Bike Motors TV
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Re: Bike Motors TV
Polnud ammu võimalust neid videosid vaadata, aga minu arvates on väga asjalikud. Hea töö, põnevad teemad ja asjalik teostus! Respect
Kui kunagi teemad otsa hakkavad lõppema, siis võiks kunagi teha saate Aprilia Monster S4Rs-st. Ise pole küll just suurem Cafe Racer-i fänn, aga seda ratast Itaalias, Rooma vanalinnas kohiviku ees nähes, jäi pilk ikka väga pikaks ajaks sellele rattale pidama.
http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/2 ... 460x0w.jpg
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... G%26um%3D1
Jõudu,
Pääru
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
paarn kirjutas:Aprilia Monster S4Rs-st
Nüüd läks küll sutsu mööda
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
paarn kirjutas:Polnud ammu võimalust neid videosid vaadata, aga minu arvates on väga asjalikud. Hea töö, põnevad teemad ja asjalik teostus! Respect
Kui kunagi teemad otsa hakkavad lõppema, siis võiks kunagi teha saate Aprilia Monster S4Rs-st. Ise pole küll just suurem Cafe Racer-i fänn, aga seda ratast Itaalias, Rooma vanalinnas kohiviku ees nähes, jäi pilk ikka väga pikaks ajaks sellele rattale pidama.
http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/2 ... 460x0w.jpg
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... G%26um%3D1Jõudu,
Pääru
Nimega küll puusse, see on ikka Ducati.
Aga mõtle nüüd Väino peale kah, kui ta juba MG proovimisega leili läks, siis mida ta teeks Duci peale
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Primo kirjutas:paarn kirjutas:Aprilia Monster S4Rs-st
Nüüd läks küll sutsu mööda
Vaatasin trükkides motors24 Väinz-i Aprilia Mana videot ja kirjutasin ekslikult sinna Aprilia.
Loomulikult on see DUCATI. Ja veel väga ilus ja stiilne Ducati.
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
Aga on seda üldse Eestis saadaval? Ja kui see midagi väga eksklusiivset on, antaks seda üldse Väintsile proovidagi?
EDIT: Vaadates Moto Guzzi Griso, või oli see Aprilia Mana videot esimest korda, tuleb välja, et Väints ei tunne liikluseeskirja:
ringi peal ei näidata vasakut suunatuld kui keeratakse vasakule.

Prets kirjutas:EDIT: Vaadates Moto Guzzi Griso, või oli see Aprilia Mana videot esimest korda, tuleb välja, et Väints ei tunne liikluseeskirja:
ringi peal ei näidata vasakut suunatuld kui keeratakse vasakule.
Miks ei näidata, kui see võib aidata vältida igasugu ohtlikke olukordi? Pealegi mäletan ma oma sõifukoolitustest sellist juttu, et isegi piki peateed sõites peab suunda näitama. LE-st ma sellist punkti küll ei leia, aga isegi alarmikoolitusel seda mainiti..
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
Ring on erandlik, ringi peal näidatakse ainult paremat suunda ja seda vahetult enne ringilt välja keeramist.

reimps kirjutas:Pealegi mäletan ma oma sõifukoolitustest sellist juttu, et isegi piki peateed sõites peab suunda näitama. LE-st ma sellist punkti küll ei leia, aga isegi alarmikoolitusel seda mainiti..
Vaevalt sul vaja piki peateed midagi näidata. Kui peatee ristmikul keerab, siis küll.
LE ütleb, et igal manöövril tuleb näidata suunda. Vahet pole mis liigilisel teel sa liigud...
Samuti tuleb suunda näidata ringristmikult väljumisel.
Lisaks eksitakse palju sellisel ristmikul, kus näiteks peatee keerab vasakule, aga juht sõidab otse ja näidatab miskipärast paremat suunda
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
bikefan kirjutas:Vaevalt sul vaja piki peateed midagi näidata. Kui peatee ristmikul keerab, siis küll.
LE ütleb, et igal manöövril tuleb näidata suunda. Vahet pole mis liigilisel teel sa liigud...
Samuti tuleb suunda näidata ringristmikult väljumisel.
OK, see kõik kõlab täitsa loogiliselt.
Lihtsalt ma isiklikult leian ,et mõnikord on endal turvalisem (ja teistel liiklejatel) näidata ringil sõites ka vasakut sunda, eriti välimist ringi pidi sõites, kus on vastav võimalus - keeran maha/lasen piki ringi edasi. Teeb asjad vähe mustvalgemaks.
Sama peateedega - no Tallinnas on kohti, kus võiks hiljem oma auto/ratta jupide juures vaielda suunatulede üle..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.