Metsas sõitmine ehk kus tohib off-roadi teha ja kus mitte.

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Vasta

Šulik

Lugemata postitus Postitas Šulik »

[quote="-erx] ehitage oma majad kurat võru põlislaande, siis ei häiri teid mitte miski enam. ymbritsevad mägrad laske ka maha, et nad oma peeretamisega teie rahu ei häiriks.

suhtumine ikka lahe - selle asemel et mingi kompromiss saada, hakkame kohe tuttavate abil siklimehi välja sööma....hell yeah! seda, et sa 1 mehe kinni pidasid ja rääkisid, ei saa küll nyyd lahenduse otsimiseks nimetada.[/quote]

Vaat selles ma suga ühel meelel pole! Olen ilusti öelnud- sõitnud vaikselt läbi, aga ei. Vaja ju majade vahel näidata- olen TEGIJA. Kahjuks aind oma märgades unenägudes, paljud saavad minna karjääri autoga, ratas käru peal, neil ei ole probleemi. Tavaliselt tükib ikka nii olema, et kes rajal on seal tagaotsas, siis teenindusalas on kõige kõvem mees- see on nii autospordis kui ka motospordis.
Kompromis saada? Mis on sinu arust kompromis? kas see, et ma pean ühe kinni ja räägin temaga viisakalt ja kutt sai ise kah aru, et lihtsalt pole varem sellele mõelnud ja eks ta räägib ka tuttavatele sellest, kellega nad külg külje kõrval rajal sõidavad. Kas lahendus oleks siis panna mootorratast keelav märk- kuidas ma ise koju saan siis. Nöör ette tõmmata neile- kompromiss? Antud tee on valla tee ja sellel ei tohi ju sõita krossirattaga.
Pealegi on see omaalgatuslik rada sinna karjääri tekkinud viimase 2a jooksul. Varem sõitis seal aind atv-keskus oma hobiks, aga täna on juba eestis ikka rattaid kordades rohkem kui mõni aasta tagasi, ja eks kõik tahavad sõita.
Point ei ole selles, et nad karjääris käivad- tehku, mis tahavad, sest karjäär on majadest piiiiiisavalt kaugel, mina neid ei kuule kui nad seal sõidavad.

Kogu asja mõte on selles, et miks on vaja sõita karjääri majade vahelt ja seda täisgaasiga. Paku lahendus kui nii kõva mees siin hüppama oled, või oled üks neist kihutajatest?

Viimane lause on parim: see, et ma ühega rääkisin, pole mingi lahendus- kas igale kihutajale kohe kurikaga vastu pead? See on lahenduse otsimine?
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Olen siinkohal Šulikuga küll nõus. Katsuks ikka jääda jah seaduse ja mõistlikuse piiresse. Milleks tekitada iseendale ja ka teistele tsiklistidele probleeme regamata rattaga avalikel teedel ja veel majadevahel tühja sumpsiga paugutades. :roll: Mine vähe vaiksemalt, nii ei pandagi suurt tähele (vähemalt mõistlikud inimesed elavad küll üle :) ) Jätaks selle tõsisema paugutamise rajale ja kohta kus see nagu OK on, muidu tuleb meil neid jamasi keelavate seaduste ja muude aktide näol palju varem täitma hakata, kui meie normaalse käitumise puhul meie lp. seadusandjad sinnamaani jõuavad. 8)
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Silt üles "SÕIDA VAIKSEMALT" või õueala märgid
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 432 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

mella kirjutas:
Normaalsel inimesel peaks omal mõistus peas olema - loomale on vaja aiad ette ehitada.

Ma käin ka vahest klubist kui ei viitsi ratast autole laadida mööda põlluvaheteid Saku rajale, aga majade vahel lasen tasase gaasiga ja 4-da käiguga - milleks mul vaja probleeme endale ja teistele.
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=15849938
Tuletatakse meelde jälle.... Käitume siis korralikult palun. :!:
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Kasutaja avatar

-erx-

Lugemata postitus Postitas -erx- »

mella kirjutas:
just täpselt, asula algusesse sildike, kus mootorratta pilt peal ja kiri sõida vaikselt, sildi tegemine võtaks vähem aega kui selles teemas siin jahumine.
Kasutaja avatar

-erx-

Lugemata postitus Postitas -erx- »

mx77 kirjutas:
mella kirjutas:
Normaalsel inimesel peaks omal mõistus peas olema - loomale on vaja aiad ette ehitada.

Ma käin ka vahest klubist kui ei viitsi ratast autole laadida mööda põlluvaheteid Saku rajale, aga majade vahel lasen tasase gaasiga ja 4-da käiguga - milleks mul vaja probleeme endale ja teistele.

sina, mina ja paljud veel sõidavad majade vahel rahulikult, aga kõik ei ole ju nagu mina ja sina...nendele ongi vaja siltidega näidata, et mis ja kus.

iseenesest krossirahvas just kõige tublim ja rohelisem ei ole, vaata kasvõi peale igat krossi, mis läbu jääb maha sinna kus sõitjate bussid/autod on seisnud.....
Kasutaja avatar

tedre
Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300

Lugemata postitus Postitas tedre »

http://www.epl.ee/uudised/385982
seal peaks olema ruumi kõigile kui õppusi parajasti ei toimu. Korduvalt külastatud.
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

http://www.epl.ee/uudised/385982
seal peaks olema ruumi kõigile kui õppusi parajasti ei toimu. Korduvalt külastatud.
Ka keskpolügoonil ei tohi sõita seal, kus süda ihkab vaid tuleb kasutada rajatud teid. Ka sellel territooriumil on omanik (ehk tuleb luba küsida ala kasutamiseks) ja ka seal on loodus, mida tuleb hoida.
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

sang kirjutas:
Ka keskpolügoonil ei tohi sõita seal, kus süda ihkab vaid tuleb kasutada rajatud teid. Ka sellel territooriumil on omanik (ehk tuleb luba küsida ala kasutamiseks) ja ka seal on loodus, mida tuleb hoida.
Ja seal on teid piisavalt, et igasuguse maitsega ja tsikliga mehed saaks oma igasugused vajadused rahuldatud... :twisted:
Kasutaja avatar

tedre
Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300

Lugemata postitus Postitas tedre »

sang kirjutas
Sel perioodil kui sind seal näha ei soovita tervitavad polügoonile sissesõiduteedel kaitseväelased, samuti on plagudel kenasti kirjas millistel kuupäevadel laskeharjutused-õppused toimuvad.
Teede puuduse üle kurta ei saa, nagu ka Boob mainis, neid tekib seal üha juurde. Rajajaks ikka seesama omanik e. kaitsejõud.
Loodushoid on jah eriti päevakorraline ja aktuaalne teema laskealal mida lahinglaskemoonaga tümitatakse ...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”