Hälvik-autojuhid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik-autojuhid
vaatasin ka seda videot ja no ei loe sealt miskit sellist välja, millepõhjal politseil oleks alust autojuhiga vestelda. küll aga on ratturi enda käitumine (näpunäitamine) kenasti peal. Sarnaseid olukordi omal ikka iganädalaseltette tuleb kus mõni kaubik/pirukas peab vajalikuks endale ja teistele testada, et suudab tsiklist kiiremini sõita- so what. Nagu kuskil keegi juba mainis- kõvatavad enamasti need kellel juba niigi viimane on välja pandud, kellel oidu ja ressurssi varuks, need ei pea vajalikuks ennast maailmale tõestama hakata. Muidugi on pangale või tööandjale kuuluva masinaga vaja kõigile näidata, et vot ma suudan... las siis neile jääda see lõbu. Õige mees/ naine teab ju, et tegelikult on eestis vb kümmekond autot mis suva rattale alla ei jääks.
Jäägem väärikateks ja proovige ka neist plekist karpides istujatest aru saada- ei miskit rõõmu, 4 ratast loevad auke, liising tahab maksmist, kui kiirendad, siis tanklas kohe annab tunda, nii kui väiksemgi ummik kohe passid, kui tallinnas on vaja liikuda teiselepoole kesklinna, siis kohalejõudmise aeg on ennustamatu jne.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Tegelikult võta rahulikult,see olukord ei olnud kindlasti nii hirmus kui sa siin ette kujutad.Ei usu,et volkari vend sind just tappa tahtis.Pigem sa ise oma ebaleva tegevusega tekitasid segase olukorra.Endas ja enda tegevustes tuleb kindel olla,siis saavad ka teised sellest aru.Kui tahtsid keerata,siis keeragi.Suund sisse kergelt pidurit.Kui auto liiga lähedal,siis näiteks jalapiduriga algul õrnalt,nii et ainult stopptuli põlema läheb.Sul ju suht uus ratas,neil peaks ka stopp olema piisavalt hästi nähtav.Loomulikult võtad ka vasakpöördeks võimalikult telgjoone lähedale.Seal kohas kus see tegevus toimus, on ruumi nii palju,et ka rekka oleks sinust ohutult paremalt mööda saanud.Sina ,aga küll telgjoone lähedal ei liikunud,pigem vasaku raja paremas servas.Ma oleks antud olukorras samuti käitunud kui see volkari vend.Olenematta sellest, oleks ma siis auto või rattaga olnud.
Kui juba hälviku teema päevakorral,siis minul juhtus täna foori taga olukord c-klassi mersuga,kes tuli paremale, bussi ritta ja arvas,et paneb kõigile ära.Vasakus reas oli 7-ne bemm ja esimeses reas mina.Mers tuli minu kõrvale paremale.Tegelikult juhtus ,aga nii et nii mina kui bemm, olime sellest hälvikust kiiremad.Ma olin ka ikka tsikliga,mitte autoga.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Õnnetused mootorratastega
Kui me nüüd ikka iga hirmsama jõnksatuse siia foorumisse kirja paneme, siis sügiseks on see foorum lihtsalt täis. Tähemärkide arv ületatud. Tasub ikka ennem peeglisse vaadata, eriti kui nii roheline rattur ollakse.
Niiet teie meelest on normaalne sõita tsiklist alla 1m kaugusel? ja seda kiiremini kui linnakiirused? Alguses oli tõesti 50 kiirus, aga kui ta ülilähedale tuli, siis tõstin natuke, ma ei teagi mis lõppkiirus oli, videos seda näha pole ja sõiduajal tegelesin muude asjadega.
Video alguses on näha mitu korda ta peeglit mu peeglis, kahju ainult, et mu peegel pole rohkem keeratud, oleks auto ka kenasti kaadrisse jäänud ja siis ei tekiks küsimustki, kui kaugel ta oli. Isegi kui ma sõitsin liiga vasaku rea paremas ääres, ei anna see õigust tal sõita 2 rea vahel ja mul nii järgi, et tunnen ta hingeõhku. Selline käitumine ei ole aksepteeritav.
Oleks autoga olnud, siis oleks tuimalt pidurit pannud, vahet pole, et tagant sisse tuleb, tema maksab. Rattaga sõites on aga nahk natuke kallis sellise õppetunni andmiseks.
Lainurk obje jätab kiirustest ja vahemaadest väga vale mulje.
Üks asi veel. Vaadake tema reaktsiooni. Kas see on inimese reaktsioon, kes oma meelest pole midagi valesti teinud? Ta teadis väga hästi, millepärast ta kõrvale sõitsin.
Oh türi küll.pigem tundub siin videos,et hoopis sina oled hälvik rattur mitte tema hälvik autojuht ! Hirmul on suured silmad ütleb vanasõna ja eks kui vähe liigelnud rattaga ja veel omatakse ratast millest jõud üle ei käi tekibki selline tunne,et kõik tahavad mind alla ajada,tuttav tunne oma 20 aastat tagasi ostsin omale esimese tänava ratta ja alla 1000kuubikuse polnud plaaniski osta,soetasin siis ducati 996,ise olin veel tatikas 20 midagi aastane ja sel ajal polnud ka liiklus nii hull kui täna aga sellegipoolest oli koguaeg selline tunne linnavahel,et kohe keegi sõidab külge,ratas raske,võimu üle mõistuse,ratta seljast maha tulles tuleb meelde alati käed ja jalad värisesid ! See oli ka minu viimane bike,peale seda rohkem enduro/supermoto fänn,rattad kerged,alati saad jala välja sirutada peegli suunas kui keegi külgekkab jne.Sõida mõnda aega küll see hirm ka üle läheb või osta kergem ratas linnavahele ! Sinu õnn,et spido kiirus videosse ei jäänud,oleks ise mentide käest laksu saanud,kiirus tundub sinna 80 kanti video järgi !
ATK kirjutas:Niiet teie meelest on normaalne sõita tsiklist alla 1m kaugusel? ja seda kiiremini kui linnakiirused? Alguses oli tõesti 50 kiirus, aga kui ta ülilähedale tuli, siis tõstin natuke, ma ei teagi mis lõppkiirus oli, videos seda näha pole ja sõiduajal tegelesin muude asjadega.
Video alguses on näha mitu korda ta peeglit mu peeglis, kahju ainult, et mu peegel pole rohkem keeratud, oleks auto ka kenasti kaadrisse jäänud ja siis ei tekiks küsimustki, kui kaugel ta oli. Isegi kui ma sõitsin liiga vasaku rea paremas ääres, ei anna see õigust tal sõita 2 rea vahel ja mul nii järgi, et tunnen ta hingeõhku. Selline käitumine ei ole aksepteeritav.
Oleks autoga olnud, siis oleks tuimalt pidurit pannud, vahet pole, et tagant sisse tuleb, tema maksab. Rattaga sõites on aga nahk natuke kallis sellise õppetunni andmiseks.Lainurk obje jätab kiirustest ja vahemaadest väga vale mulje.
Üks asi veel. Vaadake tema reaktsiooni. Kas see on inimese reaktsioon, kes oma meelest pole midagi valesti teinud? Ta teadis väga hästi, millepärast ta kõrvale sõitsin.
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Kui sinu jutu järgi on kiirus 80+ siis seda enam tekib küsimus, et kuidas õigustada autojuhi käitumist? Ta sõitis ÜLILÄHEDAL. Seda ei saa mitte kuidagi õigustada.
Ja ratas pole ei raske, ega liiga suur minu jaoks. 35kW on paras.
Ma ei saa aru kuidas saab õigustada inimese käitumist, kes isegi ei otsinud vabandusi? Ta sõitis ülilähedal, pressis väga lähedalt mööda ja seda parajalt suurel kiirusel. Videos on ju näha, et vaatan mitu korda peeglisse ja tema auto peegel on väga selgelt näha. Tsikli peeglid pole ju teab mis suured, niiet auto pidi ju lähedal olema, et peeglisse jääda?
Niipalju kui on inimesi on ka arvamusi. Ma ootan politsei vastuse ära.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
ATK kirjutas:Kui sinu jutu järgi on kiirus 80+ siis seda enam tekib küsimus...
Võta seda nüüd kerge huumoriga. Niipalju, kui mina videost näen, siis su elu küll kordagi ohus polnud. Sell pani korra viuh mööda ja tiba liiga lähedalt ka aga ei midagi eluohtliku. Kui iga kord end karmilt üles keerata, kui keegi tänaval miskit valesti teeb, siis on lõpuks närvid päris läbi ja tsiklisõidurõõm puhta läinud.
Ääremärkuseks ja moraalilugemiseks:
kas koolis ei õpetatud, et mootorrattur peab terve sõidurea hõivama. Nii, et kellelgi ei tekiks tahtmist sulle paremale ega vasakule kõrvale pressida. Sina siin seda ei tee. Kui teed vasakpööret, siis ikka võimalikult telgjoone lähedelt, nii, et ülejäänud kamp ikka paremalt mööda mahub.
-
- Tsikkel: SpeedTriple 1050
- Tänatud: 1 kord
Autojuht oli loomulikult jobu, et paremalt nii ohtlikult mööda surus ja seda ei ole üldse mõtet vaielda. Aga samasuure vea tegid rattaga, et paremale üldse sellise ruumi jätsid. Ma ei ole Eestis oma esimesi aastaid ratta seljas õppinud aga seal kus õppisin oli esimene reegel "Own the lane" Ära jäta autodele kunagi sellist ruumi paremale poole mis võiks ahvatleda seda ära kasutama. Nagu näha siis mõni jobu leidub varem või hiljem kes mõtleb, et oleks hea sealt mööda suruda.
EDIT: Näe Mac jõudis ette sama jutuga. Ehk siis +1
-
- Toetajaliige
Kuulge terve rea hõivajad,kuidas seda seal teha,kui seal on sisuliselt 1,5 rada vaba(pakun ,et mingi 5-6m vaba ruumi) ja need rajad veel sellised laiemad nõukaaegsed rajad.Seal mahub kaks sõiduautot vabalt kõrvuti,isegi siis kui tee ääres pargitakse.Olen seal lähedal mitmeid aastaid elanud ja tean seda kohta väga hästi.
Ja kui sa kirjutad siin ,et lainurk kaameras paistavad asjad natuke teisiti,siis ära unusta,et ka peeglites on asjad tunduvalt lähemal,kui tegelikult.Mina olen ka sama meelt,et ise oled selle olukorra tekitanud.Kui tsiklil sõiduauto liiga lähedal ja sa keerad hetkeks peale peaks vahemaa ka hetkega piisavalt pikk olema,et ära keerata.Ma vaaatasin seda videot veelkord ja ei saanud kohe kuidagi aru,et sa kavatsesid vasakule pöörama hakata.Kas sa paneksid ka sellele situatsioonile eelneva osa videost ülesse,alates ringist enne seda lõiku.Mul on millegipärast hoopis tunne,et sa äkki panid sellest volkarist ise enne seda mööda???
ML-Transport AS
Täiesti norm olukord. Ise jättis rattur vahe laiaks. Mis on äärmiselt vastik selle video juures on see näpuga vehkimine ja menti kitumine,kahju ,et seal autos polnud endast lugupidav mees.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Rattur oleks pidanud jätma vahe veel laiemaks, selleks et kiirem ohutult mööda saaks.
Ehk tegema täpselt sedasama, mida meie autojuhtidelt ootame.
Pealegi on siis teada, et tuleb möödumine ja ehmatus jääb olemata.
Ise tekitatud ohtlik olukord. Aga kellel alguses ei oleks totakaid situatsioone juhtunud?
Õpin kogu elu, suren aga ikka lollina.
-
- Tsikkel: Honda Hornet '01
Kui liikluses tsikliga liigelda, siis ei teki puudust olukordadest kus autojuhtide peale saab vihastatud. See olukord oli isegi hästi, varakult märgatud ja teadlik olukorrast/ohust. Palju "toredamad" on need olukorrad kus on ehmatus+puude ...
XL1000 paneksin hea meelega ringist alates, aga mida pole seda pole. Video algabki just sealt. Vahetult enne seda on ülekäigu rada Rimi juures, kus põles punane tuli, volkar istus mu kõrval seal. Kohapeal minema minnes ei üritanudki ta mööda minna kohe, vaid tõmbas ülilähedale, millepeale ma vajutasin natuke gaasi juurde. Sellest hetkest algab ka video.
Ma ei käitunud jah 100% korrektselt, oleks pidanud julgem olema ja tõesti oma pöörde ära tegema. Aga nii lähedale sõitmine linna kiirustel tõmbas kogu tähelepanu endale ja edasi üritasin lihtsalt tal eest ära saada. Vale trajektori põhjustasid nii kogenematus, tee olukord kui ka vastutulevad sõidukid.
AGA mis õigusega inimene tuleb nii p*rsse kinni? Seda käitumist ei õigusta mitte üks asi. Ta reaktsiooni video lõpus ütleb ju päris hästi kõik ära. Ta teadis väga hästi, et seadis mu elu ohtu, naeris ainult selle peale. Natuke imestama paneb mootorratturite suhtumine sellesse, autojuhtide suhtumisest meisse saan veel aru, sest nende jaoks me olemegi kõik värdjatest tropid, kes ette lõikavad ja enesetapjalikke kiirustega linnavahel sõidavad.
AzA, sul on õige tsitaat.
-
- Toetajaliige
Ok see teema,vist nüüd selge,aga sulle soovituseks,ära pelga neid autosid ja üldse teiste liiklejate lähedust.Näpp jäta näitamatta.Sina sõida oma sõitu ja hoia silmad lahti.Kui kõik enam vähem adekvaatselt teed,ei tohiks midagi juhtuda.Muidu pole mõtet ratta selga ronidagi,kui enamuses kaasliiklejates potensiaalseid sinu elu kallale kippujaid näed.Sattudes näiteks vahemere äärde,siis sa ei saakski sõita,seal linnavahel ikka väga tihe olemine.Sama lähedal,kui see volkar on sul ees-taga ja veel mõlema külje peal keegi,ning sealt vahelt mahub veel rolleriga keegi läbi .
ML-Transport AS
-
Teema algataja
Njaah, näppu peab ikka näitama, aga alles siis, kui saad jooksvalt liikluses aru, mis toimus ja et sa ise raudpolt õige oled
kohe kui fooris roheline põlema hakkab võid julgelt gaasi keerata 70-80kmh juurde.juhiload peaks sul kehtima,selle väikese kiirenduse eest ei tehta midagi.ma ise sõidan mopeediga linnapeal ja autod ei sõida perses.korra nägin kui politsei oma bussiga vastu sõitis ja tee äärde seisma jäi ma lasin kiiruse 83 pealt 60 juurde ja sõitsin edasi.kahel rattal võibki kiirust ületada +10-20kmh ja kõik ok,täna sain linna keskel spidole 95kmh.ei pressinud ükski auto järele
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
ATK kirjutas:XL1000 paneksin hea meelega ringist alates, aga mida pole seda pole. Video algabki just sealt. Vahetult enne seda on ülekäigu rada Rimi juures, kus põles punane tuli, volkar istus mu kõrval seal. Kohapeal minema minnes ei üritanudki ta mööda minna kohe, vaid tõmbas ülilähedale, millepeale ma vajutasin natuke gaasi juurde. Sellest hetkest algab ka video.
Ma ei käitunud jah 100% korrektselt, oleks pidanud julgem olema ja tõesti oma pöörde ära tegema. Aga nii lähedale sõitmine linna kiirustel tõmbas kogu tähelepanu endale ja edasi üritasin lihtsalt tal eest ära saada. Vale trajektori põhjustasid nii kogenematus, tee olukord kui ka vastutulevad sõidukid.
AGA mis õigusega inimene tuleb nii p*rsse kinni? Seda käitumist ei õigusta mitte üks asi. Ta reaktsiooni video lõpus ütleb ju päris hästi kõik ära. Ta teadis väga hästi, et seadis mu elu ohtu, naeris ainult selle peale. Natuke imestama paneb mootorratturite suhtumine sellesse, autojuhtide suhtumisest meisse saan veel aru, sest nende jaoks me olemegi kõik värdjatest tropid, kes ette lõikavad ja enesetapjalikke kiirustega linnavahel sõidavad.
AzA, sul on õige tsitaat.
Treeni väheke närvikava ja proovi järgmine aasta uuesti tsikli peale istuda. Polnud ju midagi hullu, keegi peegliga õlga kinni end ei sõitnud.
A no nii pärisjutuks lisaks, et aastatega muutud tuimemaks ja enam väga ettesõitmised ka olemist ei sega. Isegi kui neid tuleb mitu tükki päevas, hakkad juba oskama neid ette näha ja oodata. Ja kui asi on tõesti väärt, siis mine tee autojuhile viga selgeks, mitte ära vehi eemalt keskmise sõrmega. Iga algus on raske.
kenk kirjutas:Ma ei ole Eestis oma esimesi aastaid ratta seljas õppinud aga seal kus õppisin oli esimene reegel "Own the lane" Ära jäta autodele kunagi sellist ruumi paremale poole mis võiks ahvatleda seda ära kasutama. Nagu näha siis mõni jobu leidub varem või hiljem kes mõtleb, et oleks hea sealt mööda suruda.
Teooriana on see muidugi õige, paraku aga meie teedel, kus on teeparandust tehtud nii, et on kaks autorattajäljeriba uuesti asfalteeritud, kõige lihtsam ja ohutum sõita ikkagi ühe selle riba peal kui üritada nende vahel keset sõidurida püsida.
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
heh, kuhu see video jäi, ma nussisin ka ükspäev volkariga ühte tsiklimeest, kes hoidis eelsõitva autoga igaks juhuks 50 meetrist pikivahet ja hoidis rida kinni
kuid kahjuks läksid meie teed lahku, oleks talle ka üht teist öelda olnud... vahtis küll nagu bäädäss biker
Säga kirjutas:ma nussisin ka ükspäev volkariga ühte tsiklimeest, kes hoidis eelsõitva autoga igaks juhuks 50 meetrist pikivahet ja hoidis rida kinni
no offence säga....aga arvesta kaasliiklejatega....see vahtimine vahtimiseks....aga nahhui naada nussida mai mõista?!
Võta krt eeskiri lahti - mu mäletamist mööda on ette nähtudki ohutu pikivahe hoidmine ees sõitva sõidukiga (linnas MINIMAALSELT pool lubatud kiirusest, ehk sis 50 alas vähemalt 25 metra)!!! Kui see 50 meetrine pikivahe oli stabiilne - sis mida sa selle nussimisega saavutasid? Võitsid 1 koha järgmise foori taga kükitamiseks?
Säga kirjutas:heh, kuhu see video jäi, ma nussisin ka ükspäev volkariga ühte tsiklimeest, kes hoidis eelsõitva autoga igaks juhuks 50 meetrist pikivahet ja hoidis rida kinni
kuid kahjuks läksid meie teed lahku, oleks talle ka üht teist öelda olnud... vahtis küll nagu bäädäss biker
Ega sul pole järeltulijaid ometi? Hea eeskuju neile, kasvatame liikluskultuuri!
Teisest küljest huvitaks jällegi, kas oleksid samamoodi tõmmelnud, kui tegemist olnuks motopolitseinikuga, kes on valinud omale liiklemiseks sobiva kiiruse ja pikivahe.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
oil kirjutas:Säga kirjutas:heh, kuhu see video jäi, ma nussisin ka ükspäev volkariga ühte tsiklimeest,
/.../Ega sul pole järeltulijaid ometi?
/.../
Kui praegu veel pole, siis varsti äkki on tulemas?
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
pühak kirjutas:oil kirjutas:Säga kirjutas:heh, kuhu see video jäi, ma nussisin ka ükspäev volkariga ühte tsiklimeest,
/.../Ega sul pole järeltulijaid ometi?
/.../Kui praegu veel pole, siis varsti äkki on tulemas?
2 on juba olemas
ahjaa, mis ma sellega saavutasin? saavutasin sitaks, selgitamiseks oleks see jutt liiga pikk, enamus sellest seltskonnast niikuinii asjale pihta ei saaks.
ega ma ei panegi pahaks pikivahe hoidmist, aga nahhui sa nussid, kui sa näed, et mõnel on kiire. lase mööda ja hoia oma vahet edasi.
Säga kirjutas:ahjaa, mis ma sellega saavutasin? saavutasin sitaks, selgitamiseks oleks see jutt liiga pikk, enamus sellest seltskonnast niikuinii asjale pihta ei saaks.
ega ma ei panegi pahaks pikivahe hoidmist, aga nahhui sa nussid, kui sa näed, et mõnel on kiire. lase mööda ja hoia oma vahet edasi.
päris piinlik jutt
lextastic kirjutas:Säga kirjutas:ahjaa, mis ma sellega saavutasin? saavutasin sitaks, selgitamiseks oleks see jutt liiga pikk, enamus sellest seltskonnast niikuinii asjale pihta ei saaks.
ega ma ei panegi pahaks pikivahe hoidmist, aga nahhui sa nussid, kui sa näed, et mõnel on kiire. lase mööda ja hoia oma vahet edasi.päris piinlik jutt
Minu meelest üsna mõistlik jutt. Kui sõidad oma sõitu, siis sõida oma sõitu ja ära jebaita neid kes mööda lähevad. Sest nemad sind ju ei sega kui nad möödas ära on juba.
Äkki tõesti on mõnel lennujaama kiire või mõnda muusse olulisse kohta hiljaks jäämas?
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Yerba kirjutas:lextastic kirjutas:Säga kirjutas:ahjaa, mis ma sellega saavutasin? saavutasin sitaks, selgitamiseks oleks see jutt liiga pikk, enamus sellest seltskonnast niikuinii asjale pihta ei saaks.
ega ma ei panegi pahaks pikivahe hoidmist, aga nahhui sa nussid, kui sa näed, et mõnel on kiire. lase mööda ja hoia oma vahet edasi.päris piinlik jutt
Minu meelest üsna mõistlik jutt. Kui sõidad oma sõitu, siis sõida oma sõitu ja ära jebaita neid kes mööda lähevad. Sest nemad sind ju ei sega kui nad möödas ära on juba.
Äkki tõesti on mõnel lennujaama kiire või mõnda muusse olulisse kohta hiljaks jäämas?
Kindlasti on raske tõlgendada antud olukorda läbi selle kirjelduse. Aga alguses öeldud jutt, et "nussisin"(tekitasin autoga tsiklile ohlikke olukordi?) autoga tsiklimeest sellepärast, et ta hoidis minu jaoks liiga suurt pikivahet eelseisva autoga, kõlab ikka päris piinlikult.
Kindlasti tsiklimees mõistis , kui kiire on ta tagaoleval autojuhil(peeglisse pilku heites) ja meelega blokeeris herr Säga võimaluse ümberreastuda ja seetõttu oli ära teeninud "nussimist"(rammimiskatseid?) auto poolt
Mis siin mõistlikku on? Mõistlik oleks mitte tõmmelda mõne sekundi pärast, eriti veel autoroolis olles ja tsikli suunas.
Edit: Signaali saaks vist ka veel antud olukorras rakendada jäädes mõistlikkuse piiridesse.
ma mõtlesin pigem seda, et "mul on kiire ja teised mingu persse" on rumal suhtumine.
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Säga kirjutas:enamus sellest seltskonnast niikuinii asjale pihta ei saaks.
Mis sa siis üldse hakkad mingit veidrust välja suust ajama kui sa juba eos tead et keegi sinust aru ei saa.
See nussimise osa on kahtlane. Seda pole vaja. Liikluses tagasi tegema hakata kellegile.
Aga ma pidasin silmas seda, et kui kellegil on kiire ja mööda tõmbab, siis las ta minna. Mind ta ju ei sega, kui ta mööda kimanud on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.