Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
Tervitust ka minu poolt! Olen selle teema alla postituse juba mõni aeg võlgu. Nimeks on mul Marko ja elan Lääne-Virumaal (Rakvere ja selle lähiümbrus). Momendil on kõigest üks kaherattaline:( Aga selle eest hea:D Selleks on siis 1997 aasta sinine metallik Suzuki Bandit 600 (millelt sain ka lõpuks piirajad eemaldatud). Väike plaan on talvel zx9r osta aga eks näis. Muidu olen kuus aastat motokrossi sõitnud (85B, 85A, 125A, OPEN A). Nüüd viimased paar aastat pole enam küll võistelnud tiheda elutempo pärast.
Edu soovides, Marko!
Edu soovides, Marko!
Life is full of surprises..
Tere. Olen Paralax. Tsikleid näppinud 10 aastasest peale, nüüdseks siis oma 15a jagu. Varem sõitsin hobikorras krossi (Cz). Viimased paar aastat tsiklitest eemal olnud. Miski aga kiskus mind tagasi, tegin kuu aega tagasi load ära ja kevadeks sõidan juba GS500-ga. Kõikidele tsikligurudele - respect.
EDIT: Nüüd siis GS500 käes ja väga rahul
EDIT: Nüüd siis GS500 käes ja väga rahul

Viimati muutis Paralax, 01 Nov 2004, 09:45, muudetud 1 kord kokku.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 377 korda
- Kontakt:
Tere, mina olen Heiti, kuid päriselus teavad mind kõik Piip nime all.
Ühtegi siklit omanud pole, ühe ja teisega natuke olen sõitnud. Nii suure ja võimsa kui väikse ja nõrgaga...
Härra CF1 ajas mulle oma snakega GSX-F isu peale, seega arvatavasti kevadel lähen sellist endalegi jahtima. Kellel mingeid häid pakkumisi on ~72kw suzu gsx-f dele kevadeks, siis võib mulle teada anda
Lisaks veel, et kuni 70 olen nõus maksma koos kohvringide ja registreerimistega. Hind siis vastavalt kukub, kui pean need ise juurde ostma. Ma ei tea kui palju keskmiselt kohvriring üldse maksab? Ja praegu on üldse vara arvata midagi, eks kevad näitab. Kuid pakkuda võite ikkagi.
Ahjaa, olen ka nüüd "õige" mees, liitusin A-kategooria klubiga eelmine nädal. Õnnitlege mind
Ühtegi siklit omanud pole, ühe ja teisega natuke olen sõitnud. Nii suure ja võimsa kui väikse ja nõrgaga...
Härra CF1 ajas mulle oma snakega GSX-F isu peale, seega arvatavasti kevadel lähen sellist endalegi jahtima. Kellel mingeid häid pakkumisi on ~72kw suzu gsx-f dele kevadeks, siis võib mulle teada anda

Lisaks veel, et kuni 70 olen nõus maksma koos kohvringide ja registreerimistega. Hind siis vastavalt kukub, kui pean need ise juurde ostma. Ma ei tea kui palju keskmiselt kohvriring üldse maksab? Ja praegu on üldse vara arvata midagi, eks kevad näitab. Kuid pakkuda võite ikkagi.
Ahjaa, olen ka nüüd "õige" mees, liitusin A-kategooria klubiga eelmine nädal. Õnnitlege mind

Viimati muutis Piipz, 18 Okt 2004, 12:55, muudetud 1 kord kokku.
Tutvustaks derB nime all esinejaid, meid on kaks, sellest väike stiilierinevus. A meil on ühine arvuti, biker.ee registreering ja motikas. Motikas on 50 cc Derbi Senda Supermotard. Mina olen 50-aastane, no võiks juba öelda, vanamutt ja see teine minu 14-aastane poeg. Motik on meile just paras – poiss veel kiiresti sõita ei tohi ja mina enam ei taha. Olen sõitnud vene ratastega – no aga see väike derbi on vaimustav.
Olen Pille, Tartust
Kui nüüd järgi mõelda, siis mul on ka mootorratas, Iz jupiter k, aga see pole vähemalt pool minu eluaega sõiduvõimeline olnud
Ja mina pole remondivõimeline
Aga motikad on mulle aastaid väga meeldinud, nii et lähiaastate plaan on lõpuks ometi A-kat ära teha ja siis üks sõiduvõimeline riist osta
Seniks püüan lihtsalt tsikli-inimeste murede-rõõmudega tutvuda...
Päikest!
Kui nüüd järgi mõelda, siis mul on ka mootorratas, Iz jupiter k, aga see pole vähemalt pool minu eluaega sõiduvõimeline olnud

Aga motikad on mulle aastaid väga meeldinud, nii et lähiaastate plaan on lõpuks ometi A-kat ära teha ja siis üks sõiduvõimeline riist osta

Seniks püüan lihtsalt tsikli-inimeste murede-rõõmudega tutvuda...
Päikest!
Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Tere! Mina olen Maria.Praegu elan Moskvas,aga kevadel tulen tagasi koju.Rattad:Arlen Ness,Buell,FJ1100.Edu koigile!

No kui sul juba sellised rattad taltsutatud, siis ei ole sa mitte lihtsaltmaria vaid kõvasõnamaria muarust .lihtsaltmaria kirjutas:Tere! Mina olen Maria.Praegu elan Moskvas,aga kevadel tulen tagasi koju.Rattad:Arlen Ness,Buell,FJ1100.Edu koigile!![]()
![]()
Tere tulemast

No kui sul juba sellised rattad taltsutatud, siis ei ole sa mitte lihtsaltmaria vaid kõvasõnamaria muarust .
Tere tulemast
[/quote]
Aitah! Kuidas on kuriliitriga?
Tere tulemast

Aitah! Kuidas on kuriliitriga?
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Tere Maria,Tere! Mina olen Maria.Praegu elan Moskvas,aga kevadel tulen tagasi koju.Rattad:Arlen Ness
anna palun kindlasti teada kui tagasi saabud. Mul hädasti Ness'i ratast vaja oma silmaga näha. Võid mõned pildid ka saata laisaar@biker.ee
tere tulemast!

motopaks
Viimati muutis Laisaar, 20 Okt 2004, 12:48, muudetud 1 kord kokku.
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Arlen Ness, maailmakuulus customiehitaja ja custom osade tootja, põhiliselt ameerikamaa v-twin ratastele...
Minu postitus tähendas seda, et kui lp. motopaks soovib lisaks irooniale tõesti sellist ratast näha, siis üks Arlen Nessi poolt toodetud osadest, aga siin kokku pandud mootorratas on meil Eestis täiesti olemas...
kuigi peale hinna ja pisidetailide selle ratta juures mulle isiklikult muu miskit erilist muljet ei avaldanud.
Minu postitus tähendas seda, et kui lp. motopaks soovib lisaks irooniale tõesti sellist ratast näha, siis üks Arlen Nessi poolt toodetud osadest, aga siin kokku pandud mootorratas on meil Eestis täiesti olemas...
kuigi peale hinna ja pisidetailide selle ratta juures mulle isiklikult muu miskit erilist muljet ei avaldanud.
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Lp. Motopaksu postituses ei olnud mitte grammigi irooniat. Pigem oli selleks positiivne üllatusmoment, et keegi siinpool maailma ka selliste kuulsate customitega sõidab. See, et Eestis ka Ness'i ratas olemas, on mulle uudiseks ja loomulikult tahaksin seda ka oma silma näha kui selleks võimalus avaneb.kui lp. motopaks soovib lisaks irooniale tõesti sellist ratast näha, siis üks Arlen Nessi poolt toodetud osadest, aga siin kokku pandud mootorratas on meil Eestis täiesti olemas...
See on aga OT ja las see teema jääb ikka pealkirjale vastavaks

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kusimus ei ole teema sees,aga kui ma kirjutasin et mul on ainult fj,kas keegi vaatab minu poole?Ness on muugil:19.95usd
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 56967&rd=1
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 56967&rd=1
ilus
yamu-le Ma arvan.
motopaks-ile: ei soida Nessiga,see oli auhid Miss Custom(Detroit)asub seal,tegi ainult uks ring maja umber,lihtsalt minu oma.Voib olla leian mingit digifotod.Eestisse tulenR6-ga,kui tuleb hasti!Aga Buell-peale avarii,ei soida.
motopaks-ile: ei soida Nessiga,see oli auhid Miss Custom(Detroit)asub seal,tegi ainult uks ring maja umber,lihtsalt minu oma.Voib olla leian mingit digifotod.Eestisse tulenR6-ga,kui tuleb hasti!Aga Buell-peale avarii,ei soida.
tre!...elan Põlvas ja sõidan teist hooaega.Sellest aastast R1-ga.Eelistan aind baike ja vähemalt üle 100kw ja miks?...meeldib kuju,vorm,kiirendus...mind huvitavatest teemadest oleks kindlasti trikitamine ja sellega seonduv...ise hakkasin sellest aastast õppima tagarattal sõitu ja üritan edasi arendada end tuleval hooajal...tahtmist on,jõudu ja edu teistele hulludele 

Äkki teed "ajaviite" või "üritused" alla teema, kirjutad väikse reisikirja ja lingid pilte-filmiklippe?Suzumen kirjutas:To Wheeler
Käisin septembris St-Peterburis, kus minu sõber organiseeris igasugu trikitajate näidisesinemise........ tõin kaasa igasugust materjali (DVD, pildid j.n.e).
Usun, et peale minu oleks huvilisi veelgi. Milleks sellist asja vaka all hoida.
Või oli/on üritusel endal kuskil koduleht...
Suzuki GSX 750 Inazuma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.