilti seal (ja tugevalt kahjustatud kiivrit), siis ilmselt väga kergelt ta ei pääsenud.
EDIT: "Kell 17.40 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Tallinn-Narva mnt 11. kilomeetril, kus 76-aastase mehe juhitud sõiduauto Citroen C4 põrkas kokku samas suunas liikunud mootorrattaga Honda CBF 600S, mida juhtis 26-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel." - Delfi.
-
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 3 korda
Sõitsin ise sealt mööda, kui kiirabi toimetas. Päästemeeskond ega politsei polnud jõudnud. Tol hetkel oli mootorrattur pikali ja turgutamine käis. Ei näinud, et mootorrattur väga liigutanud oleks. Kole vaatepilt oli küll. Kiiret paranemist.
lampisjalg kirjutas:Sõitsin ise sealt mööda, kui kiirabi toimetas. Päästemeeskond ega politsei polnud jõudnud. Tol hetkel oli mootorrattur pikali ja turgutamine käis. Ei näinud, et mootorrattur väga liigutanud oleks. Kole vaatepilt oli küll. Kiiret paranemist.
No sellises olukorras ongi kõige mõistlikum mitte liigutama ja rapsima hakata, kui oma konditsioonis päris kindel ei ole. Kui kiirabi kohal on, siis küll nad rõhutavad seda ka ratturile.
Macintosh kirjutas:Huvitav, politsei pressiteade ütleb: " ... peateel liikunud Toyota hakkas tegema parempööret, kuid talle sõitis ette mootorrattur". Ükskõik kuidas ma neid pilte ka ei vaata, ei suuda ma ära arvata, kuidas sai see auto liikud peateel ja kokku põrgata kõrvalteel oleva mootorrattaga. Pilte vaaates arvaks just täpselt vastupidist.
No selle artikli kirjutas küll keegi täispeaga. Seda parandati oma 5 korda. Kubises vigadest ala Jeep rammis, siis artikli pealkiri Toyota hakkas Pöratama jne. Kui sealt mööda sõitsin siis üks paks memm vehkis kätega. Ühesõnaga tundus küll, et Troll seisis ja siis sealt hoovist hakkas Toyota peateele sõitma ja kohe teise ritta, seal aga tuli Vilde suunas see Harrikas, ja edasi tulemust näete. Kui ma sealt mööda sõitsin siis päästjad juba toimetasid mahlad absorbendiga üle puistatud, Politseinikud seisid nagu vabandust kuseädad nõutud nägudega ja ei osanud võtta kätte kuidagi liikluse reguleerimist (aga noh selline see meie politsei tase kord on, sorry politseinikud). Ma usun, et pressiesindaja võis isegi õiget juttu ajada aga see Purjus Toimetaja ei osanud seda kuidagi kirja saada. Sattusin artiklile peale suht kui see tekkis ja ma ütlen sellist kiirustamist ja läbu ma pole veel elusees näinud. Need artiklid on vast veidi tõsise sisuga, et neid nimodi ülepõlve kajastada. Neid loevad ju sugulased ja tuttavad. Üks asi on poliitkaga klikke koguda teine aga hoopis sellist kronoloogiat niimodi retsida. Ma ka kirjutan vigadega, ma pool venelane ja ma vähemalt ei kirjuta artikleid!
Retke teel hetkel teerulli laadse tagarehviga chopper Mazda linnamaasturile tagant sisse põrutanud. Tundus, et auto pidurdas ülekäigu raja ees ja tsiklist on otse kannikasse pannud. Kiirabi kohal ja paistis, et ratturil ei midagi hullu. Oli põlvili muru peal ja eks sai paraja põrutuse. Ratas tee peal kummuli ja esirattaga auto all.
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Hells Angelsi mehed lendasid kiiremini, kui nende põrguingel järgi jõudis lennata.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Piipz kirjutas:Hells Angelsi mehed lendasid kiiremini, kui nende põrguingel järgi jõudis lennata.
Kuuldavasti aeglustavast bussist möödasõit ja opaaa ... vasakpööret tegev tojots ees. Klassikaline möödasõidu viga
Bussid rajakad ei aeglusta ilmaasjata, väääga harval juhul unustavad suunatule peatusesse keeramisel.
-
- Tsikkel: Tagaveoline
- Tänanud: 37 korda
- Tänatud: 17 korda
Täna u 16:30 paiku Saue Olerexi juures tsikkel pikali ning MB 190 suts maad eemal seismas. Ratas tundus olevat VFR, hall. Ratturit ei tuvastanud, politsei reguleeris liiklust. Loodan, et asi piirnes ainult ratta kahjustustega
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
uuem hall vfr, märk lõppes BY'ga. tagakohver(vist?) tundus kraavis vedelevat ja ratas oli õnnetult keset teed.
edit: see http://tallinncity.postimees.ee/3882705 ... -haiglasse
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Mis puudutab õnnetuste esmaseid lehekajastusi, siis neid ei tasu pea kunagi tõsiselt võtta. Kui kaks suve tagasi kesklinnas teise juhi oskamatuse tõttu külje maha panin ja mind kanderaamiga ära viidi, olid ka reporterid nagu kiirreageerimisrühm kohal. Aru ma ei saa, kuidas see nii kiiresti võimalik oli. Igatahes, kahe erineva lehe peale sai järgnevatel päevadel vähemalt 3-4 erinevat lugu, kus muutusid nii mu vanus (+/- 25 aastat), nimi, tsikli mark kui ka oletatav sündmuste käik. Ja ma ei tee nalja. Ma nüüd ei teagi, kuidas hea ajakirjandustava - andmete kontrollimise ja muuga siis on neil juhtudel...
-
- Tsikkel: Yamaha XJ 600s
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 6 korda
Heikik kirjutas:Mis puudutab õnnetuste esmaseid lehekajastusi, siis neid ei tasu pea kunagi tõsiselt võtta. Kui kaks suve tagasi kesklinnas teise juhi oskamatuse tõttu külje maha panin ja mind kanderaamiga ära viidi, olid ka reporterid nagu kiirreageerimisrühm kohal. Aru ma ei saa, kuidas see nii kiiresti võimalik oli. Igatahes, kahe erineva lehe peale sai järgnevatel päevadel vähemalt 3-4 erinevat lugu, kus muutusid nii mu vanus (+/- 25 aastat), nimi, tsikli mark kui ka oletatav sündmuste käik. Ja ma ei tee nalja.
Ma nüüd ei teagi, kuidas hea ajakirjandustava - andmete kontrollimise ja muuga siis on neil juhtudel...
Üldiselt hea ajakirjandustava näeb ette, et valeandmeid ei tohiks uudisega edastada. See on ju eksitav. Ajakirjandus teeb koostööd politseiga ja no kui sealt tulevad valed andmed siis pole midagi teha. Kui pole otsest selgust siis õnnetuse asjaolude kohta võib "spekuleerida" aga seda tuleb siis ka selgelt väljendada. Nt tunnistajate sõnutsi blablaa..aga õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab välja politsei..
Olen meedia köögipoolega kursis, sellepärast on piinlik lugeda, et sul õnnetuse kajastamisega kohe nii viltu sai minna
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Pensionär kirjutas:Heikik kirjutas:Mis puudutab õnnetuste esmaseid lehekajastusi, siis neid ei tasu pea kunagi tõsiselt võtta. Kui kaks suve tagasi kesklinnas teise juhi oskamatuse tõttu külje maha panin ja mind kanderaamiga ära viidi, olid ka reporterid nagu kiirreageerimisrühm kohal. Aru ma ei saa, kuidas see nii kiiresti võimalik oli. Igatahes, kahe erineva lehe peale sai järgnevatel päevadel vähemalt 3-4 erinevat lugu, kus muutusid nii mu vanus (+/- 25 aastat), nimi, tsikli mark kui ka oletatav sündmuste käik. Ja ma ei tee nalja.
Ma nüüd ei teagi, kuidas hea ajakirjandustava - andmete kontrollimise ja muuga siis on neil juhtudel...
Üldiselt hea ajakirjandustava näeb ette, et valeandmeid ei tohiks uudisega edastada. See on ju eksitav. Ajakirjandus teeb koostööd politseiga ja no kui sealt tulevad valed andmed siis pole midagi teha. Kui pole otsest selgust siis õnnetuse asjaolude kohta võib "spekuleerida" aga seda tuleb siis ka selgelt väljendada. Nt tunnistajate sõnutsi blablaa..aga õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab välja politsei..
Olen meedia köögipoolega kursis, sellepärast on piinlik lugeda, et sul õnnetuse kajastamisega kohe nii viltu sai minna
No ei ole meil selle hea tavaga asjad kaugelti hästi isegi suurtes päevalehtedes, online meediast rääkimatta.
Üks kõige pervom selle kohapealt ehk sinu sõnade väänaja on Äripäev.Ja sinu sõnu pannakse ka sinult telefonis küsitud asjade peale omatahtsi ritta,muutes jutu mõtte vastupidiseks või nö huvitavamaks.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
urmas66 kirjutas:No ei ole meil selle hea tavaga asjad kaugelti hästi isegi suurtes päevalehtedes, online meediast rääkimatta.
Üks kõige pervom selle kohapealt ehk sinu sõnade väänaja on Äripäev.Ja sinu sõnu pannakse ka sinult telefonis küsitud asjade peale omatahtsi ritta,muutes jutu mõtte vastupidiseks või nö huvitavamaks.
Usalda, aga kontrolli...või pigem, "ära usalda üldse ja lepi kokku, et ilma sinu parandusteta midagi ei avaldadata". Mõni aeg tagasi oli kogemus, kus pidin ühele teisele lehele intervjuu andma ühe suurema loo jaoks. Õnneks sai tehtud diil, et saadavad loo mulle redigeerimiseks enne trükki minemist...juudas, kui häbi mul oleks olnud, kui see algsel kujul oleks avalikustatud.
Kokkuvõttes tegin 4 tundi ise ajakirjaniku ja keeletoimetaja tööd (ja pärast seda nad muutsid ka veel mõningaid asju nõmedamaks tagasi).
Aga jah, mis nüüd õnnetuste kajastamist puudutab, siis sinna väga midagi teha ei anna - mulle näib, et need kiirreageerimisreporterid väga ei süvene. Kui keegi näeb mingit õnnetuse kajastust, mis ikka kindlasti jura on, võib ju lehega ühendust võtta - eks nad parandavad ära. Aga kes see viitsib...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Heikik kirjutas:urmas66 kirjutas:No ei ole meil selle hea tavaga asjad kaugelti hästi isegi suurtes päevalehtedes, online meediast rääkimatta.
Üks kõige pervom selle kohapealt ehk sinu sõnade väänaja on Äripäev.Ja sinu sõnu pannakse ka sinult telefonis küsitud asjade peale omatahtsi ritta,muutes jutu mõtte vastupidiseks või nö huvitavamaks.Usalda, aga kontrolli...või pigem, "ära usalda üldse ja lepi kokku, et ilma sinu parandusteta midagi ei avaldadata".
Mõni aeg tagasi oli kogemus, kus pidin ühele teisele lehele intervjuu andma ühe suurema loo jaoks. Õnneks sai tehtud diil, et saadavad loo mulle redigeerimiseks enne trükki minemist...juudas, kui häbi mul oleks olnud, kui see algsel kujul oleks avalikustatud.
Kokkuvõttes tegin 4 tundi ise ajakirjaniku ja keeletoimetaja tööd (ja pärast seda nad muutsid ka veel mõningaid asju nõmedamaks tagasi).
Aga jah, mis nüüd õnnetuste kajastamist puudutab, siis sinna väga midagi teha ei anna - mulle näib, et need kiirreageerimisreporterid väga ei süvene. Kui keegi näeb mingit õnnetuse kajastust, mis ikka kindlasti jura on, võib ju lehega ühendust võtta - eks nad parandavad ära. Aga kes see viitsib...
Nii on,ma tean millest sa räägid
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 486 korda
- Tänatud: 585 korda
http://tallinncity.postimees.ee/v2/3882 ... -haiglasse
Saue õnnetus.
Tsikli ja auto vigastusi vaadates on lootus, et juhi vigastused väga hullud ei ole. Kiivril on küll korralikud kriimud aga ehk oli pada oma ülesannete kõrgusel ja kaalikas ikkagi väga suurt litakat ei saanud.
-
- Tsikkel: Tiger 900 RP; GSX1400
- Tänanud: 39 korda
- Tänatud: 16 korda
Ardilla kirjutas:Mis täna Linnu teel juhtus?
võib olla see?
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/k ... d=76106685
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.