125cc kokkutulekud
Moderaator: Moded
Nonii, Sõit tehtud.
Oli täitsa pull mu arust ja teinekordki võiks sama korrata . Olin ainuke kes on ratta püsti suutis kokkuvõttes jätta. Kõik poisid käisid ikka ilusti külili ära

Kes siis kohal olid:

Oli täitsa pull mu arust ja teinekordki võiks sama korrata . Olin ainuke kes on ratta püsti suutis kokkuvõttes jätta. Kõik poisid käisid ikka ilusti külili ära

Kes siis kohal olid:

Viimati muutis Artemide, 13 Mai 2007, 21:38, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Mkm, asi ei ole minu tahtmises või mitte see lihtsalt on nii et tuled enda tsikliga olgugi see sul laenatud autokoolist või mitte see neid ei huvita. Igatahes järjekord kõigile ühepikkune, et arvestage sellega ka siisZidist kirjutas:Eksami ajal kasutatakse üldjuhul autokooli ratast. Usun, et kui tahad, saad ka oma rattaga sõita kuid ARKil ei ole minu teada küll oma ratast.janis kirjutas:Ma pakkusin neile et ma tulen lausa oma auto ja rattaga. Aga ARK kasutab enda autot ja sul peab endal tsikkel olema.

-
Teema algataja
uuu...
No jou
kadunud mees Rivo ka tagasi = Back in action
Ma ise mõtlesin muidu, et see nädalavahetus võiks natukene rohkem ette plaanida ja metsa minna uitama, aga ise ma ei saa jälle
järgmine nädalavahetus sünnipäev, aga oot... Teeks äkki 26.Mai ühe suuremat sorti sõidu kus oleks meid ikka vähemalt 10 koos
Plaaniks pikemalt ette siis tuleks kindlasti ka rohkem raffast !!! Lahe et see aasta nii palju uusi algatajaid on
uuu...simmo sa ikka päris usinaks läinud nende võistlustega
varsti ei näegi sind VIST enam meiega koos

Ma ise mõtlesin muidu, et see nädalavahetus võiks natukene rohkem ette plaanida ja metsa minna uitama, aga ise ma ei saa jälle

-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Kui keegi soovib tänase algusest miskeid pilte näha siis albumina on vähegi vaadatavad pildid väljas siin.
Et teeks kolmap miskit jälle kui kõik pole väga eksamite ja asjadega töös?
miski 1700 kuskil kokku saada(mina jällegi pakun kristiines kuna see suht keskpunkt vist?) ja vaadata mis edasi teeb...
ja kui seekord kõik hästi läheb siis saab ka millegagi tulla mis pole päris roller:P
miski 1700 kuskil kokku saada(mina jällegi pakun kristiines kuna see suht keskpunkt vist?) ja vaadata mis edasi teeb...
ja kui seekord kõik hästi läheb siis saab ka millegagi tulla mis pole päris roller:P
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Vat see 2-12 pilt oli küll päris huvitav 125-ne. Mis firma? Kust osta saab? Palju välja võtab?simp kirjutas:Kui keegi soovib tänase algusest miskeid pilte näha siis albumina on vähegi vaadatavad pildid väljas siin.
Võiks ikka vaadata ka, mida topid sinna.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.