Mis on teie lemmik bänd/artist või laul?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Põhilised stiilid on siiski punk/rock/metal!!! Kuid pean tunnistama, et ~5 aastat tagasi(siis kui veel noor ja loll olin

Kuid neid häid bände on veel: The Exploited, Metallica, Slipknot, Disturbed, System of a Down, CKY...Neid võikski jääda loetlema.
-
Teema algataja
-
- Tänatud: 1 kord
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Olgem tolerantsemad.Ka mulle meeldib mõni laul 50cent'i loomingust,See ei tee ju minust halba inimestbash kirjutas:Peksa !!!Alpss kirjutas:Enda lemmik 50 Cent
Muidu olen tolerantne inimene aga no raisk räpimehi ei salli.

Primo kirjutas:bash kirjutas:Alpss kirjutas:Enda lemmik 50 Cent
Peksa !!!
Muidu olen tolerantne inimene aga no raisk räpimehi ei salli.
Olgem tolerantsemad.Ka mulle meeldib mõni laul 50cent'i loomingust,See ei tee ju minust halba inimest
.Rohkem tolerantsust ja vähem vägivlda
Kes ütles, et ma seda muusikat ei salli ? Neid kettides mehikesi lihtsalt ei ei salli
Kuulan ka ise.
Ja see post oli rohkem ikka irooniaga öeldud.
Peamised mida kuulan
The Birthday Massacre www.nothingandnowhere.com (kes seda lehte vaatab soovitan klapid pähe panna või siis kõllid sisse lükata, parem efekt)
Linkin Park
aga üldiselt pean ennast kõigesööjaks
Kiire ülevaade igapäevastest lemmikutest:
Billy Idol, Enigma, Enya, Procol Harum, Denez Prigent, Yoshinori Sunahara, Ennio Morricone, Gamma Ray, Manowar, Metallica, Vangelis, Jean-Michel Jarre, Arecibo, A-Ha, Sõpruse Puiestee, Marcos Valle, Moby, De Phazz, Kolumbus Kris, Rammstein, Dire Straits, Tiamat, Phil Collins (Genesis), Helloween, Mike Oldfield, Kid Rock, Jäääär, Squarepusher...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.