Kogu pask Suzumenist
Moderaator: Moded
Re: Kogu pask Suzumenist
oldmoped kirjutas:See läheb rohkem gerontofiilia valdkonda.
Kuidas aga nimetada "vanainimese" võrrihullust???
̿̿ ̿ ̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ 8‰ - 1%
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Edasise üksteisesõimamise lihtsustamiseks, et kõik oleks konkreetne ja üheselt mõistetav:
agalmatofiilia – seksuaalne kiindumus kujudesse, mannekeenidese vm liikumatutesse objektidesse
agorafiilia – erilise seksuaalse erutuse saamine suguühtest avalikus kohas, kuid varjatud paigas
ailurofiilia – seksuaalne kiindumus kassidesse
akrotomofiilia – seksuaalne kiindumus amputeeritutesse
algolaania – seksuaalne nauding valust
amaurofiilia – seksuaalne nauding sellest, et partner ei näe midagi (silmad kinni seotud või täielikus pimeduses)
ammofiilia – seksuaalne erutuse saamine liivastes kohtades
apodüsofiilia – seksuaalne nauding lahtiriietumisest või alastiolekust
asfünksiofiilia – seksuaalne nauding kägistamisest
autogünefiilia – seksuaalne kiindumus iseendasse kui naisesse
biastofiilia – seksuaalne nauding vägistamisest
dendrofiilia – seksuaalne kiindumus puudesse
efebofiilia – seksuaalne kiindumus puberteedi-ealistesse
ekshibitsionism – seksuaalne nauding suguelundite näitamisest
emetofiilia – seksuaalne erutuse saamine oksest
eproktofiilia – seksuaalse erutuse saamine peeretustest.
fetišism – seksuaalne kiindumus mingisse objekti (jalats, aluspesu) või materjali (nahk, kumm vms)
fornifiilia – seksuaalne nauding kinniseotud inimese kasutamisest mööblina
frotörism – seksuaalne nauding enda hõõrumisest teise inimese vastu
galaktofiilia – seksuaalne kiindumus piimasse või imetavatesse naistesse
gerontofiilia – seksuaalne kiindumus vanadesse inimestesse
harpaksofiilia – seksuaalne nauding röövimise või vägistamise ohvrina olemisest
hematolaania – seksuaalne erutuse saamine verest
heteroseksuaalsus – seksuaalne kiindumus vastassoolistesse
hipofiilia – seksuaalne kiindumus hobustesse
homofiilia – seksuaalne kiindumus omasoolistesse või omataolistesse
homoseksuaalsus – seksuaalne kiindumus omasoolistesse
hoplofiilia – seksuaalse erutuse saamine relvadest
hübristofiilia – seksuaalne kiindumus kurjategijasse
infantilism – seksuaalne nauding enda lapseks riietumisest või lapsena käitumisest
intsestofiilia – seksuaalne kiindumus perekonnaliikmesse
kanidefiilia – seksuaalne kiindumus koertesse
klaustrofiilia – seksuaalne erutuse saamine suletud kohtadest
klismafiilia – seksuaalne nauding klistiirist
koprofiilia – seksuaalne erutuse saamine väljaheidetest
krurofiilia – seksuaalne kiindumus jalgadesse
ksenofiilia – seksuaalne kiindumus võõrastesse, võõramaalastesse või tulnukatesse
küpripareuniafiilia – seksuaalne kiindumus prostituutidesse
maiesiofiilia – seksuaalne kiindumus rasedatesse või sünnitavatesse naistesse
masohhism – seksuaalne nauding valust või enda piinata laskmisest
müsofiilia – seksuaalne erutuse saamine mustusest või räpasusest
nekrofiilia – seksuaalne kiindumus laipadesse
nekrozoofiilia – seksuaalne kiindumus surnud loomadesse või loomade tapmisse
p*** – suguline läbikäimine kahe mehe vahel
pedofiilia – seksuaalne kiindumus lastesse
sadism – seksuaalne nauding piinamisest või valu tekitamisest
sadomasohhism – seksuaalse naudingu saamine piinamisest või enda piinata laskmisest
sitofiilia – seksuaalne kiindumus toidusse
skopofiilia – seksuaalne erutuse saamine "pilkude mängust", seoses enda või kellegiteise pilguga
skotofiilia – seksuaalne erutuse saamine pimedusest
zoofiilia – seksuaalne kiindumus loomadesse
urolaania – seksuaalne kiindumus uriinisse
vorarefiilia – seksuaalne nauding kellegi söömisest või kellegi poolt ärasöömisest
vuajerism – seksuaalne nauding seksuaalsuhte vaatamisest
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
eks ta olejuba vana ka
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Njah see kõik on väga vastik teema ja mõnikord tuleb leppida asjadega mis tõesti vastu karva on ja neelata klimbi alla.
Nimelt mu naist nooruses on oma isa ahistanud, see tuli ilmsile siis kui naise nooremõde palus end ööseks meie juurde kuna väidetavalt isa oli purjus ja tuli käperdama teda. Siis sain ka teada ega see "Isa" ka omal ajal mu naisest mööda ei käinud ja "head ööd" soovimise asemel pakkus enda voodisse tulla... Mul lõi see hetk alguses pahviks siis viskas silme eest mustaks. Pikemat aega oli mul soov ta mättasse lüüa. Tänapäevaks mu ämm on äiast lahus ja üks põhjus on ka just see pedofiilia kalduvus. Aga ma ei imesta kui naine on mulle aint murd osa sellest rääkinud, kuna see jobu on aastaid neid terroriseerinud peksnud naist jms.
Nüüd kui se m**n* külla tuleb olen sunnitud tema juuresolekut kannatama, õnneks ta käib suht harva läbi, nö oma tütre ja mu tütre sünnal. Üldiselt olen vaäga kidakeelne ja kannatan ta juuresolekut ja alati soovin et temaga midagi juhtuks! Ja kõike kannatan just oma naise suurel palvel, ta ei taha seda sitta üles veeretada ja räägib et ta on "Isa" ikkagi. Aga õnneks tal läheb suht sitasti, ise ilma tööta ja võlgades...
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
-
- Tsikkel: Kawa
Minul oli temaga päris isiklik kogemus ja siit küsimus, miks Te ei lõpeta juba ära!
Ooo, vaatan, et see Ain pidi vist päris populaarne ja andekas olema, et temast on saanud 13 lehekülge kirjandust, kui juba 8ndal leheküljel mainiti et asja võiks ära lõpetada ja vist isegi 11ndal
Ja sellest ei saa mitte aru, kuidas on kuulujutt lahti läinud, et teda kaitstakse siin. Minumeelest põrutatakse tema suunas sihukesi lahmakaid, et ta ise ka ei suudaks uskuda
Minumeelest võiks see teema jätkuda, kuna kisub naljakaks(tegelt juba peale 2. lehekülge) ning huvitavaks. Igaljuhul huvitavam, kui mingisugune Delfi.ee. Siin on "artiklid" ja kommentaarid kohe ühes padas
Olen edasi nüüd hea lugeja.
PS. Kusjuures see ei olnud üldse sarkasm, mis ütlesin teema jätku kohta.
eerikkarts kirjutas:Üldiselt olen vaäga kidakeelne ja kannatan ta juuresolekut ja alati soovin et temaga midagi juhtuks! Ja kõike kannatan just oma naise suurel palvel, ta ei taha seda sitta üles veeretada ja räägib et ta on "Isa" ikkagi. Aga õnneks tal läheb suht sitasti, ise ilma tööta ja võlgades...
Siit küsimus, mis teeb ühest mehest Isa? Kas suguvõimelisus muudab kedagi isaks või emaks? Mis välistab selle, et seesama naise isa ei hakka endale mujalt noori lapseohtu inimesi vaatama? Praegu on ju olukord, kus on teada ühiskonnale reaalselt ohtlik inimene ning istutakse käed taskus. Ka kuriteost teatamata jätmine on kuritegu. Kas siis midagi muutuks, kui Su äi Sinu enda lapsed läbi käpiks või midagi veel hullemat teeks? Siis on vist vähe hiljavõitu midagi parandada.
Benelli TNT 1130
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Kuulge ,pange kinni,kohe tõmmatakse eerikarts ribadeks.Varsti on nagu"sõda ja rahu"oma mitmesaja tegelasega ja ei mäletata millest lahti läks
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Ei saa kinni panna!
Õiglus peab valitsema ja kuni on biker.ee seltskonnas delfiofiile, peab nendega kui vähemuse huvidega arvestama ja neil peab olema koht, kus saavad karistamatult oma sõnavabadust teostada.
My ass.
ou riili
pahadeplaneet kirjutas:Aga kuidas käib 1000 bike kui on 25kw piirajad![]()
on sellega võimalik üldse sõita nii et kiivrit märjaks ei nuta
Orkutist suzu konto alt leidsin huvitavaid iseloomustusi tema kohta. Kuradi hästi pettis ära ikka. Loodan, et keegi ei pahanda.
Väino (Motokas): Teise kirjutajana seisan probleemi ees, Margus on juba enamuse ära kirjutanud ja minu jutt kipub lühikeseks jääma. Sellegipoolest saan omaltpoolt lisada seda, et Ain on mees kes sõpra hätta ei jäta ning kui midagi käsile võtab siis selle ka ära teeb. Selliseid hindan üle kõige maailmas.
Margus (Pihelgas): Esmamulje Ainist on selline, mis teeb sind ettevaatlikuks. Näed meest, kes on selline väga enesekindel, väga konkreetne ja seetõttu kuidagi ärevaks tegev.
Ja nagu välguna selgest taevast, saad tundma inimest, kes on hoopis äärmiselt lahke, heatahtlik ja mõnus. Ja kujundad ise oma esmamulje vabatahtlikult ümber.
Ta teab suurepäraselt mida ta elult tahab. Ja teeb suurepäraselt seda, mida ta tahab.
Ilma igasuguse huvita, mida Eesti rahvas üldiselt temast arvab.
Kadestamisväärne võime
Kadestamisväärne on võime veelkord sõna võtta teemas, kus juba kõik on öeldud ja veelkord mitte midagi öelda. Respect
+358458693818
Burn7 kirjutas:....Ja nagu välguna selgest taevast, saad tundma inimest, ...... Ja kujundad ise oma esmamulje vabatahtlikult ümber.....
Tegelikult hästi öeldud. Mulje kujundamisega läks nüüd jah, vähemalt minu puhul, täpselt vastupidi.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
mul isiklikult ei olnud Suzumeniga mingit kana kitkuda, sain temaga hästi läbi. Infot, et tal paljudega probleeme oli, ilmnes muidugi pidevalt. Ja polnud alust arvata, et teda põhjuseta süüdistatakse (keda huvitab, lugegu kiirenduse teemat).
Väga raske on kommenteerida tema poolt käike lastekodudesse ja muid avalikke ettevõtmisi - kõigele mõeldes jääb tagantjärgi väga kehv tunne, palju on alust spekulatsioonideks. Kuid kindlasti oli tema aktiivsel toimetamisel ka positiivseid tagajärgi.
Aga ikkagi - kui on süüdi, siis peab saama õiglaselt karistatud.
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
lapse n2ppijad on yhed k6ige j2lestusv22rsemaid elusolendeid kes ei v22ri elu.
Pihelgas kirjutas:mul isiklikult ei olnud Suzumeniga mingit kana kitkuda, sain temaga hästi läbi. Infot, et tal paljudega probleeme oli, ilmnes muidugi pidevalt. Ja polnud alust arvata, et teda põhjuseta süüdistatakse (keda huvitab, lugegu kiirenduse teemat).
Väga raske on kommenteerida tema poolt käike lastekodudesse ja muid avalikke ettevõtmisi - kõigele mõeldes jääb tagantjärgi väga kehv tunne, palju on alust spekulatsioonideks. Kuid kindlasti oli tema aktiivsel toimetamisel ka positiivseid tagajärgi.Aga ikkagi - kui on süüdi, siis peab saama õiglaselt karistatud.
Tänud vihje eest ja "Nitse" kuldsed laused allpool. Siiski on mees, kes arvas ja väljendas ennast selgelt (koos oma päris nimega)!
"Mul on väga kahju, et "tiiger puuris" , ei tulnud head aega ütlema ja ma ei saanudki talle otse näkku öelda, mis asjast arvan"
"See, et ta foorumis mingi maailmaparandaja ja õiglusenõudja veel püüab olla, see ainult suurendab mu okserefleksi tema vastu."
"Aga kes sa baltroon iganes ka pole, kahjuks ei pane ma su kasutaja nime ja päris identiteeti kokku,"
Võltshälvikute teema, nagu foori all ette trügimine tundub nii süütuna võrreldes bikerist "Tiigrihüppega...Vähemalt on selgem mõiste, Hälvik- Mootorratturid. SM aktiivsete toimetamiste positiivsetes tagajärgedes ma natsa kahtlen... Oleneb vaid ajast, kuni keegi taipab.
Marek Kont
PS!"Tiiger" ongi puuris nüüdseks...T.Ü.R.A. ma ei või!
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Seostada siin saidil liiklevaid inimesi Suzumeniga on liiga lihtne lõks, millesse te ise kukute.
Ei Pihelgas, Motopaks, mina ega ka keegi teine siinsetest kasutajatest ei pidanud kuidagi olema teadlikud muidu igati respektaabli värdja elu pahupoolest.
Tasakaalukad inimesed lasevad tegutseda õigetel ja selleks kokku kutsutud instantsidel, millistel on ka seaduslik alus karistada väärnähtuste ja -käitumise eest igati legaalsetel alustel.
Vastasel juhul peaksime minema õigust nõudma isegi ju sellesse kommipoodi, kust valesti käitunud kodanik oma ohvritele kommi käis ostmas. Miks ikkagi ei kahtlustatud juba seal teda pedofiilias, ikkagi täiskasvanud inimene, miks ta niipalju kommi peab ostma. Jne.
Põhimõtteliselt elame me õigusriigis, kus keegi ei ole süüdi, enne kui on teisiti tõestatud. Vastasel juhul peaksime suhtuma teineteisesse kui värdjaisse seni, kuni pole tõestatud vastupidist. Seega, Warlock, siin foorumis on sul vaja hakata tõestama, et sina pole pervert. Miks muidu sinu kõrgendatud huvi selle teema vastu???
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Inimestel põhjustavad pärakukihelust naaskelsabad, hemorroidid või lihtsalt puudulik hügieen sabaaluses piirkonnas. Mis küll põhjustab armsatel kaasfoorumlastel seda sügelust, mis istuda ei lase ja sunnib seda teemat pidevalt välja kaevama? Sorry, aga meenutab bollywood'i (või mehhiko?) seebikatest pärinevat punnitatud konfliktikihu.
baltroon kirjutas:Seostada siin saidil liiklevaid inimesi Suzumeniga on liiga lihtne lõks, millesse te ise kukute.
Ei Pihelgas, Motopaks, mina ega ka keegi teine siinsetest kasutajatest ei pidanud kuidagi olema teadlikud muidu igati respektaabli värdja elu pahupoolest.
Tasakaalukad inimesed lasevad tegutseda õigetel ja selleks kokku kutsutud instantsidel, millistel on ka seaduslik alus karistada väärnähtuste ja -käitumise eest igati legaalsetel alustel.
Vastasel juhul peaksime minema õigust nõudma isegi ju sellesse kommipoodi, kust valesti käitunud kodanik oma ohvritele kommi käis ostmas. Miks ikkagi ei kahtlustatud juba seal teda pedofiilias, ikkagi täiskasvanud inimene, miks ta niipalju kommi peab ostma. Jne.Põhimõtteliselt elame me õigusriigis, kus keegi ei ole süüdi, enne kui on teisiti tõestatud. Vastasel juhul peaksime suhtuma teineteisesse kui värdjaisse seni, kuni pole tõestatud vastupidist. Seega, Warlock, siin foorumis on sul vaja hakata tõestama, et sina pole pervert. Miks muidu sinu kõrgendatud huvi selle teema vastu???
Hmm..Mul on nimeks Marek. Kõrgendatud huvi? Olengi pervo, kui aus olla. Panen sumpsi oma tsiklile ja pruudiga riius pidevalt, et tsiklit rohkem näpin temast... Vastan oma tuttavatele-sõprdele vääga lihtsalt: "Jah olemegi sellised pervod. Loe biker.ee ja saad kinnitust. Mis puutub postimehe artiklisse siis see oli vaid promo, et "kurikuulsus" süveneks.Üldiselt me ei kihuta ja foori all ette ei trügi, kui külgkorviga kulgeme. Kommi ostame palju-palju sest oleme narkarid ja meil on sellega seoses suurenenud magusa isu."
Õnneks ei olnud SM krossimees ja neid see teema ei puuduta? Kiip smailing või me installime Sulle smailikiibi.
Marek Kont
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kiire googeldus nimele Marek Kont andis koheselt välja ühised tuttavad. Kiire kõne ühistele tuttavatele andis kinnituse, et tegemist tõenäoliselt kognitiivsete häiretega inimesega.
Seda kinnitavad ka antud kasutaja postitused siinses teemas, mis omakorda annab kinnitust, et sama märgilised tõmbuvad. Või kuidas, hr. meditsiiniveebel Marek Kont?
Mina ei ole psühhiaater, et kellegile diagnoosi panna ja samuti ei ole sina kohtunik, et kellegile kohtuotsust määrata.
http://www.motomaania.ee/index.php/2008 ... asta-eest/
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
tehke oma teema ja ärge läbustage aini oma ,või muidu
-
Tegelikult LOEB PEATEGELANE onlines seda foorumit nigunii - huvitav kas se paneb nüüd hoogu juurde või võtab pööret maha või peaksin vähem õlut jooma
417 kirjutas:Tegelikult LOEB PEATEGELANE onlines seda foorumit nigunii - huvitav kas se paneb nüüd hoogu juurde või võtab pööret maha või peaksin vähem õlut jooma
Loevad paljud (väga paljud inimesed) seda foorumit ja teevad järeldusi. Kui SM seda loeb siis vaevalt ta järeldusi teeb.
Marek Kont
baltroon kirjutas:Kiire googeldus nimele Marek Kont andis koheselt välja ühised tuttavad. Kiire kõne ühistele tuttavatele andis kinnituse, et tegemist tõenäoliselt kognitiivsete häiretega inimesega.
Seda kinnitavad ka antud kasutaja postitused siinses teemas, mis omakorda annab kinnitust, et sama märgilised tõmbuvad. Või kuidas, hr. meditsiiniveebel Marek Kont?
Mina ei ole psühhiaater, et kellegile diagnoosi panna ja samuti ei ole sina kohtunik, et kellegile kohtuotsust määrata.http://www.motomaania.ee/index.php/2008 ... asta-eest/
Vastasin Sinule privaatselt.
Marek Kont
warlock, kallis naabrimees, jäta see teema rahule - Sa oled kõiki sitaauguni oma demagoogiaga ära tüüdanud. Tule läbi, ma teen Sulle käega või joome viina koos, tahaks selle teema nüüd kokku tõmmata lõpuks
+358458693818