Biker.ee foorumist - teata vigadest

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

kana

Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest

Lugemata postitus Postitas kana »

Ma sain eile või üleeile ka http://bike.motors24.ee/ müügis olevte tsiklite linkide avamisel biker.ee avalehe kaudu teate, et "You are not authorized to view this bla-bla" vms, kusjuures ei meeldivat ka minu masina IP ... Tule taevas appi! :wack:

Mingil öösel biker.ee jäi jah aeglasemaks, siis eile vist kuskil kesköö paiku ei avanenud üldse ja nüüd avaneb kah väga vastumeelselt. Jaamad umbes?
Jõudu! :D

Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

creativ kirjutas:

tervitus tegijatele!
olen täheldanud siin viimased paar päeva et BIKER foorum Exploreris mitte kuidagi ei taha toimida. Alguses panin selle aeglase netiühenduse süüks aga Firefoxis toimib täitsa ok. Kas keegi veel seda täheldanud?

Sama olen täheldanud siin. Aeglane on olnud just biker'i avaleht. Foorumis sees kolades on kõik tavapärane. Kasutasin seepärast paar päeva foorumisse sisenemiseks stardilehena "Vaata aktiivseid teemasid" alajaotust - et kah ikkagi kõik uued aktiivsed jutud kohe nähtaval. Aga mugav pole ka see variant, sest ostud-müügid, rollerid ja tsiklid kõik läbisegi. Täna aga märkasin, et manipuleerides tähekombinatsiooni "www"olemasoluga või mitteolemasoluga biker.ee aadressis, saab vähemalt mõneks ajaks avalehe avanemise kiiremaks.
Brauseriks on mul kasutusel enamasti IE7. Brauserit "parema" vastu vahetada soovitus ei ole kah pädev, sest päevasel ajal kasutan tööandja arvutit ja siin igasuguste turva- ja muude nõuete tõttu iseseisvalt omale meeldivaid programmikesi arvutisse installeerida ei saa ega tohi.

EDIT!: Märkasin, et alati kui biker.ee avaleht siga-aeglaselt avaneb - on lõpuks jäänud avamata vasakul ülal olev Motoexotika flash-reklaam. Mingi kamm selle info kättesaamisega?... :roll:

Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Mix kirjutas:

Brauseriks on mul kasutusel enamasti IE7. Brauserit "parema" vastu vahetada soovitus ei ole kah pädev, sest päevasel ajal kasutan tööandja arvutit ja siin igasuguste turva- ja muude nõuete tõttu iseseisvalt omale meeldivaid programmikesi arvutisse installeerida ei saa ega tohi.

Ka meil tööl sama teema - adminni õigused ära võetud. Kuid, Firefox installeerub vabalt (samuti mitmed teised asjad, mis Linuxilt Windowsisse porditud, näit Pidgin, MSN aseaine) Aga kui ei tohi v ei taha, siis muidugi iseasi...

Sry OT :oops:

Hans

V-MAX
Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Mix kirjutas:

Brauseriks on mul kasutusel enamasti IE7. Brauserit "parema" vastu vahetada soovitus ei ole kah pädev, sest päevasel ajal kasutan tööandja arvutit

Kui sul töövajadusteks netti üldse vaja ei lähe, siis muidugi. Aga kui siiski läheb netti vaja (ja just väga suur ja paindumatu firma ei ole), siis ehk õnnestub ära tõestada, et FF oluliselt mugavam on kasutada. Ja lasta see ametlikult installida.

Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Mõtlesin, et enam ei suuda kannatada ja tulen kurdan, aga siin kõik juba öeldud. Seega liitun klubiga, kellel viimastel päevadel avaleht ei toimi nii, nagu peaks :(

Kasutaja avatar

aprill
Tsikkel: Aprilia Pegaso 650

Lugemata postitus Postitas aprill »

Bikeri avaleht avaneb kiiresti, aga mingi error seal on, nii väidab minu IE7. Mõningate bikerlaste avataridel on väiksed punased ristid.

Kärbseid teile hammastevahele.Forte
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Kas tüütu, igal lehel uuesti avanev Rock TV flash on tingitud putukast minu arvutis või ametlik Biker.ee reklaam? Juhul, kui ametlik, siis kas poleks mõistlik seadistada nii, et piisaks ta sulgemisest 1X per külastus, mitte iga uue lehe avamisega uuesti?

Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

See reklaam on tõesti väga tüütu. :evil:

Midnight bugs taste best.
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Samad sõnad, reklaam on hea aga liigapalju on ka paha... Ärme nüüd sure biker.ee rahategemiskampaaniasse müüme reklaami ja lõpetame teleka eturu ees kus avad saidi ja siis tuleb ja tuleb ja tuleb ja tuleb ....

Tasakaal oleks tore !!

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Kasutan Adblock-i, sai kõik võimalikud reklaamid ära keelatud ja asi töötab igati ok. Ainuke asi mis kaasa jookseb on valge kast lehe all servas, kirju, pilte ma sellel ei näe, ju Adblock siis sellest kastist jagu ei saa. Aga jah, muus osas on rahu. Prauseriks siis Firefoks.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Hmm, mul Firefox ja Google Chrome ja ei mingeid tüütuid reklaame, kõik on täpselt nii kui peab :roll:

V-MAX
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

Reklaam foorumis on mitme otsaga asi. Reklaamirahadest peetakse seda keskkonda üleval reeglina. Seega kõik, kes oma brauseris reklaamid keelavad, on niiöelda muidusööjad, kelle pealt ei saa reklaamiraha. Teisest küljest jällegi mind häirivad tüütud reklaamid niivõrd, et ma pigem ei kasuta mõned päevad foorumit, kui et vahin mingit 1/8 ekraani ringi jooksvat reklaami. Mõistlikult tehtud reklaamid on igati ok, ehk siis sellised, mis seisavad oma kindla koha peal ja ei virvenda mööda ekraani ringi. Selised Rock TV taolised tekitavad vähemasti minu puhul vastuseisu ning mõnepäevase puhkuse foorumist.

kana

Boob, foorumi reklaamid on veel tagasihoidlikud!
Katsu sa veebis ajalehte lugeda -krt silmad võtab kirjuks see väntamine, üks vastikum kui teine.
Motoreklaamidega on nagu muuga, et reageerid kui sul miskit vaja, uurid enne võimalusi ja hinnakirju. Minu sõnum - kui motofoorumid peaksid nii hullult reklaami täis minema nagu ajaleheveebid, siis hakkan oma arvutis kindlasti adblocki kasutama.

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

veidi mõtteid oma mätta otsast:
kui reklaamid välja jätta, vähendada nende tüütut vilkumist sähvimist, seega siis mõju lugejatele, kaotab saidi omanik sisstetuleku. kui kõik kasutavad addblocki siis ei jõua reklaamisõnum lõpplugejani. reklaamiostja saab kehva tagasiside ja järgmisel perioodil rekaami enam ei telli. seega jääb sait majanduslikku lõksu. lugejad tahavad rekaalmivaba keskkonda aga samas kaotavad selle hoopiski. nokk kinni saba lahti.
tundub et reklaamist täiesti sõltumatu keskkond saab tegutseda kellegi üksiku või siis grupi fanatismist ja pühendumisest.
mitmed foorumid tegelikult sellised ongi. nagunii foorumi teemadest jooksevad läbi kõik need reklaamitavad müüjad, vahendajad, tarnijad, tootjad jne. päevavalgele tuleb tegelik tõde, kes on hea ja kes mitte. seega suust suhu levib (anti)reklaam, mille effektiivsus on kõige kõrgem. info on vägagi sõelutud ja objektiivne. kui nüüd niigi heas nimekirjas olevale müüjale lisareklaami teha siis hakkab see pott üle keema ja tekib tõrge...

igaljuhul olen tänulik et selline enam-vähem objektiivne foorum on olemas. siit on saadud suures mahus kasulikku infi, mille leidmiseks muidu kuluks ehk aastaid. tõenäosus, et teadlike ja kogemustega inimestega niisama saatuse tahtsi kokku satud, on üliväike.
seega edu tegijatele! ja kui need reklaamid liigselt pinda käivad, siis teadke et mingiks ajaks kaob lugejate huvi ja reklaami effekt kukub alla. prooviks siis leida kompromissi ja kõiki osapooli rahuldava kooskõlani jõuda.
:)
ise püüan olla leplik. peaasi et foorum edasi toimiks. seetõttu olen nõus seda reklaami kannatama....teatud määrani :wink:

Viimati muutis creativ, 21 Mär 2009, 11:29, muudetud 1 kord kokku.
Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

creativ

üks arvamus veel mis võib reklaami ostjale kui ka müüjale kasulik olla.
kõige effektiivsem reklaam minu jaoks on just teemades läbiarutatud info. kui ikka mitu foorumlast kirjeldab oma positiivsetest (ja ka negatiivsest) kogemustest, siis tekib endalgi huvi ja usaldus (usaldamatus) mainitud tegija vastu.
ja vägagi effektiivne usalduse tõstja on asjaolu, kui teenuse/toote müüja ise osaleb aktiivselt foorumis. selgitab oma toodete/teenuste objektiivseid argumente. hea koht ümber lükata kuulujutte jne. Kui teenuse/toote müüja foorumis oma suud lahti ei tee aga samas ujutab foorumit reklaamiga üle siis minul usaldust sellise pakkuja vastu küll ei teki...

p.s positiivseteks näideteks võib tuua kasutaja streetmoto, motomarket, motodepoo ja teiste osalust foorumis. Samas ei ole kuulda mitmete tuntud kaubamärkide esindajate häält üldse. tekib tunne, et nad kas ei tea ise täpselt mida müüvad või ei ole piisavalt pädevad, et astuda foorumis avalikkuse ette või ei ole nad selle peale tulnud, et endast ja oma ärist siin rääkida. mulle, kui turunduskogemusega inimimesele tundub foorum parima ja effektiivseima paigana kus oma ärile ise reklaami teha läbi oma enda jutu ja selgituste. reklaami ostmine on justkui laisa ärimehe lahendus kes ei viitsi ise oma tooteid tundma õppida või kes ei viitsi otse ostjatega suhelda. saaks aga kauba kuidagi maha müüdud...

Viimati muutis creativ, 21 Mär 2009, 11:37, muudetud 3 korda kokku.

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

tõepoolest, reklaamirahadest hoiame saiti käigus. Samamoodi läheb raha arendamise peale. Messidest ja muudest üritustest rääkimata. Seega neid päris kinni keerata ei anna.
Küll aga piirame edaspidi reklaamikoguseid. Mingit uputust edaspidi enam olema ei hakka ja hulle vilkujaid ja kiiritajaid ka sisse ei lasta. Oleme tänu sellele mitu väga head reklaamidiili ära öelnud.
Seega, kannatage natuke reklaami ära. Keegi bikeriga nagunii rikkaks ei saa, nii et pole kadetseda ka vaja :)

:bsmile:

motokas

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

boob
Mode

Probleemiks pole mitte reklaam, vaid see, kuidas osa reklaami edastatakse. Kui mul on pisike läpakas pisikese ekraaniga, kuhu hüppab lahti veerand ekraani suurune reklaam, mis iga uue lehega uuesti ette tuleb, siis ma pigem loobun foorumis käimisest kasvõi niikauaks, kuni see reklaam seal on. Sama jutt ka nende bännerite kohta, mis hiirega üle libisedes üle poole ekraani suuruseks venivad. Sellised reklaamid võivad küll olla nende tegijate arvates efektiivsed, kuid näiteks minu puhul toovad nad hoopis vastupidise tulemuse.
Kindlas kohas seisvad bännerid on alati ok olnud. Minu poolest võiks kasvõi olla reklaam näiteks iga kümnenda postituse vahel näiteks 80x200 bännerina vms. Vaat kus siis oleks alles vaatamisi :wink:

Kasutaja avatar

creativ

tänu´just praegu arutamisel oleva reklaamiteema tõttu hakkasin biker.ee avalehel reklaami vaatama ja süvenema. tegin seda ainult ühe korra ja mida ma panin tähele!? et ma absull ei teadnud mis reklaamid seal on ja mida nad seal öelda tahavad. aja jooksul on aju kõvakettale jäänud motoexotica ja streetmoto reklaam. eriti viimane on heas kohas ja toimiv sest ei häiri ei plingi aga samas on alati ühes ja samas kohas. et ei mõtle sellelel reklaamile seal aga alateadvus teab et see on seal olemas.
aga teised mis plingivad jooksevad hüppavad tulistavad, ei ole kuni tänase vaatamiseni üldse mu pähe jõudnud...
avastasin terve rea mingit infot....autokool....mingi sky....Just nimelt ei hakanud üle vaatama praegu et mis seal näha oli. No ei tulegi meelde!!! Peaksin üle vaatama uuesti. Ahjaa! meelde tuli see Velt moto reklaam mis mulle mingi aeg tagasi kõvasti pinda käis. Ma pole Veldi poodi vahepeal sattunud...
niet reklaamiostjad! ehk oli selles jutus mingi iva Teie jaoks :wink:

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Jagan Boobi mõtet- staatilistest reklaamidest võib kujundada kasvõi raamistiku tervele foorumile, flashid aga, mis katavad mingi osa lehe sisust, on tõesti tüütud. Tegelikult seediks hea asja nimel ka mõne välkuja ära, aga selle välja lülitamine võiks toimuda siis ainult üks kord külastuse kohta, mitte iga teema avades uuesti. Tegelikult on tegemist samasuguse antagonistliku vastuoluga nagu kommertstelevisiooni puhul- tahaks võimalikult häid ja värskeid filme, aga reklaamipause ei tahaks ;) Motoka ülesanne on üsna tänamatu- leida kesktee suurema reklaamitulva ja parema biker.ee ning vähese reklaami ning kehvema biker.ee vahel. IMHO oled sa sellega seni suurepäraselt hakkama saanud, edu ka edaspidiseks :bsmile:

Kasutaja avatar

creativ

üks ettepanek tegijatele!
see ilm.ee prognoosiinfo seal avalehel on minu kui vägagi ilmateadlikule surfarile ja motomehele absull ruumiraiskaja info. ettepanek oleks siis selline, et seal võiks pigem näha suuremate linnade (Tartu, Tallinn, Pärnu jne) hetketemperatuur, tuuletugevus ja suund. et see ilm.ee info on nagunii liiga ebapädev, siis selle järgi oma sõiduplaane sättida tähendab 50/50 ämbrisse astumist. Internetis on mitmeid häid hetkeoludest teada andvaid infosaite. selle ilm.ee asemel võiks olla siis kasvõi lingijupid nendele saitidele. hea ja superpõhjalik ilmalinkide sait on tõsisurfarite megakasutatav http://www.surf.paper.ee või www.kitezone.ee avalehe ilmalingindus
soovitan vaadata ja ehk ka idee sealt ammutada!
ilm.ee lehel on olemas hea inf hetkeolude kohta reaalajas. see info on vägagi pädev, sest sinna juurde kuulub ka veebikaamera pilt ja hetke temp ja muud näitajad. näed ju kohe kas päike paistab või sajab paksu lund.

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

creativ kirjutas:

üks ettepanek tegijatele!
see ilm.ee prognoosiinfo seal avalehel on minu kui vägagi ilmateadlikule surfarile ja motomehele absull ruumiraiskaja info. ettepanek oleks siis selline, et seal võiks pigem näha suuremate linnade (Tartu, Tallinn, Pärnu jne) hetketemperatuur, tuuletugevus ja suund. et see ilm.ee info on nagunii liiga ebapädev, siis selle järgi oma sõiduplaane sättida tähendab 50/50 ämbrisse astumist. Internetis on mitmeid häid hetkeoludest teada andvaid infosaite. selle ilm.ee asemel võiks olla siis kasvõi lingijupid nendele saitidele. hea ja superpõhjalik ilmalinkide sait on tõsisurfarite megakasutatav http://www.surf.paper.ee või http://www.kitezone.ee avalehe ilmalingindus
soovitan vaadata ja ehk ka idee sealt ammutada!
ilm.ee lehel on olemas hea inf hetkeolude kohta reaalajas. see info on vägagi pädev, sest sinna juurde kuulub ka veebikaamera pilt ja hetke temp ja muud näitajad. näed ju kohe kas päike paistab või sajab paksu lund.

see ilm.ee kast on ainuke mida ta välja jagab, muu info jaoks peab vist ise mingi asja progema. Aga kuna progemisest mitte midagi ei tea, siis edasi sel teemal sõna ei võta :D

Probleemiks pole mitte reklaam, vaid see, kuidas osa reklaami edastatakse. Kui mul on pisike läpakas pisikese ekraaniga, kuhu hüppab lahti veerand ekraani suurune reklaam, mis iga uue lehega uuesti ette tuleb, siis ma pigem loobun foorumis käimisest kasvõi niikauaks, kuni see reklaam seal on.

just nimelt. Sellepärast me sellest ka loobumise ja selliseid ei tule enam kunagi. Edaspidi on reklaamid kõik ühe-sama koha peal, ei lähe hiirega ligi minnes suureks ega midagi.

motokas

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

boob
Mode

Kohe kergem hakkas.
Juu meid mai dei :bsmile:

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Kui Teid need reklaamid niiväga segavad, siis miks Te avalehel käite?
Kasutate ju pigem foorumit, kui avalehte?

Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Lugemata postitus Postitas tnacc »

Siller kirjutas:

vahest kargab foorumi nurka ka, alla paremale näiteks.

Planeeta korvis sündinud
Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

tnacc kirjutas:

Pole veel sellist asja küll näinud.

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

-PitBull- kirjutas:
tnacc kirjutas:

Pole veel sellist asja küll näinud.

See oli see Rocki telekaekraani moodi kast, mis siin paar päeva tagasi ringi kargas..

Keretööd
Kasutaja avatar

creativ

tnacc kirjutas:
Siller kirjutas:

kahtlustan et see oli mõne pornosaidi jupike seal ringi hõljumas! (togi) :wink: :ner:

Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Lugemata postitus Postitas tnacc »

creativ kirjutas:
tnacc kirjutas:
Siller kirjutas:

kahtlustan et see oli mõne pornosaidi jupike seal ringi hõljumas! (togi) :wink: :ner:

krt porri jaoks kasutan teist browserit :mrgreen:

Planeeta korvis sündinud

kana

Tänud, Motokas! :D
Paremini kui enamik reklaame mõjub siiski foorum ise, ehk on väheke põnevamgi vahel probleemile lahendust otsida varasemaid postitusi kasutades, siin suhtlemine annab hiigelplussi juurde. Hoopis teine värk kui reklaami lugenuna poodlema minna. Avalehte kasutan peamiselt ainult sisselogimiseks, 2-3 korda olen lingid ka läbi käinud. Foorum meenutab hiina vanasõna - ära anna näljasele kala, vaid anna talle õng. Mulle meeldib! :wink:

Kasutaja avatar

creativ

tervitus tegijatele!
vot aru ei saa milles või kelles viga!? :roll: kontori arvutis Exploreris konkreetselt kiilub Biker avalehe kinni. jääb mõttesse mingiks viieks sekundiks. Firefox funkab täiega. Ja seda ainult avalehel. Koduses arvutis töötab superlux. Nii Explorer kui foxiga. Seal mul Windows XP. Tööarvuti on Vista põhine. Äkki siin mingi kala? Kas mõni flash või miskit paneb arvuti mõtlema? Pole üldse it valdkonnateadlik ja oskan heal juhul ainult probleemi enamvähem kirjeldada. Muust tsekkamisest ja sättimisest pole minust asja.
Oskab keegi kommida? Mitte et midagi nagu väga valesti oleks aga enne toimis ja nüüd siis nädala ca enam ei toimi....Kas panite miskit reklaami ülesse mis Vistaga ei haaku?

Tervitades Urmas

p.s. püüan seda vistat kuidagi omastada aga nu jube vaevaliselt ikka läheb. :? mulle kui võhikule eriti. vana xp on ikka tegijam. arumaeisaa, et oli siis asjad vaja nii teisiti teha et ainult noored selliste muutustega hakkama saavad? :wack:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”