Hälvik-autojuhid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik-autojuhid
Pole küll väga palju linnas sees sõitnud, kuid 2 korda see hooaeg juba ka midagi sarnast kogend, kui kahe rea vahelt vaikselt ette üritand kulgeda. Esimene kord hakkas keegi aknast lõugama midagi, teine kord keerati meelega ette, et võimalikult kitsas oleks. Ju mõnele ei mahu pähe, et kaherattalisega võib kuhugi kiiremini jõuda. Vb aga ise ei jõua omale kaherattaliset osta või kardab sõita, ning elab oma kibestumist nii oma transitiga välja. Ise plaanin ka kiivrile kaamera osta ning jagada hea meelega hälvikutest videoid.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
viimase aja trend on ka see, et kui asud ette teavitades rida vahetama, võetakse sul vahetasku lihtsalt enne manöövri lõpetamist ära ja irvitatakse roolist, et näe ära tegin sulle.
selliseid seikasid saab juba päeva jooksul üles lugeda rohkem kui 2x.
vaatan, et oluliselt rahulikum on rida vahetada järsult ilma suunatuleta, siis ei saa taga sõitev auto sulle ------ keerata.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
Teema algataja
Ma lõugasin eile Vabakal ühe sündroomiga tüübi peale, kes oma autoga Draamateatri doori alt punasega läbi tuiskas. Vabaduse platsi foori all sain ta kätte ja sõimasin teda. Debiilikuks. Ja veel veits. Lubas edaspidi tähelepanelikum olla, ma ei pidanudki peeglit küljest lööma. Isegi ei ähvardanud seda teha, ma tavaliselt ikka demonstreerin käega, mis juhtub.
Mulle sattus täna esimest korda mitme nädala jooksul hälvik-autojuht ette. Kui tiksusin seisvate autode vahel vaikselt 10-20ga foorile lähemale, siis üks auto ei suvatsenudki teed anda ega kõrvale-koomale end tõmmata. Ka peegleid ei lasknud kokku, et ma läbi mahuks vahelt. Lihtsalt seisis oma masinaga endal tuim kala nägu ees. Ma siis tiksusin kõrval tal kuni fooris roheline süttis ja liiklus edasi liikuma hakkas. Täiesti nagu wtf elamus oli see.
-
Teema algataja
Yerba kirjutas:Mulle sattus täna esimest korda mitme nädala jooksul hälvik-autojuht ette. Kui tiksusin seisvate autode vahel vaikselt 10-20ga foorile lähemale, siis üks auto ei suvatsenudki teed anda ega kõrvale-koomale end tõmmata. Ka peegleid ei lasknud kokku, et ma läbi mahuks vahelt. Lihtsalt seisis oma masinaga endal tuim kala nägu ees. Ma siis tiksusin kõrval tal kuni fooris roheline süttis ja liiklus edasi liikuma hakkas. Täiesti nagu wtf elamus oli see.
Suht tavaline Tallinnas, et päevas üks selline maailma naba ette satub. Hälvikuks nagu palju nimetada, aga konkreetselt abordijäänuseks paras - tavaliselt on neil ruumi küll, et ruumi teha, aga härra/proua lihtsalt ei suvatse. Nädalavahetusel ajas üpris-üpris närvi, kui päike küttis koos asfaldiga kahest suunast, leegikaski kõrvetas jalakarvu ja mingi puuduva kromosoomiga tegelane nokib lihtsalt nina, jõllab peeglisse ja ei kavatsegi end liigutada. See-eest sain summutitoru tühjaks "puhuda" nende kõrval
(Oleks ka peegleid kolkinud-voltinud, aga kena neiu tagaistmel oli takistavaks teguriks - ma pole teda veel ses suhtes välja õpetanud. Seega selle suve "peegliskoor" on avamata. Annan teada, kui avan.)
-
- Mode
- Tsikkel: LadyInRed
- Tänanud: 188 korda
- Tänatud: 140 korda
- Kontakt:
Kes see tahab näidata oma filtreerimist videos? Pärast ürita selgitada, et kas on legaalne või mitte
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
-
- Mode
- Kontakt:
holma kirjutas:iSlanderEST kirjutas:Kes see tahab näidata oma filtreerimist videos?
Täisti teadlik ja vaatangi ta videosid. Küll aga kõik pole nii julged, et seaduse hallist alast videot üles panna
iSlanderEST kirjutas:Kes see tahab näidata oma filtreerimist videos? Pärast ürita selgitada, et kas on legaalne või mitte
Täiesti legaalne on, kui ei ületa autode sõidukiirust plussmiinus 20 km/h.
-
Teema algataja
MorroW kirjutas:Jube paljud jutustavad, kuid vist keegi ei sõida kaameraga ringi?
Vaese mehe värk, ratta jõudsin osta, kaamerat ei jõua.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
Ruum oli otsa saanud
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: jawa250 jawa350 honda650
- Tänatud: 3 korda
tervitan tundmatut audi juhti kes enne 9-t pikaliival vana rannamõisa teelt punasega ristmikule sõitis ja signaali andis ning autos kätega vehkis,tahtsin küll numbrit vaadata aga ta ei sõitnud mõõda, see ei teinudki vihaseks vaid tuju heaks
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 136 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
ei olnud otsest kokkupuudet küll tsikli ja auto vahel, aga mingi hälvik peenestas kõrva järgi ilma summutita kristiines, nõmme tee kandis öösel kolme paiku ringi, panin aknad kinni ja sai edasi magada. Hommikul läksin kell 10 tööle ja oli jälle sama häält sealkandis kuulda, võimalik et vahepeal käis ka mujal inimesi häirimas. No ei ole lahe, ausalt
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
-
- Mode
- Kontakt:
taat007 kirjutas:tervitan tundmatut audi juhti kes enne 9-t pikaliival vana rannamõisa teelt punasega ristmikule sõitis ja signaali andis ning autos kätega vehkis,tahtsin küll numbrit vaadata aga ta ei sõitnud mõõda,
see ei teinudki vihaseks vaid tuju heaks
![]()
Mulle sõitis takso nii peaaegu ette, tuli kõrvalteelt ja andsin singnaali, ta jäi seisma ja tema eest läbi sõites andis ta signaali ja tõstis näpu. Jäin seisma, näitasin talle, kus anna teed märk on, tema näitas keskmist sõrme, Hakasin ratta seljast maha tulema ja vana pani ajama. Teatasin sellest ahvist ka politseid. Kogu sündmus jäi vähemalt 2 kaamerasse
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
iSlanderEST kirjutas:taat007 kirjutas:tervitan tundmatut audi juhti kes enne 9-t pikaliival vana rannamõisa teelt punasega ristmikule sõitis ja signaali andis ning autos kätega vehkis,tahtsin küll numbrit vaadata aga ta ei sõitnud mõõda,
![]()
Mulle sõitis takso nii peaaegu ette, tuli kõrvalteelt ja andsin singnaali, ta jäi seisma ja tema eest läbi sõites andis ta signaali ja tõstis näpu. Jäin seisma, näitasin talle, kus anna teed märk on, tema näitas keskmist sõrme, Hakasin ratta seljast maha tulema ja vana pani ajama. Teatasin sellest ahvist ka politseid. Kogu sündmus jäi vähemalt 2 kaamerasse
ei näe ühegi kaamera tõestust hetkel
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Mode
- Kontakt:
indumen kirjutas:iSlanderEST kirjutas:taat007 kirjutas:tervitan tundmatut audi juhti kes enne 9-t pikaliival vana rannamõisa teelt punasega ristmikule sõitis ja signaali andis ning autos kätega vehkis,tahtsin küll numbrit vaadata aga ta ei sõitnud mõõda,
![]()
ei näe ühegi kaamera tõestust hetkel
Ja ei näe ka. Siin foorumis ei suhtuta just hästi inimestesse, kes kaameratega ringi sõidavad
-
- Kontakt:
milleks seda väidet siis välja käia üldse
kuidas see mitte hästi suhtumine välja näeb? või ei kannata lihtsalt konstruktiivset kriitikat
video on alati põnevam kui niisama mulli ajada.
-
- Mode
- Kontakt:
Nolan on ehe näide, mees teeb oma vabast ajast videosid ja siis vingutakse ka veel No thank you
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
iSlanderEST kirjutas:Nolan on ehe näide, mees teeb oma vabast ajast videosid ja siis vingutakse ka veel
No thank you
Ma ei tea, et foorumis halvustavalt kaameraga sõitjatesse suhtutaks ja Nolan on sellest just hea näide.
Ma kardan, et sa ajad segamini konstruktiivse kriitika ja negativismi. Konstruktiivselt arvustati üht selli, kes ristmikul külje maha pani (äkki oligi Nolan) aga pigem heideti talle ette vale käitumist, kui kaamera kasutamist.
PS. Ma ei saa sulle lubada, et keegi ei vingu, kui sa siia midagi postitad aga me üritame teha parimat, et seda oleks võimalikult vähe. Foorum on läbilõige ühiskonnast ning nii nagu ka kõikjal mujal on ka mootorratturite hulgas toredaid inimesi märksa enam, kui vastikuid irisejaid.
PPS. Mulle tundub, et vinguv alatoon ja negatiivne eelhoiak on hetkel sinu postitustel. Teisi ümber kasvatada ei saa, küll aga on võimalik iseennast korrigeerida.
-
- Mode
- Kontakt:
Negatiivne eelhoiak kindlasti mitte. Ma ei taha lihtsalt omi närve kulutada. Nagu näha on Nolan ka siit lahkunud ja ilmselt enam siia ei postita
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Eksid, Nolan hetkel sõidab ringi ja filmib uut šedöövrit
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
tuleb tunnistada et jah, täna sai filmitud. lisaks siis Nolanile, kes on rohelise rattaga natuke ägedama iseloomuga ropu suuga ja lühikese närviga tüüp, lisandub Eugene, kes on just load saanud ja algaja. teeb kõike reeglite kohaselt ning ei tea eriti sellest motika asjandusest midagi. 500ne kahe silindriga pill aga ise arvab et hull baik (loodetavasti said aru ikka kõik et tegemist on karakteritega, mitte ühe konkreetse reaalse inimesega)
ja vabandan juba ette et videod on inglise keeles. lihtsalt suurem vaatajaskond. võibolla kunagi muutub asi. ärge pikka viha pidage.
Nolan kirjutas:tuleb tunnistada et jah, täna sai filmitud. lisaks siis Nolanile, kes on rohelise rattaga natuke ägedama iseloomuga ropu suuga ja lühikese närviga tüüp, lisandub Eugene, kes on just load saanud ja algaja. teeb kõike reeglite kohaselt ning ei tea eriti sellest motika asjandusest midagi. 500ne kahe silindriga pill aga ise arvab et hull baik
(loodetavasti said aru ikka kõik et tegemist on karakteritega, mitte ühe konkreetse reaalse inimesega)
ja vabandan juba ette et videod on inglise keeles. lihtsalt suurem vaatajaskond. võibolla kunagi muutub asi. ärge pikka viha pidage.
Kuule Nolan, täitsa sõbralikult soovitan Sulle...otsid midagi erutavat mida filmida..soovitan siis tiirelda reede õhtul ja laup varahommikul...sa filmid seal puhta valedel aegadel...igav hakkab ...
Magasin hommikul sisse ja jõudsin alles peale 9 kodust startida. See tähendas seda, et Nõmme tee / Tammsaare ristmikul oli tavapärasest väiksem saba ja paistis, et saab isegi ühe fooritsükliga läbi, mistõttu ei hakanud tavapärasel kombel foori ette linesplittima. Heategu ei jäänud mõistagi karistamata - minu ees seisnud Audi rammis mingil hetkel tagurpidi käigu sisse ja asus hoogsalt tagurdama. Signaali ja karjatuse peale sai siiski nii seisma, et rohkem kui õrna kõksu vastu esiratast ei käinud. "Sorry, ma ei näinud, tahtsin teise ritta saada".
Miks see reavahetus seal oluline oli, jäi ka arusaamatuks - mõlemad read keeravad vasakule. Ja ta muidugi passis seal siis nii kaua, et saaks enne pööret sinna vasakusse ritta, et mina enam sama fooritsükliga üle ei jõudnud.
Yamaha MT-03 2009
KTM Super Duke 990 2006
HD Street 750 2017
Buell XB12S 2007
tfr kirjutas:Magasin hommikul sisse ja jõudsin alles peale 9 kodust startida. See tähendas seda, et Nõmme tee / Tammsaare ristmikul oli tavapärasest väiksem saba ja paistis, et saab isegi ühe fooritsükliga läbi, mistõttu ei hakanud tavapärasel kombel foori ette linesplittima. Heategu ei jäänud mõistagi karistamata - minu ees seisnud Audi rammis mingil hetkel tagurpidi käigu sisse ja asus hoogsalt tagurdama. Signaali ja karjatuse peale sai siiski nii seisma, et rohkem kui õrna kõksu vastu esiratast ei käinud. "Sorry, ma ei näinud, tahtsin teise ritta saada".
Miks see reavahetus seal oluline oli, jäi ka arusaamatuks - mõlemad read keeravad vasakule. Ja ta muidugi passis seal siis nii kaua, et saaks enne pööret sinna vasakusse ritta, et mina enam sama fooritsükliga üle ei jõudnud.
Mina sellise vihmaga küll seista väga ei tahtnud.
Aga, näited võib tuua sadu, aga eriti erutada nendest situatsioonidest ei lase.
Eile sõitis mingi taat neljakümnega, ees pikalt tühi, roheline tuli ees jne, sõitsin siis mööda, reastusin paraja varuga tema ette tagasi ning kohe anti tuutu.
Teinekord linesplittides esimeseks trügides on ka signaalitatud, ju ei mahu ikka hinge et miks keegi peab enne minema.
-
- Kontakt:
signaalitamine hakkab üldse moodi minema tundub
viimase nädala sündmused, järvevanal tipptunni ajal kõik see mass sõitis 85-90 ja ikka oli mõnel vandil vaja pasundada et ta säästaks pool sekundit.
teine laks pärnu mnt järve keskuse kandis foori all, minu ees oli kergelt meeltesegaduses kodanik mahtuniversaaliga, ei kiirendanud kohe minema (kohalt võttis aga ei kiirendanud piisavalt kiiresti), mille peale minu taga olnud bmw M(style ilmselt)1 seeria vend leidis ka trompeti märgi üles rooli pealt kohe väga ruttu. ja esimesel võimalusel süstis 90ga mööda järgmise punase tule alla
eesti eluke vist hakkab tõesti inimestele üle jõu käima ja stressi elatakse aina rohkem rooli taga välja
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Suhtuge signaali pigem arvamusavaldusena. "Mulle ei meeldinud see mis sa hetkel tegid ja kõik." Või midagi muud sarnast. Signaal pole viha välja elamine. Pigem ikka märguanne.
Elu läheb palju lihtsamaks...
-
- Kontakt:
eks signaalil ja niisama pasundamisel on ka vahe.
Kui ikka enda ees oleva sõiduki tagatuledest kaugemale ei oska vaadata, siis iga hetke peale tuututada võib ka päris raske olla.
Hiljem käis ka mõte läbi näiteks et kui oleks mõne nõrgema närvikavaga kodanik kes signaali peale pigem ehmatab ja igaks juhuks pidurdab, siis oleks ehk lõpuks stange saanud ära värvida ehk
Tähelepanu äratamiseks on tulnud isegi törts nuppu vajutada, aga seda siiski eelnevalt rahulikult läbi mõeldes või avastades et mind ei nähta ja üritatakse otsa tagurdada näiteks.
Aga noh võibolla on need kodanikud kuskil turismireisil käinud kus autojuhid on harjunudki morse koodis tuututama
Ega maailma paranda pole mõtet, lihtsalt tähelepanek, sattusid mitu olukorda järjest, ilmselt siiski juhus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.