Rajale sõitma
Moderaator: Moded
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
ja kiivri komplekt 240 kr.....
või krt küsi motopaksult üle palju mis maksis sest tema müüb ka neid

pacaan kirjutas:
see on hea plaan...![]()
palju tevalost sobiv komplekt maksta võiks?
ps: usun, et suure seieriga kella pole isegi minusugusel üliaeglasel algajal aega vahtida, kellel ainus ohtlik moment tekkis siis kui keset kurvi peaaegu seisma suutsin jääda (kaldes) ja seetõttu külili oleks kukkunud
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Sina kui IT alal julgelt kaasarääkiv tegelane - Pane asi kokku ning näita, et systeem töötab hästi. Normaalse ja töökindla systeemi korral saame mõned kroonid loovutada, et sinu innovatiivse projekti hind väiksem tuleks

Kui su idee ei tööta siis saad ise tööle ja koju sõiduks kuluvat aega fikseerida

Niisama sagimine:
4:56 - 29,4MB
http://www.zapakas.com/download/MOTO/Ar ... iiklus.mpg
"Sadula kaamera"
3:27 - 20,6MB
http://www.zapakas.com/download/MOTO/Ar ... urpidi.mpg
Inz001 kirjutas:Thnx, seda oligi arvata, temaga sõitisn ühes tempos seega mu aeg ka siis kuskil sinna auku. Eks täpse aja saab siis video materjali pealt![]()
Minu kui pühapäeva sõitja kohta rahuldav tulemus siis![]()
Inz001 kirjutas:korke mis sa enda ajaks prognoosid siis?![]()
manager vast sõidaks jah supersport rattaga seda rada ikka kõvasti kiiremini![]()
korke kirjutas:manager räägib enda parimast ajast ja mul Te mõõtsite suvalisel ajal ringiaja.
...juba puht loogika peaks näitama seda ,et manageri ajad jäävad tema tsikli taha . Mis ei võimalda tal kurve piisavalt kiiresti läbida.
Sama Te mõõtsite loonikul...suvalisel ajal ringiaja. Ma krt ei taha üldse uskuda ,et loonik sõitis sellise aja välja ...ikka parem aeg peaks tal olema.
Inz001 kirjutas:
eeh, kõva mõõtmine käib siin.

-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Aga äkki võiks mujal ka sõitmas käia, kui Aravetel. (Rapla)apsik kirjutas:Äkki sõidaks Aravetet järgmine kord päripäiva?
seega toetan arvamust, et lepime täpsemalt kokku esmaspäeval, seniks vist ei tasu aega raisata teemadel "olla või mitte olla..."

P.S. *.Avi versioon viimasest aravetest on kohe valmis, siis panen kuhugile servusse üles ja annan siin info kah...
-
- Kontakt:
Kahju, et ei oska nagu lambist ka kuhugi minna, siin vastav teema juba olemas, et võiks mõne sõne õelda, kui kuhugile minek on.loonik kirjutas:Käiakse. Ja üsna tihti. Lihtsalt alati ei panda foorumisse teadet üles.HannesN kirjutas:Aga äkki võiks mujal ka sõitmas käia, kui Aravetel. (Rapla)apsik kirjutas:Äkki sõidaks Aravetet järgmine kord päripäiva?
-
-
- Kontakt:
Mina tean kahte koht, üks on laagri maksikas(sauriks kardikeskus) ja teine seal harku järve juures.stonefree kirjutas:Muide kas Tallinnas pole kah mitte kardiradasid?Iseasi, et märksa väiksemad ja aeglasemad kui Aravetel aga vahel oleks isegi yhtteist huvitav harjutada kui peale lastakse?
Ja on Vasalemma, kus ilmselt rada pühkimata.
Veel on Iru kardikeskuse rada, mis hobikardi jaoks on minuteada üks eesti parimaid, kuid orgunn kohapeal täiesti katastroofiline (vähemalt kartidega).
Sinna oli kartide ajal rehve ka mehemoodi laotud. Aga asfalt on uus.
Põltsu rajale ärge üritagegi. Omanik on PÕHIMÕTTELISELT rajal igasugu muu transpordi, kui kartide, vastu. Tunnen teda natuke. Kui keegi tahab üle küsida, otsige põltsamaalt või selle lähedusest Peeter Kallasmaa telefoni.
Aravete ja Rapla rajaga samal kvaliteedil on Hiiumaal Käina rada, mis sobib bikele paremini - sirgeid on rohkem. Aga kauge minna.
Ajavõtust - mul on vanast süsteemist olemas IR katkesti, mis 8m kauguselt oli moduleeritud kiirega. Ise tehtud, hästi tehtud. Kahest paarist jäi 1 tööle ja on üle. Sinna MAX otsa ja saab arvutile porti pista.
Aga progema küll ei viitsi hakata.
Ahjaa, arvutipordid on suht aeglased.. meie jaoks piisab, kuid 10sek vahemikus oleks liiga ebatäpseks jäänud, kui sajandikke taga ajada.
Päris kaif oli, jalaraua sain esimest korda korralikult maha nüüd

Seal ära käies tunned ikka, et arenemisruumi on sitaks. Järgmine kord üritaks ka bikerlastega tulla, kuid teil vist enamus baigid ja supermotod ja karta on, et jalgu jään ?
Üks miinus sellel rajal on - need autokummid on natsa ahistavad.
/bash emotsioonidest tulvil

vaata seda http://panter.msn.ee/track1/ pildimaterjali, siis näed et pole midagi nii baigiüritus. On karvaseid ja sulelisi, nii et löö aga puntibash kirjutas:Järgmine kord üritaks ka bikerlastega tulla, kuid teil vist enamus baigid ja supermotod ja karta on, et jalgu jään ?

mis aga videosse puutub, siis on parajasti just teel sinna:
ftp://ftp.datanet.ee/incoming/ARAVETE190607.AVI
nii umbes tunni pärast on kohal.
ega miski erilise kunstiväärtusega tegu ei ole. Relssidel kaameraid ja helikopterivõtteid seekord ei kasutatud. Ka oskari nominatsiooniga operaatorit polnud nii kiiresti kusagilt saada...
Aga ringiaegade võtmiseks on hea küll.

... ning see Hiiumaa idee hakkas mul sees kriipima. Augusti lõpupoole või septembris võiks teha sellise kahepäevase väljasõidu suure pundiga sinna ju. Miski "Biker.ee rinkaüritus sügisesel hiiumaal". Kui leiab kinnitust fakt, et rada on sõidetav, võiks selle kohta täiesti eraldi teema teha ja ära korraldada. Usun, et tulijaid oleks ikka.
Ja Mellale oleks ideeäratamise eest õlled "maja poolt".

ma tükk aega mõtlesin et kas kommida seda või mitte, kuid ei saa mitte vait jääda

kle kas keegi on korragi rääkinud täpsest aja mõõtmisest vms. , küsimus oli pigem et mis aja Manager välja sõitis, et saada üldpilti ette kuna video materjal oli siis nägematta.
Enda eest rääkides, siis mina olen pühapäevasõitja kellele meeldib vahest rajal käia ja tõesti puht sportlik huvi kui kiiresti mina ja ka teised seda rada läbisid, ei ole meil ei rinka tsikleid ega korraliku ajavõtu süsteemi. Ok sa läbisid Rapla rada Managerist 7-8sek kiiremini, no palju õnne siis ja Len paneks kõigile pika puuga oma 125 -ga no tubli poiss on siis, tuletan meelde et see on ju hobi ja võidu keegi seal ei sõida or what???
Ok see selleks, thnx Manager plaadi eest, video pealt nii palju ja täpselt kui võimalik siis parim ringi aeg mul ca.54-55sek, mis niisama harrastaja kohta on norm tulemus.
Ja siin on mõtetu arutada et kes millega ja kui hullult kellele ära paneks, ple mõtet ju korket panna

Aga esmaspäeval siis ehk lükkame infi üles, kolmapäevase sõidu kohta Aravetel, loodame et siis korke on jälle taset näitamas, see kord oligi kuidagi tunda et keegi on rajalt puudu

-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Minul näiteks viskaks lihtsalt koppa ette see rada kui ma paugutaks seal üksinda.
Viimane kord kui käisime aravete rajal siis mulle pakkus tõelist adrenaliini supermoto püüdmine rajal mille taga järjel ma ka välja lendasin.
Võidusõites sa hakkad oma piire kõrgmale lükka ning julgemalt kurve võtma ja õpid rohkem. Me ju ikkagi käime seal sõitmist õppimas ...või mis ?
Nuh ...on ju inimesed kellele pakub väga karmi adrenaliini moskva ees passimine.
Mina soovitan soojalt ringiaegu võtta.
Te käite ju samadel radadel sõitmas. Kui olete neli korda samal rajal olnud, kuidas te saate teada, mis teie sõiduoskustega on toimunud?
Ringiaeg näitabki, kas olete edasi arenenud. Igalühel on paremaid ja halvemaid päevi, ratas tehniliselt paremas või halvemas seadistuses, aga PÕHIMÕTTELISELT saate teada, kuidas teil asi edeneb.

Edu
Sverre
Hiiumaa rada on tõesti väga bro ja seal saaks tõsiselt palju sõita.manager2 kirjutas:... ning see Hiiumaa idee hakkas mul sees kriipima. Augusti lõpupoole või septembris võiks teha sellise kahepäevase väljasõidu suure pundiga sinna ju. Miski "Biker.ee rinkaüritus sügisesel hiiumaal". Kui leiab kinnitust fakt, et rada on sõidetav, võiks selle kohta täiesti eraldi teema teha ja ära korraldada. Usun, et tulijaid oleks ikka.
Ja Mellale oleks ideeäratamise eest õlled "maja poolt".
Ühine minekuidee oleks super, loodetavasti saaks pundi kokku.
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Ma kujutan ette kui paljud tahtsid kihla vedada ,et just seal lendan välja

Inz001 kirjutas:loodame et siis korke on jälle taset näitamas, see kord oligi kuidagi tunda et keegi on rajalt puudu
Hehe. oodake vaid, kui ma korkest 7 sekki kiirema aja lajatan, siis ei jõua te ära kuulata kui lahe mees ma olen...Sverre kirjutas:... ja hiljem biker.ee-sse kirjutada: sitaks kiiresti sai täna sõidetud, Korkest seitse sekundit kiiremini.
Aga teie postitusi on vähemalt naljakas lugeda.

Aga tegelikult. Sverrel on õigus. Ajavõtmine on ikka mõtekas küll, kui juba rajale ronida. Regulaarselt ma mõtlen. Need kes ikka mitmeid kordi käivad, nendel on abi küll. Vähemalt mina ise sõidan küll hetkel endaga võidu. Mitte lihtsalt aja peale. Aga kõige peale. Enesetunde. Aja. Rajatunnetuse. Paljude asjade peale. Progressi peale.
Ja nagu varemalt olen öelnud. Meeldib. Mis sest, et veel ei oska. Ikka meeldib. Ja isegi see kõvatamine siin ümberringi meeldib. Vahel on lahe. Nagu Sverre ütles, naljakas on lugeda. On küll jah. Peabki olema ju. Selleks me seda ju teemegi. Fun! Seega: kõvatage ja sõitke edasi ja kui mahti on, siis võtame aegu, käime ujumas ja vahel võibolla teeme ühe õlle kah pärast rada.
Meist kõigist on kusagil parem ja kiirem sõitja. Me kõik suudame ka ise paremini ja kiiremini sõita. Nii et kõik rajale!
...P.S. tõmmake nüüd kõik magama. Kella ei tunne või! ullud kurat!
me läheb nüüd hambaid pesema ja kui ma tagasi tulen, et siis ühtegi postitust ei oleks tekkind...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.