18.04 - Piksepini karikasari 2008-2009 kuues etapp
Moderaator: Moded
Re: 28.02 - Piksepini karikasari 2008-2009 neljas etapp
tokintmash kirjutas:Mammutite klassiks oli nimetatud rattad 130kg ja raskemad.
Räägi seda juttu 180kg-ste masinate omanikele
Teh. dokumentides võib olla igasugu andmeid. Palju neist endurokatest meil 12kW on?
Kui sul on 2008 TE610, siis ma ei usu, et ta oleks oluliselt raskem 2007 mudelist, mille kütuseta kaal on 140kg.
kui nüüd võrrelda teistega, siis vanematel KTM-del näiteks on antud tühikaalud. Ja LC4 küll nüüd mammut pole, täitsa kiire sportratas, kui kinni jaksad hoida.
Või käib see mammutiklass sõitja kaalu järgi?
-
- Tänatud: 4 korda
mella kirjutas:tokintmash kirjutas:Mammutite klassiks oli nimetatud rattad 130kg ja raskemad.
Teh. dokumentides võib olla igasugu andmeid. Palju neist endurokatest meil 12kW on?
Kui sul on 2008 TE610, siis ma ei usu, et ta oleks oluliselt raskem 2007 mudelist, mille kütuseta kaal on 140kg.
kui nüüd võrrelda teistega, siis vanematel KTM-del näiteks on antud tühikaalud. Ja LC4 küll nüüd mammut pole, täitsa kiire sportratas, kui kinni jaksad hoida.
Ma ei saa ikkagi aru, milles su probleem on?
-
Teema algataja - Postitusi: 507
- Tsikkel: Sherco 300SEF-R
- Kontakt:
mella kirjutas:tokintmash kirjutas:Mammutite klassiks oli nimetatud rattad 130kg ja raskemad.
Tänan sind mella, et sa suudad igast asjast ja sõnast midagi eriti rõvedat välja imeda.
Anna minna, kui teistmoodi elada ei suuda ...
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Kui piir oleks jooksnud 180kg pealt, siis ma oleks olnud ainuke mammut seal oma 190kg rattaga
Ei, ma parem olen oma tänavanaelaga kuue võistleja seas kuues kui ainuke mees stardis.
Ja kui 28.02 etapp praeguse rehviga läbitav saab olema, olen ehk jälle rivis.
-
- Tsikkel: CB fighter,KawaKX450,Husa550SM
- Kontakt:
Mella ära aja asja jälle molekulaartasemeni,kui tsikli teh passis on kilod 130 ja peale siis on pomm/mammut või mida iganes raske pill ja asi ants
Õlu järel:Sääreväristaja/Peolt koju:kondimootor
http://www.carma.ee
http://www.krestonehitus.ee
#7 ja 585
Ma nüüd natukene kirun ja jätkan Mella sõnavõtu jätkuks.
Kindlasti minus räägib väike kadeduse uss aga siiski.
Vähemalt minu silmis alla 160kg pole küll mammutiga tegu :S
LC4 minuarust on täitsa endu mitte mammut. Dominator,Super Tenere,Transalp,Africa Twin,BMW GS seeria jne on rohkem minu silmis mammutid.
Aga noh mis ma ikka vingun. Hea, et keegi tegi vähemalt mammutitele eraldi klassi. Oleks võimalust korralikud rehvid muretseda siis tuleks ka Piksepinile aga jah oleks on tore sõna.
Ärge siis näkku lööge aga jah see minu tagasihoidlik mammutiomaniku arvamus.
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
-
- Tsikkel: CB fighter,KawaKX450,Husa550SM
- Kontakt:
Lc4 siiski pomm,kui hakata teda krossikatega võrdlema,kõige hullem ongi see,et ei saa nii palju klasse teha eraldi ju,ex seda oli arvata et pommi klassis hakatakse Lc vendi kiruma jaanikese kestvussõidul tegime ka pommiklassi aga siis suht väike oli osavõtt,tore ,et Herr Peegel yritab kuuri alt mammuteid välja meelitada !
Õlu järel:Sääreväristaja/Peolt koju:kondimootor
http://www.carma.ee
http://www.krestonehitus.ee
#7 ja 585
-
Ma usun, et ega keegi ei vaidlegi vastu sellele, et 180kg on palju raskem kui 150kg. Aga piir oli tõmmatud 130kg peale.
Samamoodi kui sinu 21. sünnipäev on nädala pärast, siis poest viina ei osta. Küll aga ostab sinust nädal vanem vend. Kuigi tegelikult olete sama vanad.
-
- Kontakt:
randel kirjutas:Kui piir oleks jooksnud 180kg pealt, siis ma oleks olnud ainuke mammut seal oma 190kg rattaga
Ei, ma parem olen oma tänavanaelaga kuue võistleja seas kuues kui ainuke mees stardis.
Ja kui 28.02 etapp praeguse rehviga läbitav saab olema, olen ehk jälle rivis.
Tänase plaani kohaselt saab 28.02 rada olema kui talvine sõidutee ehk sinu masinaga läbitav vägagi hästi.
Rada on planeeritud lumerajana e võrreldav Lärmi jääraja sõiduga.
-
- Tsikkel: IZ
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 6 korda
siinse kirju seltskonna jaoks peaks üldse olema kolm klassi - eraldi piksepini sõitude tarvis (näiteks) !!!
I klass kuni 120 kg.
II klass 120-175 kg.
III klass üle 180 kg. Ja siis ongi see pull, et viimases klassis oli 2 võistlejat tagumine jäi teiseks ja kaobki asja point äkki
-
- osa ka:
-
- Kontakt:
tokintmash kirjutas:Ma usun, et ega keegi ei vaidlegi vastu sellele, et 180kg on palju raskem kui 150kg. Aga piir oli tõmmatud 130kg peale.
Samamoodi kui sinu 21. sünnipäev on nädala pärast, siis poest viina ei osta. Küll aga ostab sinust nädal vanem vend. Kuigi tegelikult olete sama vanad.
Jutt käib tõesti kaalupiirist ja sellest, et 180kg-ne ratas üksinda stardis ei seisaks - seega kõik teie heaks. Kui teid saab rohkem olema, siis liigutame ka kilogramme.
Olenevalt rajast saab olema ka sõidupikkus ning otsus - kas sõidate lühemat rada või koos soolodega.
Novat, jõudsite ise poindini
Pole neid klasse niipalju vaja! Ainult selleks, et rohkem mehi karikaid saaks. Sõidaks lärm seal pommiga, oleks ikkagi esimene.
Sõidaks aga Africaga, ei oleks esikoht enam kindel.
Kaalupiir peakski kusagilt sealt minema, kus oskaja mees enam vähemoskajatega konkurentsis ei püsi.
Hr. Kaaru kirjutas:siinse kirju seltskonna jaoks peaks üldse olema kolm klassi - eraldi piksepini sõitude tarvis (näiteks) !!!
I klass kuni 120 kg.
II klass 120-175 kg.
III klass üle 180 kg. Ja siis ongi see pull, et viimases klassis oli 2 võistlejat tagumine jäi teiseksja kaobki asja point äkki
......hmmm......nii palju nagu inimesi, nii palju ka arvamusi,
pigem oleks teema see, et kutsuda kõik sõita,
ka need mehed, kel tsikkel olemas, aga kestvussõidul sõita ei julge?
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure
- Tänanud: 1 kord
Kas te lihtsat asja liiga keeruliseks ei aja?
Korraldaja tahab rohkem sõitjaid -ta teeb 2 rada, kergema ja raskema.
Sõitja valib raja vastavalt oma võimetele ja ratta suurus, kaal või värvus
pole oluline. Kindlasti on nii piti kui mammutimehi, kellele metsasihil kihutamine
midagi ei paku ja selliseid krossirattal sõitjaid, kellele tavaline piksepini rada
esimeseks kestvuskrossiks natuke liig on.
Priit @ LC4ADV & kx125
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Ja et asja veelgi põnevamaks teha vaadake järgmiseks etapiks regamise juurde suure plaadiga laokaal kuskilt. Uskuge mind, sealt tuleb kaalu üllatusi
Ja siis tuleks veel ratta kaalud protokolli ka kirja sättida, et hiljem jätkuks foorumis võidusõit teemal kes kellele kui raske pommiga kotid taha tegi
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Kui fotosid ja videoid vaadata siis, mis ikkagi toimus? Tõukerataste või trammijuhtide kestvussõit?
kõrtsmikumolu kirjutas:Ja et asja veelgi põnevamaks teha vaadake järgmiseks etapiks regamise juurde suure plaadiga laokaal kuskilt. Uskuge mind, sealt tuleb kaalu üllatusi
![]()
Ja siis tuleks veel ratta kaalud protokolli ka kirja sättida, et hiljem jätkuks foorumis võidusõit teemal kes kellele kui raske pommiga kotid taha tegi
Siia juurde võiks lisada vaid selle, et kaalutakse ratas koos mehega. Ja pannaksgi klassid paika kaalu järele.
Üsna koomiline on vaadata. Alguses, kus kõik sõitsid ühes klassis olid kõik rahul. Kui korraldaja arvas, et võiks teha väikse muudatuse ja panna raskemad rattad vähe lihtsamat rada sõitma algas häda ja viletsus
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
Vot kus asi on pannud rahva põlema. Võiks lähtuda põhimõttest, et lõpuni pole õiglust võimalik saavutada ja Piksepini pole F1, kus kõigi reeglite mõistmiseni polegi võimalik tavainimesel jõuda. Ehk siis ebavõrdsust tekitab meeletu arv tegureid: tsikli kaal, raami kõrgus maast, võimsus, rehvide kulumisaste, sõitja kaal, füüsiline treenitus ja lõpuks kasvõi sõitja pikkus. Ehk siis kusagile tuleb mõistlik piir tõmmata. Seega võiks olla piir stiilis: alla 130 kg rattad mammuti klassi ei pääse ja nt. üle 150 kg rattad soolosid segama ei pääse. Nn. hämaras tsoonis olevad rattad siis saavad valida klassi vastavalt südametunnistusele ja soovunelmatele.
Lisaks mõni link, mida maailmas asjadest arvatakse:
http://en.wikipedia.org/wiki/Enduro
http://en.wikipedia.org/wiki/Dirt_bike#Off-road_bikes
-
- Tsikkel: Erinevad
- Kontakt:
Inimesed milles on nagu küsimus milles probleem? Kõik said ju valida kus klassis keegi sõidab ja mammutites nagu ma ise tähele panin ja ka osa võtsin ei tulnudki sinna keegi karika peale sõitma, tähtis on osavõtt. Ise isiklikult oleks võinud ju ka sõita soolodega, sest ratas ja füüsiline oleks vastu pidanud aga valisin mammutid kuna ei tahtnud ja ei hinnanud ennast nii tugevaks ja ei tahtnud mehi kes karikapeale sõidavad segada.
Tulevikus ootan ja loodan et piksepinil saab sõita edaspidigi mammutites või siis niiöelda kahel erineval rajal.
-
- Kontakt:
Nii tore, et teema aktuaalne on. See on vana tõde, et turul tehakse kõige õigemat poliitikat aga kahjuks ei jõua keegi neist ka reaalselt ministriks.
Siit ettepanek, need kes sõita armastavad sõitku ja need kes ei armasta, ärgu sõitku. Nii lihtne see ongi.
hei mehed enduurotajad
palju kisa vähe villa
kes tahab see sõidab, niisamakaagutajad pangu klõps kokku
kes peab tulemust tähtsaks tehke endale suur litsens ja andke minna
või tehke rohkem trenni
ainult ärge palun ilkuge korraldaja kallal
sitaks närvidele käib
tehke ometi ise ka üks üritus siis ära ja mölisege siis
aga enne hoidke mokk maas
nii et rohkem tegusi ja vähem möla
võistlustel näeme r......
Sõnad on, viisi pole.
Oli mis oli, aga Urmase üritusel oli taustaks lastav musa väga normaalne. Tihti tsiklüritustel jääb selline imelik tunne, et kuhu ma sattunud olen? diskule?? Siis vaatan ringi, kõikide arust on musa valik ok---ju siis olen mina imelik.
Mis bändi mängiti viimasel piksepinil väga palju taustaks? Äkki keegi teab selle bändi esimese plaadi nime ja selle ilmumise aastat?(seda plaati mängiti seal ka). Vihjeks niipalju, et enamik osavõtjaid ei olnud plaadi ilmumise aastal veel sündinud.
Esimesele õigesti vastanule auhind, mille annan üle mõnel sarnasel üritusel.( või saadan soovi korral postiga.) Kiirustage!!
Et vältida teema risustamist, palun es. Aega vastamiseks täna õhtuni ja võitja ning õige vastuse panen õhtul siiasamasse parandusega kirja.
ÕHTUL:Ise pakuks T.N.T. Aga need LP-d samal aastal. ENZO; auhinna toimetan ise Sinu kätte. Selleks siis midagi AC/DC loomingust, samuti vast pakivad abilised midagi lisaks.
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
AC/DC "High Voltage" 1975.
-
- Kontakt:
Tere kärnatajad!
Täna sai kõvasti rada ehitatud linttraktoriga, et maapind ilusti ära külmuks ja sile oleks ja et rööpaid ei tekiks ja trammijuhtide kursusi ei tekiks.
Esimest osa rajast saate tulla juba 14.veebr katsetama.
1,2km rajast on korraliku alusega rallikrossi rajal, ca 1 km selle sees lahtilükatud veidi kitsamat rada ja planeerimisel veel ca 1-2km lisalõiku.
Vot sedapsi siis.
-
- Kontakt:
Nüüd ka võistlusjuhend üleval nii et kõik registreerima.
Seekord, kui ilmataat laseb ikka rallikrossi rajal lumerada sõita, on kõik soolod ühes sõidus - pärast saate kilosid arvestada
-
- Tsikkel: BUCCIMOTO BR1 F6
- Tänanud: 1 kord
Suured soolod ja pitid sõidavad koos või
-
- Kontakt:
Kennu kirjutas:Suured soolod ja pitid sõidavad koos või
Kuna tegemist on lumeraja sõiduga e jääraja maapealse variandiga, laia raja ja muidu kiire sõiduga, siis, kui ilm sõitu soosib, lähevad kõik soolod jah koos rajale.
aga kas soolo noored kuni 17 ja 125cc ja pitid sõidavad ka 2 tundi või sõidavad nad 1 tund nagu eelmin piksepini.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.