Mis sa oma tsikliga eile/täna tegid?
Moderaator: Moded
Re: Hooaeg algas...
Keegi päris uue rohelise Kawaga oli just pool tundi tagasi Tammsaare ja Nõmme tee ristis külili, peegel vist siiani tilpneb seal sõiduteel. Paistis, et ise külje maha pannud ja kellegagi kokku ei põrganud, vähemalt teist osapoolt silma ei jäänud. Pole just parim algus hooajale...
[quote="varmox"]Sai täna hooajaga algust tehtud
Sul vist kõige ilusam hooaja algus ei olnud (sadamas)?
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Mis te nihelete ?! Hoonige oma sadulaid , et oleks parem pidamine , sest nagu koolis sai õpitud kogu juhtimine käib perse kaudu ! Tänagi oli üks krossikaga nõmmel küllili ja korjas jäänuseid nii , et kiiver punane !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Talv otsa hoonind juba, täna sai siis esimesed tiirud tehtud. Pidamine üllatavalt hea, esiratas lahkus mitmel korral maast
Sul vist kõige ilusam hooaja algus ei olnud (sadamas)?
Krt ei olnud jah soome toll ja piirivalve nu....isid mind neli tundi seal,algul otsisid kümme tegelast mootori vin numbrit 2 TUNDI ja siis selgitasid nii inglismaalt kui eestist et see ikka varastatud ei oleks. vahebeal tahtsid lausa pokkri pista niikauaks kui selgitustööd käivad. KURADI tebiilikud. Lõpuks lasti ikka minema vabandati ja sooviti häid lihavõtte pühi. Selline siis hooaja esimene sõidupäev. Huvitav mis siis veel suvi toob!!!
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Täna veeres Pääskülas vastu üks sinine naked
Kahju, et endal maaaluses garages ja terve mägi paksu jää all..
Lugedes kõike seda teksti siin .....närvi ajab, juba viimased 3 nädalat haige olnud .
Korra garaasis käinud ja vaadanud ega aku p... pole talvega läinud.
Käima läks ilusti ja milline hääl
2a tagasi sai suht varakult alustatud aga see aasta hiljapeale :S
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Mul see aasta ei ole nagu hooaeg läbi saanudki. Sügisel tõi isa (63 aastat noor!) tsikli mulle UKsse järgi ja nii olen ma siin talv läbi sellega tööl käinud. Sõit kestab alla kümne minuti. Kõige külmem on olnud miskit 10-11 kraadi miinust. Vihma on ka saanud kõvasti. 5cm lumega olen ka tööl käinud, ei olnudki kõige hullem. Kui pigalt minema saada siis on üllatavalt stabiilne sõita. Tööl on tsiklitele eraldi parkla otse sissekäigu kõrval ja see ei ole teps mitte tühi. Sõitjaid jagub iga ilmaga. Autojuhid peavad pool kilomeetrit jala viskama parklast .
Ma ise ei soovitaks suure rattaga talvel sõita. Lühikeste otstega ei soojene mootor korralikult üles ja teesool ajab kõik rooste. Üks vanem töökaaslane sõidab miski vana 2T 100 kuubikulise Yamahaga, see on õige pill talvesse. Ökonoomne, odav ja sul on siiralt ükskõik kui see roostetab. UKst toodud rataste suurim mure on rooste. Alumiiniumosad lähevad esimesena. Ei soovita siit üle viie aasta vana pilli osta.
Kõik aastad ei ole vennad ja kui eelmine kevad oli märtsi lõpus 26 kraadi sooja, siis praegu on kaks kraadi külma. . Niipalju siis mu kaunist tsikliga mööda UKd tuuritamisest. Mais paugutan koju tagasi. Ohutut hooaja algust kõigile!
Nii... Tartu-Tallinn ots siis täna tehtud võib vist ka hooaja alanuks lugeda.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
sai ka 31.03.2013 kevadet kuulutatud, 30km pealinna aukude vahel....eriti mõnuz oli üle pika aja see bensiini-põlemise aroom kui tsikkel soojeneb ja kiivrit-kindaid kinni seod ratta kõrval Veel ka minu respect kõigile neile kes samuti sadu meetreid läbi rööbastes lumise-tee peavad kuiva asfaltini higistades pressima...aga see kõik oli seda väärt...mis sest et tund aega peale sõitu pidin käsi soojendama et sõrmedes verevarustus taastuks
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänatud: 1 kord
minim2gnus kirjutas:Lehtlaan_R kirjutas:no mina juba sõitsin täna ka Tartus ikka:) aga ise pole näinud et keegi sõidaks...
Kui laupäeval aega on siis, teen kindlustuse ära ja näeb ka mind Tartu tänavail
No ma tulen Sind siis vaatama Tartu tänavaile.
52 32 319
-
- Kontakt:
marguskare kirjutas:No ma tulen Sind siis vaatama Tartu tänavaile.
Eks Te tulge, kahjuks aga ei jõudnud ARKis käia ning samuti teha ka kindlustust. Ja nagu näha, polnud ka selleks nädalaks vist vaja. Praegune ilm on küll kole
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Esimesed 100m sõidetud. Homsest kindlustus olemas ja võib valget transalpi tartu tänavatel ehk näha olla juba.
sinilind123 kirjutas:Esimesed 100m sõidetud. Homsest kindlustus olemas ja võib valget transalpi tartu tänavatel ehk näha olla juba.
Krt teil veab, ma ei saa koduhoovistki välja, kõik paksu jääga kaetud. Ära peaks sulama, siis pool teed täielik mudamülgas kuna naabrid ilged koonrid.
-
rasmus2 kirjutas:sinilind123 kirjutas:Esimesed 100m sõidetud. Homsest kindlustus olemas ja võib valget transalpi tartu tänavatel ehk näha olla juba.
Krt teil veab, ma ei saa koduhoovistki välja, kõik paksu jääga kaetud. Ära peaks sulama, siis pool teed täielik mudamülgas kuna naabrid ilged koonrid.
Mul ka garaazide vahelt väljasõit on 2km/h ja jalad maas.
Täna kanalis tuli esimene minu silmatud ratas vastu mingi törts peale 16'st..... Hoogu andis päris korralikult juba- aga noh mis mina silmaga ikka hindan
Kri§to kirjutas:Täna kanalis tuli esimene minu silmatud ratas vastu mingi törts peale 16'st..... Hoogu andis päris korralikult juba- aga noh mis mina silmaga ikka hindan
Ega ei olnud juhuslikult punane Yamaha?
Rataste ajalugu: Honda 250 Nighthawk '85 -> Honda NTV650 '90 -> Yamaha Virago XV1100 '87
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Töölt koju sõites tuli Pärnus SM vastu.Sel aastal esimest korda tekkis kevade tunne
Sai ka oma silmaga täna kahte ratturit nähtud - esimene tuli Hipodroomil vastu ja teist nägin pelgulinna majade vahel ukerdamas. Uhh kui seest soojaks ja tuju rõõmsaks selline vaatepilt tegi.
Keio000 kirjutas:Kri§to kirjutas:Täna kanalis tuli esimene minu silmatud ratas vastu mingi törts peale 16'st..... Hoogu andis päris korralikult juba- aga noh mis mina silmaga ikka hindan
marki ei näinud, aga äkki punast isegi viskas..... ega kade pole, aga tuju tegi heaks, et rahvale juba meeldib- ise eelmine aasta +5 tempiga sõites sain tunniga isu täis ja kurgu hellaks.
Kri§to kirjutas:marki ei näinud, aga äkki punast isegi viskas..... ega kade pole, aga tuju tegi heaks, et rahvale juba meeldib- ise eelmine aasta +5 tempiga sõites sain tunniga isu täis ja kurgu hellaks.
Mul oli eelmisel aastal sama, ootaks seekord ikka 10-15 plusskraadi ära, saab sõitmisest ka korralikult mõnu tunda. Kemikaalidega segunenud lumevallid peaks ikka samuti enne teede äärest ära sulama ning mõni korralikum vihmasadu kogu selle soola ja saasta ära uhtuma.
-
- Kontakt:
-
minim2gnus kirjutas:Mul 4 km lund ja jääd... Olen paar korda selle 2-3km/h sõites läbinud
1.5-2h sõitsid seda 4km otsa siis ?
Kri§to kirjutas:Keio000 kirjutas:Kri§to kirjutas:Täna kanalis tuli esimene minu silmatud ratas vastu mingi törts peale 16'st..... Hoogu andis päris korralikult juba- aga noh mis mina silmaga ikka hindan
marki ei näinud, aga äkki punast isegi viskas..... ega kade pole, aga tuju tegi heaks, et rahvale juba meeldib- ise eelmine aasta +5 tempiga sõites sain tunniga isu täis ja kurgu hellaks.
No ise sõtsin kahe rattaga täna, üks neist oli punane Yamaha YBR250 ja teine kollakas-hall Honda NC700, enda elukas sai ainult tööle pandud, et helisid nautida
Rataste ajalugu: Honda 250 Nighthawk '85 -> Honda NTV650 '90 -> Yamaha Virago XV1100 '87
-
- Kontakt:
sinilind123 kirjutas:minim2gnus kirjutas:Mul 4 km lund ja jääd... Olen paar korda selle 2-3km/h sõites läbinud
1.5-2h sõitsid seda 4km otsa siis
?
Tegelikult päris nii hull ka asi polnud Paaris kohas ka kruusalaigud, kust sai vähe kiiremini uhada
Idee poolest sõidsin ajaliselt 1h15min kui huvitab.
Algas ka mulle täna see hooaeg. Kuigi maja juurest on maanteele 400m korralikult lume ja jääga kaetud teed, siis sõitma ma sain. 115km ja väegagi hea tundus. Kaks korda sain käppagi visata juba Tartu ümbruses.
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Käisin ka esimest korda asfaldit mõõtmas ja kahtlaselt kiirelt jõudis 160 kätte. Olin juba nii elevil esimesest sõidust et nägu kattis vist loll irve, kui järsku mobiil helises ja ma silmad lahti tegin.. Kas see läheb ka essa sõidu alla
-
Tehtud!
minim2gnus kirjutas:Mul 4 km lund ja jääd... Olen paar korda selle 2-3km/h sõites läbinud
Isegi käekõrval lükates läbid 4km. kiiremini, sul vist kell seisis.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.