järgmisel nädalal saan enda ratta ka kokku... hetkel veel paak puudu... see on see teema, kui kukkunud ratta ostad
õnneks on paak juba uue värvikihi ja välimuse saanud
Mai alguses loodan tsikli selga istuda ja liikuma hakata... enne tervis vist ei luba
Igatahes... kõike head neile, kes juba ringi sõidavad!
Olge jaheda asfaltiga ettevaatlikud... viimasel ajal kuulnud, et see päris paljudele valustasti ära "keeranud".
Eks antik teab (kahjuks) lähemalt rääkida.
Ma ka suveperioodil sõidan aegajalt tsikliga Tallinn-Haapsalu vahet. Enamasti sõidan mööda vana Haapsalu maanteed mööda, seal on siiamaani saanud suhteliselt rahulikult +20 sõita.
väga hea. ma ise stardin ja lõpetan muidu Paliveres. kuidas see vana haapsalu mnt üldse on? väga nukiline? igatahs küll saab kokkuleppele teede valikus
Minu meelest täitsa sõidetav tee, kohati muidugi raputab pisut, aga peab teadma neid kohti kust väga suure lennuga ei tohi üle lennata. Paar kohta on sellised, kus ilmselt üle 130nega sõites pealt minema viskab. Muide laupäeval sai ka Paliverest tsikliga läbi totutatud
Tekkis mõte sõita Tartust Haapsallu järgmine nädalavahetus ehk siis 19.04.08. Seoses sellega mõned küsimused. Kas samal päeval on ehk veel Haapsalu kandi mehi/naisi Tartust sinna poole liikumas? Seltsis vähe lõbusam sõita. Ja teine küsimus, et võib olla jään ööseks Haapsallu ja oleks vaja ratast kuhugi paigutada. Kas keegi lahke inimene, kellel garaasinurgas veidi ruumi on nõus üheks ööks mu rattale öömaja pakkuma? Ei tahaks nagu päris lageda taeva alla kõigile näppida ka jätta, mine tea...
Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
saabki hapsalus natuke rohkem rattaid näha....aga endal pole kl midagi juhtunud kui ratas väljas...kuigi tean yhte juhust kui lykati öösel ratas kummuli
Parem karta kui kahetseda. Seda et keegi ära ajama hakkab seda ma ei kardagi. Kõige rohkem teevat muret uudishimulikud ja kuna nädalavahetus siis tõenäoliselt ka purjus noorukid. Ronivad selga või kukub ümber või mis iganes. Pärast plastik katki. Parem kui saaks kellegi garaasi või aeda ajada.
18-19 olen ka võib olla käsi.
Täna tegin viimased hooldused ja esimesed ringid.
Kahjuks endalgi see probleem, et pole ratast ööseks kusagil hoida. Vana ratast hoidsin niisama maja ees. Uue rattaga seda enam nii naljalt teha ei tahaks.
Tean juhtumit, kus sõbral valati maja ees seisev tsikkel värviga üle.
Kahjuks 19.04.2008 ei saa liituda teiega, pean võistluste korraldamisega tegelema. Janmar Karikas. Haapsalu garaasi juures.
Aga Hurt: kui soovid siis tsiklile saan sulle öömaja pakkuda. Janmari töökojas, G4S valvab.
Aga tulge vaatama võistlusi.
Kahjuks endalgi see probleem, et pole ratast ööseks kusagil hoida. Vana ratast hoidsin niisama maja ees. Uue rattaga seda enam nii naljalt teha ei tahaks.
Tean juhtumit, kus sõbral valati maja ees seisev tsikkel värviga üle.
Ilusat sõiduilma kõigile!
..et kegi viitsiks ratast hakata värviga üle valama, peab puht isiklik viha konkreetse sõiduki omaniku suhtes olema, vaevalt keegi niisama kadedusest seda vaeva ette võtta viitsib olen ise oma ratast hoidnud haapsalus tänava ääres, rattakatte all, ja ei ole keegi torkinud (vastasel juhul oleks signa sellest märku andnud)
eks omad riskid ikka on, aga haapsalu on minu silmis selle suhtes suht ohutu koht... tallinnas küll maja ette ei jäta
Võib olla et hüppab läbi Valgeväljalt, oleneb mis kell jõuan läänemaale. Nagu ma aru sain siis kell 15 on juba autasustamine. Aga ratta hoiustamise koha pealt võtan sinuga veel ühendust s3rza.
s3rza.kle yx mure ...sõber ostis r1 he 2005 ja sellel vahest väike õli leke...selle kaane peale kukkunud ka...et siis tahax teada mis kaan see on ja palju maxta võix...saadax siis sulle joonise ja pildi kui viitsid sellega tegeleda
s3rza.kle yx mure ...sõber ostis r1 he 2005 ja sellel vahest väike õli leke...selle kaane peale kukkunud ka...et siis tahax teada mis kaan see on ja palju maxta võix...saadax siis sulle joonise ja pildi kui viitsid sellega tegeleda
Kui ära kirjeldad, mis detailiga tegu, siis võin kohe leti hinna öelda(meie hind on muide sama, mis yamu keskuses). Lisasin sind msn'i.
Mina ikka aegajalt käin sõitmas, väga mõnus on.
Üldiselt satun ikka rohuküla tee peale kah, tagasi linna piirile jõudes on rehvid üsna soojad.
Millegipärast on rullnokad oma bemmidega ette jäänud, ei taha väga mööda lasta. Täna oli sama juhus, mõtlesin, et tõmban jalaga ukse sisse mölgi.
Või tuleb tomat taskus hoida, mööda minnes hea visata. Jobud raisk, ausõna.
Katsu sa see bemm seisma saada, noored vahtralehe omanikud roolis. Julgevad nad sul jah seisma jääda. Vaata mis kinnastega me sõidame, kes see tahab neid tunda saada, carbon nukid.
viimati kl sain kätte yhe kes enesetapu moodi möödasõidu minust tehi..ja vastas suunast tuliast tehti samal ajal möödasõit...väga haige situatsioon...jälitasin teda nii kaua kuni loobus..läxin välja et proovix kummuli lyya aga see aff on tuttav...krt ei löönud
ma nüüd ei saa aru, te räägite ikka möödasõit tsikkel versus auto?
omal küll pole kogemust et keegi takistaks vms, paar korda on olnud juhust kus olen andud madale lendurile teed, tõmmates tsikliga tee serva, niiet auto vabalt mööda mahub laiemal teel.. samuti on teretulnud nähtus kui autod serva tõmbavad, et ei peaks tsikliga möödasõitu tegema läbi vastassuuna... aga iga autojuht ei tule selle peale... aga pole nagu olnud probleeme ses suhtes et keegi sihilikult takistaks...
korraks küsin vahele: kas kellegil on mingit garaazi kus ma saaks ka oma ratast hoida ja kuhu vajadusel ka ise ligi pääseks?
Lihtsalt puu külge ei täi siduda.
oleks väga abiks
väinz
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
korraks küsin vahele: kas kellegil on mingit garaazi kus ma saaks ka oma ratast hoida ja kuhu vajadusel ka ise ligi pääseks?
Lihtsalt puu külge ei täi siduda.
oleks väga abiks
väinz
Kas mõtled pikemaks ajaks? Muidu öö/kaks saan tsikli majutusel abiks olla. Isiklikku garaaži pole.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.