Kiiruse ületamine

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Re: Kiiruse ületamine

Lugemata postitus Postitas puna »

Eks siin soomes olen väga erinevaid rattaid näinud sinikuubedel.
On neid mida kannatab ka õrritada ja neid mis jõuavad ka järgi.

Kasutaja avatar

Busajan
Tsikkel: HD Street Glide
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Busajan »

Kusjuures ei provotseeri, ma olen paadunud liiklusvärd, kes ka maanteel 150 ja sinnakanti lendab. Mis siis? Tee on ju tühi, kui ma seda teen, päris nina ette ka ei vahi, liiklusolukorrast on pilt ees, üleliigseid riske sedasi paugutades ei võta, süümepiinu ei tunne, trahve maksan, kui kätte saadakse, veits sõidukoolitust on ka all ja kahtluste korral võtan hoo maha. Ikka veel ei provotseeri tüli, vaid nendin, et tsiklit tuleks ikka sihtotstarbeliselt kasutada.

Enda jaoks hakkab kerge kiiruseületamise tunne peale tulema kuskil 160 juures. No mis teha, kui maanteel saab..
Muidugi, ega see normaalne pole, sest enamus sõidab ikkagi korralikult, seega olen erand. Kui kõik nii teeks, siis oleks ma hall mass :P

Hmmm, kardan, et ikkagi hakkab siin kohe siuke materdamine pihta, et juba praegu tõmbub noku hirmust kõhuõõnde :mrgreen:[/quote]
Ma olen ka selline ja ei tunne ennast üldse halvasti sellepärast. Olen terve, kainelt mõtlev(enamus ajast :bsmile: ) noor eesti mees, mul on norm ratas ja avatud maantee, mille kuradi pärast ma peaks endale seda kõike keelama. Sellel kõigel on ka oma hind (viimast hinda ootan hekelgi veel) aga nii kaua kui seda hinda mina maksan ei ole see mitte kellegi teise asi :nono:
Nii et rull lõppu kui tunne tuleb :bsmile:

Kasutaja avatar

rumbold
Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7

Lugemata postitus Postitas rumbold »

Eesti motopolitseinikud saavad samuti koolituse Soomest, niiet tüübid ikka tasemel

Kasutaja avatar

puna

Olen ise näinud mis koolitust saavad ja see on väga hea

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

417 kirjutas:

kohvritega või ilma aga kuni 10 aastat vana tonnnisega motohiire vastu kangutama ei lähe , tema on igapäev ratastel ja tagasõitjalon oma eelised, aga kui lc4 versus superbike siis risti ette ei löö põllupeal või metsavaheteel

Mitte et ma ässitaks aga , kui märkasid peatumismärguannet siis loogikaline et kinni pidada. Parem pool aastat järelmaksu maksta kui sittade sõiduvõtete pärast kastis maksuvõlglane olla.

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

pontus kirjutas:
417 kirjutas:

kohvritega või ilma aga kuni 10 aastat vana tonnnisega motohiire vastu kangutama ei lähe , tema on igapäev ratastel ja tagasõitjalon oma eelised, aga kui lc4 versus superbike siis risti ette ei löö põllupeal või metsavaheteel

Mitte et ma ässitaks aga , kui märkasid peatumismärguannet siis loogikaline et kinni pidada. Parem pool aastat järelmaksu maksta kui sittade sõiduvõtete pärast kastis maksuvõlglane olla.

sellistel hetkedel kaob teine kord loogiline mõtlemisvõime :) minig 5-6km anndsin minna.a see eest ära sõitmise üritus ei läinud õnneks kirjagi üldse,poleks tsiklit ees pool oodanud,oleks õnneks läind

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Hei!

Hoidke oma kiitlemiskihku natuke tagasi (togi)
Ma saan aru küll, et ilma nende postitusteta ei saa keegi teada, kui "kõva" sõitja Sa oled aga see on avalik foorum ja seda jälgivad ka teised uudishimulikud.
Viimast avalikustamise tulemust saab lugeda siit: http://www.jt.ee/567164/com/mootorratas ... isse/?lk=2
Paraku oleme ise need, kes tsiklimehe sitta image't loovad.

edu :bsmile:

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Yamsakas
Tsikkel: 2 jalajõudu

Lugemata postitus Postitas Yamsakas »

Jah mottaratturit ise loovad image, aga..... see värdjas kes copy paste tegi biker.ee´st .... kohe näha et üks "kumm os seks" ei teinud töö ära!!

yeekim kirjutas:

Hei!

Ma saan aru küll, et ilma nende postitusteta ei saa keegi teada, kui "kõva" sõitja Sa oled aga see on avalik foorum ja seda jälgivad ka teised uudishimulikud.
Viimast avalikustamise tulemust saab lugeda siit: http://www.jt.ee/567164/com/mootorratas ... isse/?lk=2

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

yeekim kirjutas:

Hei!

Asjalikult arutledes, siis mõned teemad võiksid küll nähtavad olla ainult registreeritud kasutajatele, hetkel on kõik need kommentaarid, arutlused ja ilma kontekstita arrogantselt mõjuvad postitused siin laiale maailmale ilusti nähtavad. Me ei saa muuta ümber inimesi, kes siin käivad (proovi vaid mind ümber kasvatada), küll aga saame vaadata, et mitte iga sõna poleks avalikult kättesaadav.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

TonyS.

Lugemata postitus Postitas TonyS. »

Mac, see sul üks paremaid postitusi +1

Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

Pigem peaks olema igaühel endal nii palju oidu ja arusaamist, et kui sa midagi kuskile internetti üles riputad, postituse, foto või video näol, muutub see kohe interneti omaks ja hakkab oma elu elama, igasugused lukud vaevalt et piiravad väga tõhusalt juurdepääsu sellistele postidele. Lihtsam on mitte kirjutada igasugust paska, pole hiljem ka vaja muretseda selle pärast et keegi kuskil hölma hakkab.

Pilt
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

reinz kirjutas:

Pigem peaks olema igaühel endal nii palju oidu ja arusaamist, et kui sa midagi kuskile internetti üles riputad, postituse, foto või video näol, muutub see kohe interneti omaks ja hakkab oma elu elama, igasugused lukud vaevalt et piiravad väga tõhusalt juurdepääsu sellistele postidele. Lihtsam on mitte kirjutada igasugust paska, pole hiljem ka vaja muretseda selle pärast et keegi kuskil hölma hakkab.

Sul on õigus, aga vaata reinz, esiteks inimestel pole niiplaju aru ja teiseks kusagil peavad nad ju kiitlema. Kus oleks see parem koht kui omasuguste ees/seas. Seega on täpselt 2 võimalust, kas keegi ei räägi midagi (väga-väga-väga ebarealistlik arvata) või on möödakäijatel pisut raskem osale sisule ligi pääseda. Registreerimiskünnis osa sisu lugemiseks peaks piisav olema et Google seda ei indekseeriks ja suvalised möödakäijad lugema ei pääseks. Seda enam, et selle funktsiooni tööle saamiseks piisab administraatoril vaid paari muudatuse tegemisest kontrollpaneelis. Lihtsalt mõtteineseks.

PS. Tegin paar lihtsat otsingut erinevate roppuste osas siin foorumis ja ütleks, et tulemused olid karmid.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Kontekstist väljarebimine on lihtne. Kes iganes mu enda nn "arrogantset" postitust copy-pastes, see jättis täiesti tähelepanuta, et samas lõigus mainin ma ka asjaolud taolise "süüdimatu" käitumise suhtes. Edu talle sellises tegevuses.

Igastahes olen ma selle poolt, et mis on netis üleval, see on ka avalik. Isegi kui see mulle kahjulik on, olen ma lõpuni aus. Endal parem tunne.

Olgem ausad - baigimehed keeravad pahatihti veits "peale", see on selliste rataste puhul tavaline, sellise arvestusega on and ka valmistatud - juba piduritest alates on ratas mõeldud kiiresti suurt kiirust saavutama ning ka samamoodi efektiivsemalt sellelt kiiruselt pidama saama. Minu "viga" ongi liigne ausus, ma julgen tunnistada, et jah, ma olen sõitnud lubatust kiiremini (ma ei hakka kordama, mis tingimused mu jaoks peavad täidetud olema). Olgu, kordan siiski üle: pimedad kurvid, mineku-tulekusuund teisi liiklejaid ohtlikult täis, vihm, pime aeg, udu jms olukorrad on automaatselt mu jaoks "gaas maha, käigupidurdus, olukorra hindamine, otsuse vastuvõtmine" situatsioonid.

Niivõinaa on mu enda "suur suu" mulle kas kaasatundjaid või vihkajaid juurde toonud ning teeb seda ka edaspidi. Vähemalt võin ma sirge seljaga ja püstipäi ringi käia, sest ma olen aus mees. Vahetevahel tõepoolest käitumiselt mitte väga ingellik ja pehmekoeline, aga kes tunneb mind, see teab, milline ma sisimas olen.

hannes1337

Lugemata postitus Postitas hannes1337 »

+40 ja 100 jeuprsi, norm kuub oli vähemalt, ainult ei tahtnud uskuda et mul nii pisike ratas

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

hannes1337 kirjutas:

+40 ja 100 jeuprsi, norm kuub oli vähemalt, ainult ei tahtnud uskuda et mul nii pisike ratas

See summa +40 ületuse puhul on ikka enam-vähem lotovõit. Soovime õnne.

Kasutaja avatar

puna

Ja kõik mis netti üles kirjutad on neti oma. :D

Kasutaja avatar

cool200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas cool200 »

eesti keeles sellist asja nimetatakse ärasõnamiseks :D
seepärast targemad seda väldivad--aususega pole siin miskit pistmist :)

jawad,dnepr soolo,suzukiT500 2 takti,suzuGSXR750F,honda CBR900RR,yamuR1,suzuGSXR1000 K4 :)
Kasutaja avatar

puna

Noh lihtsalt paari rea kirjutamise pärast ei saa kedagi süüdi mõista kui see ise ei võta omaks.

J a n n o
Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas J a n n o »

puna kirjutas:

Eks siin soomes olen väga erinevaid rattaid näinud sinikuubedel.
On neid mida kannatab ka õrritada ja neid mis jõuavad ka järgi.

Soomes söidavad ka täiesti tavavärvides ja tsiviilriietusega motopolitseid. Tsiklit eristab tavalisest ainult see, et köikvöimalikud kiirusemöötmise seadmed on peal. Ma sain tuttavalt laenuks baigi ja ei osanud arvata, et see kiirus nii kergelt tulemas on :) Möödasöitu tehes kiirusel 147 km/h märkasin kaugel ees motopolitseid. Tömbasin kiiruse maha ja nägin veel, et üks tsikkel tuleb taga järgi paraja vahemaaga. Söitsin mönda aega lubatud kiirusega kuni motopolitsei hakkas ees aeglustama, vaatas korra taha ja viipas käega, et järgneksin talle. Kui seisma saime, siis jöudis kohale ka minu taga umbes 200-300 meetrise vahega söitnud ratas. Oli täiesti tsiviilriietuses ja igavene vana risu tsikkel (vähemalt välimuselt). Ma neid baigilisi eriti ei tunne, aga no mingi 90'ndate alguse oma, kui isegi mitte 80'ndate löpp. Aga kogu möötmise kaadervärk oli peal ja möötsid mulle 100 alas 147.

Riga 13-Mini mopeed-... pikk vahe... -Kawasaki VN-Suzuki Intruder M1800R,Dnepr,Ural - Honda Varadero xl1000v - diisel Ural,Dnepr MT16, IZ Jupiter'68,YamahaXT660R
Kasutaja avatar

puna

Ikka juhtub.
Neil on ka uued ja väga asjalikud rattad olemas mitte ainult risu.

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

tutikas eravärvides fazer 1000 ..tipp kiirusega 250 kmh+ :roll:

puna kirjutas:

Ikka juhtub.
Neil on ka uued ja väga asjalikud rattad olemas mitte ainult risu.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

Midnight bugs taste best.
Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas Bandit »

miu kirjutas:

6 kuud sai, no suvel saab edasi sõita :)

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Kasutaja avatar

argoa
Tsikkel: V-Strom
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas argoa »

jbob kirjutas:
miu kirjutas:

Vaat, asi selles, et ega ainult A-kat ei peatu, kõik kategooriad, seega talv rohkem tagapingil või soomekelgul :)

Riga 12, Minsk 125, CŽ 250, Planeta 5, Yamaha XJ900F, Suzuki DL650 V-Strom

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

iksjott kirjutas:
jbob kirjutas:
miu kirjutas:

Vaat, asi selles, et ega ainult A-kat ei peatu, kõik kategooriad, seega talv rohkem tagapingil või soomekelgul :)

Ma sain MUPO käest parkimistrahvi(mille ka ära maksin) ja pean ka nädalakese jala kõndima :wack: Ega siin riigis ei tasu iitsatadagi...

Kasutaja avatar

argoa
Tsikkel: V-Strom
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas argoa »

mart211 kirjutas:

Ma sain MUPO käest parkimistrahvi(mille ka ära maksin) ja pean ka nädalakese jala kõndima :wack: Ega siin riigis ei tasu iitsatadagi...

Mesmoodi MUPO jalameheks teeb? Võis siis ei jagu bensuraha?
Aga iitsatamise koha pealt on targem vahel tõesti suumulk kinni hoida :bsmile:

Riga 12, Minsk 125, CŽ 250, Planeta 5, Yamaha XJ900F, Suzuki DL650 V-Strom
Kasutaja avatar

nemcik
Tsikkel: Yamaha Tracer 900 GT
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas nemcik »

iksjott kirjutas:
mart211 kirjutas:

Parkimistrahvi? Tsikliga?

mart211

iksjott kirjutas:
mart211 kirjutas:

Trahvi sain autoga, 4 ratast haljasalal. Oma kortermaja ees ja ühistu loal(siiski eksisin Tallinna heakorra tavade vastu). Läksin oma lube ümber vahetama ja öeldi, et teooriaeksam vaja ka teha. Seadus ütleb et "liiklusnõuete rikkumise korral tuleb eksam sooritada". Mul polnud õrna aimugi, et MUPO parkimistrahv on liiklusrikkumine. Lükkasin lubade vahetuse nii palju edasi, nüüd ootan teooriaeksami järjekorda Pilt

Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

ühistu loal ja ühistu territooriumil siis ju ? mupol ei tohiks üldse asja olla sinna
igatahes kivi kotte eksamil jne (togi)

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244

mart211

indumen kirjutas:

ühistu loal ja ühistu territooriumil siis ju ? mupol ei tohiks üldse asja olla sinna
igatahes kivi kotte eksamil jne (togi)

No sel ajal mul tõesti oli pohhui ja ei viitsinud jamadagi selle 12€ pärast. Oleks teadnud et teooria eksam vaja teha, siis oleks raudselt asja edasi ajanud. Nende sõnul muidugi omaniku luba ei koti neid, sest ikkagi eksitakse Tallinna heakorra eeskirja vastu(mis ju kurat pole mingi liiklusseadus).

Aga mis seal enam. Edu on tarvis.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”