ebayst ostmine.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Sukusuku
Tsikkel: Viffer ja Kawa
Tänatud: 8 korda

Re: ebayst ostmine.

Lugemata postitus Postitas Sukusuku »

Minul oli ka juhtum kus kaupa ei olnud võimalik Eestisse saata ja müüja tagastas raha. Kasutan swedbanki krediitkaarti maksete tegemiseks ja Swedbanki sõnul tuleb krediidikontolt tagasimakse 60 päeva jooksul. Sain raha tagasi siis 60p pärast, peale seda kui müüja oli tagasimakse teinud.

Aga antud juhul kui müüja ei vasta ja raha tagasi vaja siis aitab minuarust kõige operatiivsemalt ebay toe telefonile helistamine.

Teed korda Eestis.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 432 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

bitter kirjutas:

Kui kiiresti ebay/paypal tavaliselt raha tagasi kannavad?

Mu pakk jäi tulemata, trackingnr küsimisele müüja ei vastanud. Avasin "keissi" ja küsisin raha tagasi. Nädala pärast saatis ebay mulle sõnumi - "Kas müüja on ühendust võtnud?" 23.01. sõnumi magasin maha, 31.01. saadetud kordusele vastasin paar päeva hiljem, et "ei ole võtnud". Nüüd on sellest ca 12 päeva möödas, nad pole vastanud ega raha kandnud. Ebay abiinfost leidsin selliseks puhuks vaid ühe lause, mis just erilist kindlusetunnet ei tekita :? :
"In the rare situation where a seller doesn't reply to you or follow through, eBay will review the case and may issue you a refund."

Kas sa avasid keisi ebays või avasid dispuudi paypalis?

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

bitter kirjutas:

Kui kiiresti ebay/paypal tavaliselt raha tagasi kannavad?

Mu pakk jäi tulemata, trackingnr küsimisele müüja ei vastanud. Avasin "keissi" ja küsisin raha tagasi. Nädala pärast saatis ebay mulle sõnumi - "Kas müüja on ühendust võtnud?" 23.01. sõnumi magasin maha, 31.01. saadetud kordusele vastasin paar päeva hiljem, et "ei ole võtnud". Nüüd on sellest ca 12 päeva möödas, nad pole vastanud ega raha kandnud. Ebay abiinfost leidsin selliseks puhuks vaid ühe lause, mis just erilist kindlusetunnet ei tekita :? :
"In the rare situation where a seller doesn't reply to you or follow through, eBay will review the case and may issue you a refund."

Raha tagasikandmisega tegeleb ikka PayPal jah, seal siis aega sul dispute avada hiljemalt 45 päeva jooksul arvates tehingu sooritamisest. Mina olen siian need paar juhust, mis mul esinenud, kenasti raha payPali käest tagasi saanud ja selleks on kulunud ikka need kohustuslikud tärminid, mis neil seal kehtestatud, ehk siis peale seda kui oled kaebuse esitanud, ootavad nad müüjapoolset vastust 10 päeva ja kui sealt miskit ei selgine, siis mõne päeva jooksul on ka raha laekunud..
Edu!

Keretööd
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 443 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Sain just paar päeva tagasi Saksas olevalt sõbralt teate, kus hoiatas e-bay eest, kuna asi on väga ebausaldusväärseks muutunud:pikad kättetoimatamise ajad, vale, rikutud, või üldse saamata jäänud kaup ja et sakslased ise ei ole enam nii aktiivsed e-bayd kasutama.
Võta kinni...

Endal üks 150 EEK häving, kuna jäin nõudega hiljaks.

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

mx77 kirjutas:

Kas sa avasid keisi ebays või avasid dispuudi paypalis?

keissi ebays avasin. http://pages.ebay.com/coverage/index.html kinnitab, et sellest piisab. Ja et PayPal Buyer protection ei kehtigi enam. EDIT: tõepoolest, ebay ei väida, et pp kaitse ei kehti enam, vaid pigem selgitab, mille poolest uus ebay kaitse on parem kui senine paypali kaitse.

Praegu seda lehte täpsemalt uurides näen, et eBay Buyer Protection katab vaid need ostud, mis tehtud U.S. eBay.com veebi kaudu ! Kas tõesti kehtib Saksa, inglise jt ebay-de jaoks nüüd hoopis mingi muu süsteem :roll: Samuti ei kata see programm mootorsõidukeid ja kinnisvara näiteks.

Viimati muutis bitter, 15 Veebr 2010, 17:46, muudetud 1 kord kokku.

Arko

Lugemata postitus Postitas Arko »

Tere tere.Olen ostnud ebayst juba üle 10 aasta.Tellitud on igasukust nodi nii usast,uk,saksast ja ka hiinast.Põhiline kaup on ikka olnud motokaup.Kasutan ka PayPal kui ka olen kasutanud otse inimesele maksmist.Suurim asi mis ostedud oli mootorratas.Präegugi on üks kiiver tulekul ja alles hiljuti sai rooliamort ja pisikesed suunad ostetud.Saatmisega pole olnud progleemi kui ei ole saatmist kirjas siis olen kontakteerunud müüjaga ,et kui tal on mahti postkontorist läbi minna ja uurida odavat transat.Muidugi paljud ei viitsi siis tellivad endale koju ukse taha kulleri ja sellest kõrge transa.Saatmisega on üks võimalus veel kui seal maal kus see kaup müügis on elab mõni tuttav siis panna tema aadress.Riigisisene trantsport on odav ja vehest ka tasuta.Seda varjanti olen ka paar korda kasutanud kui sõber uk elas.Isiklikult on mul siiamaani vedanud,sülitan kolm korda üle õla.Tean küll inimest kes hävis mitme tuhande krooniga kuid tellib siiamaani asju ebayst.Paljude asjadega olen ka riski peale läinud aga siiani õnneks.Nüüd küll igal pool masu ning seoses sellega tuleks olla ettevaatlik.Varem kuulsid ikka siit sealt ,et keegi jäi kaubast ja rahast ilma nüüd aga rohkem. Jõudu ja jaksu kõigile.

Arko

Ära kahetse seda mida teinud oled , kahetse seda mida teinud pole.

Ära kahetse seda, mida teinud oled , kahetse seda, mida teinud pole.
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Sellest et PayPal ei kehti enam pole nagu otseselt öeldud. Hetkesõnastus on natuke segane, sest vaatasin ka kehtivat PayPal lepingut ja seal pole küll ostjakaitset tühistatud, kehtib see küll ainult lubatud (eligible) kaupadele, mille ostutingimuste all on ka märge Protected by PayPal.
Endal ei ole küll PayPali kaudu rahade kätte saamisega probleeme olnud ja veidi laiskade müüjate liigutamapanemiseks on see väga hea meetod.
Ja saksa ebay ise soovitab PayPali ostjaturvet kasutada:
http://pages.ebay.de/sicherheitsportal/ ... ahlen.html

Kasutaja avatar

vlgu

Lugemata postitus Postitas vlgu »

Tere,

Kui midagi eBays müüa ja raha kantakse PayPali vahendusel ja minul kui müüjal on see seotud krediitkaardiga, siis kuidas ma selle summa lõpuks nö. sularahana kätte peaks saama? Mõistlikute intressimääradega, sest krediitkaardilt pangaautomaadist raha võtab vist ainult miljonär.
Kuskilt jäi silma, et ainult US tava bank accounti saab PayPaliga siduda.

Lappasin seda teemat ka ning seda on eespool ka küsitud, aga jutt on krediitkaardi peale summa laekumisega otsa lõppenud, ma tahaks teada mis edasi saab.

Või on võimalik PayPalis lasta kanda raha ka oma tavakontole?

Mihkel

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Ma ei teea, ma saan oma mõlemite kontode vahel raha vabalt liigutada. Pangaks siis Nordea.

andrias
Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X

Lugemata postitus Postitas andrias »

vlgu kirjutas:

sest krediitkaardilt pangaautomaadist raha võtab vist ainult miljonär.

Lähed kasiinosse, ostad hunniku žetoone, maksad krediidikaga ja vahetad kohe sulaks ümber. Veidi OT aga toimib 8)

Annaks jumal häda- küll abi ikka saab!
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f

T123OTS
Kaupmees

Lugemata postitus Postitas T123OTS »

vlgu kirjutas:

Tere,

Kui midagi eBays müüa ja raha kantakse PayPali vahendusel ja minul kui müüjal on see seotud krediitkaardiga, siis kuidas ma selle summa lõpuks nö. sularahana kätte peaks saama? Mõistlikute intressimääradega, sest krediitkaardilt pangaautomaadist raha võtab vist ainult miljonär.

Lappasin seda teemat ka ning seda on eespool ka küsitud, aga jutt on krediitkaardi peale summa laekumisega otsa lõppenud, ma tahaks teada mis edasi saab.

Mihkel

Elementaarne,koigepealt lisa enda kontole oma deebetkaardi number,seejarel vali Withdraw ja edasi Transfer to Bank Account - vali konto,kuhu tahad raha saada ja raha laekub ca 3-4 toopaeva jooksul sinu PP-iga seotud kontole.

Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

Timo, kas oled 100% kindel, et Eesti aadressiga regatud PP kontoga saab siduda panga kontot? Minu teada (aga võin eksida) laseb ta siduda ainult USA panga kontot. Küll aga tasub Eestis siduda PP kontoga selline krediitkaart, nagu MX77 mainis, mille kontolt saab raha ka üle kanda (ja vahel tasuta) muudele (tava)pangakontodele - sellised on Nordeal, Sampol ja ilmselt mõnel muul veel.

Ise olen kasutanud Eestis välja antud Swed kr.kaarti - raha tuleb kokku ca 9-10 päeva Swed krediitkaardi kontole (VISA), s.h. PayPal-i poolne protsess ca 3 tööpäeva ning ülejäänu siis ilmselt Swed või VISA poolne "tasuta rahakasutusaeg" :evil: . Raha allalaadimine maksab 30 EEK ning nt euro puhul arvestab PP kursiks ca 15,2

T123OTS kirjutas:
vlgu kirjutas:

Tere,

Mihkel

Elementaarne,koigepealt lisa enda kontole oma deebetkaardi number,seejarel vali Withdraw ja edasi Transfer to Bank Account - vali konto,kuhu tahad raha saada ja raha laekub ca 3-4 toopaeva jooksul sinu PP-iga seotud kontole.

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Inglise ebays on üks elektroonika jublakas meeletult odav, ca 4k uuena eraisikult (eestis uuena ca 15k).Tundub kahtlane.. Kui paypal on vahel, kas siis on tagatud minu absoluutne ohutus , kui aparaat ei toimi, kohale ei jõua v6i mis iganes?

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

GoodCat
Tsikkel: SV650s, CRF450

Lugemata postitus Postitas GoodCat »

Kättesaamise hetkest 14 päeva jooksul on võimalik raha tagasi saada kui toode ei kõlba. Aga ega ma nii kindel ka ei ole. Kursavend tellis mingi mp3 mängija kuskilt hiinast ja too ei töötanud, siis sai raha tagasi. Saatmiskulud pead ise kinni maksma.

56654209

matcho
Tsikkel: hetkel rattatu

Lugemata postitus Postitas matcho »

vajaks abi saksa ebaist ostu sooritamisel.suht kiire asjaga
kes on sellel teemal vana kala jätku postkasti teade ...

parem kaks politseid ees kui üks taga ....
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Leidsin Hiinast sellised pidurikettad:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Aprilia- ... 1041wt_754

Hind 199 taala, transa 60 taala.
Kui palju ma makse juurde maksma pean ehk siis palju need kettad mulle reaalselt Eesti rahas maksma lähevad?

Aitäh :)

Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

Kauba väärtus arve järgi (koos veorahaga) pluss toll pluss km. Tollimaksu määra kohta saad abi tolliinfost:
http://www.emta.ee/?id=21924.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

siin foorumis ka klemme, kes hiinast tellinud, mõtlesin, et äkki kellelgi peas juba.

siil_udus

Lugemata postitus Postitas siil_udus »

199+60=25912,5=3237,5EEK
3237,5+km(647,5)=3885EEK
3237,50,05(toll (määr võib pisut siia-sinna erineda))=161,9
3885+1691,9=4046,9+deklareerimistasu (kui sa seda ise ei tee) mis oli mälu järgi u 30.- Eesti postis.

PS. ei pretendeeri absoluutsele tõele, aga enam-vähem peaks aimu saama

Rekkamees
Tsikkel: XT 600

Lugemata postitus Postitas Rekkamees »

Oskab keegi aidata, mul mõistus täitsa otsas? Oman mingi 2-3 aastat PayPal kontot ja kauba tellimisel on kõik ilusti toiminud. Nüüd aga mu vana krediitkaart aegus ja juba kaks päeva üritan uut krediitkaarti oma PayPal kontoga siduda. Aga ei õnnestu, tuleb ette kiri: We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.
Kuidagi ei jaga oma viletsa inglise keelega, kus on võib viga olla?

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Rekkamees kirjutas:

Oskab keegi aidata, mul mõistus täitsa otsas? Oman mingi 2-3 aastat PayPal kontot ja kauba tellimisel on kõik ilusti toiminud. Nüüd aga mu vana krediitkaart aegus ja juba kaks päeva üritan uut krediitkaarti oma PayPal kontoga siduda. Aga ei õnnestu, tuleb ette kiri: We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.
Kuidagi ei jaga oma viletsa inglise keelega, kus on võib viga olla?

viga polegi sinus vaid panga seadetes.
Pead lubama kaardil interneti poodides maksmise .
seda saab teha interneti pangas ise aga helista infosse
nad seletavad täpsemalt .
siin kribades suht keeruline.

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda
Kasutaja avatar

Yamsakas
Tsikkel: 2 jalajõudu

Lugemata postitus Postitas Yamsakas »

Cadol on õigus ... kui sul on Swedbank, siis kõige lihtsam minna e-panka ja valides Kreeditkaart sa peaks leidma oma kaardi... sealt võid seda ka aktiveerida... kui ise ei saa hakkama, info tel. on ikka abiks.

Cado kirjutas:

viga polegi sinus vaid panga seadetes.
Pead lubama kaardil interneti poodides maksmise .
seda saab teha interneti pangas ise aga helista infosse
nad seletavad täpsemalt .
siin kribades suht keeruline.

Rekkamees
Tsikkel: XT 600

Lugemata postitus Postitas Rekkamees »

Swedpank jah.
Aga nüüd sain lõpuks ometi hakkama! Jään ootama oma kinnituskoodi.
Tänud vastanuile :bsmile:

isonts
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas isonts »

Kipsi kirjutas:

Inglise ebays on üks elektroonika jublakas meeletult odav, ca 4k uuena eraisikult (eestis uuena ca 15k).Tundub kahtlane.. Kui paypal on vahel, kas siis on tagatud minu absoluutne ohutus , kui aparaat ei toimi, kohale ei jõua v6i mis iganes?

nii kalli jubina puhul ei ole tagasisatmise kulu väga suur kaotus. Pakki liikumine peab olema jälgitav. Odvamate asjade puhul võib tagasisatmise kulu olla piisavalt suur, et ei ole mingit mõtet tagasi saata. Vahel on kasulikum hoopis eestis maha müüa ja oled hoopis +.
Ma olen üritanud protsessida vahel. Ja lõpuks olen ikkagi loobunud. Paypal teeb asjajamise suhteliselt keeruliseks. Kui sulle tünga tehakse. Mingi vale asi saadetakse või ilmselge võltsing või väga viletsa kvaliteediga kaup samal ajal müüa ei ole nõus mingit kompromssi tegema ning sa ise ei ole nõus tegema veel lisakulutusi tagasisaatmisele siis hakkab paras jama pihta. Peaksid politseile avalduse esitama. Dokumendi koopiad Paypal`ile saatma.
Mul oli mingi totter olukord. Tellitud veljed ei olnud päris sellised nagu kirjeldatud. Tahtsin osa makstud rahast tagasi. Müüa saatis pikalt. Raha oleks saanud ainult siis kui oleksin tagasi saatnud kauba. Velgede tagasi saatmine oli väga kallis ja just seda haruldast tüüpi velgi oli hädast vaja. Mina ise ja ammugi mitte politsei ei näinud põhjust menetluse algatamiseks. Uurisin küll politseist kuidas ma pean käituma sellisel juhul. Veljed on värvitud vale värviga, värvi toon oli hoopis teine kui kirjelduses ja pealegi tugevalt kriimustatud? Paypal, aga nõudis raha osaliseks tagasi maksmiseks just politsei poolset menetluse algatamise dokumente. Tuli müüa poolne ülbitsemine lihtsalt alla neelata ja leppida olukorraga ning lisakulutustega.
Niipalju kui ma aru sain siis see pidigi nüüd tavaline praktika olema PaypalI poolt, et kaebaja peab algatama ka politseis menetluse sellistel puhkudel, kui ei taheta kaupa enam tagasi saata.
Selliste tünga tegijate vastu soovitatakse teiste riikide foorumites vastata omapoolse tüngaga. Ise olen teinud sellisel juhul müüa kohta tõsise tausta uuringu. Ning saatnd selle inimese lähikondlastele ja elukohas toimivatele asutustele(kaasaarvatudi kohalikku politsei jaoskonda ja omavalitsusele) kirja, kus kirjeldanud tekkinud olukorda. Kahel korral on müüa peale seda ise ühendust võtnud ja teinud ettepaneku asi viisakalt ära lahendada. Sain raha tagasi . Ühel korral üks ahv (mingi pisike tsikli pood, kusagil saksamaal) saatis selle peale tõsise sõimu ja ähvardus kirja. Lubas kaevata kohtusse maine kahjustamise eest. Saatsin selle kirjavahetuse ka spämmina igale poole laiali. Siis oli vaikus. Raha ka muidugi tagai ei saanud, aga ise olin ikkagi rahul. Mõnekümne euro eest sai vähemalt emotsionaalse elamuse.

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Sain tünga just mingi paarikümne eurose kaubaga, kaupa 3 nädala pärast kohal polnud, vaaatasin siis et enam pole seda müüjatki ja kaupa loomulikult ebays müügil. Kirjutasin Paypai et tahan oma raha tagasi - uurivad asja, ei tea mis saab sellest.

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Oli ka ükskord mingi paarikümne eurine vigur, kolm kuud ootasin, ei tulnud ja siis nõudsin raha tagasi. Sain raha tagasi ja kaks päeva hiljem tuli vigur ise kah :mrgreen:

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

gto

Lugemata postitus Postitas gto »

Oli ka ükskord mingi paarikümne eurine vigur, kolm kuud ootasin, ei tulnud ja siis nõudsin raha tagasi. Sain raha tagasi ja kaks päeva hiljem tuli vigur ise kah :mrgreen:

Endal oli hiljuti samasugune situatsioon

Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

-PitBull- kirjutas:

3 kuud ootasite??? Praegu on 45 päeva aega keiss (dispute) avada resolution center-is!

Mina tegingi nii, kui India pakk kusagile Venemaale toppama jäi. 44. päeval avasin dispute-i et pakki pole. Aga kuna tegu polnud poekaubaga vaid pigem antiikse kraamiga, siis ma ei küsinud raha tagasi vaid soovisin ikka oma pakki. Olin nõus veel ootama. Müüja ütles, et ainuke, mis tema saab teha, on India Postile nõue saata ja paki väärtus tagasi nõuda. (Tagantjärele tarkus - seda olekski pidanud kohe tegema, võibolla see oleks Vene Posti ja Tolli teatud kohast pisut pigistanud.)

Edasi oli trackingusaitidelt näha, et peale seda kui Vene Toll oli kuu aega munenud minu paki otsas (nende jaoks läbiv transiit (!)), saatis Vene Post selle väidetavalt oma valdusest minema. Aga igatahes mitte Eestisse. Ju lihtsalt varastasid ära. Saatsin Vene Postile (nende spetsiaalsele pakkide otsimise mailile) järelepärimise koos trackingunumbri ja muude andmetega, vastust muidugi ei saanud.

Ja siis tore üllatus ebaylt - " kuna teie keissi avamisest on juba niijaniimitu päeva, siis me eeldame, et teil on asi nüüdseks lahendatud ja sulgeme keissi. Nii tore, et te meie klient olete." No türi küll, nemad eeldavad. :evil: (Miks siin kalašnikoviga smailit ei ole???)

Edit: sain ikka lõpuks oma antiikkola kätte. Vene Post ei olegi nii lootusetu nagu selgub 8). Aga siga-aeglased on nad küll. 14.detsembril jõudis pakk nendeni ja nad suutsid seda KAKS KUUD seal hoiustada ja kindlasti palju paberit ära määrida, enne kui lõpuks Eestisse saatsid. Veebist paistab nagu oleksid nad mu pakki lausa mitu korda Eesti suunas minema saata:
Обработка 6 January 2012 02:06 104003 МОСКВА PCI-3 Покинуло место транзита
Обработка 5 February 2012 22:03 104003 МОСКВА PCI-3 Покинуло место транзита

Igatahes sisse pole vaadatud. India autentne voodilinasse õmmeldud ja punase kirjalakiga pitseeritud pakend on rikkumata :mrgreen:.

Ebay resolution center imeb vilinal aga seekord läks hästi. Elagu rahvaste sõprus!

Viimati muutis bitter, 16 Veebr 2012, 17:59, muudetud 1 kord kokku.

naistemees

Lugemata postitus Postitas naistemees »

Ebays nii ongi , et hinnad on odavad aga pidevalt saad tüssata!!! Ja siis varastatakse raha kah veel salaja krediitkaardilt ära.

Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

Pea nüüd vähe hoogu, külamees. Sinu krediitkaardilt ei saa keegi midagi varastada (kui sa just oma kaarti või selle andmeid koos paroolidega vedelema ei jäta). Sinu kontolt võetakse maha täpselt need summad, mis sa ise oled otsustanud kellelegi mingi kauba või teenuse eest loovutada. Võimalikud kaardi omamisega seotud kulud on sul vastavas lepingus kirjas.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”