Linke, pilte ja videosid
Moderaator: Moded
Re: Linke, pilte ja videosid
ma arvan, et äkki sellel vennal, kes selle pildi tegi Ise oleks küll käsi kohe
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Niih rollumehed. Üks tore võimalus oma kaherattalist tuunida ja sellega kogu maailm ära kohutada. "Colin Furze rigged his 60mph bike with a rear-facing flamethrower because he was fed up with drivers cutting him up."
Veel üks äge pilt ja ülejäänud jutt on siin.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
http://uudised.ekspressauto.ee/news/aut ... d=30015067
Lugege kommentaare ka.
Päris mustad naljad seal kõigil.
Esimene kommentaar juba : Hauakaevaja, 25.03.2010 13:31
Loomulikult olen poolt!
Annab TäPe ajal mulle ja mu kolleegidele tööd juurde!
Lisaks vähendab see lollide arvu!
Thesaarlane kirjutas:http://uudised.ekspressauto.ee/news/aut ... d=30015067
Lugege kommentaare ka.
Päris mustad naljad seal kõigil.Esimene kommentaar juba : Hauakaevaja, 25.03.2010 13:31
Loomulikult olen poolt!
Mina olen kindlalt selle poolt, mitte selle pärast, et ma tsiklist olen vaid sellega hoiab ju ruumi kokku. Kui kahe auto vahel on üks tsikkel siis on see ruumi raiskamine. Siis olekski parem kui ta läheb kahe rea vahele ja sinna kus ta enne oli läheb auto.
"Seda võiks teha, kui osata piirata nende läbilipsamise kiirust" on ka täitsa asjalik pakkumine. Ei saaks ju päris sellist tuiskamist ka lubada, sest lihtsalt ratturil endal võib halvasti minna, sest teadagi ju kuidas Meid märgatakse. Üldjuhul pole niikuinii sõitmise ajal vaja möödasõitu ridade vahelt teha, sest kuna tsikkel on ühtlasi ka väga lühike, siis mahub alati ka väikest reavahetust teha. Peamiselt võiks arendada midagi just ummikute poole pealt, seal võiks ammu juba see autode vahedest möödumine lubatud olla (äärtest, keskelt, kus iganes, k.a bussiread). See sõna "süstimine" mulle üldse ei meeldi, miskipärast omab negatiivset tooni minuarust.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Need on ikka väga valusad ja pahatahtlikud kommentaarid, sõiduisu pole enam, kui tead, et liikluses on sellise mõtteviisiga inimesi rohkem, kui üks.
"ärge lootkegi et ma teiega arvestama hakkan" - no mismõttes. Meie autodega peame arvestama aga autojuhid meiega ei pea?
Ning täiesti loogiline ju, et suurem osa motikameestest on enne seda juba pikemat aega autojuhid olnud. Mina arvan just seda, et üks keskmine motomees jagab liiklusest rohkem, kui keskmine autojuht.
sealt kommentaariumist tahaks lausa mõnda numbrit/autonumbrit ja aadressi saada
Piipz kirjutas:Need on ikka väga valusad ja pahatahtlikud kommentaarid, sõiduisu pole enam, kui tead, et liikluses on sellise mõtteviisiga inimesi rohkem, kui üks.
"ärge lootkegi et ma teiega arvestama hakkan" - no mismõttes. Meie autodega peame arvestama aga autojuhid meiega ei pea?
Ning täiesti loogiline ju, et suurem osa motikameestest on enne seda juba pikemat aega autojuhid olnud. Mina arvan just seda, et üks keskmine motomees jagab liiklusest rohkem, kui keskmine autojuht.sealt kommentaariumist tahaks lausa mõnda numbrit/autonumbrit ja aadressi saada
Täpselt. Kohe paha hakkas, kui lugesin "kiiremini surnuaeda" jõudmise juttu või et "jah, võiks lubada, saamegi nendest lollidest kiiremini lahti : ) "
Regula kirjutas:Piipz kirjutas:Need on ikka väga valusad ja pahatahtlikud kommentaarid, sõiduisu pole enam, kui tead, et liikluses on sellise mõtteviisiga inimesi rohkem, kui üks.
Ning täiesti loogiline ju, et suurem osa motikameestest on enne seda juba pikemat aega autojuhid olnud. Mina arvan just seda, et üks keskmine motomees jagab liiklusest rohkem, kui keskmine autojuht.sealt kommentaariumist tahaks lausa mõnda numbrit/autonumbrit ja aadressi saada
Täpselt. Kohe paha hakkas, kui lugesin "kiiremini surnuaeda" jõudmise juttu või et "jah, võiks lubada, saamegi nendest lollidest kiiremini lahti : ) "
Ja sellist juttu räägivad tavaliselt sellised mehed kes arvavad, et nad on "tegijad" ja nemad paneks pohhuilt tagarattas ridade vahel . Vihkan sellist juttu, sest see ei luba mul oma Jupiteri ehitama minna
.
jegesmesh kirjutas:Ja sellist juttu räägivad tavaliselt sellised mehed kes arvavad, et nad on "tegijad" ja nemad paneks pohhuilt tagarattas ridade vahel
. Vihkan sellist juttu, sest see ei luba mul oma Jupiteri ehitama minna
.
Ma pigem arvan, et sellist juttu ajavad koolivaheajal olevad tiinekad, kellel lihtsalt ei ole veel mõistus kodus ning ise nad ei ole piisavalt "tegijad", et üldse tsikli selga ronida julgeks. Igal juhul kesiganes seal sellist iba ajab, küll Karma sellele tasub
Ajalehe kommentaariumitel on kohe mingi selline maagia, et nad toovad selle kõige kõntsama inimese koos tema kõige kõntsasemate mõtetega avalikkuse ette. No ei ole ju midagi uut selle konkreetse artikli puhul. Loe mistahes teemat.
Mine võta kinni, on see nüüd hea või paha, et sa tead, millised mõttekesed liiguvad sind igapäevaselt ümbritsevate kaaskodanike peakestes. Sinna sa midagi parata nagunii ei saa. Vaata, et su oma mõtted positiivsel poolel püsivad.
Mina näiteks sõitsin täna oma selle hooaja esimesed 50 km. Positiivset laksu jätkub hulgaks ajaks Ühtki sallimatut kaasliiklejat ei kohanud.
Siinkohal oman täpselt sama arvamust nagu Piipz. Mõnus tunne on suvele vastu minna kui sellised debiile on liikvel, eriti see kaubiku tüüp Sellise raisa lööks küll siledaks...
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Pole mõtet lasta ennast häirida, ennegi nähtud härgatäis tatinokkasid, kes kehvitavad oma esiklaasi tagant sulle viiel erineval moel fakke, kuid kui tsikli seljast maha ronid ja neil ukse lahti rebid, siis on autos hunnik hirmunud varblasi...
ishijupp kirjutas:Pole mõtet lasta ennast häirida, ennegi nähtud härgatäis tatinokkasid, kes kehvitavad oma esiklaasi tagant sulle viiel erineval moel fakke, kuid kui tsikli seljast maha ronid ja neil ukse lahti rebid, siis on autos hunnik hirmunud varblasi...
Ma usun, et paljud ratturid üritavad jääda kaine mõistuse juurde, aga lihtsalt üks hetk viskab nii siibrisse ära nendest ahvidest.
-
- Tsikkel: Honda Transalp
http://uudised.ekspressauto.ee/news/aut ... 72535_1118
Tore üleskutse! Andke oma hääl!!
uljasvaluvelg kirjutas:http://uudised.ekspressauto.ee/news/aut ... 72535_1118
Tore üleskutse! Andke oma hääl!!
Eelmise lehe lõpus just oli....
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Thesaarlane kirjutas:http://uudised.ekspressauto.ee/news/aut ... d=30015067
Lugege kommentaare ka.
Päris mustad naljad seal kõigil.Esimene kommentaar juba : Hauakaevaja, 25.03.2010 13:31
Loomulikult olen poolt!
Gallup näitab küll selgelt arukama osa ülekaalu.

-
- Kontakt:
Niikaua, kui keegi ust kogemata keset ummikus seismist lahti ei tee, pole nagu suurt häda midagi. Asja tuleb mõistusega võtta ja meil on käed täiesti vabad selleks, et inimestele peeglite asukohta ja vajalikkust meelde tuletada. Üldjuhul pole neil siiski mingit sõnaõigust ja mind küll kellegi rusikaga vehkimine või näppudega näitamine suurt ei häiri - eriti, kui seda tehakse kusagil selja taga kaugel väljaspool vaatevälja. Tuututajad küll saavad tavaliselt mingi mõttetu žesti osaliseks.
Pealekauba on see meil juba praegu tegelikult täiesti legaalne tegevus - vähemalt Indrek Sirk on selle sedapsi seadusest välja lugenud:
Kuni mootorratas jääb sõiduraja piiresse, ei ole keeldu seisvatest või sõitvatest autodest möödumine. Sõiduraja mõiste sätestab selle kui sõidutee pikiriba, mis on küllaldane autode liikumiseks ühes reas.
Tavaliselt sõidab mootorrattur siiski mööda sõiduradasid tähistavat joont, mis on kas sagedane ümberreastumine või teekattemärgise nõuete eiramine. Politsei ei kipu üldse mootorratturitesse hästi suhtuma. Kui aga sellist ettesõitmist teha mõistlikult ning sõiduraja piires, siis mõistlik politseinik ei hakka karistama. Lahkheli korral jääd aga tõenäoliselt Sina kaotajaks, kuna politseiniku selgitused on kohtus usaldusväärsemad (räägib näiteks, et sõitsid vänderdades ja enne ristmikku olevat pidevat joont ületades ning sõitsid ka üle stoppjoone enne kui roheline süttis).
Ning on ka kolmas võimalus:
rääkides nendest kommentaaridest seal delfis, siis olen ise ka kohanud mitmeid selliseid agressiivseid juhte, kes meelega piiderdavad. Kui ma tean, et ma ise midagi valesti ei teinud, siis parandab mu enesetunnet üks ilus pikk ja selgesti näpuga väljendatud "f* you". Inglismaal on nimelt olemas sellised eravärvides mootorrattaga sõitvad politseinikud kes filmivad oma sõitu ja püüavad just selliseid autojuhte, kes sikklimeeste suhtes vaenulikult käituvad - meil võiks ka midagi sellist olla.
Kipun arvama, et suur osa Eesti autojuhte jääks euroopa linnades sõitmisega küll hätta, sest ei oskaks arvestada suure hulga mootoratturitega. Kuna ise liiklen suure osa aastast Prantsuse, Belgia ja Hollandi teedel, siis ikka näen autojuhina nii mõndagi teist juhti, kes ridade vahetusel peegleid ei kasuta ja kunagi ei suvatse vadata, kas ka kahe rea vahel mõni motikas tulemas on. Aga suuresti selline kirjutamata reegel siin, et kahe rea vaheline ala tsiklimeeste pärusmaa ja viisakad juhid tõbmavad ennast sõiduridade äärte poole, et mootoratturid ikka mööda mahuksid, mille eest ka mootorattur sind tänab. Tahaks loota, et ka Eesti liikluskultuur ka niikaugele jõuab.
eelmisel aastal oli just selline juhus, et olin ise parajasti autoroolis ja pärnu maanteel politsei maja juures ummikus, nägin, et tagant tuleb mingi ratta pande .. paremalt.. tõmbasin auto pisut vasakule.. olin esimeses reas... ratturid said ilusasti mööda aga siis tulid järgi kohe järgmised kes tulid vasakult (kahe rea vahelt)ja jäid minu auto juures hätta... kuna rivi selleks ajaks seisis polnudki midagi teha. Mõtlesin just, et tüübid mõtlevad et on ikka tropp
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
See on Eesti, siin ei jõua me kunagi nii kaugele kahjuks. Nii on ja nii jääb, eestlased on juba kord selline kade, vaenulik, "temal on, minul pole, keeran talle sitta selle eest" rahvas. Ei meeldi autojuhtidele mootorratturid, ei hakka ka meeldima. Tuleb hakkama saada nende vaenulike autojuhtidega ja nautida enda sõitu. Ma ei viitsi mitte kunagi ühegi sõimamise ega näpuga vehkimise peale midagi teha, jätkan oma sõitu, minupärast näidaku või per*et aknast (mida on isegi tehtud maanteel ).
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Fos kirjutas:rääkides nendest kommentaaridest seal delfis, siis olen ise ka kohanud mitmeid selliseid agressiivseid juhte, kes meelega piiderdavad. Kui ma tean, et ma ise midagi valesti ei teinud, siis parandab mu enesetunnet üks ilus pikk ja selgesti näpuga väljendatud "f* you". Inglismaal on nimelt olemas sellised eravärvides mootorrattaga sõitvad politseinikud kes filmivad oma sõitu ja püüavad just selliseid autojuhte, kes sikklimeeste suhtes vaenulikult käituvad - meil võiks ka midagi sellist olla.
Astuks isegi sellisesse politsei rühma, kes ringi sõidavad ja filmivad piiderdajaid. Töötasuks võiks olla bensiin. Oleks siis vaja päev läbi ringi lasta või enne/pärast oma põhitööd. Ma oleks nõus.
Ise ka korra mõtlesin, taha panna koti sisse kaamera ja vaadata, mis žeste sealt tagant tuleb - kuigi enda arust viisakas liikleja.
Minu meelest võiks üldse peibutistega kriminaale püüda. "Kaaniks ennast täis" ja kakerdaks koplis kuskil, eesmärgiga, et tuldaks varastama/tappa andma - ja oi näe politsei juba jooksebki võsast välja ( Kuid jh, selle eest võiks ka tasustatud saada )
Kui ise autoga liiklen, siis küll ei näe põhjust miks nad mind häirima peaks kui ridade vahelt ette poole lähevad - nii kui nii kaovad sealt silmapilk kui foor roheliseks läheb. Kuid kujutan ette, et kui keegi mo peegli pihta saab, siis ei oleks asjad nii meeldivad.
Olen Pariisis paaril korral eelmine suvi näinud, kui politsei on autojuhte korrale kutsunud, kui need tsiklile ette keeranud on. Et jah, kultuur tiba teine.
-
- Kontakt:
Thesaarlane kirjutas:Kuid kujutan ette, et kui keegi mo peegli pihta saab, siis ei oleks asjad nii meeldivad.
Õnneks on kaasaegsed peeglid kõik ehitatud sellise arvestusega, et neid saaks lihtsalt ära keerata ja sama lihtsalt ka tagasi keerata. Paar peegli tabamise juhust on tõttöelda ette tulnud. Sel puhul pole muud, kui jääd seisma ning keerad peegli ilusasti tagasi, vabandad veidi oma tumeda klaasi taga ja sõidad edasi. Ei midagi rohkemat. No harm done.
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Sinilind123, Sa vist suhteliselt noor inimene alles. Mina julgen küll väita, et aastate jooksul (al 1982) on ka Eestis liikluskultuur keskmiselt ikka kuradi moodi paremaks läinud. Jobusid loomulikult leidub, aga keskeltläbi ma küll ei ulu.
Tegelt ka?
(lõhnab võltsi järele, aga kui päris, siis on ikka epic)
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
kogu selle eelmiste kahe lehekülje juttude peale tuli üks video meelde. Vihane biker
[youtube][/youtube]
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.