Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
Re: Õnnetused mootorratastega
Miks peab kedagi lammas-mootorratturite teemasse panema?
Muidugi tuleb selline uudis ju, kui ma artikli autori aia maha libisesin ja siis keeldusin talle 3000eeki kohapeal maksmast..
SUZUKI GSX-R 1000 K7
ivar kirjutas:Miks peab kedagi lammas-mootorratturite teemasse panema?
Värdjas-mootorratturite häbiposti tuleb sinusugused panna.
kuule, kui sa õnnetuse õigeid asjaolusid ei tea siis ära parem oma suud lahti tee, onju?
SUZUKI GSX-R 1000 K7
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Ega nüüd pole midagi Ivar, pead oma nime puhastamiseks kõik ilusti algusest peale ära rääkima

Noh ühesõnaga keerasin kõrvaltänavalt tänavale ja siis kiirendasin aga asfaldis oli mingi kõrgem koht vms, millest viskas esiotsa õhku.
Hakkasin siis esiratast tagasi maapeale tooma, hakkas tsikkel kõikuma ja kui esiratas maas oli lõpuks siis tuli külla tank slapper.
Ma siis üritasin ohjata tsiklit, kõik oli peaaegu korras kui äärekivi tuli ja siis edasi läks kõik jube kiireks sest minu viskas kohe tsikli seljast kõhuli kõnniteele.
SUZUKI GSX-R 1000 K7
-
- Tsikkel: CBR900RR...GSX1300R...
ivar kirjutas:Noh ühesõnaga keerasin kõrvaltänavalt tänavale ja siis kiirendasin aga asfaldis oli mingi kõrgem koht vms, millest viskas esiotsa õhku.
Hakkasin siis esiratast tagasi maapeale tooma, hakkas tsikkel kõikuma ja kui esiratas maas oli lõpuks siis tuli külla tank slapper.
Ma siis üritasin ohjata tsiklit, kõik oli peaaegu korras kui äärekivi tuli ja siis edasi läks kõik jube kiireks sest minu viskas kohe tsikli seljast kõhuli kõnniteele.
ja seda kõike ilusti,mõistlikult asulas kulgedes
Aumehed tavaliselt tunnistavad oma viga, mitte ei valeta.
Eks see rohkem südametunnistuse asi ole.
-
- Tsikkel: vfr
ja mis värk selle aiaga siis oli, ja tagarattal sõidu demonstreerimisega ja narkojoobes autojuhtimisega?
Ma ei öelnud,et ilusti asulas kulgedes..ja kiirendamisest rääkisin ka.
Ja ma pole valetanud..(:
E: See narkojoobes auto juhtimine oli wismari haigla poolt puuse pandud veits..kohus oli ära ja trahv tühistati.
Aiaga oli selline teema, et siis kui ma tsikli seljast maha lendasin, siis ma rammisin aia posti..
SUZUKI GSX-R 1000 K7
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Eks me enamus ole linnas veidi kõvemini kiirendanud, kiirust ületanud, esiratas maast üles tõusnud jne. Mõnikord asjade kokkulangemise tõttu juhtub selliseid asju. Eks nüüd peab haavu lakkuma ja vigadest õppima. Põhiline on, et keegi kannatada ei saanud.
ivar kirjutas:...
...
Selline http://dragbike.ee/pood/?p=1&id=42&item=1080 3000 eekine asi oleks tõenäoliselt päästnud oma tsikli lõhkumisest.
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
squid kirjutas:ivar kirjutas:...
...Selline http://dragbike.ee/pood/?p=1&id=42&item=1080 3000 eekine asi oleks tõenäoliselt päästnud oma tsikli lõhkumisest.
see ka. Müüa aju! [Arhiiv] - Planet Foorumid
[Arhiiv] Müüa aju! Turg. ... Niisiis müüa kasutatud kuid ülikorralik aju, mis sobib peaaegu kõigile inimestele (k.a. neegritele, venelastele, juutidele, ...
forum.planet.ee/archive/index.php/t-67198.html
www.facebook.com/realbikerid
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
pahadeplaneet kirjutas:squid kirjutas:ivar kirjutas:...
...Selline http://dragbike.ee/pood/?p=1&id=42&item=1080 3000 eekine asi oleks tõenäoliselt päästnud oma tsikli lõhkumisest.
see ka. Müüa aju! [Arhiiv] - Planet Foorumid
[Arhiiv] Müüa aju! Turg. ... Niisiis müüa kasutatud kuid ülikorralik aju, mis sobib peaaegu kõigile inimestele (k.a. neegritele, venelastele, juutidele, ...
forum.planet.ee/archive/index.php/t-67198.html
kui sa ise sama mudelit kasutad, siis teistele ei soovitaks.
-
- Tsikkel: vfr
selge siis, kokkuvõtteks õppida võiks siis et
- asulast või linnast tasub vaikselt välja ruleerida ja lendu tõusta kõrvalisemas kohas
- mis ka ei juhtuks, keegi sõimab sind ikka lambaks
- üks neist on pahadeplaneet
- mõnikord võib neil mingis osas õigus olla
eks me enamus ole linnas veidi kõvemini kiirendanud, kiirust ületanud, esiratas maast üles tõusnud jne. Mõnikord asjade kokkulangemise tõttu juhtub selliseid asju. Eks nüüd peab haavu lakkuma ja vigadest õppima. Põhiline on, et keegi kannatada ei saanud.
Point on siin vast see, et tee aga ära jää vahele. Ja kui vahele jääd, siis ära hakka tegema lolli nägu, et sa ei tea midagi või et ma kogemata ja keegi teine on tegelikult süüdi (Laar, juudid või kehv sillutis).
Ja baigiga väikelinnas nokk üleval põnnidega jalutavate emade vahel tuisata on sama vahva kui väävelhappevanni serval kõõludes onaneerimine: on küll mõnus, aga laks võib tulla ikka väga valus.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
sang kirjutas:sama vahva kui väävelhappevanni serval kõõludes onaneerimine: on küll mõnus, aga laks võib tulla ikka väga valus.
valusad kogemused?
Molotov kirjutas:Nüüd me teame, millega herr Sang kodus tegeleb
Oma vaba aega peab ju millegi mõistlikuga sisustama. Alternatiiviks oleks Twitteriga liitumine.
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Mis kiirusel see juhtus
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Täna hommikul ala 10.40 ajal oli tallinnas pärnu mnt veidi enne kaarli pst risti (kui kosmose poolt tulla) trammiteel pikali miski tsikkel.
Kui omanik või keegi pealtnägija tahab kommenteerida, siis kas trammirööpad viskasid lihtsalt käest ära või oli mingi muu jama?
Igatahes tsikkel tundus korras olevat, peale kriipsudekraapsude vast. Omanik ise seisis kõrval ja rääkis telefoniga, tundus ka terve olevat. Seegi hea
-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Sattusin ka sinnakanti just siis ja kohalik kontorirahvas teadis rääkida, et miski bemm olevat sisehoovist ette keeranud.
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Täna Tartus pani kah üks vennike äkkpidurdusega külje maha, see juhtus võidu sillalt fortuuna tänavasse pööramisel, a seal on üks loll vöötrada kus mõned kipuvad äkkpidurdusi tegema mida kõik mehed välja ei reageeri. Motamees sai kriimustada kui vastu autot lendas.
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
Olid pealtvaataja?
http://www.pohjatuultepojad.net
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Täna peale 19 oli Tartus Väike-turu tn Zeppelini juures mingi õnnetus. Keegi Yamaha TDM-iga oli pikali maas. Kiirabi tegeles temaga. Mingi auto ka seisis. Täpselt ei saanudki aru, mis juhtunud oli. Pärast õhtul nüüd uuesti sealt mööda sõites oli liiklusmärgi post ikka suht lömmis ja tänavavalgustus postilt oli latern alla kukkunud. Laks pidi päris hea olema. Mulle tundus, et tsikkel oli posti sõitnud, sest auto pidurdamisejäljed olid teisel pool. Aga kindel pole. Igatahes, tsiklil olid mahlad väljas. Äkki omanik ka foorumist, teab pärast rääkida, kui koju saab.
Ma pauku kuulsin aga ei näinud. Mu SCI skill ütles, et autost möödudes põrkusid nad kokku, edasi rihis jalakäijate sildi maha ning siis paksem latern tegi oma töö. Helistasin ruttu - ruttu 112'te ja loodame ainult paranemist!
Too tüüp vast neil päevil koju ei saa...
Sõitsin paar autot tagapool, nägin ees järsku kõikuvat laternaposti, lendavaid detaile-tükke ja tolmupilve..
Kokkupõrkest autoga lendas tsikkel u.6-7m tagasi ja tsiklijuht oli 8-9 meetrikaugusele lennanud.
Kiiver oli peast lennanud, tossud jalast, vend ise püüdis end püsti ajada kuid suutis liigutada vaid paremat kätt ja -jalga...
Vend oli ka tugevas shokis..
Mis ja kuidas täpselt toimus- ei tea... nägin vaid lebaval rattal esituld põlemas.. nii et nähtamatu tsikkel olla ei saanud.
Väga kole vaatepilt oli..
Kuna hetkega oli rahvas tal ligi ja juba helistati ka kiirabisse, samal ajal tekkis ka kiire ummik, sest Turu tn oli suletud ja kogu liiklus seda tänavat pidi oli suunatud ja samas tänav kitsas, siis sõitsin hetke pärast edasi.
Pilt aga kummitab seniseni silme ees...
Kiiret paranemist ja südamest loodan, et kõik hästi on.
See juhtus niimodi,et siklist hakkas vasakpööret tegevast skodast vasakult mööduma aga sai esitiivast löögiesirattase mis lõi rata vibama sealt lendas esimesse võiksemase posti kust tõusis ratas maast lahti ja hakas õhus spine tegema ja lendas vastu suurd tänavavalgustus posti ja sealt kukus ülevalt kuppel ka alla aga mehel lendas ennem kiiver peast ja siis jalanõud jalast.Minu arust ei olnud vasak pööret tegeval autol suunda ka sees eks vast sellepärast rattur vast sellise huljulge manöövri vast ette võttisgi.Aga ütleme nii hea ,et hing sisse jäi tsikkel oli küll suht ribadeks.Loodame ,et ta on ka foorumi kasutaja siis saaks temapoolset selgitust kah.Head paranemist talle.