Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Imre
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Imre »

Tere,

Mina siis Imre. Tallinnast, sõidan esimest suve, rattaks xjr1300. Musta värvi ja minu arust vääga ilus ratas :)
Kasutaja avatar

|Maku|

Lugemata postitus Postitas |Maku| »

Tervitust ka minu poolt! Olen selle teema alla postituse juba mõni aeg võlgu. Nimeks on mul Marko ja elan Lääne-Virumaal (Rakvere ja selle lähiümbrus). Momendil on kõigest üks kaherattaline:( Aga selle eest hea:D Selleks on siis 1997 aasta sinine metallik Suzuki Bandit 600 (millelt sain ka lõpuks piirajad eemaldatud). Väike plaan on talvel zx9r osta aga eks näis. Muidu olen kuus aastat motokrossi sõitnud (85B, 85A, 125A, OPEN A). Nüüd viimased paar aastat pole enam küll võistelnud tiheda elutempo pärast.
Edu soovides, Marko!
Life is full of surprises..

tarvo20

Lugemata postitus Postitas tarvo20 »

Nimi Tarvo ning ratas on Honda CBR 600F... Selleks hooajaks panin talveunne... :cry: aga uuel hooajal uuesti... :twisted:

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

Mina olen racerx, olen vahelduva eduga krossi sõitnud. 8 aastaselt alustasin, kuskil 6-7 aastat oli sport, nüüd neli viist aastat harrastanud niisama peale pikka pausi. Moment ei sõida millegagi, niisama mulisen.

Paralax

Lugemata postitus Postitas Paralax »

Tere. Olen Paralax. Tsikleid näppinud 10 aastasest peale, nüüdseks siis oma 15a jagu. Varem sõitsin hobikorras krossi (Cz). Viimased paar aastat tsiklitest eemal olnud. Miski aga kiskus mind tagasi, tegin kuu aega tagasi load ära ja kevadeks sõidan juba GS500-ga. Kõikidele tsikligurudele - respect.

EDIT: Nüüd siis GS500 käes ja väga rahul :)
Viimati muutis Paralax, 01 Nov 2004, 09:45, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 377 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Tere, mina olen Heiti, kuid päriselus teavad mind kõik Piip nime all.
Ühtegi siklit omanud pole, ühe ja teisega natuke olen sõitnud. Nii suure ja võimsa kui väikse ja nõrgaga...

Härra CF1 ajas mulle oma snakega GSX-F isu peale, seega arvatavasti kevadel lähen sellist endalegi jahtima. Kellel mingeid häid pakkumisi on ~72kw suzu gsx-f dele kevadeks, siis võib mulle teada anda :)
Lisaks veel, et kuni 70 olen nõus maksma koos kohvringide ja registreerimistega. Hind siis vastavalt kukub, kui pean need ise juurde ostma. Ma ei tea kui palju keskmiselt kohvriring üldse maksab? Ja praegu on üldse vara arvata midagi, eks kevad näitab. Kuid pakkuda võite ikkagi.

Ahjaa, olen ka nüüd "õige" mees, liitusin A-kategooria klubiga eelmine nädal. Õnnitlege mind :)
Viimati muutis Piipz, 18 Okt 2004, 12:55, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

Piipz kirjutas:
Ahjaa, olen ka nüüd "õige" mees, liitusin A-kategooria klubiga eelmine nädal. Õnnitlege mind :)
Õnne! :bsmile:
Vahest sõidan ja teen asju.

noortsiklist

Lugemata postitus Postitas noortsiklist »

ma olen "noortsikist" sõidan ise igasuguste masinatega kõige rohkem olen sõitnud minskiga mul on veel jawa, minsk ja neli iž-i.
sattusin lihtsalt juhuslikult siia.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Saaremaa ! 8)
Tubli! Saarlased, ajage rattad kuuridest välja!
Suzuki GSX 750 Inazuma

derB

Lugemata postitus Postitas derB »

Tutvustaks derB nime all esinejaid, meid on kaks, sellest väike stiilierinevus. A meil on ühine arvuti, biker.ee registreering ja motikas. Motikas on 50 cc Derbi Senda Supermotard. Mina olen 50-aastane, no võiks juba öelda, vanamutt ja see teine minu 14-aastane poeg. Motik on meile just paras – poiss veel kiiresti sõita ei tohi ja mina enam ei taha. Olen sõitnud vene ratastega – no aga see väike derbi on vaimustav.

bitozi

Lugemata postitus Postitas bitozi »

Tere ma olen Toomas ja mul on nüüd minsk.
aga ennem sai lastud miniga.

jörra

Lugemata postitus Postitas jörra »

Tere. Nimi on elari .Olen oma lühikese elu jooksul igasugu ime riistapuudega edasi kulgenud aga nüüd olen leidnud selle õige! Pildil oleva külka.Vahel lobiseb korvipoiss tomm ka selle nime all sest tal ei ole veel arvutit.

Piia

Lugemata postitus Postitas Piia »

Olen Pille, Tartust
Kui nüüd järgi mõelda, siis mul on ka mootorratas, Iz jupiter k, aga see pole vähemalt pool minu eluaega sõiduvõimeline olnud :roll: Ja mina pole remondivõimeline :(
Aga motikad on mulle aastaid väga meeldinud, nii et lähiaastate plaan on lõpuks ometi A-kat ära teha ja siis üks sõiduvõimeline riist osta :D
Seniks püüan lihtsalt tsikli-inimeste murede-rõõmudega tutvuda...
Päikest!

lihtsaltmaria

Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Lugemata postitus Postitas lihtsaltmaria »

Tere! Mina olen Maria.Praegu elan Moskvas,aga kevadel tulen tagasi koju.Rattad:Arlen Ness,Buell,FJ1100.Edu koigile! :D :D :D
Kasutaja avatar

Kawalpea

Lugemata postitus Postitas Kawalpea »

lihtsaltmaria kirjutas:
Tere! Mina olen Maria.Praegu elan Moskvas,aga kevadel tulen tagasi koju.Rattad:Arlen Ness,Buell,FJ1100.Edu koigile! :D :D :D
No kui sul juba sellised rattad taltsutatud, siis ei ole sa mitte lihtsaltmaria vaid kõvasõnamaria muarust .
Tere tulemast :bsmile:

lihtsaltmaria

No kui sul juba sellised rattad taltsutatud, siis ei ole sa mitte lihtsaltmaria vaid kõvasõnamaria muarust .
Tere tulemast :bsmile:[/quote]
Aitah! Kuidas on kuriliitriga?
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Tere! Mina olen Maria.Praegu elan Moskvas,aga kevadel tulen tagasi koju.Rattad:Arlen Ness
Tere Maria,

anna palun kindlasti teada kui tagasi saabud. Mul hädasti Ness'i ratast vaja oma silmaga näha. Võid mõned pildid ka saata laisaar@biker.ee

tere tulemast! :D

motopaks
Viimati muutis Laisaar, 20 Okt 2004, 12:48, muudetud 1 kord kokku.
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

aga vähemalt 1 nessi osadest, kuid eestis komplekteeritud, masin eestsis juba paar aastat olemas...

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

oldmoped kirjutas:
aga vähemalt 1 nessi osadest, kuid eestis komplekteeritud, masin eestsis juba paar aastat olemas...
Tõlget, palun!
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Arlen Ness, maailmakuulus customiehitaja ja custom osade tootja, põhiliselt ameerikamaa v-twin ratastele...

Minu postitus tähendas seda, et kui lp. motopaks soovib lisaks irooniale tõesti sellist ratast näha, siis üks Arlen Nessi poolt toodetud osadest, aga siin kokku pandud mootorratas on meil Eestis täiesti olemas...
kuigi peale hinna ja pisidetailide selle ratta juures mulle isiklikult muu miskit erilist muljet ei avaldanud.
Kasutaja avatar

remy

Lugemata postitus Postitas remy »

Näidake pilti kasvõi! Sest jutt tundus alguses tõesti veidi väheusutav...
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

kui lp. motopaks soovib lisaks irooniale tõesti sellist ratast näha, siis üks Arlen Nessi poolt toodetud osadest, aga siin kokku pandud mootorratas on meil Eestis täiesti olemas...
Lp. Motopaksu postituses ei olnud mitte grammigi irooniat. Pigem oli selleks positiivne üllatusmoment, et keegi siinpool maailma ka selliste kuulsate customitega sõidab. See, et Eestis ka Ness'i ratas olemas, on mulle uudiseks ja loomulikult tahaksin seda ka oma silma näha kui selleks võimalus avaneb.

See on aga OT ja las see teema jääb ikka pealkirjale vastavaks :D

motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

lihtsaltmaria

Kusimus ei ole teema sees,aga kui ma kirjutasin et mul on ainult fj,kas keegi vaatab minu poole?Ness on muugil:19.95usd
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 56967&rd=1
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

vahet ei ole millega sõidad :D

motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

lihtsaltmaria

ilus

yamu-le Ma arvan.
motopaks-ile: ei soida Nessiga,see oli auhid Miss Custom(Detroit)asub seal,tegi ainult uks ring maja umber,lihtsalt minu oma.Voib olla leian mingit digifotod.Eestisse tulenR6-ga,kui tuleb hasti!Aga Buell-peale avarii,ei soida.

wheeler

Lugemata postitus Postitas wheeler »

tre!...elan Põlvas ja sõidan teist hooaega.Sellest aastast R1-ga.Eelistan aind baike ja vähemalt üle 100kw ja miks?...meeldib kuju,vorm,kiirendus...mind huvitavatest teemadest oleks kindlasti trikitamine ja sellega seonduv...ise hakkasin sellest aastast õppima tagarattal sõitu ja üritan edasi arendada end tuleval hooajal...tahtmist on,jõudu ja edu teistele hulludele :D

Siimuonu

Lugemata postitus Postitas Siimuonu »

OT aga rõõm on näha et Eestimaal ka veidi kreisimaid vendasid leidub :D Edu sulle ja harjuta kõvasti 8)
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Suzumen kirjutas:
To Wheeler
Käisin septembris St-Peterburis, kus minu sõber organiseeris igasugu trikitajate näidisesinemise........ tõin kaasa igasugust materjali (DVD, pildid j.n.e).
Äkki teed "ajaviite" või "üritused" alla teema, kirjutad väikse reisikirja ja lingid pilte-filmiklippe?
Usun, et peale minu oleks huvilisi veelgi. Milleks sellist asja vaka all hoida.
Või oli/on üritusel endal kuskil koduleht...
Suzuki GSX 750 Inazuma

taavi

Lugemata postitus Postitas taavi »

sain ühe kaudu teada selles foorumist ja nii sattusingi ise sõidan deltaga
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Muud polegi öelda, kui et varem olin CF1.
Keegi oli juba pikk registreerinud ja nii jäi Bick, et oleks lihtsam, ei viitsi alati seletada mida see CF1 tähendab
Kes mett teeb, see mett sööb!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”