Raske endu metsaradadele(Harju)

Siia siis kõik krossi ja enduroga seonduv.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

Kahala-Kursi viadukt, peale Kuusalu tanklat 5km Narva poole. Suure punase täp juures võiks kokku saada, kes tahab, võib ka läbi Kuusalu Karjääri tulla.

Pilt

suzupoiss

Lugemata postitus Postitas suzupoiss »

kes hard core enduro kyll olla võib

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

täpsustaks siis veelkord üle, et mis päev ja mis kell? kohati jäi kõlama pühapäev...Mul ükskõik, kasvõi laupäeval . võib tallinna poolt minejatega enne trehvata. ise stardiks kristiinest. suurega.

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

Teema algataja
ht99

Pühapäev(15 juuni), kell 12.30, ärasõit 12.45(kui on hilinejaid)

56 501 177 - võib helistada, kui keegi jääb hiljaks.

QRX

Lugemata postitus Postitas QRX »

Pühapäevase sõiduga kõik selge.
Kas on kedagi, kes ka laupäeval tahaks Tallinna lähistel kulgeda?

Olavi

LC4 640
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

me läheme EXC-dega 12 paiku tallinnast lääne poole.

QRX

mella kirjutas:

Krt, ma väga kahtlen oma võimekuses teie tempoga ja trassi raskusastmega kaasas püsimisel... Räägi lähemalt, millised plaanid on?

Olavi

LC4 640
Kasutaja avatar

creativ

QRX kirjutas:
mella kirjutas:

Krt, ma väga kahtlen oma võimekuses teie tempoga ja trassi raskusastmega kaasas püsimisel... Räägi lähemalt, millised plaanid on?

praegu on jalgpall ja õlled oma töö teinud. kui luugid lahti saavad õigel ajal siis olen tulija. lääne poole jääb tabasalu....laulasmaa, paldiski.

QRX

creativ kirjutas:
QRX kirjutas:
mella kirjutas:

praegu on jalgpall ja õlled oma töö teinud. kui luugid lahti saavad õigel ajal siis olen tulija. lääne poole jääb tabasalu....laulasmaa, paldiski.

Kus kogunetakse?

Olavi

LC4 640
Kasutaja avatar

mella

otsiks lääne poolt sõjaväosi, palke ja muud tehnilist. rappa ei lähe.

välja sõidame eeldatavasti kl. 12, kuid tõenäoliselt kl. 13.

koht pole hetkel paigas, mõtlen just trassi välja. tahaks vähem kruusa ja rohkem metsateid.

väljume vist kadaka autoturu juurest, kurvi pealt.

Viimati muutis mella, 10 Juul 2013, 11:18, muudetud 1 kord kokku.

QRX

mella kirjutas:

otsiks lääne poolt sõjaväosi, palke ja muud tehnilist. rappa ei lähe.

välja sõidame eeldatavasti kl. 12, kuid tõenäoliselt kl. 13.

koht pole hetkel paigas, mõtlen just trassi välja. tahaks vähem kruusa ja rohkem metsateid.

väljume vist kadaka autoturu juurest, kurvi pealt.
Igaks juhuks tel: 5108458

Ma olen käsi. Jätan ka oma kontakti: 5160475

Viimati muutis QRX, 14 Juun 2008, 20:08, muudetud 1 kord kokku.
Olavi

LC4 640
Kasutaja avatar

mella

väljumine kell 13.00
vajalik korralikud kärnrehvid või väga sõitja :P

suzupoiss

igatahes olen tulija :D

suzupoiss

taavi palju umbes siis tulijaid on? võiks ju kohe võtta yhe sihi et näiteks kuusalu-tapa läbi metsa?

Kasutaja avatar

Teema algataja
ht99

Rada on juba välja valitud, Tapale me ei lähe ;)
Täpselt tulijate arvu ei tea.

---------------------------

Olge siis homseks valmis, vihm tegi teed siin loodetavasti nii märjaks et need ei tolma.

Kell 12.30 Kahala Kursi viaduktil.
Vaadake et siis alla sõidate viadukti pealt ikka ;)

Kasutaja avatar

creativ

Täna oli päris hea päev. Vihm tegi olemise jube märjaks ja kohati oli jahe, aga adrekat oli piisavalt ja märjast külmast suurt lugu ei olnudki. Pole halba ilma heata. Tolmu ei olnud, hullu muda ka mitte. Niet super. Sõiduseltskond täitsa ok ja sarnasel tasemel. Olavi pidi ainult loobuma. Ega 150 kg ole 115. Täitsa mõistetav. Pill tahab harjumist.
Paar väikest nüanssi mida siis järgneval korral kaasa võtta. Jope või kilekas või suur prügikott. Nagu ikka oskab ilm üllatada ja vihma tibutas terve päev.. Ja mutrivõtmed. Hea kui kellelgi need kaasas on.
Mellale tänud et kamba kokku ajas.
Homme siis suurega Kuusallu. :roll:

suzupoiss

ma ei mõteldgi kohe tapat lihtsalt igav on ju meil neid radu sõita kus me 3kesi oleme käinud teeks kohe yhe tripi a-punktist-b

suzupoiss

mella mis sõjaväe osi tule ikka meiega ma ise ka dr-z400cc hea kerge ratas teeme endal metsas sõidu weel raskemaks mudas

Kasutaja avatar

creativ

omades kahte erineva kaaluga endurokat (115 ja 200 kg) siis olen arvamusel, et targem on sõitma minna ikka sellise pundiga kus enamvähem sarnased rattad.
teeolud ja kiirused on oluliselt erinevad. kerge, sajakilosega ületad mida iganes tõkkeid, suurega peab teemoodi asi ikka ees olema. mutta või padrikusse suurega ei ole mõtet torkima minna. Kui suurel on head kärnad siis võib vabalt liivas lasta.
Traieli elemente suurega ei võta. Samas väiksega on pikka vahemaad tüütum lasta. Gondlit ees ei ole. Ülekanded on aeglased. Suurel kiirusel üle 100 hakkab kergelt juba vibama. Väike paak.
Seega kaks erinevat maailma kuigi hea sõitja võib mõlemaga ükskõik mis olukorras tegija olla.
Aga sõidufiilingu huvides võiks pundis jah ühetüübilised rattad olla. Ja sõitjate tase ka enamvähem. mõni parem ja kogenum muidugi on heaks eeskujuks ja näitab tehnikat. ega muidu heaks sõitjaks ei saa kui eluaeg üksi, nurgataga oma asja ajada.

QRX

creativ kirjutas:

Täna oli päris hea päev. Vihm tegi olemise jube märjaks ja kohati oli jahe, aga adrekat oli piisavalt ja märjast külmast suurt lugu ei olnudki. Pole halba ilma heata. Tolmu ei olnud, hullu muda ka mitte. Niet super. Sõiduseltskond täitsa ok ja sarnasel tasemel. Olavi pidi ainult loobuma. Ega 150 kg ole 115. Täitsa mõistetav. Pill tahab harjumist.
Paar väikest nüanssi mida siis järgneval korral kaasa võtta. Jope või kilekas või suur prügikott. Nagu ikka oskab ilm üllatada ja vihma tibutas terve päev.. Ja mutrivõtmed. Hea kui kellelgi need kaasas on.

Jah, tuleb tunnistada, et arenguruumi on ohtralt. Eriti vastupidavuse osas, see sundiski poole pealt mängust välja astuma. Seltskond ja rada olid lahedad. Muljetage, kus te siis lõpuks ära käisite!

Olavi

LC4 640

zzrider

Lugemata postitus Postitas zzrider »

creativ kirjutas:

Täna oli päris hea päev...:roll:

Täna oli super! Isegi vihm ei seganud. Mõnel pikemal ülesõidul oli vähe jahe aga üldist minekut see ei rikkunud. Hea kamp oli, mulle meeldis. Peaks kordama.. :D See on just see, miks ma omale kerge enduro üldse ostsin..

Kasutaja avatar

creativ

QRX kirjutas:
creativ kirjutas:

Jah, tuleb tunnistada, et arenguruumi on ohtralt. Eriti vastupidavuse osas, see sundiski poole pealt mängust välja astuma. Seltskond ja rada olid lahedad. Muljetage, kus te siis lõpuks ära käisite!

ega kaugele ei jõudnudki. kell liikus halastamatult, ilm ka läbu. keila-joast paar kilti edasi ja siis keerasime tagasi. oli vaja tankida. käisime korraks sõjaväeosas keila-joast kilomeeter tallinna poole. pikalt seal ei olnud sest olime läbimärjad ja külm tikkus vägisi ligi.
püüdsime vääna kandis rohkem mere äärde jääda. tagasi tulles võtsime jälle sama tee suurupi teeristist otse läbi võsa harku karjäärini.
cillisime pisut astangu kandis, vana sõjaväe territooriumil. seal on mõned kohad kus saaks tehnilist sõitu arendada ja õppida. eikellegimaa.

aga homme Olavi tule Kuusallu! seal peaks sinu pilli jaoks just õige koht olema. Muidugi eks näis mis see ilm teeb. Ma ei tea kas viitsin kaks päeva vihmas sõita. vettpidavamad riided on olemas ja suurem seljakott vaja kaasa võtta.

QRX

creativ kirjutas:
QRX kirjutas:
creativ kirjutas:

ega kaugele ei jõudnudki. kell liikus halastamatult, ilm ka läbu. keila-joast paar kilti edasi ja siis keerasime tagasi. oli vaja tankida. käisime korraks sõjaväeosas keila-joast kilomeeter tallinna poole. pikalt seal ei olnud sest olime läbimärjad ja külm tikkus vägisi ligi.
püüdsime vääna kandis rohkem mere äärde jääda. tagasi tulles võtsime jälle sama tee suurupi teeristist otse läbi võsa harku karjäärini.
cillisime pisut astangu kandis, vana sõjaväe territooriumil. seal on mõned kohad kus saaks tehnilist sõitu arendada ja õppida. eikellegimaa.

aga homme Olavi tule Kuusallu! seal peaks sinu pilli jaoks just õige koht olema. Muidugi eks näis mis see ilm teeb. Ma ei tea kas viitsin kaks päeva vihmas sõita. vettpidavamad riided on olemas ja suurem seljakott vaja kaasa võtta.

Kindlasti homme ka ratta selga ja Kuusalu poole teele! Ka ilma lubab homseks ilma vihmata. Võib täiesti vabalt koos kulgeda, kui sa lubad, et üle soti ei kihuta teepeal! ;)

Olavi

LC4 640
Kasutaja avatar

fotek

Lugemata postitus Postitas fotek »

A kes ütles, et mutrivõtmeid kaasas polnud. :) Küsind siis.

http://picasaweb.google.com/siimehasalu/Kloogaranna

Siim
Kasutaja avatar

mella

Küsis ju :P kuuskanti :D
Kuna minul oli ainult kruvikas ja ketilukk, ei hakanud papagoid mängima ;)

Kle, ära LC4-ga selle krossirehviga küll 40km asfalti võta, sa hävitad selle ära :P rehvi siis .

QRX

mella kirjutas:

Küsis ju :P kuuskanti :D
Kuna minul oli ainult kruvikas ja ketilukk, ei hakanud papagoid mängima ;)

Kle, ära LC4-ga selle krossirehviga küll 40km asfalti võta, sa hävitad selle ära :P rehvi siis .

Krt seda teab, Maxxis väidab, et see ongi nende poolt Euroopa Six-Days jaoks tehtud enduro rehv, mis peaks kannatama ka kõvakattega teid, ehk siis ka asfalti... Samas, kas keegi on pakkumas käru küüti?

Viimati muutis QRX, 14 Juun 2008, 23:52, muudetud 1 kord kokku.
Olavi

LC4 640
Kasutaja avatar

creativ

fotek kirjutas:

A kes ütles, et mutrivõtmeid kaasas polnud. :) Küsind siis.

http://picasaweb.google.com/siimehasalu/Kloogaranna

ei ei. kõik sai korda. võtmed olid olemas. aga nüüd tean et pean ise ka kaasa võtma.

Kasutaja avatar

creativ

QRX kirjutas:

Kindlasti homme ka ratta selga ja Kuusalu poole teele! Ka ilma lubab homseks ilma vihmata. Võib täiesti vabalt koos kulgeda, kui sa lubad, et üle soti ei kihuta teepeal! ;)

kell 12.30 kuusalus (täpsemalt see järgmine viadukt)
ehk siis oleks normull kui 11.30 tuld anda linnast. võiks teha kerge tiiru kusagil peale saha-lood. suunaga kuusalu poole. ehk leiab mõne kruusasema tee sealt. mul on allergia nende asfaldteede vastu kui tsikli seljas olen. minu poolest võiks kell 11 kokku saada. kustkandist ise tulemas oled? ma kristiines.
tel 5050312
Urmas

QRX

creativ kirjutas:
QRX kirjutas:

ehk siis oleks normull kui 11.30 tuld anda linnast. võiks teha kerge tiiru kusagil peale saha-lood. suunaga kuusalu poole. ehk leiab mõne kruusasema tee sealt. mul on allergia nende asfaldteede vastu kui tsikli seljas olen. minu poolest võiks kell 11 kokku saada. kustkandist ise tulemas oled? ma kristiines.
tel 5050312
Urmas

Ma Peetri külas, Tartu mnt. pool kilti linna piirist. Kui sa Kristiinest tulemas, ilmselt liikled mööda Järvevana. Variandid, et kohtume minu juures, ma pakun teelemineku kohvi ja laseme jalga või teeme Peterburgi mnt ja Tartu mnt ristis olevas Statolili tanklas, samuti kohvi ja minekut. Vbl viimane variant isegi toimiks, mul ratas tankimata. Kui minu juures, siis ma panen täpsemad koordinadid PS.

Olavi

LC4 640
Kasutaja avatar

creativ

QRX kirjutas:
creativ kirjutas:
QRX kirjutas:

tel 5050312
Urmas

Ma Peetri külas, Tartu mnt. pool kilti linna piirist. Kui sa Kristiinest tulemas, ilmselt liikled mööda Järvevana. Variandid, et kohtume minu juures, ma pakun teelemineku kohvi ja laseme jalga või teeme Peterburgi mnt ja Tartu mnt ristis olevas Statolili tanklas, samuti kohvi ja minekut. Vbl viimane variant isegi toimiks, mul ratas tankimata. Kui minu juures, siis ma panen täpsemad koordinadid PS.

saame 11.00 statoilis (ot seal neid ju kolm tükki...) et siis viadukti kõrval mis on pet. mnt alguses. loodan et seal on seda mittelahustuvat korralikku oakohvi. siis tangime ennast ja rattaid ja anname tuld.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”