"Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
Moderaator: Moded
Re: "Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
Ootad juba nädal aega, aga iskilikku tulemust ikka ei näe . Saatsin enda andmed, loodan et veel nädalat ei lähe.
Kui ma oleks selle võistluse eest 100kr maksnud, siis ei viriseks, aga 1000kr ka veel litsentsi eest teeb veidi pahaseks küll.
Kurat küll, pidin selle 1000kr litsentsi peale raiskama. Nagu näha ei ole EMF-il vähematki plaani Eesti motosporti edendada. Lihtsalt nõutakse mingit suvalist summat, et mingitel võistlustel osaleda. Lisaks on need Lärm 500 kroonised osavõtutasud praeguses majandusseisus liialt kallid, olgugi, et rasketehnika rent on päris suur kulutus ning transponderite kasutamine ja omandamine nõuab samuti kulutusi. 500 krooni eest saab ikka kõvasti kärnatada, mis sest et võistlusmomenti pole. Aga ega see raha eest enda ja tsikli lõhkumine iseensest midagi nii erilist ka pole. Sõitu saab ka muud moodi nautida. Just nende tulemuste ootamisega tekkisid sellised mõtted ja olen suhtelislt kindel, et ei võta nendest kulukatest võstlustest enam osa. Edaspidi jään võistlusi kõrvalt jälgima. Mitte, et otseselt oleks tekkinud likviidse vara puudus, vaid see on lihtsalt kõvasti ülemakstud. Kärnatamised on näiliselt lihtsalt kalliks aetud ja kuuldavasti liitus ka Piksepini selle klubiga. Vähemalt mina tänan EMF-i selle ilusta teo eest ja soovin teistele kiiret arenemist võistlustel.
Soolorataste sõidus toimunud ajavõtusüsteemi tõrke tõttu puuduvad mõnede sõitjate tulemused
See on hetkel Joyride.ee lehel üleval. Inimlikust küljest saan aru, et uute asjadega tekib ikka probleeme, aga teisest küljest maksin selle võistluse eest 500 KROOONI. See pole absoluutselt minu probleem. Mõni perekond peab selle rahaga terve nädal ära elama.
-
- Tänatud: 1 kord
Tulemused tulemusteks. Paljud käivadki ainult sõidumõnu pärast, mõned punktide pärast. No jah, ega seda transponderit ainult mingisuguse statistika tegemise pärast külge ei panda, eks ole tulemused ikka ka tähtsad. Rada ja kogu võistluse mõte on iseenesest 5+. See jääb veel selgusetuks, et kuidas see RS litsens asja paremaks ja odavamaks muutis? Et EMF sai uue bussi?
Minu meelest võis teha uue klassi, vähemalt soolodele.
Et kui ennem ole open ja rahvasportlane, siis nüüd võiks veel lisanduda ilma litsensita sõitjad.
Oleks jällegi võistlustel rohkem osalejaid.
Raha, raha ,raha
.Rahvasportlase kaart-(ei anna õigust osaleda Eesti karika-ega meistrivõistlustel) 1000
msport.ee
Oleks saaks osaleda mäkketõusu võistlustel aga ei.
On ahvid! Ei väsi kordamast.
Alkoholi esineb looduses vähesel määral, kuna madala keemistemperatuuri tõttu ta lendub kergesti. Seetõttu hoitakse alkoholi sisaldavat segu kinnistes anumates.
pihlakas, palju sa võid jahuda ühe asja kohta. saime aru, et ei tule enam võistlema ja korras. suur respect Lärmile, et võttis vaevaks ja soetas oma ajavõtusüsteemi. ning minumeelest oli ka kuskil mainitud, et 1. kärnatamisel on see esmakordselt kasutusel ning ei tasuks nüüd väikse hilinemise pärast kohe kõike maha hakata tegema. olen kindel, et edaspidi läheb asi kiiremini.
-
GKK kirjutas:pihlakas, palju sa võid jahuda ühe asja kohta. saime aru, et ei tule enam võistlema ja korras. suur respect Lärmile, et võttis vaevaks ja soetas oma ajavõtusüsteemi. ning minumeelest oli ka kuskil mainitud, et 1. kärnatamisel on see esmakordselt kasutusel ning ei tasuks nüüd väikse hilinemise pärast kohe kõike maha hakata tegema. olen kindel, et edaspidi läheb asi kiiremini.
Respect tõesti, kuid ärgu võtku selle eest 500.+ 1000. Kui sina oleks 1500 mööda pükse saanud jahuksid ka samuti. Ma ei näe võistlejate nimekirjas ühtegi gsg-d. Või olid pealtvaataja?
Andku siis priipääse teistele kärnatamistele. Kõik ei ole sõbralikud KLE vennad.
Asi ei ole hilinemises, vaid selles, et neid numbreid EI OLE OLEMAS. Need vast vaadatakse videolt, või luuletatakse.
PS; Loe lammaste 125 postitusi, kui und ei tule. Kui ära seleta, et see pole tarbijakaitse teema.
Jätaks tsikliteemast äkitse need tarbijakaitsed ja muud ajukääbikute teemad välja ning katsuks olla lihtsalt oma mootorratta vääriline. Kui ei ole tulemusi mis seal ikka, neelata korra ja vali järgmine kord võistlus kus kindel kaup või proovi uuesti.
See harrikameeste raamat on päris hea respektikool, võib ka proovida muud kirjandust. Jaapanlaste samuraifilmid ja raamatud on abiks juhul kui tarvis rahustada ego mis püüab tuult väljal.
Kui aus olla siis peale sinu enese ei huvita suurt kedagi peale näilise viisakuse su koht kuskil kärnatamisel. EMV MX A finaal või enduro segmendis Enduro EMV hakkab juba meid ka huvitama, seega see plõksimine siin on tüütu. Igaüks saab ise ka aru et probleem on, kui tahad siis vaidle Lärmiga privaatselt.
Mõistan su muret tõesti ja huvitavamaks teeb tulemuste avaldamine spordivõistluse loogiliselt. Kuid isegi seal perefoorumis pole sellist hala, kuigi need üksijäetud naiskad seal kõike proovivad välja mõelda et vähegi põnevamaks oma elu teha.
-
Näeh, keegi on veel kolmveerand kolme ajal täitsa kaine jutuga.
-
- Tsikkel: CB fighter,KawaKX450,Husa550SM
- Kontakt:
Ok see ajavõtt oli seekord jama aga minuarust on Lärmi rajad küll 500 krontsi maksmise väärilised
Õlu järel:Sääreväristaja/Peolt koju:kondimootor
http://www.carma.ee
http://www.krestonehitus.ee
#7 ja 585
raha on minev ja tulev nähtus. Aga Lärmi rada jääb pikaks meelde, nii et pole mõtet siin hämada.
Küll kalliks läheb elu ja kõik maailmas muutub kalliks. Noh, kui võtan kogu seerias osa, siis see 1000 pole suur lisa, ja 500 eeku oli eelmisel aastal ka. Aga tulemused on juba üleval
Eks ta ole tehnikasport. Kord veab alt tehnika kord elektroonika. Aga ei näe nüüd küll mingit erilist probleemi mille üle saagi käima tõmmata. Lärm on teinud tohutut tööd ja näinud palju vaeva. Ikka leidub kedagi kes ei ole rahul aga see on tegelikult normaalne. Kõigil on õigus avaldada oma arvamust ja pahameelt aga ei tasu muutuda labaseks. Raha on hell teema aga õnneks on ta elus kolmandal kohal. Raha asjad on ju teemas Rahvaspordi kaart läbi nämmutatud ja ei ole mõtet jälle pihta hakata, EMF i uus buss jne. see on nõme ja väga labane.
Loodame, et Lärm saab oma süsteemi ikka ilusti toimima. Aga elus on ikka nii, et tugevama närvikavaga isendid jäävad ja kel mõru maitse veel suus on siis lugege.
Racerx poolt kirjutatud puhast kulda. Ning katsuks olla lihtsalt oma mootorratta vääriline.
Lärm ära heida meelt, tõsised kärnatajad on ikka kohal mis siis kui tulemus ei ole eesotsas või keskel. Põhiline on see, et kõik on õhtul tervena kodus ja on mida meenutada.
Tonjuh:
kas sinu käsi on juba korras?
Timofei kirjutas:Tonjuh:
kas sinu käsi on juba korras?
Ja ei õnneks midagi hullu nats väänas rannet kui sai kivide vahele kukutud. Krt valus oli küll ja ei jõudnud enam hästi lenksu hoida, niuke rõve närvi valu. See selleks aga reedel tõmbasin kodus selja ära nii, et Kõrtsitee jäi see aasta vahele Paar nädalat ja siis paneme jälle. Aga Timofei sa panid küll ägedalt.
tonjuh kirjutas:Aga Timofei sa panid küll ägedalt.
mis mõttes?
Timofei kirjutas:tonjuh kirjutas:Aga Timofei sa panid küll ägedalt.
mis mõttes?
Eks ikka otseses mõttes. Piltidegi pealt näha kus paned üle suurte palkide ja rehvide ilus vaadata kohe. Sul tuleb päris hästi välja.
Aitäh, aga see on minu naine, kes teeb neid pilte - alati näeb parem välja, kui tegelikult on
: 47s 57-lt pole hea tulemus
Minu suur probleem - väsimus - igal ringil oli puhkamas paar minutit Noh, arvan et tuleb parem iga järgmine kord
-
mäger kirjutas:raha on minev ja tulev nähtus. Aga Lärmi rada jääb pikaks meelde, nii et pole mõtet siin hämada.
Ei kuulu kellegi personaalsesse fanclubi, kuid peab tõdema, et on küll hea rada, pole midagi öelda, aga lõpmatuseni ei saa ka silmaklappidega käia ja kiita teiste juttu takka. Ja ei taha ka hakata siin tuuleveskitega võitlema, nii et parem ärge vastake sellele postitusele.
Selle hooaja viimane Piksepini rada oli ka 5´+, ringilugemine- ajavõtt toimis, saun ja ujumine olid kohal, pärast veel autasustamine ka kultras. Ja seda täpselt poole vähema raha eest (kui litsensi maksumust mitte arvata).
Raha ei ole minev ja tulev nähtus. Raha vahetab lihtsalt omanikku. Ja mina küll ei soovi enda kopikaid selle peale raisata, et peaks nädalate kaupa tulemusi ootama, mis võivad olla ka veidi kaheldava väärtusega. Kui oleks olnud stardimaks poole väiksem, saaksin ma sellest aru, et võibolla on kohati veidi "säästu" maik asjal juures. Kuid summade, litsens + 500 (mis idee kohaselt pidi küll odavam tulema, aga see selleks), võiks ikka asi viisakam olla ja igasugune kriitika võiks ka korraldaja poolt vastuse saada.
EDIT: Tahan sellega öelda seda, et Lärmi poolt oleks s´iin ka viisakas mainida, seda, et mis siis p..sse läks.
Kuulge hr sebar ja Pihlakas.Olge nüüd toredad poisid proovige ennast mitte kohale vedada järgmistele üritustele,sest seda hala lugedes hakkab "naise tunne tekkima"
esiteks ei saa te mitte millestki aru,millest kirjutate.Minuga pole mõtet siduda seda 1000 eeki,sest minule see raha ei lähe vaid läheb EMFile mis tagab teile 15 üritusel kindlustuse.Lihtsalt tulin teile vastu ja lasin võistluse hommikul ka kohapeal litsentsi t5eha,tegelikult oleks õige et ise oleksite sebinud otse emfist
Teiseks oli osavõtumaks 450 eelreganuna mitte 500.
Kolmandaks seletasin ju juba et ajavõtt ei töötanud esimesel ringil 20 mehel,seega pidi hiljem ka käsitsi loetud numbrid ära kontrollima.Kuna osad sõitjad olid nii laisad ja ei olnud endale külge pannud numbrit mis talle rahvaspordi kaardiga anti siis tekkis täielik korralagedus ja päris raske ikka hetkel seda tagumist poolt parandama hakata.Tegemist on ikka tehnikaga ja mina ei saa midagi muuta kui mingil hetkel tehnika streigib.Atv-de sõiduks olid probleemid lahendatud ja kuuldavasti see nv töötas süsteem probleemideta Muhumaal.
Tulemused on ju olemas mis siis et hilinemisega ja esi 20 tulemustega probleeme pole.
Kurat Nikopensius rääkis et ringilugemis tehnikaga on isegi Euroopakatel probleeme tekkinud ja pole midagi hullu sest tehnika on tehnika.Nüüd on mingil paaril vennal kelle tulemus ei muuda mitte midagi punktikohtade üldarvestust ,hull probleem.Selle asemel et et siin lolli juttu ajate minge parem harjutage sõitmist.
kellel on küsimusi seoses rannu sõiduga võtke kontakti margus@dakar.ee
Pihlakas sitaratas tee üks võistlus ära ja siis vaata mis kulutused tulevad.Arvan et siis räägid teist juttu et 450eek kallis,mida sa siin igakord sogad.
Peagi ka muhu tulemused üleval.
Kõige lihtsam on selle asjaga mitte tegeleda,see rahakotile kõige kasulikum.
to sebar.
Tahtsid teada mis peese läks,selline jutt on ju üleval kas sa siit ei loe välja mis peese läks?????
"
Vabandused ka soolode ajavõtu tulemuste viivituse pärast.Kuna jätsime töötamis kontrolli ehk enne starti korra kangi alt läbi sõitmata ja mingi restart jäi ka tegemata ,siis tekkisid 20 esimese mehega esimesel ringil probleemid .Kuna lugesime ka igaks juhuks topel käsitsi,siis sai see asi parandatud ja tulemused korrigeeritud"
lärm kirjutas:Pihlakas sitaratas tee üks võistlus ära ja siis vaata mis kulutused tulevad.Arvan et siis räägid teist juttu et 450eek kallis,mida sa siin igakord sogad.
Jutu jätkuks tahaks veel öelda härra Lärm pasakärakas, et olen sinu võistlustel käinud algusest peale. Teiseks olid mul numbrid küljes ja kolmandaks pole keegi minu e-mailile vastanud, mille saatsin margus@dakar.ee antud adressile.
Lisaks arvesta sellega, et nõuan sinult raha lõhutud käekatsme eest, sest ühes liivases kurvis oli rööbas, kus ma kukkusin ja ühel tõusul oli lahtine kivi.
Olge nüüd toredad poisid proovige ennast mitte kohale vedada järgmistele üritustele,sest seda hala lugedes hakkab "naise tunne tekkima"
Ära muretse, ega ei vea ennast tõesti enam kohale, mitte et ma oleks hullult pettunud, et oma tulemust ei näe, aga pigem on asi rahalises väljaminekus.
PS: Üks asjalikum märkus selle korralduse kohta: ei tea nüüd, kes see oli EMF rida, aga peale võistlust, kui tahtsid transponderid tagasi viia, siis kedagi bussi juures ei olnud.
"Lisaks arvesta sellega, et nõuan sinult raha lõhutud käekatsme eest, sest ühes liivases kurvis oli rööbas, kus ma kukkusin ja ühel tõusul oli lahtine kivi."
Uskumatu !
Tuleb tõesti naiste klass teha
-
lärm kirjutas:Pihlakas sitaratas tee üks võistlus ära ja siis vaata mis kulutused tulevad.Arvan et siis räägid teist juttu et 450eek kallis,mida sa siin igakord sogad.
Peagi ka muhu tulemused üleval.
No päris nii ka ei ole viisakas, et siin mehi sitaratasteks tembeldada. Sinu kohta pole siin keegi midagi solvavat öelnud.
TO habemik: Siis peaks tegema veel Lärmi fännide klassi. Neile võib ka sõidu ajal palke ette ja kodarasse loopida, ja ikka kiidavad, et kuradi äge rada oli.
Kui liiga palju raha kulub motospordi peale siis vali endale mõni muu spordiala...nagu näiteks meeleheide....see tunduvalt vähem raha nõudev....aga nagu näha siis vist on see spordiala ja inimene kokku saanud juba...
Pihlakas kirjutas:lärm kirjutas:Pihlakas sitaratas tee üks võistlus ära ja siis vaata mis kulutused tulevad.Arvan et siis räägid teist juttu et 450eek kallis,mida sa siin igakord sogad.
Jutu jätkuks tahaks veel öelda härra Lärm pasakärakas, et olen sinu võistlustel käinud algusest peale. Teiseks olid mul numbrid küljes ja kolmandaks pole keegi minu e-mailile vastanud, mille saatsin margus@dakar.ee antud adressile.
Lisaks arvesta sellega, et nõuan sinult raha lõhutud käekatsme eest, sest ühes liivases kurvis oli rööbas, kus ma kukkusin ja ühel tõusul oli lahtine kivi.
Olge nüüd toredad poisid proovige ennast mitte kohale vedada järgmistele üritustele,sest seda hala lugedes hakkab "naise tunne tekkima"
Ära muretse, ega ei vea ennast tõesti enam kohale, mitte et ma oleks hullult pettunud, et oma tulemust ei näe, aga pigem on asi rahalises väljaminekus.
PS: Üks asjalikum märkus selle korralduse kohta: ei tea nüüd, kes see oli EMF rida, aga peale võistlust, kui tahtsid transponderid tagasi viia, siis kedagi bussi juures ei olnud.
On olemas mitmeid odavamaid ja tunduvalt vähem ohtlike spordialasid kui siklisõit. Näiteks võib tuua kuulitõuke. Ühele tsikli õlivahetusele mineva õliga saab nimetet ala spordivahendit hooldada mitu põlve. Samuti spordivahend (kuul) kestab isalt pojale ja ka pojapojale. Tulemused kohe teada kui mõõdulindiga plats üle käidud. Ei sega alaga tegelemist ka sooned rajal, lahtised kivid ja igasugused kaitsmed (olgu siis terved või katki). Antud patoloogia raviks soovitaks soojalt alavahetust või Statoili stardikat.
-
Ha, haa, hah. Naljamehed.
Vajub jälle välja paari postituse vendasid nagu vihmausse kivi alt.
EDIT: Jah, ega foormis halamine ei muuda midagi. Minge sõitma, tehke trenni niikaua kui veel heina pole....
selline küsimus et saatsin sinna margus@dakar.ee kirja aga kirjale ei ole vastatud
probleem järgmine, võistluspäeva hommikul tulin vara sinna ja tegin endale rahvaspordi litsentsi maksin 1000.- ja sain valida numbri endale ja valisin numbri 641 (ja nr 641 oli vaba number) ja mis nüüd selgus et soolo kärnataja 641 on kevin kaurson kopeerisin tulemuse http://www.joyride.ee 26 Kevin Kaurson - 641 ATM 8 26:04:10.323 ja minu nime seal ei ole ehk siis kaarel runtal
kui on võimalik siis võiks paranduse teha
aga minuteada kevin ei sõitnudgi raja peal,
aga ei ole hullu ka kui ei sa elu ei saa läbi ja naisteks ka ei ole mõtet minna ,,nagu mõned''
Sebar kirjutas:Ha, haa, hah. Naljamehed.
Vajub jälle välja paari postituse vendasid nagu vihmausse kivi alt.
EDIT: Jah, ega foormis halamine ei muuda midagi. Minge sõitma, tehke trenni niikaua kui veel heina pole....
Ei pea vajalikuks postituste numbriga hullu panna aga kui asi hülge mölaks kisub siis võib ju ometi sõna võtta või peab enne 400 posti täis korjama?
Pihlakas kirjutas:Lisaks arvesta sellega, et nõuan sinult raha lõhutud käekatsme eest, sest ühes liivases kurvis oli rööbas, kus ma kukkusin ja ühel tõusul oli lahtine kivi.
Mul lihtsalt tekkis tõsine huvi, et kas sa tõesti mõtlesid seda tõsiselt või?
Tõnn
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.