Mäss pealinnas.
Moderaator: Moded
seoses selle mässuga palun teilt abi,et kuidas kooli minna?asun sakus ja vaja minna mustamäele,linnuteele.TTHK on kooliks,varem oli igapäevane marsruut sakust marsaga vabakale,sealt 2 või 3 trollile,nüüd enam kohe mitte ei tea.vähe sellest,et marsaga lähen vabakale ja ootan trollli,mu trollid veel peatuvad kah sõduri juures. :\
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
praegu tahad kooli minna? oota vast esmaspäev ära, siis on paljud asjad lihtsamad.. alkomüügi keelust tingituna soetatud üleliigsed õllevarud ( PIKKsaqants kirjutas:seoses selle mässuga palun teilt abi,et kuidas kooli minna?asun sakus ja vaja minna mustamäele,linnuteele.TTHK on kooliks,varem oli igapäevane marsruut sakust marsaga vabakale,sealt 2 või 3 trollile,nüüd enam kohe mitte ei tea.vähe sellest,et marsaga lähen vabakale ja ootan trollli,mu trollid veel peatuvad kah sõduri juures. :\

-
- Tänatud: 1 kord
kolmap tahaks juba küll minna,aga kui mäss veel kestab ei kujuta ma kooliteed ettegi. :\Pihelgas kirjutas:praegu tahad kooli minna? oota vast esmaspäev ära, siis on paljud asjad lihtsamad.. alkomüügi keelust tingituna soetatud üleliigsed õllevarud ( PIKKsaqants kirjutas:seoses selle mässuga palun teilt abi,et kuidas kooli minna?asun sakus ja vaja minna mustamäele,linnuteele.TTHK on kooliks,varem oli igapäevane marsruut sakust marsaga vabakale,sealt 2 või 3 trollile,nüüd enam kohe mitte ei tea.vähe sellest,et marsaga lähen vabakale ja ootan trollli,mu trollid veel peatuvad kah sõduri juures. :\) kah otsas ja üldse mõnusam olla
samas maiteagi,mis koolis toimub,seal valdav osa venerahvusest isikuid,kuskil 1500 õpilast ja mingi 70% venelased/venelannad.
Kiirelt siis vene keelt õppima!saqants kirjutas:kolmap tahaks juba küll minna,aga kui mäss veel kestab ei kujuta ma kooliteed ettegi. :\Pihelgas kirjutas:praegu tahad kooli minna? oota vast esmaspäev ära, siis on paljud asjad lihtsamad.. alkomüügi keelust tingituna soetatud üleliigsed õllevarud ( PIKKsaqants kirjutas:seoses selle mässuga palun teilt abi,et kuidas kooli minna?asun sakus ja vaja minna mustamäele,linnuteele.TTHK on kooliks,varem oli igapäevane marsruut sakust marsaga vabakale,sealt 2 või 3 trollile,nüüd enam kohe mitte ei tea.vähe sellest,et marsaga lähen vabakale ja ootan trollli,mu trollid veel peatuvad kah sõduri juures. :\) kah otsas ja üldse mõnusam olla
samas maiteagi,mis koolis toimub,seal valdav osa venerahvusest isikuid,kuskil 1500 õpilast ja mingi 70% venelased/venelannad.
Huvitav, mis kool see on, kus õppetöö algab peale viit õhtul?saqants kirjutas:seoses selle mässuga palun teilt abi,et kuidas kooli minna?asun sakus ja vaja minna mustamäele,linnuteele.TTHK on kooliks,varem oli igapäevane marsruut sakust marsaga vabakale,sealt 2 või 3 trollile,nüüd enam kohe mitte ei tea.vähe sellest,et marsaga lähen vabakale ja ootan trollli,mu trollid veel peatuvad kah sõduri juures. :\
Või misajal sa sinna kooli planeerid mina?
hommikul ja päeval tiblad magavad ja linn on täiesti normaalne.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
energia jäävuse seaduse on need politsei kirujad vist osavalt ära unustanud 
ilmselgelt on targem ju lasta neil ennast odava (ca 50-200 milli) klaasi peal välja elada kui lasta kedagi kasti lüüa. või arvab keegi, et nad lähevad miskipärast lambist koju naelu seina tagauma ja oma pulbitsevaid emotsioone sinna matma?
näe isegi mina suunan oma häbi, viha ja pettumuse siia foorumisse
konverteerin oma emotsioonid ja energia mingiks lollakaks kirjatükiks - olenemata selle sisu jaburusest või mittejaburusest lähen rahunenult uinakule kuni uute sündmuste ja emotsioonideni.
1 politseiniku elu on juba finantsiliselt palju väärtuslikum kui mõned aknad, moraalsest küljest rääkimata. 1 politseiniku koolitamine maksab? tema värbamine maksab?
issand, see on ju meie raha ja meie rahva elud.
isegi minu ja teie kaasmaalase elu, kes surnuks pussitati oli palju suurem löök kui nood aknakesed ja mõni autoke.
laamendavad ju need, kellel pole kodu - minul aga on kodututest alati kahju olnud - selle va aljosha viimisega viidi neilt lihtsalt viimne pidepunkt - usk nende panusesse 2MS võidul - see oli ainus, mis neil oli. ära viima ta oleks pidanud nii või naa, aga kas just nii? oh OLEKS vaid sündmusi ette näinud
tagantjärele tarkus on sheff asi.
kahju ajupestud noortest

ilmselgelt on targem ju lasta neil ennast odava (ca 50-200 milli) klaasi peal välja elada kui lasta kedagi kasti lüüa. või arvab keegi, et nad lähevad miskipärast lambist koju naelu seina tagauma ja oma pulbitsevaid emotsioone sinna matma?
näe isegi mina suunan oma häbi, viha ja pettumuse siia foorumisse

konverteerin oma emotsioonid ja energia mingiks lollakaks kirjatükiks - olenemata selle sisu jaburusest või mittejaburusest lähen rahunenult uinakule kuni uute sündmuste ja emotsioonideni.
1 politseiniku elu on juba finantsiliselt palju väärtuslikum kui mõned aknad, moraalsest küljest rääkimata. 1 politseiniku koolitamine maksab? tema värbamine maksab?
issand, see on ju meie raha ja meie rahva elud.
isegi minu ja teie kaasmaalase elu, kes surnuks pussitati oli palju suurem löök kui nood aknakesed ja mõni autoke.
laamendavad ju need, kellel pole kodu - minul aga on kodututest alati kahju olnud - selle va aljosha viimisega viidi neilt lihtsalt viimne pidepunkt - usk nende panusesse 2MS võidul - see oli ainus, mis neil oli. ära viima ta oleks pidanud nii või naa, aga kas just nii? oh OLEKS vaid sündmusi ette näinud

kahju ajupestud noortest

Aga mulle meeldib.
http://www.google.com/search?rls=en&q=t ... 8&oe=UTF-8
Tundub, et on paar baasteksti, mida siis erinevad kanalid oma nägemust mööda täiendavad.
Tundub, et on paar baasteksti, mida siis erinevad kanalid oma nägemust mööda täiendavad.
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Minuteada ei ole meil siin vangla.. kui sulle ei meeldi siis paki asjad ja sõida ära sinna kus meeldib! 
Tahaks lihtsalt neilt laamendajatelt küsida siis, et kas nad on nüüd meist paremad ja tegid meie ühiskonnale midagi kasulikku?
Minu arust lasid (Venelased on vale öelda... ütleme, nii, et Tibla on see laamendaja ja poolearuline) tiblad endale täiega vee peale, tahest tahtmata kipuvad inimesed üldistama ning tunnen kaasa neile venelastele kes elavad meie riigis ja tunnevad ennast siin hästi.
Kisavad ja vinguvad telekas, et rüvetatakse nende mälestusi ja mida iganes ning toimetatakse amoraalselt - kõik võimalused olid olemas, et seda rahumeelselt teha, välja selgitada kas üldse on põhjust selle plönni juurde lilli viia või seal all polegi kedagi keda mälestada. Pealegi ju keegi ei hävita seda monumenti, kui soovid seda monumenti vahtides oma esi esi esi vanematele mõelda siis tee seda - hetkel aga küll pole tibladel sellest sooja ega külma, saaks ainult laamendada.
Teeks kellelegi kahju ja saaks ainult varastada...
Ehe näide saamatusest... "mul on häbi siin riigis elada, puhkesin lausa nutma" mida sa s**t vahid siis siin? mine ära - keegi kinni ei hoia!!!!!

Tahaks lihtsalt neilt laamendajatelt küsida siis, et kas nad on nüüd meist paremad ja tegid meie ühiskonnale midagi kasulikku?
Minu arust lasid (Venelased on vale öelda... ütleme, nii, et Tibla on see laamendaja ja poolearuline) tiblad endale täiega vee peale, tahest tahtmata kipuvad inimesed üldistama ning tunnen kaasa neile venelastele kes elavad meie riigis ja tunnevad ennast siin hästi.
Kisavad ja vinguvad telekas, et rüvetatakse nende mälestusi ja mida iganes ning toimetatakse amoraalselt - kõik võimalused olid olemas, et seda rahumeelselt teha, välja selgitada kas üldse on põhjust selle plönni juurde lilli viia või seal all polegi kedagi keda mälestada. Pealegi ju keegi ei hävita seda monumenti, kui soovid seda monumenti vahtides oma esi esi esi vanematele mõelda siis tee seda - hetkel aga küll pole tibladel sellest sooja ega külma, saaks ainult laamendada.
Teeks kellelegi kahju ja saaks ainult varastada...
Ehe näide saamatusest... "mul on häbi siin riigis elada, puhkesin lausa nutma" mida sa s**t vahid siis siin? mine ära - keegi kinni ei hoia!!!!!
-
- Kontakt:
mingil hetkel kymmekond aastat tagasi tehti piirid lahti. m6ned l2ksid, need vist eriti 6nnelikud ei ole. samas siiaj22jatel ( kelle esivanematel ka seal koha ei olnud ja pidi siia "kultuuri tooma" tulema) ei ole ju ka paha elada. majanduskasv kajastub ju marginaalide eluski t6usva taarahulga v6i varastamisv6imaluste n2ol ja suurema koguse narkootilise aine/alkoholi ostuj6us.. ja mis nyyd peale seda saama hakkab: hakkab see, et kes v2hegi v6imupositsioonil on, hakkab ajudesse koinima t88kohtade ja muu sellisega. mina ei tahaks omale selliseid t88le v6tta nt.
http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic ... start=2050
linke ja teeemaarendust ka siin teemas.
http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic ... start=2050
linke ja teeemaarendust ka siin teemas.
Õlu ei teki ega kao vaid muutub ühest olekust teise.
-
- Tsikkel: Yamaha XJR1300
Ma olin hipotroomi juures kui tuli ära lõhuti. Ja kui soovid siis sõida ise sealt türisalu pangalt alla oma võrriga.Pihelgas kirjutas:Suzu-poiss kirjutas:mul eile vedas et minema sain. hunnik venelasi olid ratta kallal ja lõhgusid taga tule ära :SSuzu-poiss kirjutas:Ega keegi veel pole kannatada saand mässus oma bikega???
sa tropp mine sõida türisalu pangast alla oma BIKEGA, siis ei ole vähemalt siin foorumis pärast kiunu, et keegi sind sinu oma lolluse pärast kiusas.
on ju selge sõnaga öeldud, et ärge ronige kesklinna, kus politseil niigi tööd palju. ja siiski läheb mingi u***d sinna tõmmet proovima ja pärast kaebleb foorumis, et tagatuli löödi katki?
Jawa 634, Honda CM 400, Kawasaki zx6r, Suzuki GSXR 750, Yamaha XJR1300
53300612
53300612
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
http://www.hot.ee/tiblunn/tiblad.htm
kogutakse pilte laamendajatest.. ehk hiljem politseile kah kergem

-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Sama siin - enamus on shokis, kuid siiski leidub ka selliseid kes küsivad täiesti siiralt :"Mida mina sellest arvan?".Pikk kirjutas:Töötan valdavalt vene keelt kõnelevas kollektiivis ja siiani olen kohanud vaid hukkamõistu laamendajate aadressil. Valdav enamus muulastest ei õigusta tänavatel toimuvat. Märatsevad teelt eksinud või kergesti mõjutatavad - noored.
Maradööritsemise kohta ei saa midagi arvata, selle vastu saab ainult tegutseda. Jõuga. Punkt.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kui see on SINU leht, siis tee see KORDA!!!!Bad Boy X kirjutas:http://www.hot.ee/tiblunn/tiblad.htm
Enamus pildilinke läheb ju sinu arvuti C kettale....
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
- Mode
aga otseloomulikult jääb nii nagu kris arvas 
mulle suisa helistasid nö vanad kolleegid ja palusid vabandust toimuva ees, küll aga ei palunud nad vabandust nö enda geroi hävitamise eest.
paraku on aga need 3000 tiblat enamuses veel arenemata mõttemaailmaga noored inimesed. piisab kui keegi seltsimees ütleb neile, et za roodinu ja kohe on agon lahti, saamata ise aru, mis see roodina on või kus see asub.
Kas annate aru, et nende tiblade seas on ka eestlasi? kohutav häbi.
et nagu laps ongi ju loll, talle võib aegajalt rihma anda, koduaresti panna, pai teha ja siis õpetada seda, mis on õige teha.
aga last kodust ära ajada, kuna ta on uskunud naabrimehe lolli juttu?
see on vale.
meie naabrimees on aga midagi enamat kui stagneerunud mõtteviisiga pensioni saav loll vanamees
midagi palju palju enamat.
see, et lapsed lõhuvad on kellegi propaganda, pole eriti keeruline arvata kes see keegi on.
ma siiralt loodan, et vaatamata provokatsiooni jätkumisele on enamusel lapsevanematel tahet ja kätt oma võsukeste suunamiseks.
mu isa annaks mulle peale 20 aastast pausi jälle rihma kui mind kuskil pildil vorsti varastamas näeks.
kus on nende laste vanemad?

mulle suisa helistasid nö vanad kolleegid ja palusid vabandust toimuva ees, küll aga ei palunud nad vabandust nö enda geroi hävitamise eest.
paraku on aga need 3000 tiblat enamuses veel arenemata mõttemaailmaga noored inimesed. piisab kui keegi seltsimees ütleb neile, et za roodinu ja kohe on agon lahti, saamata ise aru, mis see roodina on või kus see asub.
Kas annate aru, et nende tiblade seas on ka eestlasi? kohutav häbi.
et nagu laps ongi ju loll, talle võib aegajalt rihma anda, koduaresti panna, pai teha ja siis õpetada seda, mis on õige teha.
aga last kodust ära ajada, kuna ta on uskunud naabrimehe lolli juttu?
see on vale.
meie naabrimees on aga midagi enamat kui stagneerunud mõtteviisiga pensioni saav loll vanamees

see, et lapsed lõhuvad on kellegi propaganda, pole eriti keeruline arvata kes see keegi on.
ma siiralt loodan, et vaatamata provokatsiooni jätkumisele on enamusel lapsevanematel tahet ja kätt oma võsukeste suunamiseks.
mu isa annaks mulle peale 20 aastast pausi jälle rihma kui mind kuskil pildil vorsti varastamas näeks.
kus on nende laste vanemad?
Viimati muutis AzA, 28 Apr 2007, 11:57, muudetud 1 kord kokku.
Aga mulle meeldib.
Suzumen kirjutas:Madonel on õigus. Ei tasu panna kõiki ühte patta. Kui isegi ülepaisutatult arvestada, et rahutustes osalesid kokku 3000 tiblat, siis Eestis on muu rahvuse esindajaid 600 000. Nüüd võtke ja arvutage välja, palju see protsentides tuleb. 2% on neid. 98% aga on normaalselt mõtlevad inimesed, kelle vastu minul ei ole midagi. Kes teevad tööd, elavad normaalset elu ja on integreerunud Eesti ühiskonda.
tõesti on 2% vähe arvestades sellega palju tiblasi siin ültse pesitseb. aga mix siis see jülejäänu 98% ,kes selle jama hukka mõistavad neid hulle korrale ei kutsu. peax ju lihtne olema . kui näitex minu naabripoiss (eestlane ) kusil öösiti korrapäraselt linnas lammutamas käiks ja mina selle hukka mõistax siis lähex võtax tal natist ja teex asja selgex mida võib ja mida mitte . ei tea mix siis venelased selle peale ei tule .ajavd lihtsalt jama et hukka mõistavad ,kardavad oma töökohtade ja ei tea mille pärast .
tundub et neil juba koolis õpetatax et eestlased jubedad natsid .
-
- Mode
endeljj:
õigusriigis on laste kasvatamise kohustus lapsevanematel vastavalt seadusele - vt. perekonna seadus jms.
õigusriigis on korrakaitse riigi jõustruktuuride ja valitsuse asi mitte teiste perekondade asi.
loomulikult tuleb sekkuda ka teise pere siseasjadesse vastavalt võimalusele, juhul kui toimub midagi ebaseaduslikku, aga vaata selleks pole peale riigi kellegil teisel erilisi õigusi. normaalsel eesti venelasel on raske võidelda teise venelase vastu - ta ei tohikski seda teha.
kas sa oled lugenud läbi Eesti Vabariigi Põhiseaduse?
loe ajaviiteks
kui su naabrimees eestlane sulle ütles, et tead endel, minul käskis president laamendada, siis sa vahiksid teda lolli näoga, paremal juhul saaksid vastu hambaid ka või siis annaksid - vahet pole, emmal kummal puhul on tegu probleemi võimendamisega laamendamisest peksmiseni ja viimaks tapmiseni välja. mõtle ikka peaga.
jääb nii nagu kris ütles - maha suruda ja jõuga, aga seda ei saa teha uisapäisa ega tark venelane, seda saab teha ainult riik.
õigusriigis on laste kasvatamise kohustus lapsevanematel vastavalt seadusele - vt. perekonna seadus jms.
õigusriigis on korrakaitse riigi jõustruktuuride ja valitsuse asi mitte teiste perekondade asi.
loomulikult tuleb sekkuda ka teise pere siseasjadesse vastavalt võimalusele, juhul kui toimub midagi ebaseaduslikku, aga vaata selleks pole peale riigi kellegil teisel erilisi õigusi. normaalsel eesti venelasel on raske võidelda teise venelase vastu - ta ei tohikski seda teha.
loe ajaviiteks

kui su naabrimees eestlane sulle ütles, et tead endel, minul käskis president laamendada, siis sa vahiksid teda lolli näoga, paremal juhul saaksid vastu hambaid ka või siis annaksid - vahet pole, emmal kummal puhul on tegu probleemi võimendamisega laamendamisest peksmiseni ja viimaks tapmiseni välja. mõtle ikka peaga.
jääb nii nagu kris ütles - maha suruda ja jõuga, aga seda ei saa teha uisapäisa ega tark venelane, seda saab teha ainult riik.
Aga mulle meeldib.
-
- Mode
see on kõige idiootsem sait, mida ma olen oma elus näinud.sepp kirjutas:
kas tõesti on tegemist venemaa ja eesti vahelise sõjaga - issand tule jumal appi.
anda hääl õigesti käitunud riigi poolt?
mõlemad on ju õigesti oma arust käitunud.
või et venemaa sanktsioonid ja avaldused on ebaõiged, aga eesti omad õiged.
oi kui jabur asjandus.
aga emotsioonide välja elamiseks kärab küll.
Aga mulle meeldib.
seniks kuni autor oma lehe korda teeb on pildid näha siin: http://www.hot.ee/vabastajad/Kommionu kirjutas:Kui see on SINU leht, siis tee see KORDA!!!!Bad Boy X kirjutas:http://www.hot.ee/tiblunn/tiblad.htm
Enamus pildilinke läheb ju sinu arvuti C kettale....
Viimati muutis Huck, 28 Apr 2007, 12:36, muudetud 1 kord kokku.
õigus sul ,uisapäise ei jõua kuhugi, kurat aga närivi ajab ikkagiAzA kirjutas:endeljj:
loe ajaviiteks
Kui keegi tahab hirmsasti "lahingus" osaleda siis palun väga astuge riigi teenistusse ja kui leitakse, et olete seda väärt saate seda seaduslikult teha.
Ülejäänud said valimistel oma lahingu ära pidada. Kui valisid vale poole siis pole midagi teha, see, et mõnele tiblale ketukat peale annad sinu valitud parteid paremaks ei tee.
Palju õnne neile kes 500 krooni eest linnavalitsuselt jätkuvalt on nõus riiki maha müüma.
Ainuke asi mis mind huvitab, kas keskerakonna eestlasest valija ei suuda ka praegu otsustada, et kas Eesti on tema kodumaa või mitte?
Edgar siiani pole suutnud minu arust ostsustada, ükspäev ta põikles teemast kõrvale Kerese kuju jutuga jne.
Ülejäänud said valimistel oma lahingu ära pidada. Kui valisid vale poole siis pole midagi teha, see, et mõnele tiblale ketukat peale annad sinu valitud parteid paremaks ei tee.
Palju õnne neile kes 500 krooni eest linnavalitsuselt jätkuvalt on nõus riiki maha müüma.
Ainuke asi mis mind huvitab, kas keskerakonna eestlasest valija ei suuda ka praegu otsustada, et kas Eesti on tema kodumaa või mitte?
Edgar siiani pole suutnud minu arust ostsustada, ükspäev ta põikles teemast kõrvale Kerese kuju jutuga jne.
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
http://www.hot.ee/tiblunn/tiblad.htm
kahuks ei ole ülaltoodud link minu oma, muidu teeks kohe korda..
aga andsin teade edasi..
mis äratundmisse puutub, siis seda on hästi näha mõnelt pildilt kus üks tegelane on rätikuga näo ees ja paar pilti hiljem ta juba ilma rätikuta..
nii et mida rohkem levitatakse seda suurem võimalus et ära tuntakse..
KÕIKKE kes rüüstavad ja vandaalitsevad, ükskõik mis rahvusest..
kahuks ei ole ülaltoodud link minu oma, muidu teeks kohe korda..
aga andsin teade edasi..
mis äratundmisse puutub, siis seda on hästi näha mõnelt pildilt kus üks tegelane on rätikuga näo ees ja paar pilti hiljem ta juba ilma rätikuta..
nii et mida rohkem levitatakse seda suurem võimalus et ära tuntakse..
KÕIKKE kes rüüstavad ja vandaalitsevad, ükskõik mis rahvusest..
Viimati muutis Bad Boy, 28 Apr 2007, 13:00, muudetud 1 kord kokku.