Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
Re: Õnnetused mootorratastega
Oleks perses konks,ripuks laes.
Aga perest on kahju kes peab hakkama maiste asjadega jändama,mis mehest maha jäid.Mees ise oleks vist invaliidiks jäänud ja ma arvan,et nüüd ta parematel jahimaadel ja tal jummala savi kas meil temast kahju.Aga perele tunnen sügavalt kaasa.Endal sama situatsioon läbielatud ja....
Krt oma sünnipäeval veel..
Uskumatu lugu, mis veelkord näitab, et kandke alati täisvarustust: http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=320239
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Tsikli kiirus oli suurem kui mõistuse hääl.
Korraks tuli mõte, et üritab vasakult (sic!) kuid liiga hilja taipas, et ei saa.
Pidurdama hakata oli kah juba suht hilja.
Videost on näha, kuidas halb nähtavus nullis maanteel mehe vaatevälja.
Selle tsitaadi järgi julgen väita, et Marge Sillaots on idioot, ning peaks omale uue elukutse valima. Ilmselt teeme teema "Hälvik ajakirjanikud"
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Miks krt tehakse NII VANA asja kohta NÜÜD mingi artikkel. Seda videot nägin ma esimest korda isegi rohkem kui aasta tagasi. Täpselt nagu see Tallinnas Pärnu mnt 'l kihutamise video.
Villem aka Villu aka Madis

-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
baltroon kirjutas:Tsikli kiirus oli suurem kui mõistuse hääl.
Korraks tuli mõte, et üritab vasakult (sic!) kuid liiga hilja taipas, et ei saa.
Pidurdama hakata oli kah juba suht hilja.Videost on näha, kuidas halb nähtavus nullis maanteel mehe vaatevälja.
Selle tsitaadi järgi julgen väita, et Marge Sillaots on idioot, ning peaks omale uue elukutse valima. Ilmselt teeme teema "Hälvik ajakirjanikud"
No vasakult oleks ehk ikka mööda saanud, vastu ei paistnud kedagi tulevat. Aga minule jäi küll mulje, et ta ikka pigem rihtis sinna paremale poole kuid auto tõmbas värava ees kinni.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Villem kirjutas:Miks krt tehakse NII VANA asja kohta NÜÜD mingi artikkel. Seda videot nägin ma esimest korda isegi rohkem kui aasta tagasi. Täpselt nagu see Tallinnas Pärnu mnt 'l kihutamise video.
See kui Sina oled seda näinud,ei tähenda,et kõiks oleks seda näinud (naaber Ants sai alles eile omale interneti ja pole jõudnud kõiki videosid vaadata netis läbi 1 ööga)
Sellise asja kordamine on hea ma arvan.
Esimene mõte seda teemat avalehel nähes oli, et kellegi hooaeg on juba halvasti alanud
Loodame et avalöögini kulub veel kaua.
-
- Tsikkel: Sõber
- Kontakt:
Täname Nozzu!
Nädalav. tekitab kordinatsiooni häireid. Mõtlesin minagi, et paremalt aga kirja läks vasakult.
Mina alustasin ka täna hooajaga ja pärast 500m panin mäsa
.
Ei pannud tähelegi, et ees oli tee peal kiilasjää ja bike lihtsalt kadus alt. Nüüd käeluumurd täpsemalt kodarluu(3 nädalat kipsi ja bike vajab iluravi ja mõne asja väljavahetamist).
NB!!!! Ei tasu veel sõitmisega alustada.
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
tasub küll, silmad lahti ja mõistus pähe!!!
Kox kirjutas:tasub küll, silmad lahti ja mõistus pähe!!!
Kle sul pole ikka midagi teha, kui bike alt ära lendab. Silmade lahti hoidmisest ka ei piisa kuna ma vaatasin ka, et lihtsalt kergelt vesine oli see koht, kuid jh... ei olnud see nii.
necromany kirjutas:Kox kirjutas:tasub küll, silmad lahti ja mõistus pähe!!!
Kle sul pole ikka midagi teha, kui bike alt ära lendab. Silmade lahti hoidmisest ka ei piisa kuna ma vaatasin ka, et lihtsalt kergelt vesine oli see koht, kuid jh... ei olnud see nii.
On ikka midagi teha. Teinekord vaata paremini, kasuta õigeid võtteid ja jää püsti.
Burn7 kirjutas:necromany kirjutas:Kox kirjutas:tasub küll, silmad lahti ja mõistus pähe!!!
On ikka midagi teha. Teinekord vaata paremini, kasuta õigeid võtteid ja jää püsti.
Milliseid võtteid?? Sõitsin sirgel teel püsiva kiirusega ja järsku lihtsalt lendas bike alt.
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
necromany kirjutas:Mina alustasin ka täna hooajaga ja pärast 500m panin mäsa
![]()
![]()
.
Ei pannud tähelegi, et ees oli tee peal kiilasjää ja bike lihtsalt kadus alt. Nüüd käeluumurd täpsemalt kodarluu(3 nädalat kipsi ja bike vajab iluravi ja mõne asja väljavahetamist).NB!!!! Ei tasu veel sõitmisega alustada.
Kas Sa räägid sellest sr 125-st
www.facebook.com/realbikerid
pahadeplaneet kirjutas:necromany kirjutas:Mina alustasin ka täna hooajaga ja pärast 500m panin mäsa
![]()
![]()
.
Ei pannud tähelegi, et ees oli tee peal kiilasjää ja bike lihtsalt kadus alt. Nüüd käeluumurd täpsemalt kodarluu(3 nädalat kipsi ja bike vajab iluravi ja mõne asja väljavahetamist).NB!!!! Ei tasu veel sõitmisega alustada.
Kas Sa räägid sellest sr 125-st
ei rs125
mart211 kirjutas:Loll on see, kes aru ei saa mis valesti tegi vaid süüdistab teed
![]()
Ma pole teed süüdistanud juu, sa võiksid korralikumalt postitusi lugeda!! Lihtsalt hoiatan, et teed on kohati libedad.
Ära ärritu olen nõus,et libe on.Isegi väldin seda sõitmist ja see sool ka teedel veel,üks lärakas vihma võiks tulla.
-
- Tsikkel: Transalp 600, Suzuki RF900
- Tänatud: 6 korda
Ei tea jh miks need baigilaadsed jääd kardavad, jawade ja izidega sai 12kuud ja kõikide teeoludega sõita, ainuke mure oli külm.
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
A siis ma saan aru küll miks Sa mättase panid edu paranemisel.
www.facebook.com/realbikerid
marx350 kirjutas:Ei tea jh miks need baigilaadsed jääd kardavad, jawade ja izidega sai 12kuud ja kõikide teeoludega sõita, ainuke mure oli külm.
Täitsa nõus suga.
Sai 350 planetaga mööda lumiseid teid tuisata, saab 600 gixxeriga ka, ainult kaalu vahe. Kukkuda sai ka mõlemaga, kuid ega see ei takista.
Nende vene rataste rehvid olid jääl parema pidavusega kui bike omad. Bike on veel tunduvalt võimsam kah. Gaasi ja sidurit peab väga osavalt kasutama.
Kurb oli vaadata seda meest täna TV3 kõnniroboti klipis ratastoolis nutuga võitlemas. Poolteist aastat tagasi sõitis tsikliga põllule ja vigastas end nii et on nüüd ratastoolis. Siin foorumis võiks ikka olla üks šokiteraapia banner vilkumas. Seal ei pea olema laipu vaid nagu see mees tänases klipis. Minu puhul šokiteraapia töötab, usun et paljude teiste puhul samuti.
Ja mida see šhokiteraapia aitaks? Mõistust tuleb kasutada ja kui ikka oled mõne korra külje maha saand siis hakkab vaikselt mõistus ka tulema...
http://www.hunta.ee
Olgem ausad, paljud lollused jäävad tegemata tõesti mõjuva reklaami puhul. Minuarust see reklaam, et "kinnita ka tagaistmel turvavöö" on väga hea, vähemalt on mitmed tuttavad jälle saanud turvavöö kasulikkusest aru. Samas TÕSI on see, et mõistus peaks endal olemas olema ja keegi nii lihtsalt suurendada seda ei saa. Mõni mängib terve elu lolli, teine libastub kohe.
Peaks ja peaks ja peaks. isegi sai sügisel külje maha pandud, sirge tee kiirus väike liiklus null. Lihtsalt rehv oli külm ja asfald külm ja liiga järsk pidurdus. Ennem ei mõistnud ikkagi nii hästi seda asja, ikkagi autojuhina sellist asja ei koge ja ikka väga kergelt käis see ära:)
Peaks jah, ega ma päris tühja ka ei räägi. Panin ka ise külje maha ja tean, kui kiirelt see käib. Paraku siis oli minu viga (ebasobiv ilm). Lähimal ajal ikka hoian ennast. Samas tõsi, õnnetus jääb õnnetuseks ja enda lollus enda lolluseks.
Üks hõbedane SV 1000 oli Pärnu mnt. Inglise Kolledži juures külili, esikondel ja tuled segi. Niipalju kui kohapeal aru sain, oli vist mingi nokastanud jalakäija talle ette roninud. Kiirabi viis jalakäija ära, rattur jalutas ringi ja tundus korras olevat.
Tonuk kirjutas:Üks hõbedane SV 1000 oli Pärnu mnt. Inglise Kolledži juures külili, esikondel ja tuled segi. Niipalju kui kohapeal aru sain, oli vist mingi nokastanud jalakäija talle ette roninud. Kiirabi viis jalakäija ära, rattur jalutas ringi ja tundus korras olevat.
Juhtusin ka mööduma. Olge kõik väga ettevaatlikud, asfalt on külm ja kukkumisega hooaega alustada ei taha ju mitte keegi
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Tonuk kirjutas:Üks hõbedane SV 1000 oli Pärnu mnt...
Joodik-kodanik lausa kargas autode vahelt otse ratta ette ja ega mul polnud enam millelegi reageerida. Mul pole tõesti häda miskit peale paari pisikese kriimu, aga va jalutaja mees nii kergelt ei pääsenud. Kiirabi nägi temaga ukerdades kuidagi kahtlaselt murelik välja. Mul ei jää muud loota, et sellele tegelasele ikka hing sisse jääb.
Legendidel külma asfaltiga ei ole sel korral miskit pistmist.
Kui nüüd kellelgi on kogemust Liikluskindlustuse Fondiga, oleksin igati tänulik väärt nõu eest. On kellelgi ehk sarnast kogemust? Üks mis selge, et see süüdlasest a-sotsiaalne jalakäia mu ratast korda ei tee.
Ja lisaks siis vastavasisuline pressiteade:
Kell 18.16 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu maantee 13 maja juures, kus mootorratas Suzuki, mida juhtis 32-aastane Raul, sõitis otsa joostes teed ületanud 33-aastasele Meelisele.
Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada jalakäija. Politsei palub abi tunnistajate leidmisel. Teatada telefonil 110 või 612 5666.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee