Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
reimps kirjutas:maruliis kirjutas:läheks ka deidile homme...
Hilja, mul juba plaanid tehtud, mida saaks muuta ainult mõne Abrahami piletiga näiteks.
Jälle või
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Vahi siis, mul on rohkem lööki kui arvasin.
Maru, eks homme siis kirjutan, kuidas läks.
maruliis kirjutas:sinilind123 kirjutas:Ma ei saa üldse midagi aru, mis siin toimub.
Kui mehel suur läbisõit on, siis on mees kogenud, kui naisel suur läbisõit, siis on ta läbipeetud.
Mina ka ei saa, aga lahe on kaasa sädistada
ma olen 1,5 nädalat juba jutti 12 h tööpäevi teinud ja mul hakkab vaikselt juba vastu... läheks ka deidile homme...
Kui mehel on suur läbisõit, siis on tal tõsised probleemid kuskil...
Kui naisel on suur läbisõit, siis on tal tõsised probleemid kuskil...No pole see töömeeski tihtilugu etem kui see kole naine...
Meestel vähemalt hea, raha teeb nad ikka ja alati naistele ilusaks ja ilma, et nad peaks seda raha endale silikoonide ja juuksepikenduste panemise peale raiskama
Koledavõitu ja rahatu mees on siis vist mõttetu mees, siis päästab ainult suur libiido
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
krõps kirjutas:Koledavõitu ja rahatu mees on siis vist mõttetu mees, siis päästab ainult suur libiido
Sa vist selles elus ka uus
Kuidas sa siis ei tea , et ilus olemine ja raha omamine tõstabki mehe libiido kõrgeks
reimps kirjutas:maruliis kirjutas:
Jälle või
Muidugi, eelmine kord ju seksida ei saanudki.
Noh mina selles küll nüüd süüdi pole
vintisvint kirjutas:Vahi siis, mul on rohkem lööki kui arvasin.
![]()
Maru, eks homme siis kirjutan, kuidas läks.![]()
Jah äkki sul veab ja saad seksi, näe reimps jäi ilma
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
krõps kirjutas:Koledavõitu ja rahatu mees on siis vist mõttetu mees, siis päästab ainult suur libiido
Seal ei ole päästa enam midagi
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
maruliis kirjutas:ma olen 1,5 nädalat juba jutti 12 h tööpäevi teinud ja mul hakkab vaikselt juba vastu... läheks ka deidile homme...
Oh Sa vaene inime. Ma ei hakka siis mainimagi, et ma olen viimased 3 aastat kopikatega 15h tööpäevi teinud. Ei ole aega deitida ega midagi. Aga vähemalt ei ole igav, et peaks hakkama lollustega tegelema.
Jään ootama, et mõnel daamil tsikkel minu väravas otsad annab ja selle koos endaga mulle hoovipeale veeretab
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff, koli Streetmoto teisele korrusele, siis on võimalsued kordades suuremad, Neemelt saad tööriistu ka laenamas käia
Mul on sääresilitamisfunktsiooniga 141kW BMW. Punane.
Kes deidile tahab?
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
reimps kirjutas:Loff, koli Streetmoto teisele korrusele, siis on võimalsued kordades suuremad, Neemelt saad tööriistu ka laenamas käia
Mul on sääresilitamisfunktsiooniga 141kW BMW. Punane.
Kes deidile tahab?
Tubli , nüüd kus sa BMW-d mainisid on sex garanteeritud
Loff kirjutas:maruliis kirjutas:ma olen 1,5 nädalat juba jutti 12 h tööpäevi teinud ja mul hakkab vaikselt juba vastu... läheks ka deidile homme...
Oh Sa vaene inime. Ma ei hakka siis mainimagi, et ma olen viimased 3 aastat kopikatega 15h tööpäevi teinud. Ei ole aega deitida ega midagi. Aga vähemalt ei ole igav, et peaks hakkama lollustega tegelema.
Jään otama, et mõnel daamis tsikel minu väravas otsad annab ja selle koos endaga mulle hoovipeale veeretab
Vaene olen küll jah... aga ma vabandan end välja, et ületunde ei lubata teha (kui siis vaid detsembris sest siis on palju tööd), oma ettevõte võtab nagunii õhtutunnid ära ja koolis käimist pean ka vähemalt 1/4 töökohaga võrdseks ettevõtmiseks... seega ma veel noor, et kelkida oma töötundidega... keegi veel ei vaja mind nii palju
-
- Toetajaliige
Tõtan ka siis panuseid, ehk näkkab veel midgi, mul on Mersu.
Reimpsile lisatud; Mersu nimi juba räägib enda eest.
vintisvint kirjutas:Tõtan ka siis panuseid, ehk näkkab veel midgi, mul on Mersu.
![]()
Sa Eestis, just üks mersuvend parkis invakohale oma Mersu... aga väljas pime, ehk oligi invaliid...
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
A mul on Lexus. Naisi nagu muda, ei tunne numbreidki nii palju. Niiet viige oma mersud ja bemmid kuusakoskisse
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Lexus on lihtsalt sittakanti ülehinnatud Toyota.
-
- Toetajaliige
Küsinud siis viisakalt, et äkki vajate abi, kuna parkisite ju invakohale. Aga ei, koheselt sarjama, kogu automargi omistajaid.
Tegelikult Eestis on isikute lahderdamine, sõiduki ärgi väga moodi läinud ja sestap võiks meil ka autokasutajate võrdõiguslikuse volinik olla riigikogus.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Läheb juba rämedalt teemast välja.
Mul ei ole ühtegi isiklikku sõiduautot no ja ütlen, et puhas rõõm.
-
Säga kirjutas:Lexus on lihtsalt sittakanti ülehinnatud Toyota.
Nii nad räägivad. Parandan ennast - mul on sittakanti ülehinnatud Toyots, samas naisi endiselt nagu muda. Ilmselt ei ole asi siiski autos. Ma olen näind, et isegi ladamehel oli naine. Akrt, võib-olla oli naabrimehe oma.
Antu14 kirjutas:Ma olen näind, et isegi ladamehel oli naine. Akrt, võib-olla oli naabrimehe oma.
See oli vändaoperaator.
-
Kas keegi peale reimpsi ja maruliisi on reaalselt sellest topicust kasu (naist/meest, deiti, lapsi jms) ka saanud?
-
- Toetajaliige
Antu14 kirjutas:Kas keegi peale reimpsi ja maruliisi on reaalselt sellest topicust kasu (naist/meest, deiti, lapsi jms) ka saanud?
Reaalselt sellest topicust mitte, kuid Biker.ee-st, jah.
Aga kas sii moni hiluxi, navara jne tyypi masinaga mees on... Kui autodest rääkida siis sellisega saaks löögile... Kevadel vaja vasikaid märgistada ja kui nii kaua vastu peab... Siis oleks kasu kah midagi mehe autost...
Irw
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
maruliis kirjutas:Aga kas sii moni hiluxi, navara jne tyypi masinaga mees on... Kui autodest rääkida siis sellisega saaks löögile... Kevadel vaja vasikaid märgistada ja kui nii kaua vastu peab... Siis oleks kasu kah midagi mehe autost...
Irw
Leiad sellise ,siis kohe sõrmus sõrme, kiire lahutus ja varalepinguga saadgi endale villise millega vasikaid vedada
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
maruliis kirjutas:Aga kas sii moni hiluxi, navara jne tyypi masinaga mees on... Kui autodest rääkida siis sellisega saaks löögile... Kevadel vaja vasikaid märgistada ja kui nii kaua vastu peab... Siis oleks kasu kah midagi mehe autost...
Irw
Haa, mu "kuut" on läbi käinud hullemateski kohtadest, kus linnamehed oma parketimaasturite ja muu pasaga kinni istunud on
-
puna kirjutas:Ja kõik on kõiki saanud sa oled ainus ilmajäänu.
Tõenäoliselt küll. Tegelt minu deidid on deiditud. Vallalistele ja teistele ebamäärase staatusega isikutele soovin jõudu! I'm out.
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Irw
Kui sul on vaja kastikat , siis mul on paar Tuula Muraveid ! Ühtegi vasikat ära ei vea , aga nii mõnegi lehma olen ära rääkinud !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.