Rajale sõitma

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

700 kr midagi maksis raadiosaatja
ja kiivri komplekt 240 kr.....

või krt küsi motopaksult üle palju mis maksis sest tema müüb ka neid :)
pacaan kirjutas:

see on hea plaan... (w)

palju tevalost sobiv komplekt maksta võiks?

ps: usun, et suure seieriga kella pole isegi minusugusel üliaeglasel algajal aega vahtida, kellel ainus ohtlik moment tekkis siis kui keset kurvi peaaegu seisma suutsin jääda (kaldes) ja seetõttu külili oleks kukkunud :lol:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Galvanisaator

Lugemata postitus Postitas Galvanisaator »

Kuuno

Sina kui IT alal julgelt kaasarääkiv tegelane - Pane asi kokku ning näita, et systeem töötab hästi. Normaalse ja töökindla systeemi korral saame mõned kroonid loovutada, et sinu innovatiivse projekti hind väiksem tuleks :lol:

Kui su idee ei tööta siis saad ise tööle ja koju sõiduks kuluvat aega fikseerida :D

:evil:

zaps

Lugemata postitus Postitas zaps »

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Inz001 kirjutas:
Thnx, seda oligi arvata, temaga sõitisn ühes tempos seega mu aeg ka siis kuskil sinna auku. Eks täpse aja saab siis video materjali pealt :roll:
Minu kui pühapäeva sõitja kohta rahuldav tulemus siis :roll:
Inz001 kirjutas:
korke mis sa enda ajaks prognoosid siis? :twisted:
manager vast sõidaks jah supersport rattaga seda rada ikka kõvasti kiiremini :roll:
korke kirjutas:
manager räägib enda parimast ajast ja mul Te mõõtsite suvalisel ajal ringiaja.
...juba puht loogika peaks näitama seda ,et manageri ajad jäävad tema tsikli taha . Mis ei võimalda tal kurve piisavalt kiiresti läbida.
Sama Te mõõtsite loonikul...suvalisel ajal ringiaja. Ma krt ei taha üldse uskuda ,et loonik sõitis sellise aja välja ...ikka parem aeg peaks tal olema.
Inz001 kirjutas:

eeh, kõva mõõtmine käib siin. :) Manageri rattaga ei saa IMHO normaalselt aeglast rada sõita. Kui me raplas käisime, siis ma sõitsin ringi tüüpiliselt 7-8 sekundit kiiremini. Ja mul ka kohmakas tsikkel millel parasjagu üks pütt ei töötanud korralikult. Usun, et Len ja teised pärnu vennad teeksid aravete rajal 125cc-ga peaaegu kõigile pikalt ära, seal hulgas ka mulle :D
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Kui järgmine üritus tuleb millalgi, siis üritan kah tulla...
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

mina ka - pärnu rada ajabki juba oksele

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Aga järgmine kolmapäev kõik mehed suusad ka kaasa!!! :mrgreen: Mine tea, mis kohale jõudes ees ootab, vähemalt on millestki ajaviiteks lõketki teha, kui just rajale ei suusata... :lol:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Võnnu
Tsikkel: otsimisel...
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Võnnu »

Ma pakuks Raplat, siis on nii Pärnakatel kui Tallinnlastel lihtsam ja lühem tulla. Võiks siis minig aja kokku leppida, näiteks selle nädala laupäeva õhtu (22.07.06) vms.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Len »

Rapla oleks jah vahva, tuleks kah. Ei tea kas eriti sõita saan, oleneb kuidas parem jalg paraneb. Aga kohale tuleks siiski, ajaks kas või lolli möla :)
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille

apsik

Lugemata postitus Postitas apsik »

Äkki sõidaks Aravetet järgmine kord päripäiva? ;)
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Kasutaja avatar

Võnnu
Kontakt:

apsik kirjutas:
Aga äkki võiks mujal ka sõitmas käia, kui Aravetel. (Rapla)
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

selge on see, et sõita võiks kõikidel radadel, mis aga olemas on. Uskuge mind, et ükskõik kummale rajale mineku organiseerime, tulijaid on igal juhul piisavalt. Viimased korrad on rada ikka täis olnud. Minul on kama, kumba kohta minna. Sobib nii teisipäev kui ka kolmapäev eeldatavasti. Kuna ntõesti tahaks sõita seekord vastupidises suunas, siis juba selle tõttu ei ole vahet kuhu rajale minna. Igal juhul on asi teistsugune...
seega toetan arvamust, et lepime täpsemalt kokku esmaspäeval, seniks vist ei tasu aega raisata teemadel "olla või mitte olla..." :)

P.S. *.Avi versioon viimasest aravetest on kohe valmis, siis panen kuhugile servusse üles ja annan siin info kah...
Viimati muutis manager2, 20 Juul 2006, 21:40, muudetud 1 kord kokku.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

loonik

Lugemata postitus Postitas loonik »

HannesN kirjutas:
apsik kirjutas:
Käiakse. Ja üsna tihti. Lihtsalt alati ei panda foorumisse teadet üles.
Kasutaja avatar

Võnnu
Kontakt:

loonik kirjutas:
HannesN kirjutas:
apsik kirjutas:
Käiakse. Ja üsna tihti. Lihtsalt alati ei panda foorumisse teadet üles.
Kahju, et ei oska nagu lambist ka kuhugi minna, siin vastav teema juba olemas, et võiks mõne sõne õelda, kui kuhugile minek on.
Kasutaja avatar

Salvo Kelk

Lugemata postitus Postitas Salvo Kelk »

Kas Põltsamaa kardirajale ka peale lastakse? On keegi käinud/näinud?
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
Kasutaja avatar

manager2

Põltsamaale tahaks minna küll, paraku mul vend teadis rääkida (kes on loomulikult kõige targem maa peal), et sinna ei taheta bike peale lasta. seega, kui keegi siinsetest bikerlastest selle rajaga seotud tüüpe tunneb, oleks sellest ilmselt nagu suur abi. äkki siiski lubavad peale. Ma ei saagi aru, kas arvatakse, et bikerlased on mingid huligaanid ja kardisõitjad on paipoisid või on miski muu probleem... IMO me oleme igati korralikult käitunud nendel radadel.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Muide kas Tallinnas pole kah mitte kardiradasid? ;) Iseasi, et märksa väiksemad ja aeglasemad kui Aravetel aga vahel oleks isegi yhtteist huvitav harjutada kui peale lastakse?
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

Võnnu
Kontakt:

stonefree kirjutas:
Muide kas Tallinnas pole kah mitte kardiradasid? ;) Iseasi, et märksa väiksemad ja aeglasemad kui Aravetel aga vahel oleks isegi yhtteist huvitav harjutada kui peale lastakse?
Mina tean kahte koht, üks on laagri maksikas(sauriks kardikeskus) ja teine seal harku järve juures.
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Tallinna lähedal on veel Tabasalu rada (mis on kohati aukus ja kohati ärasöödud servadega. Bikele valus, SM pole häda.
Ja on Vasalemma, kus ilmselt rada pühkimata.

Veel on Iru kardikeskuse rada, mis hobikardi jaoks on minuteada üks eesti parimaid, kuid orgunn kohapeal täiesti katastroofiline (vähemalt kartidega).
Sinna oli kartide ajal rehve ka mehemoodi laotud. Aga asfalt on uus.

Põltsu rajale ärge üritagegi. Omanik on PÕHIMÕTTELISELT rajal igasugu muu transpordi, kui kartide, vastu. Tunnen teda natuke. Kui keegi tahab üle küsida, otsige põltsamaalt või selle lähedusest Peeter Kallasmaa telefoni.

Aravete ja Rapla rajaga samal kvaliteedil on Hiiumaal Käina rada, mis sobib bikele paremini - sirgeid on rohkem. Aga kauge minna.

Ajavõtust - mul on vanast süsteemist olemas IR katkesti, mis 8m kauguselt oli moduleeritud kiirega. Ise tehtud, hästi tehtud. Kahest paarist jäi 1 tööle ja on üle. Sinna MAX otsa ja saab arvutile porti pista.

Aga progema küll ei viitsi hakata.
Ahjaa, arvutipordid on suht aeglased.. meie jaoks piisab, kuid 10sek vahemikus oleks liiga ebatäpseks jäänud, kui sajandikke taga ajada.
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Täna sai ka Raplat proovitud. Siinkohal tahaks väga tänada lahket raja omaniku/haldajat, kes pidi minu kõnele kell 22:10 paiku vastama ja taluma mingit tsiklifanati juttu, kes tahtis mõned ringid rajal proovida.
Päris kaif oli, jalaraua sain esimest korda korralikult maha nüüd :) kuigi cb500 ei ole päris selline ratas, millega saaks sellest rajast 100% võtta, selline pehme vedrustuse ja raamiga ja kõrge raskuskesemega.
Seal ära käies tunned ikka, et arenemisruumi on sitaks. Järgmine kord üritaks ka bikerlastega tulla, kuid teil vist enamus baigid ja supermotod ja karta on, et jalgu jään ?

Üks miinus sellel rajal on - need autokummid on natsa ahistavad.

/bash emotsioonidest tulvil :)
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

manager2

bash kirjutas:
Järgmine kord üritaks ka bikerlastega tulla, kuid teil vist enamus baigid ja supermotod ja karta on, et jalgu jään ?
vaata seda http://panter.msn.ee/track1/ pildimaterjali, siis näed et pole midagi nii baigiüritus. On karvaseid ja sulelisi, nii et löö aga punti :)

mis aga videosse puutub, siis on parajasti just teel sinna:
ftp://ftp.datanet.ee/incoming/ARAVETE190607.AVI

nii umbes tunni pärast on kohal.

ega miski erilise kunstiväärtusega tegu ei ole. Relssidel kaameraid ja helikopterivõtteid seekord ei kasutatud. Ka oskari nominatsiooniga operaatorit polnud nii kiiresti kusagilt saada...
Aga ringiaegade võtmiseks on hea küll. :wink:

... ning see Hiiumaa idee hakkas mul sees kriipima. Augusti lõpupoole või septembris võiks teha sellise kahepäevase väljasõidu suure pundiga sinna ju. Miski "Biker.ee rinkaüritus sügisesel hiiumaal". Kui leiab kinnitust fakt, et rada on sõidetav, võiks selle kohta täiesti eraldi teema teha ja ära korraldada. Usun, et tulijaid oleks ikka.
Ja Mellale oleks ideeäratamise eest õlled "maja poolt". :D
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

eeh, kõva mõõtmine käib siin. :) Manageri rattaga ei saa IMHO normaalselt aeglast rada sõita. Kui me raplas käisime, siis ma sõitsin ringi tüüpiliselt 7-8 sekundit kiiremini. Ja mul ka kohmakas tsikkel millel parasjagu üks pütt ei töötanud korralikult. Usun, et Len ja teised pärnu vennad teeksid aravete rajal 125cc-ga peaaegu kõigile pikalt ära, seal hulgas ka mulle :D[/quote]

ma tükk aega mõtlesin et kas kommida seda või mitte, kuid ei saa mitte vait jääda :twisted:
kle kas keegi on korragi rääkinud täpsest aja mõõtmisest vms. , küsimus oli pigem et mis aja Manager välja sõitis, et saada üldpilti ette kuna video materjal oli siis nägematta.
Enda eest rääkides, siis mina olen pühapäevasõitja kellele meeldib vahest rajal käia ja tõesti puht sportlik huvi kui kiiresti mina ja ka teised seda rada läbisid, ei ole meil ei rinka tsikleid ega korraliku ajavõtu süsteemi. Ok sa läbisid Rapla rada Managerist 7-8sek kiiremini, no palju õnne siis ja Len paneks kõigile pika puuga oma 125 -ga no tubli poiss on siis, tuletan meelde et see on ju hobi ja võidu keegi seal ei sõida or what???
Ok see selleks, thnx Manager plaadi eest, video pealt nii palju ja täpselt kui võimalik siis parim ringi aeg mul ca.54-55sek, mis niisama harrastaja kohta on norm tulemus.
Ja siin on mõtetu arutada et kes millega ja kui hullult kellele ära paneks, ple mõtet ju korket panna :bsmile: , las iga üks sõidab siis oma pea või persega :twisted:
Aga esmaspäeval siis ehk lükkame infi üles, kolmapäevase sõidu kohta Aravetel, loodame et siis korke on jälle taset näitamas, see kord oligi kuidagi tunda et keegi on rajalt puudu :ner:
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

vaata inc...kellegile pakub adrenaliini ja lõbu lihtsalt täristada rajal...teistele aga võidu sõita.
Minul näiteks viskaks lihtsalt koppa ette see rada kui ma paugutaks seal üksinda.
Viimane kord kui käisime aravete rajal siis mulle pakkus tõelist adrenaliini supermoto püüdmine rajal mille taga järjel ma ka välja lendasin.

Võidusõites sa hakkad oma piire kõrgmale lükka ning julgemalt kurve võtma ja õpid rohkem. Me ju ikkagi käime seal sõitmist õppimas ...või mis ?

Nuh ...on ju inimesed kellele pakub väga karmi adrenaliini moskva ees passimine.

E-pood

Teema algataja
Sverre
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas Sverre »

Hello

Mina soovitan soojalt ringiaegu võtta.
Te käite ju samadel radadel sõitmas. Kui olete neli korda samal rajal olnud, kuidas te saate teada, mis teie sõiduoskustega on toimunud?
Ringiaeg näitabki, kas olete edasi arenenud. Igalühel on paremaid ja halvemaid päevi, ratas tehniliselt paremas või halvemas seadistuses, aga PÕHIMÕTTELISELT saate teada, kuidas teil asi edeneb.
;)

Edu
Sverre
Viimati muutis Sverre, 21 Juul 2006, 01:17, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Karupoiss
Tsikkel: Z750

Lugemata postitus Postitas Karupoiss »

manager2 kirjutas:
... ning see Hiiumaa idee hakkas mul sees kriipima. Augusti lõpupoole või septembris võiks teha sellise kahepäevase väljasõidu suure pundiga sinna ju. Miski "Biker.ee rinkaüritus sügisesel hiiumaal". Kui leiab kinnitust fakt, et rada on sõidetav, võiks selle kohta täiesti eraldi teema teha ja ära korraldada. Usun, et tulijaid oleks ikka.
Ja Mellale oleks ideeäratamise eest õlled "maja poolt". :D
Hiiumaa rada on tõesti väga bro ja seal saaks tõsiselt palju sõita.
Ühine minekuidee oleks super, loodetavasti saaks pundi kokku.
Kawasaki Z-fighter

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Jah....ei olnud enam kedagi kes hoiaks rahvast pinges ,et ''millal ometi ta välja lendab''. Eriti selle S kurvi juures kus mul loopis tsiklit pea igakord ning libisesin mõlemi rehviga.

Ma kujutan ette kui paljud tahtsid kihla vedada ,et just seal lendan välja :lol:
Inz001 kirjutas:
loodame et siis korke on jälle taset näitamas, see kord oligi kuidagi tunda et keegi on rajalt puudu :ner:

E-pood

Kasutaja avatar

manager2

Sverre kirjutas:
... ja hiljem biker.ee-sse kirjutada: sitaks kiiresti sai täna sõidetud, Korkest seitse sekundit kiiremini.
Aga teie postitusi on vähemalt naljakas lugeda.
Hehe. oodake vaid, kui ma korkest 7 sekki kiirema aja lajatan, siis ei jõua te ära kuulata kui lahe mees ma olen... 8) Mul on 78 fondiga ferraripunane tekst 19-ne hüüumärgiga juba valmis kirjutatud. Vaja ainult kuupäev ja ringiaeg sisse kirjutada.:twisted:

Aga tegelikult. Sverrel on õigus. Ajavõtmine on ikka mõtekas küll, kui juba rajale ronida. Regulaarselt ma mõtlen. Need kes ikka mitmeid kordi käivad, nendel on abi küll. Vähemalt mina ise sõidan küll hetkel endaga võidu. Mitte lihtsalt aja peale. Aga kõige peale. Enesetunde. Aja. Rajatunnetuse. Paljude asjade peale. Progressi peale.
Ja nagu varemalt olen öelnud. Meeldib. Mis sest, et veel ei oska. Ikka meeldib. Ja isegi see kõvatamine siin ümberringi meeldib. Vahel on lahe. Nagu Sverre ütles, naljakas on lugeda. On küll jah. Peabki olema ju. Selleks me seda ju teemegi. Fun! Seega: kõvatage ja sõitke edasi ja kui mahti on, siis võtame aegu, käime ujumas ja vahel võibolla teeme ühe õlle kah pärast rada.
Meist kõigist on kusagil parem ja kiirem sõitja. Me kõik suudame ka ise paremini ja kiiremini sõita. Nii et kõik rajale!

...P.S. tõmmake nüüd kõik magama. Kella ei tunne või! ullud kurat!
me läheb nüüd hambaid pesema ja kui ma tagasi tulen, et siis ühtegi postitust ei oleks tekkind...

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Sain ka oma pool ajavõtusüsteemi lõpuks kätte... oli teine sigakõvasti seina külge löödud....teist poolt veel otsin... (ega kellelgi järgmise aasta kalendrit ei juhtu olema) Operaator ka veel puudu... :lol:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Teema algataja
Sverre
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas Sverre »

Tegelikult: kõik, kes rajale tulevad - respect!
Mina austan ka kõige viimast sõitjat, kes tuleb ringrajale.
Mulle meeldivad inimesed, kes teevad, mitte ei räägi, et võiks teha.

Sve
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

(w)
Sverre kirjutas:
Tegelikult: kõik, kes rajale tulevad - respect!
Mina austan ka kõige viimast sõitjat, kes tuleb ringrajale.
Mulle meeldivad inimesed, kes teevad, mitte ei räägi, et võiks teha.

Sve
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”