Kus poes on ... kohapeal olemas?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: roheline
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 30 korda
Re: Kus poes on ... kohapeal olemas?
Kuna Hiinast tellitud USB pesa andis 500 kilomeetriga saba, siis olen uue ja kvaliteetsema otsingul.
Peab kannatama ühepütase värinat.
Oskab keegi suunata õige poe poole?
-
- Tsikkel: vändast käima
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 41 korda
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Nagu Mac ka telefoni teemas kirjutas, siis pigem tasub investeerida korralikku sigaretisüütajasse ja sinna sisse osta USB adaptereid. Tõenäosus et pesa saba annab on kõvasti väiksem kui adapter. Adaptereid võtad pihuga igaks juhuks tsikli peale. Üks läheb katki, viskad prügikasti ja sõidad edasi.
Olin ka seda usku, et adapterid on mõttetud, kuni kuskil lõuna euroopa tundmatuses üks tsiklile paigaldatud USB pesa saba andis. Sai samuti sigaretisüütajasse ostetud paar USB adapterit ning elu läks edasi.
Hiinakate peamine probleem on jah vibra. Olen mõned lahti võtnud ning vaadanud, et vibratsiooniga eraldub lihtsalt trükkplaadi küljest omajagu komponente. Nende vastu aitab see, kui uus pesa kohe lahti võtta. Valada trükkplaat üle mingi asjaga ning lisas susada miski pehmendus tükk sinna sisse, et vibratsiooni mõju vähendada. Üldiselt neil nö komponentidega probleeme pole.
Need adaptrid on ka rist ja viletsus, ei püsi nad ilma teipimata-liimimata oma kohal, vedrud surevad ära, pesa põhi hakkab roostetama, etc. Pärast kolme päeva jooksul viienda adaptri prügikasti lennutamist hakkad ikka paremat asja tahtma, btdt. Üldiselt häda korral saab suunatule pulkpistiku isase poole ja teibi abil poest ostetud adaptrile ka päris okei ühenduse tekitada, ma tõin laadija juhtmed kenasti kättesaadavasse kohta, et vajadusel saaks sealt suurema lammutamiseta milleiganes jaoks voolu röövida.
-
- Tsikkel: K-58, M103, jawa 360
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 121 korda
Mul ka ühepütane 2T ning paigaldatud sigarisüütaja ja lisaks võetud usb laadija.
USB laadija töötas autos 4a. murevabalt, ratta peal töötas 80km murevabalt. Jõudsin koju, temp seal 1-3 kraadi juures ja hoovis viskas tel S10 hoiatuse, et laadimispesas on tuvastatud niiskus... pärast seda töötas usb laadija veel autos ühe päeva ning järsku oli vait.
kahjuks iga poesmüüdav usb laadija ei püsi hästi sigarisüütajas, vaid vibreerib välja. Püsivad need, millel külgedel järsemad klemmid...
Mul oli sarnane aga must ja teise kirjaga, kuju sama:
http://trekker.ee/toode/midget-usb-laadija-12v/
Selliste klemmidega väristab välja:
https://www.bitboard.ee/et/nutiseadmete ... -2-4a.html
Olen kaalunud sellist lisada:
https://www.walmart.com/ip/Lighter-5V-2 ... /221932630
Aga sigarisüütaja jätan alles, varuks
Ma tõmbasin ühe sellise lahti, need küljeklemmid on optimeerimise tõttu lihtsalt otse trükkplaadile joodetud plekiribad. Vibreerides "surevad" kõigepealt ära ja ilmselt lõpuks ka murduvad. Kui jootekolb majapidamises olemas on, siis samas on u 5 minuti töö sinna otse juhtmed külge joota. Kui need eelpoolmainitud lahtised komponendid ka ära fikseerida, siis tõenäoliselt kestab kaua, mul oli see u 1000 versta enduroka peal ja noh, siiamaani töötab. Anoh eks see ole igaühe enda otsus, et kas tegelikult on vaja igat väikest asja kohe poest tulles suure hooga modima kukkuda, või äkki saab lihtsamalt ka
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Lagunes hiina usb pesaga junn Monsteri peal ära. Ära oli murdunud induktor (või mis iganes asi see rõnga peale mähitud traat on) trükkplaadi pealt. Mõni ime ka, suhteliselt raske junn ilma igasugu toeta. Keerasin tiiru maha, jootsin tagasi ja mätsisin kuuma liimi püssiga kogu selle jama kinni sinna. Rohkem pole ära lagunenud aga kui aus olla siis ega see ratas pole rohkem peale seda sõitnud kui matkamehele 2-3 pikemat sõidupäeva.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Suzuki VZ 800, DL1000, DL650
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
- Kontakt:
Macintosh kirjutas: ↑26 Mär 2020, 16:16
pleksiklaasi lõigatud tükke, erimõõdus, bauhofist sain.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Mul on selline LEITZ USB laadija tsikli küljes vist aastast 2012-13 ja siiani töötab. Pesa on nö vaabalt istme all ühes õnaruses,ehk ei ole jäigalt kinnitatud. Pesaks on Hella kaanega pesa,millel on paar keerdu teipi ümber kaane ja selle USB junni keeratud,et see sealt välja ei tuleks. Juhe läheb lenksu juurde. Ostsin kunagi Büroomaailmast. Hiljem olen veel mõned Klickist ostnud(aga ammu juba) ja mitte üks pole siiani otsi andnud.
https://www.autokaubad24.ee/et/tooted/p ... -15a-hella
https://mts.ee/et/toode/autolaadija-lei ... a-02185380
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
Tundub et läheb jälle eraldi teemaks "millist USB adapterit valida"
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Aga seda ju küsitigi
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
Kas kuskil olemas väikest õlirõhu andurit koos displayga, mida rattale paigaldada? Enamus pakutavad on ümmargused paadi või auto omad 52mm läbimõõduga, mis ikka päris suur et ära mahutada.
Ideaalne oleks Koso Mini3 seeria, kuid see minu teada lõpetatud toode.
https://kosonorthamerica.com/product/mi ... -pressure/
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Ronk kirjutas: ↑30 Mär 2020, 11:37Kas kuskil olemas väikest õlirõhu andurit koos displayga, mida rattale paigaldada? Enamus pakutavad on ümmargused paadi või auto omad 52mm läbimõõduga, mis ikka päris suur et ära mahutada.
Ideaalne oleks Koso Mini3 seeria, kuid see minu teada lõpetatud toode.
https://kosonorthamerica.com/product/mi ... -pressure/
@ Streetmoto hangeldas läbi mingi kataloogi KOSO toodetega, küsi nendelt.
edu
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kust saab elastset võrkkangast? Ideaalis midagi sellist mis nt kaitsmesärke koos hoiab.
https://cache.osta.ee/iv2/auctions/1_1_47305747.jpg
Aga pmst sobib ka mitteveniv. Peaasi, et hästi ventileerib.
Ka 30 x 12 cm tükk ajaks asja ära. Kaitsmesärki tahan parandada. Sääsevõrk vist ei pea niiti kinni. Osa pesukotte, õrnade asjade pesuks masinas, peaks ka sobima.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Kangadžunglist saad seda kõiksugu värvitoonides. Suurim valik Tartu mnt XXL filiaalis.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Tere, kus e-poes oleks gs500-le sobivaid klapi reguleer seibe? (29,50mm) moto mikes on aga seal nii pikad tarne ajad
-
- Kaupmees
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 10 korda
Kas Ramo'st ei küsinud?
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Kus on minimaalne kogus pidurikolvi silikooni? Suvalises autopoes? Need brembo kotikesed oleks ideaalsed. Ei taha 100gr osta.
Kui Männikule viitsid tulla siis ma annan sulle piduri vaseliini. Mul ilmselt leidub remontkomplektidega kaasas olevaid väikeseid tuube. Mitte küll Brembo omasid. Me ise viskame need tavaliselt ära ja kasutame Würthi piduri vaseliini suurest tuubist. Võin sulle ka sealt pisut anda kusagile oma pakendisse. Aitäh oleks täiesti piisav tasu.
Lear
5o59oo4
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
M12/M14 sisekeermed adapter
M12 välis/M14 sisekeere adapter
Või teate kes valmistaks selliseid? Rohkem kui 1 vaja.
-
moilo kirjutas: ↑09 Apr 2020, 13:08Kui Männikule viitsid tulla siis ma annan sulle piduri vaseliini. Mul ilmselt leidub remontkomplektidega kaasas olevaid väikeseid tuube. Mitte küll Brembo omasid. Me ise viskame need tavaliselt ära ja kasutame Würthi piduri vaseliini suurest tuubist. Võin sulle ka sealt pisut anda kusagile oma pakendisse. Aitäh oleks täiesti piisav tasu.
Lear
5o59oo4
Suur tänu sulle abi pakkumast. Vaseliini otsides midagi leiab juba ja mul support jõuab nkn järgmisel nädalal alles Seega saan hakkama.
-
Rumala küsimuse teemasse võib olla, kuid miks see hea on? Olen ka alati pakikesega kaasa saanud, kuid enamasti kolvid lähevad piduri õliga sisse.
-
Mõned kasutavad, mõned mitte. Aga teoorias hoiab välimist tihendit pehmena ja ei lase vihmal kolvi liugpindadeni ronida.
-
- Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
- Tänanud: 40 korda
- Tänatud: 92 korda
- Kontakt:
Kus on minimaalne kogus pidurikolvi silikooni? Suvalises autopoes? Need brembo kotikesed oleks ideaalsed. Ei taha 100gr osta.
Ostsin just täna "Fixus´est" ja 180 g. eest pidin 10,88 E maksma.
Samaaegselt tellisin pidurisadula remondikomplektid. Ja neid tulevad koos pisikest purgid määre, neid ma saan sulle saata, Aga saatmiskulud ...
-
Suur tänu pakkumast aga ostsin motonetist mingisuguse odava liitiumseebi määrde
-
- Tsikkel: VN 750 custom
- Tänanud: 77 korda
- Tänatud: 81 korda
Pea nüüd hobuseid. Palun ära kasuta liitium baasil määrdeaineid piduridetailida ja kummi juures. Google aitab.
-
Edit: Mingid tehasemanualid (yamaha, toyota jne) selgelt soovitavad liitium-seebi glükoolmääret kolbidele. Ei ole võimalik, et seal ei arvestata kokkupuutega kolvi, DOT kindla tihendi ja tolmuka vahel. Ta on valge, mitte tavoti värvi.
Siin ka öeldud, et sobib tihenditega: http://www.crcind.com/crc/CRCproductdet ... i&plang=fi
-
- Tsikkel: R1200R -17
- Tänatud: 8 korda
Hetkel püüan tuvastada Castrol Power1 Racing 4T 5W-40 (API SL JASO MA-2) 4L kanku saadavust kohalikust kaubandusvõrgust. Liitriseid kankusid leiab, ent peale teoreetilise hinnaerinevuse häirib ka lisanduv pakendi arv...
-
- Tänanud: 89 korda
- Tänatud: 232 korda
Vaatasin, et hulgilaos on ka ainult 1l pakendites seda reaalselt olemas.. letikas 12.30
Ja kui ma võrdlen näiteks CASTROL POWER 1 RACING 4T 10W50 4L ja 1L hinnaerinevust siis tuleb 4L kanku ostmisel 3,3€ võit.. tõenäosusega 5w40 puhul võiks see jääda äkki samasse suurusjärku..
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.