Biker.ee Suvepäevad 25-27 juuli 2008 Vana-Vigalas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Biker.ee Suvepäevad 25-27 juuli 2008 Vana-Vigalas
Tahtsin veel lisada, et kui korraldajatel oleks olnud viitsimist taara ära viia, oleks saanud 2 Driftersi klubimaja ehitada
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
tekkis paar küsimust, et mul omal asjast mingit nõmedat arvamust ei tekiks, siis küsin ära ka:
kas toitlustaja käest võeti raha, et ta saaks üritusele müüma tulla? millest sellised hinnad? mittetulundusest paistis vähemalt selle külje pealt küll asi kaugel olevat. natuke tahaks viriseda Motopaks, räägi miks söök nii kallis oli?
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
krt, ei saa hommikul pellerissa ka enam minna ilma, et keegi seda üles ei tähendaks muud ei ole teil teha kui pelleri ees vahti pidada või?
piipzi mainitud hüperaafrikainflatsiooni toitlustajatel täheldasin minagi, kuid samas oli hommikusöök jällegi väga mõnus võrreldes eelmise aastaga.
korraldaldajad eelmise aasta tasemel siiski polnud nad ületasid eelmise aasta taset mitmekordselt ja karta on, et järgmine aasta läheb raskeks asja sama hästi ajada. seltskond oli über, ilm tasemel, korraldajad mõnusad, singirullid üllatasid, omadelt omadele. ehk siis see ongi see miks bikeri üritus mõnus on.
ah jaa, viriseks selle kallal, et bändid tulid ja andsid kuuma, lava ees ja ka pinkidel valitses tühjus. kamoon, oma tsikleid saate poleerida ka muul ajal, anname esinejatele au ja hindame nende pingutusi.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
Teema algataja - Mode
- Tänanud: 1 kord
Piipz kirjutas:tekkis paar küsimust, et mul omal asjast mingit nõmedat arvamust ei tekiks, siis küsin ära ka:
kas toitlustaja käest võeti raha, et ta saaks üritusele müüma tulla? millest sellised hinnad? mittetulundusest paistis vähemalt selle külje pealt küll asi kaugel olevat. natuke tahaks virisedaMotopaks, räägi miks söök nii kallis oli?
kulla Piipz, miks sa arvad, et toitlustaja mittetulundusega tegelema peaks? Nagu eelmiselgi aastal, oli võimalus oma sööki tuua sisse niipalju jaksad. Kui tahad mugavalt lasta seda teistel teha, tuleb füüri välja käia. Nii ongi
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
ma mittetulunduse all ei mõelnud seekord toitlustajat aga vaata need on ikkagi su oma sõbrad, kes seda füüri välja käivad. võiks ju vähem käia? See on arusaadav et võõrad ei tee asju tasuta. aga tahtsingi teada, et kui korraldajad poleks toitlustaja käest rahhi võtnud, kas siis oleks odavamad hinnad olnud? või oli vaja piletihind madalamal hoida. või tahtis korraldaja ka veel teenida? kuna ma ei tea, siis ma küsin, ärge mulle pihta lööge - ma ise sõin ka oma sööki ja räägin pigem kui kõrvaltvaataja praegu
ja ei virise vaid küsin.
-
Teema algataja - Mode
Piipz kirjutas:einoh jah aga vaata need on ikkagi su oma sõbrad, kes seda füüri välja käivad. võiks ju vähem käia?
See on arusaadav et võõrad ei tee asju tasuta. aga tahtsingi teada, et kui korraldajad poleks toitlustaja käest rahhi võtnud, kas siis oleks odavamad hinnad olnud? või oli vaja piletihind madalamal hoida. või tahtis korraldaja ka veel teenida? kuna ma ei tea, siis ma küsin, ärge mulle pihta lööge - ma ise sõin ka oma sööki ja räägin pigem kui kõrvaltvaataja praegu
kujutad sa ette, kui palju korraldajal vaatamata nipitamistele kulutusi (kokkuvõttes ka miinust) oli? püksi sa ju ei sittunud, muusikat pleikarist ei kuulanud, bussijaamas ei maganud, taskupiljardit ei mänginud meelelahutuseks ..
Kuna on omadelt omadele üritus, hindame seda kõrgemalt neid, kes leidsid võimaluse toetusteks ja aitasid sellega pileti ning ka söögi hinda suhteliselt all hoida.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
ega tegelikult suurt vahet polegi, kas maksan 200 eeki rohkem pileti eest ja ostan odavamalt süüa või maksan 200 eeki vähem ja sama raha läheb söögi peale. sama teeb välja ju aga ma sain vastuse ja jäin rahule, loodetavasti teised ka.
palju siis lõppkokkuvõttes miinust tuli? pane summa üles, vaata kui palju südametunnistus inimesi piinama hakkab?
Kallev kirjutas:... ning ilma Suzumeni rotveilerita oma ratta all magav lambanahas Mufista jagavad teist-kolmandat kohta, sest nemad ei pidanud päris hommikuni vastu...
Vaene Muffike jah, õhtul veel...õigemini öösel korra nägin, et sättis end mota juurde külili, aga poole öö pealt oli teine kadund, kui oma telgiga (norskajate paradiisist) välja astusin ja koos telgiga aia äärde kolisin. Oleks pidand ikka alkoholile tugevamat survet avaldama, siis pleks vast häirind. Sorri, kui kedagi üles ajasin lukkude vinistamise ja krõpsude käristamisega.
Muidu üritus – väga tegija! Tänud korraldajatele!
Järgmine kord ka kindlasti paigas.
kuulge mehed mis te vaidlete.olin küll ainult reedel kohal aga ikkagi ütleks et oli parim üritus sellel aastal ja loodan kõiki toredaid inimesi kuremaal kohata.Väintsile ja tema meeskonnale sooviks jõudu ja jaksu taolisi üritusi veelgi korraldada....jõudu kõigile.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Kri$o$ kirjutas:krt, ei saa hommikul pellerissa ka enam minna ilma, et keegi seda üles ei tähendaks
muud ei ole teil teha kui pelleri ees vahti pidada või?
.
Sa s?ttusid ka vä??? Vaevalt, et Kuzmitz oleks seda muidu mainima hakanud aga hetk enne seda olime selles vaikuses peaaegu et sosinal Kallevile(vist oli) tere hommikut öelnud ja "kärgatuse" ajal asusime pudru jagamise paigas ja ootasime kohvi
Hea oli Teid kõiki taas näha!
Reedene tervitusnaps muutis minu ööprogrammi üsnagi lustlikuks
"Igale suvekale on kombeks, üks paar plätusid korraga... vol.2"
Mängudes osalejad olid taas oma tuntud headuses jõuliselt esindatud, Jänx - tase omaette
Toitlustajate kohta võib ainult kiidusõnu öelda. Hetkeksi uksi sulgemata lasti sisuliselt kaks ööd-päeva lisaks olete suurepärane seltskond! Hommikune munapuder oli ülihea!
Eraldi kiidaks Kõiki külalisi! Territoorium oli puhas ja terve, prügi sai pargist vaid tühised paar kotti kogutud. Mõni tühi purk oli kogemata prügikastist mööda libisenud, arusaadav
Sellele sellile tahaks ainult tugevamat tervist soovida, kes pühapäeva hommikuks muidu eeskujulikult puhtana hoitud tualettidest ühe laeni täis oksendanud oli.
Siit veelkord moraal, lased ikka päevasel ajal meestel korralikult torud tühjaks "paugutada" , võib öine ainuke mure olla peeretav põieprobleemiga naabertelgi norskaja
Rattad said samuti rahumeelselt head musa kuulata...
Suvekad on olnud alati kulupõhine üritus! Mis seal ikka, lakume haavad üle, kogume pisut jõudu ja teeme seda jälle!! Laagris kurseerivad rahumeelsed näod on seda väärt!
-
- Tsikkel: Kawasaki Z1000SX
- Kontakt:
Hei!
Me paraku olime 3 viimast kes platsilt lahkusid, mõne mehe paljukiidetud "turbomaks" muutus lihtsalt vabalthingavaks
Aga üritutse kohta niipalju, et minu kui toetaja seisukohast oleks võinud rahvast rohkem olla, või siis oleks võinud rahvas osta oma alkolli toitlustaja käest Jack Danielsi või Saaremaa Vodka näol, kuid nagu näha oli eelistati A&O kaupluse poolt pakutavat Laua Viina... Mõistan, oli tõepoolest odavam
Aga teinekord oleme ikkagi kohal, on vähemalt endal mida juua
Star Riders
Vsevolod

Star Riders Estonia
SREU #0298
Kawasaki Z1000SX paraku
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Jaak Taaniel oli küll toitlustajatel suht poehinnaga
Kuna mina neid pruune ja valgeid jooke eriti ei tarbi, siis kasutasin nii Antsu&Olevi poe, kui ka toitlustustelgi teenuseid ostmaks lahjat alkoholi
-
- Tsikkel: Yamaha SZR660
- Kontakt:
Niih sai ka lõpuks arvuti taha...
Omalt poolt ka kõigile suvepäevitajatele TÄNUD!
Valdava enamusega sai kohtutud väravas "rõngastamise ja maksmise" tseremoonial
Jätkuvalt on suvepäevad mega üritus ja ikka ja nälle nendime fakti...parim seltskond....!!!!!
P.S Tervitused tulejumalatele
(loodetavasti ei ole pargihooldajad eriti kurjad, et me mõned oksad otsustasime oma grillil toasoojaks muuta )
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Vabandan selle mehe ees, kelle telgi eest teisel ööl tooli oma telgi juurde vinnasin, no ei ole mõistus alati oma teha... aga lollused see eest on
Ja tänan Pikka, et ta hoolitses selle eest, et tool õige omanikuni uuesti jõudis
Üritus oli tegija ja SR viinaedasikauplejatega olen järgmistel üritustel ettevaatlikum
baltroon kirjutas:Vabandan selle mehe ees, kelle telgi eest teisel ööl tooli oma telgi juurde vinnasin, no ei ole mõistus alati oma teha... aga lollused see eest on
![]()
Ja tänan Pikka, et ta hoolitses selle eest, et tool õige omanikuni uuesti jõudisÜritus oli tegija ja SR viinaedasikauplejatega olen järgmistel üritustel ettevaatlikum
Tool kuulus siis mulle Pühapäeva hommikul ärgates jäin mõtisklema jah...kuhu küll mu tool kadunud on
Omaltpoolt siis tänud Pikale, Efendile ja Motopaksule tooli kättetoimetamisel
mototydruk kirjutas:kas kellelgil on laenata paagikotti, mis seisab näiteks niisama? mõni asi ei mahu seljakotti ära aga tütrega kahekesi ja teadagi...naised:)
Et laenatud kott(paagi) tahab omaniku juurde tagasi:) kas rännaku algpunkti, Kivi tn või inf 5024817.
Mul oleks nädalavahetusel vaja
Veel fotosid asub http://picasaweb.google.com/Priit103/BikerEeVanaVigalas. Hoian seal mõne nädala, kes soovib, saab alla laadida.
Juunis sõitsid Vigalast läbi Soome Jawa-klubi mehed:
Vesa Savijärvi - Jawa 350, 1968
Risto Perttilä - CZ 250, 1974
Kari Brun - Jawa 250 Sport, 1965
Seppo Suominen - Jawa 350 külgkorviga, 1965
Tauno salo - Jawa 250 Sport, 1963
Kokku 6 päeva ja ca 1500 km, Eestis sellest ca 1000-1100km, Vigalas 10-11. juunil. Edasi sõitsid Soome Riihimäele Soome Jawa klubi kokkutulekule 13-15.06.2008. Ise mäletan vene-ajast erinevaid tsikleid, kuid Jawa 250 sporti polnud enne näinud. Mõni pilt asub http://picasaweb.google.com/Priit103/Soome_Jawa_klubi .
Tervitades ,
Priit, vallavanem
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Selline sport Jawa endalgi 80'ndate keskel olnud!
Nüüd nägin siis milline ta "uuena" oli
Edu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.