Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
Re: Rumalad küsimused
Kui ma olen läpparil pannud et ma kasutan 70/320 GB HDD ja 3/4 MB rami,kas seda saab muuta ka ?
ja kuidas?
ahjaa ja kuidas ma enda MSI CX600 'le saan wirlessi vms peale ?
Ette Tänades
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Raiki, ilma maksuta summa on 100%, maksuga summa on 100% +km. Ja nüüd tee matemaatikaülesanne uuesti.
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere XT1200 ZE
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 20 korda
Selline natuke delikaatne ja ilmselgelt rumal küsimus, peaks siia sobima küll.
Nimelt hommikul ärgates avastasin et olen kuskilt saanud nohu (ikka õige nohu kohe). Ja kuna on plaanis väheke sõitma minna, siis tekkis kohe väike mure.
Kujutan ette et näiteks sõidan kuskil ja siis äkki tunnen et tuleb ... algul tuleb vähe, siis juba rohkem, tahaks nagu pühkida aga käed on mujal juba tegevuses ja visiir on ka ees. Et mis variandid oleksid? Ei saa ju iga kord kinni pidada, kindad käest võtta, .... Ma mõtlen tõsiselt
Enn kirjutas:Selline natuke delikaatne ja ilmselgelt rumal küsimus, peaks siia sobima küll.
Nimelt hommikul ärgates avastasin et olen kuskilt saanud nohu (ikka õige nohu kohe). Ja kuna on plaanis väheke sõitma minna, siis tekkis kohe väike mure.
Kujutan ette et näiteks sõidan kuskil ja siis äkki tunnen et tuleb ... algul tuleb vähe, siis juba rohkem, tahaks nagu pühkida aga käed on mujal juba tegevuses ja visiir on ka ees. Et mis variandid oleksid? Ei saa ju iga kord kinni pidada, kindad käest võtta, .... Ma mõtlen tõsiselt
No mine vaata kuskilt bauhofist parajas mõõdus voolikud ja juhi need rattale põhja alla, ainult ole ettevaatlik et tagarattal pidamine ära ei kao, edu !
hannes1337 kirjutas:Kui ma olen läpparil pannud et ma kasutan 70/320 GB HDD ja 3/4 MB rami,kas seda saab muuta ka ?
ja kuidas?
Ette Tänades
Sülearvutitel on tavaliselt põhja all luuk mille kaudu saad mälu juurde panna. Aga selle emaplaadi maximum peakski 4GB Ram-i olema(mitte MB)
Kõvaketast saad hiljem vahetada nii suureks nagu hetkel pakutakse.
wifi driverid leiad: http://www.msi.com/index.php?func=downl ... od_no=1841
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
Miks tsikli pulikad, mis on kogu oma elu veetnud pimeduses ja õli sees, ei taha enam pärast päikesevalguse nägemist oma kohale ilusti tagasi minna?
Küsimus tekkis täna esiamorte mitu korda kinni-lahti lapates, kui avastasin, et amordt on juba täielikult koos ja üks distantsseib on ikka välja jäänud
-
magnus0c kirjutas:hannes1337 kirjutas:Kui ma olen läpparil pannud et ma kasutan 70/320 GB HDD ja 3/4 MB rami,kas seda saab muuta ka ?
ja kuidas?
Ette TänadesSülearvutitel on tavaliselt põhja all luuk mille kaudu saad mälu juurde panna. Aga selle emaplaadi maximum peakski 4GB Ram-i olema(mitte MB)
Kõvaketast saad hiljem vahetada nii suureks nagu hetkel pakutakse.wifi driverid leiad: http://www.msi.com/index.php?func=downl ... od_no=1841
ma helistasin neile küsisin miks mul aint 70 giga on
nad ütlesid,et ma seadistasin selle siis,kui windose peale panin et kasutaks ainult 70net vms,
wifi sain korda,aga kõvaketast ja rammi mitte,
ma kasutan ainult 3/4 ram(gb) ja 70 / 320hdd(gb)
võis natuke segaselt tulla
-
- Toetajaliige
Ülejäänud kasutamata kettast võid teha uue partitsiooni, mis väljendub selles, et näed, nagu oleks arvutis mitu ketast (nt. C ja D)
-
Ivoonu kirjutas:Ülejäänud kasutamata kettast võid teha uue partitsiooni, mis väljendub selles, et näed, nagu oleks arvutis mitu ketast (nt. C ja D)
Aga ma tahaks selle 70ne asemele 320 kasutada,peab reinstalli tegema (format) ?
-
- Toetajaliige
hannes1337 kirjutas:Ivoonu kirjutas:Ülejäänud kasutamata kettast võid teha uue partitsiooni, mis väljendub selles, et näed, nagu oleks arvutis mitu ketast (nt. C ja D)
Aga ma tahaks selle 70ne asemele 320 kasutada,peab reinstalli tegema (format) ?
Selle koha peal jään vastuse võlgu, kuna minul ei ole õnnestunud aktiivse opsüsteemi partitsiooni muuta, kuigi oleks vaja. Kunagi mõned aastad tagasi sai lolli peaga tehtud 25 GB opsüsteemile ja progedele ja nüüd töötab asi kogu aeg täis saamise piiri peal.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
hannes1337 kirjutas:Kui ma olen läpparil pannud et ma kasutan 70/320 GB HDD ja 3/4 MB rami,kas seda saab muuta ka ?
ja kuidas?ahjaa ja kuidas ma enda MSI CX600 'le saan wirlessi vms peale ?
Ette Tänades
Oot, sul on sees 320 gigane ketas aga see lubab sul kasutada ainult 70 giga ja näitab ühte ketast?
-
hannes1337 kirjutas:ma kasutan ainult 3/4 ram(gb) ja 70 / 320hdd(gb)
Kui opsüsteemiks Vista siis 4GB vihjeks: http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=989 ja kõvaketta mudimiseks näiteks: http://partedmagic.com/
-
Suured tänud teile,
poleks arvanud et motofoorumist niipalju abi saan
Kuigi ma läksin kergemat teepidi ja teen asjale formati!
Hannes
-
- Kontakt:
Peale eksperimenteerimisi Ubuntuga (see tõbras teeb ka kõvakale partitsiooni nii et osa kõvakast ei paista windoosas) aitas selline proge.
http://www.terabyteunlimited.com/bootit ... ration.htm
seda siis XP puhul. Vistal võib see äkki kergem olla. Kui vaja on võin ka step-by step kasutuse kirjelduse panna.
Kui krossirattastel vahetatakse kolvirõngaid siis nad ka teevad ikka sissesõitu? Mitte ei lähe järgmisel päeval võistlusele? Sissesõit pidi olema 1000km, siis alles võis täis gaasiga lasta ( vb valetan ). Millal neil seda sissesõitu aega teha on?
-
- Kontakt:
jegesmesh kirjutas:Kui krossirattastel vahetatakse kolvirõngaid siis nad ka teevad ikka sissesõitu? Mitte ei lähe järgmisel päeval võistlusele? Sissesõit pidi olema 1000km, siis alles võis täis gaasiga lasta ( vb valetan ). Millal neil seda sissesõitu aega teha on?
Krossirattal on selle 1000 km sõitmiseks juba 20 tundi kellal ees ja aeg uus kolb panna .
Sellest sissesõdust oli siin korra juttu: kohapeal käima ja lasta mootor soojaks (mitte keema!), lased maha jahtuda, käima ja sõitma (nii poole gaasiga), umbes 15 min, lased veel korra maha jahtuda ja siis juba täiega.
mx77 kirjutas:jegesmesh kirjutas:Kui krossirattastel vahetatakse kolvirõngaid siis nad ka teevad ikka sissesõitu? Mitte ei lähe järgmisel päeval võistlusele? Sissesõit pidi olema 1000km, siis alles võis täis gaasiga lasta ( vb valetan ). Millal neil seda sissesõitu aega teha on?
Krossirattal on selle 1000 km sõitmiseks juba 20 tundi kellal ees ja aeg uus kolb panna
.
Sellest sissesõdust oli siin korra juttu: kohapeal käima ja lasta mootor soojaks (mitte keema!), lased maha jahtuda, käima ja sõitma (nii poole gaasiga), umbes 15 min, lased veel korra maha jahtuda ja siis juba täiega.
Tegelt? See puudutab kõik tsikleid?
-
- Kontakt:
Sorry, ma muudest tõesti ei tea. Krossiratastel kindlasti. Eks see vist ikka pisut sõltu juppide töötlemise täpsuset. Kujutan ette et mõne hiinaka rõngast võib jäädagi nühkima enne kui see sobitub.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Jegesmesh, sinu profiilis olevate kohta see arvatavasti ei kehti.
Krossikal ja krossikal on ikka vahe sees.
extinction kirjutas:Jegesmesh, sinu profiilis olevate kohta see arvatavasti ei kehti.
Ma ei saa aru mis asja on teiste rattaid kritiseerida. Kui mul on hiinakas siis las ta olla. Egas Sinu ratas hiinast väga kaugel tehtud pole.
-
- Kontakt:
jegesmesh kirjutas:extinction kirjutas:Jegesmesh, sinu profiilis olevate kohta see arvatavasti ei kehti.
Ma ei saa aru mis asja on teiste rattaid kritiseerida. Kui mul on hiinakas siis las ta olla. Egas Sinu ratas hiinast väga kaugel tehtud pole.
Sorry. Ära pane pahaks aga see hiinakate kvaliteet on ikka kõige hullem mis ma näinud olen. See kuidas nad on osanud toota metalli, mis on sama pehme nagu plastik väärib kohe eriauhinda. See see hiinlaste ja jaapanalste vahe ong, et kui japsid pärast WW II hakkasid tööstust arendama, siis nad lihtsalt ei kopeerinud vaid üritasid paremini teha. Hiinlased üritavad lihtsalt tabad välimust, muu on teisejärguline.
mx77 kirjutas:jegesmesh kirjutas:extinction kirjutas:Jegesmesh, sinu profiilis olevate kohta see arvatavasti ei kehti.
Sorry. Ära pane pahaks aga see hiinakate kvaliteet on ikka kõige hullem mis ma näinud olen. See kuidas nad on osanud toota metalli, mis on sama pehme nagu plastik väärib kohe eriauhinda. See see hiinlaste ja jaapanalste vahe ong, et kui japsid pärast WW II hakkasid tööstust arendama, siis nad lihtsalt ei kopeerinud vaid üritasid paremini teha. Hiinlased üritavad lihtsalt tabad välimust, muu on teisejärguline.
Ma tean, et hiina rattad on nagu ratastel s*tajunnid. Aga, mulle lihtsalt ei meeldi kui mulle seda ninaalla hõõrutakse, et mul justnimelt see junnike on. .Kui ma oleks saanud endale ratast valida siis ma pole eluski hiinakat valind. Aga see kingiti lihtsalt mulle nii järsku.
-
- Kontakt:
Lihtsalt hiinakate kohta on väga raske mingit nõu anda, sest keegi ei tea täpselt, millest ja millise kvaliteediga juppidest on konkreetne ratas kokku pandud.
mx77 kirjutas:Lihtsalt hiinakate kohta on väga raske mingit nõu anda, sest keegi ei tea täpselt, millest ja millise kvaliteediga juppidest on konkreetne ratas kokku pandud.
Nii see tõesti on.
-
Kuna,eelminekord sain niipalju abi ja mujale minna pole eriti ,siis:
Kõik draiverid ja asjad sain tööle,aga nüüd ütleb et no wirless networks found vms,kuigi ma tean et wirless on olemas majas(teise läppariga testitud)
Aitäh!
Kas keegi teab, miks on Honda CBR-l siduriheebli kinnituse küljes mingi lüliti? 2 juhet lähevad sinna.
Tõenäoliselt see koos neutraalianduri ja küljejala lülitiga moodustab tsikli turvasüsisteemi, mis ei lase ripakil küljejalaga sõitma minna vaid seiskab mootori.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
Enn kirjutas:ja siis äkki tunnen et tuleb ... algul tuleb vähe, siis juba rohkem, tahaks nagu pühkida aga käed on mujal juba tegevuses
EEEEM... jälle mu rikutud aju hakkas igasugu asju ette kujutama
Lasedki üleliigse kinda sõrmede vahele. Kerge vihm või värske nohu vesi - erilist vahet pole. Egas algul paksu kollast tatti tule... Pärast nagunii loputad kinda üle. Nohurohtu ninna võtab ka mõneks ajaks vee kinni. Nohutablettide mõjust pole mina aru saanud.
Ja vana hea kodumaises mullas kasvanud KÜÜSLAUK manustatuna erineval moel... Või kui süüa ei taha, siis purustatuna padja kõrvale - mida rohkem, seda uhkem, ühtlasi mõjub siis ka kõigile kaaskondsetele.
G