Mis sa oma tsikliga eile/täna tegid?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
Re: Hooaeg algas...
natuke palju pole koguaeg kõigil kirjutada kes kus kedagi sõitmas nägi. võiks ikka kirjutada enda hooaja algusest.
Teemasse: eile proovisin cobra fi2000 jaa scorpion tipse. Matka pikkus 1km. Täna tegin kindlustuse.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänatud: 1 kord
TarmoM kirjutas:Algas ka mulle täna see hooaeg. Kuigi maja juurest on maanteele 400m korralikult lume ja jääga kaetud teed, siis sõitma ma sain. 115km ja väegagi hea tundus. Kaks korda sain käppagi visata juba Tartu ümbruses.
Kas sina keerasid täna sõpruse pst tulles paremale räpina poole? Seal tuli küll üks adventure vastu kes viipas.
52 32 319
Ma tulin küll otse jaama-sõpruse ristist üle, aga mina see ilmselt olin jah. Palju neid siniseid ADV'si ikka täna ringi liikus
Küsiks siis seda ka.
Kas keegi härrade seadusesilmadega ka kokku puutunud juba see hooaeg?
terv
targo
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
targo19 kirjutas:Küsiks siis seda ka.
terv
targo
6.märts kui esimest sõitu tegin siis vastassuunast tulnud patrull võttis sappa ja pandi puhuma ning kontrolliti lube.
vanalendur kirjutas:targo19 kirjutas:Küsiks siis seda ka.
terv
targo6.märts kui esimest sõitu tegin siis vastassuunast tulnud patrull võttis sappa ja pandi puhuma ning kontrolliti lube.
Mulle meeldis ühe USA politseivideost - kui püsti püsid, siis ei saa sa olla purjus...
Kuidas huvitav eesti politsei kujutab ette, et sellise ilmaga purjuspeaga tsikli peal üldse püsti püsib...
ei peagi ju püsti püsima, istud ju tsikli peal. Autojuhtegi näinud, kes enamvähem kuidagi sõidavad aga kui ukse avad ja palud välja tulla, siis ei kanna ei vasak, parem rääkimata keskmisest jalast.
Välejaan kirjutas:ei peagi ju püsti püsima, istud ju tsikli peal. Autojuhtegi näinud, kes enamvähem kuidagi sõidavad aga kui ukse avad ja palud välja tulla, siis ei kanna ei vasak, parem rääkimata keskmisest jalast.
Seda on alati öeldud, et purjus olekus on autoga turvalisem - ei pea tasakaalu hoidma. Aga kui nüüd libedaga ja 2-rattalisega suudad joobes sóita....
Aga täna nägin Póhja-Soomes 2 ratturit ja siin on ca. 1m lumekiht, seega Eestis sóita lapsemäng
Eile kihutas Paides Järve teel esimene omasilmaga nähtud hulljulge. Kell võis olla kuskil peale 19, hakkas juba külmetama. Oli sinine naked ja andis päris hästi minna... Tekitas kevade tunde peale.
RAT kirjutas:Aga minule pole veel keegi vastu see aasta tulnud
No mul suur au teatada et kuuaega tagasi nägin korraga kahte tsiklit,vist olid endurod,siiamaani süda kripeldab ja magada ei saa kesned ikka olid
ma ei tea nad kakerdasid kah veel tee,l et oli valus vaadata
Vaadates väljas valdavat ilma, siis tekkis selline tunne, et selleks hooajaks on vaja naelrehvid muretseda. Suverehvidega sellel aastal pole vist suurt midagi teha.
Pidevalt on räägitud mingist kliima soojenemisest. Ilmataat ei ole vist kursis viimaste uudistega.
Esimese mõnikümmend kilomeetrit sai juba läbitud 23 märtsil Tartus ja selle lähedal.
[quote="Matheus"]Vaadates väljas valdavat ilma, siis tekkis selline tunne, et selleks hooajaks on vaja naelrehvid muretseda. Suverehvidega sellel aastal pole vist suurt midagi teha.
Pidevalt on räägitud mingist kliima soojenemisest. Ilmataat ei ole vist kursis viimaste uudistega.
viimased uudised on et TSIU-TSANGteeb sulle tuule alla
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Kliima soojenemine ei tähenda seda, et kõikjal Maal läheb maru palavaks! Trikk on selles, et kliima soojenemise tõttu sulab poolusel jää, mistõttu tuleb ookeanide soolasesse vette hulga magedat vett, mis omakorda paiskab segi hoovused. Hoovused aga on oluline osa maailma kliimas, hoovused kannavad sooja/külma õhku siia-sinna. Kui nüüd hoovused on sassis siis ei tule meile sooja ja kellelegi külma.
Vähemalt nii olen mina aru saanud asjast.
Kes teab täpsemalt, see lükkab minu väite kummuli ja püstitab eda õige!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Üritasin tänase ilma kulul natuke nalja teha, aga ei tulnud vist hästi välja
Räägitakse, et kliima soojenemist põhjustab CO2 - "kasvuhoone effekt", üleüldine temperatuur tõuseb, jääsulab jne...
Seega on vaja kõik CO"-ga seonduv maksustada!
Olen arusaamisele jõudnud, et maa kliima on otseses seoses päikese aktiivsusega. Süsihappe gaas roll on selles mikroskoopiline, samas on see taimedele eluks sama vajalik, nagu meile hapnik.
Tuhat aastat tagasi kasvatasid viikingid Gröönimaal vilja, kuid tänaseks on see ala jää all. Samas 300 aastat tagasi oli "väike jääeag", kui inglismaal oli Thames-i jõgi jääs.
Igatahes ei näe seost CO2-e ja tänapäevase ametliku kliimamuutuse versiooni vahel.
Nõustun Loff-iga selles osas, et õkosüsteemi tasakaalust väljaviimisel kaasnevad fataalsed tagajärjed.
seal pole vaja lofiga nõustuda,vaid seda teame me kõik,eesti nii väike,kahjüks meid ei kuule keegi,ja meist ei olene suurt midagi,me oleme iseenesest tühi riik
Oi mis lumemöll siin lõuna eestis käib. Mingi 10 cm lund tuli maha ja tuisanud on nii, et lumi lendas üle auto kapoti
Loff, sa võid ise oma vabadel hetkedel vähe sõltumatumatest allikatest uurida, aga kasvuhooneefekt on ülehaibitud ja tegelikult üks paras vale. Kliima muutub ilma igasugu efektidetagi, inimtegevuse mõju on sellele marginaalne.
Mina veel ei sõida, mul siiralt rattast kahju, teiseks ei taha ma kiivrit märjaks nutta, sest tänavatel leiduvat lahtist liiva jms sodi arvestades saab hetkel sõita ainult veerandgaasiga ja see oleks juba masohhism
Hooaeg on alanud ka teisel moel...
Kella 21.10 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Tori vallas Elbi külas Suigu-Tootsi tee 7. kilomeetril, kus registreerimata maastikusõiduk Suzuki, mille juht on tuvastamisel, sõitis teelt välja kraavi ja sealt edasi vastu puud. Sündmuskohalt toimetati Pärnu haiglasse üliraskeid vigastusi saanud 27-aastane Rait, kes ei kandnud kaitsekiivrit.
Eile sõitis Pärnus Riia mnt´l üks bike.
Kena oli vaadata.
Öösel nägin hirmuunenägusid, et kuidas saatsin oma tsikli remonti ja tagasi anti jalgratas. Remontijaks oli Kopli Mototöökoda. Kas sellist üldse olemas ongi?
-
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 36 korda
mufista kirjutas:Eile sõitis Pärnus Riia mnt´l üks bike.
Kena oli vaadata.
Öösel nägin hirmuunenägusid, et kuidas saatsin oma tsikli remonti ja tagasi anti jalgratas. Remontijaks oli Kopli Mototöökoda. Kas sellist üldse olemas ongi?
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
mufista kirjutas:Eile sõitis Pärnus Riia mnt´l üks bike.
Kena oli vaadata.
Krt minulgi olnud unenägu kus istun tsikli selga aga raibe ei liigu kohe üldse ja siis avastan et olen jalgratta seljas mis samuti ei liikunud raisk vändadd käisid nii raskelt....
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
kibelesin ammu juba,eile alles tuiskas kuram,täna oli päike väljas ja otsus oli tehtud,et nüüd on see päev! tegin kindlustuse OOOOOO ISSSAND JUMAAAL KÜLL OLI HEA!!! pidamine ka täitsa ok,märjal võttis linnas ringi ainult,ohh on ikka fun küll.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Kummaga, xt-ga või gixxeriga?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Loff kirjutas:Kummaga, xt-ga või gixxeriga?
XT" kehvalt" rehvi ringi rabab, arvan et ikka gixxeriga. Liival oli ka kuulda, kuidas keegi bikega linnas paugutab.
Endalgi Pegasol kindlustus täna tehtud ja aku laadima pantud, äkki homme asfalti testima. Jääradasi on see talv ikka korralikult lihvitud, et enam ei kisugi sinna.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
Sai siis täna minskiga ülevaatusel käidud ja nii sama tiirutatud
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
RAT kirjutas:Aga minule pole veel keegi vastu see aasta tulnud
Ma tulin Leppneemes aga autoga. Raisk, rikkusid mu hea tuju ära kohe. Nüüd on peas ainult 1 mõte
-
- Tsikkel: Keeway TX 50 supermoto
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
mul oli ka täna tüüpiline unenägu praega võtab 65 sisse ja nüüd on hoolduses aga kui tsikli kätte saan jookseb 80 ära... samas ei usu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.