Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Kas sel aastal Äksil miskit hooaja lõpetamist ei toimu? Foorumist küll miskit inffi ei leidnud ja nende kodukalt ka mitte.
ma nagu mäletaks, et 24.10 oli Äksi üritus.
p.s. kas keegi Leetu plaanib minna (teadmata hetkel kus kohas neil see 03.10 hooaja lõpu üritus on)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
OKTOOBER
- "Leedu tsiklihooaja lõpetamine"
24.10.2009 MC39 hooaja lõpetamine
Kui kellelgi huvi garaaži rentida Jalaka tänaval, siis andke teada, sõber pakkus üht 400 eeksi ringis kuus. Täiesti tühi, prahti pole sees, kahjuks ka elekter puudub. Huvi on, siis helista.
Vajadusel on Anne Tehnoülevaatuse juures ka taveks kodu pakkuda ühele rattale, elekter sees.
Ma pakun ka talveks garaazis ühele rattale kohta. Uus-Ihastes, soe valvega garaaz, isegi elekter ja vesi on! Tehke hinnapakkumine PS-i.
-siim- kirjutas:Kas täna õhtul sõidab keegi kusagilt kuhugi?
Eile täitsa oli kaks R1´te linnas.
Kas keegi Tartust laupäeval Pärnu plaanib minna http://www.emca.ee
Äkki organiseeruksime ja sõidaksime ühiselt Pärnu
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Tartust pisikesel pundil plaanis lõunaka statolilist startida 10.30
Ise küll pean juba reedel ära minema ...
Kuna nüüd ilmselt hakatakse koordineerima logistikat neljale üritusele (Tallinn, Pärnu, Läti, Leedu), siis jälgimise lihtsustamiseks võiks teha nii, et iga logistikakirja alustaks nii (näide):
PÄRNU: stardime siis-ja-siis sealt-ja sealt
Siis lihtsam leida üles, kes kuhu ja millal minna plaanib ning, mis üritusele järgnev tekst viitab. Kui kirjutada lihtsalt "laupäeval statoilist" siis on tulemuseks üks suur puder
LÄTI: üritus algab Siguldas (või selle lähedal - kui saan täpsemat infot lätlastelt, siis annan teada) 26.09.09 15-17 muusika ja pudruga. Seega oleks mõistlik (sõltuvalt ilmast) startida juba 10 paiku. Kas on teisi minejaid? Mulle Pärnu ja Leedu kahjuks ajaliselt ei sobi.
ise plaanin laupäeval kell 12.00 ajal liikuma hakata! õhtuks tahaks tartusse tagasi ka jõuda!
Markku..
Kuhu poole liikuma???
Kella 12st kuni õhtuni annab 700km pika ringi teha.
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 1 kord
Ivoonu kirjutas:Hiiumaa, tunni aja pärast, tagasi pühapäeval
Kohe käivitan karmilt mootori
www.facebook.com/realbikerid
ping kirjutas:Markku..
Kuhu poole liikuma???
Kella 12st kuni õhtuni annab 700km pika ringi teha.
Pärnusse ikka!!
Suurendan kah Pärnu minevat motopunti oma põrisevaga hommikul 10,30
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
LÄTI: upitan teemat. Et mõtisklejad ärkaksid - mul endiselt minekuplaan stardiga ca 10 laupäeval, ilm.ee lubab positiivsusele kalduvat ilma
LÄTI: Ilma tõesti lubab head, mis siin ikka mõelda, tuleb hääled laupa sisse puhuda
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Karutapja kirjutas:LÄTI: upitan teemat. Et mõtisklejad ärkaksid - mul endiselt minekuplaan stardiga ca 10 laupäeval, ilm.ee lubab positiivsusele kalduvat ilma
Mina lähen Palamuse laadale ja peale seda tuleb maja külalisi täis
LÄTI: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 9500#p399500 Arutelu tulemusel start laupäeva hommikul 9.30 Ilmatsalu ringi juures Nestes. Sõit Türi ja Pärnu kaudu. Ma ise kõigi eelduste kohaselt ööseks tagasi Tartusse.
Raiki kirjutas:Karutapja kirjutas:LÄTI: upitan teemat. Et mõtisklejad ärkaksid - mul endiselt minekuplaan stardiga ca 10 laupäeval, ilm.ee lubab positiivsusele kalduvat ilma
Mina lähen Palamuse laadale ja peale seda tuleb maja külalisi täis
Ma jätan see aasta vahele laada; ise olen sealtkandist ja juba laada algusest peale osa võtnud Aga sulle mõnusat laatlemist
Karutapja kirjutas:LÄTI: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 9500#p399500 Arutelu tulemusel start laupäeva hommikul 9.30 Ilmatsalu ringi juures Nestes. Sõit Türi ja Pärnu kaudu. Ma ise kõigi eelduste kohaselt ööseks tagasi Tartusse.
LÄTI: Võtan ka siis laupa hommuku sappa ja samuti pean ööseks tagasi Tartus olema, plaanid muutusid
Kas keegi homme kukemetsale läheb? Tekkis selline mõte minna aga tühja autoga väga ei viitsi. Mõte siis mäkketõusu vaatama, et siis 18:30 võiks seal olla. Autos 4 kohta peale minu, võibolla tuleb peale minu keegi veel aga see selgub alles täna õhtul.
Lõuna ajal paistis ilm kena -> GS ja Transalp naerma ja minek: vabas vormis Tartu-Karilatsi-mets-Saverna-mets-Sõmerpalu-Otsa-Võrus söögipaus-Sänna-Tsooru-Ähijärve-Karula-Laatre-Otepää-Tartu. 5 tundi ja 240km hiljem suu kõrvuni: loodus tohutult ilus, päike paistis, tuul mõõdukas, vihma vaid paar tibakest. Ringi peal ei kohanud enam ühtegi ratast, tagasi jõudes veeres vaid üks kroom Ringteel.
Pole siin mingit juttu, et enam keegi ei sõida. Ise sõidan 6-7 veel Soome. Seega, kui kellelgi huvi kasvõi Tartu-Tallin-Tartu teel kurseerida, siis (sõltuvalt ilmateatest) stardin kas 5.10 õhtul Tallinnani või 6.10 hommikul umbes 7 paiku otse laeva. Tagasi 7.10 õhtul 19.30 Tallinnasse jõudva laevaga ja sealt otse Trtsse
mina käisin ka laupäeval lõunas tiirutamas, tartu-postitee-haanja-rõuge-sänna-tsooru-antsla-otepää-elva-tartu. igati hää oli. ja rattureid oli teel üksjagu. lumi on esialgu taevas ja garaažigi pole, kuhu ratast silma alt ära panna
-
- Tsikkel: Freewind
Laupäevahommikune ring oli mõnus. Vahi-Elva-Rannu Apteek, sealt rattateid mööda Jõesuusse ja siis tormifrondi ees tagasi Tartu. Lahe oli sõita päiksekäes, tormipilved peegleist paistmas. Pisut kahju oli neist kolmest ratturist, kes mulle Viljandi maanteel vastu tulid.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
Kel korralik varustus veel soetamata, aga paanis seda lähiajal teha, tasub ehk korra visata pilk Tartu Motomarketisse- kõik tooted -40% (siia alla ei kuulu kahjuks Schuberth ja Daytona).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.