Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
miu kirjutas:Aaaga kelle Suzud seisavad EASi maja ees?
a oled sa vaadanud mis muud tõugu rattad seisavad selle kõrval ja taga?
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
andy74 kirjutas:miu kirjutas:Aaaga kelle Suzud seisavad EASi maja ees?
a oled sa vaadanud mis muud tõugu rattad seisavad selle kõrval ja taga?
Taga on mingi plärisev kroom, no offence, kui sina oled miu'le ei meeldi, kui keegi tema akna all torusid ämblikest puhtaks laseb. Ja too punane plönn on minu oma.
miu kirjutas:Taga on mingi plärisev kroom, no offence, kui sina oled
miu'le ei meeldi, kui keegi tema akna all torusid ämblikest puhtaks laseb. Ja too punane plönn on minu oma.
Kas preili Miu on meil kroomivihkaja Lähed äkki koos Pahadeplaneediga sõitma, saate üksteise rattaid mõnitada...
-
Bayer kirjutas:Kas preili Miu on meil kroomivihkaja
Ei ole nii, mulle lihtsalt ei meeldi, kui 30 alas rull põhja keeratakse - hakkab kõrvadele.
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Täna 02.09.2009 lähme 3-5 rattaga:Tartu- Viljandi-Peatus Parika vaatetornis-Põltsamaa-Tartu ringile,väljasõit 18:15,kes tahab tuleb kaasa,kogunemine esimene bussipeatus peale Viljandi ringi Viljandi poole sõites.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
miu kirjutas:Bayer kirjutas:Kas preili Miu on meil kroomivihkaja
Ei ole nii, mulle lihtsalt ei meeldi, kui 30 alas rull põhja keeratakse - hakkab kõrvadele.
On jah nii...90 alas ei hakka kõrvadele nii hullult
-
raintuul kirjutas:On jah nii...90 alas ei hakka kõrvadele nii hullult
Kusjuures ei hakka jah, nii et ära tuututa. Tule sõitma parem, Omo
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 1 kord
Äkki on abi.http://www.parem.com/sihtmark.php?vraam ... tropid.htm
www.facebook.com/realbikerid
-
Panthera kirjutas:
hea.
Aga kahjuks olen ma nii hälbega et isegi sealt plokkiti mind ära.
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
pahadeplaneet-sorry aga sa oled häirivalt õel,vähemalt siin foorumis.Äkki valgustad,mis sul bikevendade vastu on.
-
Kajar kirjutas:pahadeplaneet-sorry aga sa oled häirivalt õel,vähemalt siin foorumis.Äkki valgustad,mis sul bikevendade vastu on.
Tead kuidas mind häirib kuidas raisk kari prünette blontiine mõnitab,või kuidas kari tatte irvitab vanuri üle.
Seega maailm on kirju ja seletamatuid anomaaliaid eksisteerib,ka siis kui need just SIND häirivad.
pahadeplaneet kirjutas:Kajar kirjutas:pahadeplaneet-sorry aga sa oled häirivalt õel,vähemalt siin foorumis.Äkki valgustad,mis sul bikevendade vastu on.
Tead kuidas mind häirib kuidas raisk kari prünette blontiine mõnitab,või kuidas kari tatte irvitab vanuri üle.
Seega maailm on kirju ja seletamatuid anomaaliaid eksisteerib,ka siis kui need just SIND häirivad.
Kurat, planeet, mulle tundub et su nimi peaks olema "lollideplaneet". Mind jällegi häirib kui keegi täiskasvanud inimene kirjutab nagu 5. klassi õpilane ja lahmib teisi maha teha ja sõimab lolliks. Ja kuna sina lubad endale teisi nii labaselt maha teha, siis luban sinu puhul seda endale minagi! Tekst on ka selline et pöördu või google translate poole, kes su mõtted suudaks arusaadavaks tõlkida...
Mees (või misasi sa oled), vaata oma postitusi korra ja mõtle vähe...
Kroomimehed, baigivennad ja krossimehed - minujaoks kõik normaalsed tüübid.
Sorry, et seda lugema peate, kaaskannatajad. Lihtsalt mu kannatus katkes.
ready to ride - 24H
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
pahadeplaneet kirjutas:Kajar kirjutas:pahadeplaneet-sorry aga sa oled häirivalt õel,vähemalt siin foorumis.Äkki valgustad,mis sul bikevendade vastu on.
A-ah.
Sa oled ilmselt teiselt planeedilt tõesti.
-
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 8 korda
.
Aitab nüüd küll selle vaese planeedi materdamisest. Ega mulle ka väga baigid ei istu (arvatavasti teatud indiviidide tõttu, kes linnas autode vahel nõeluvad ja igal võimalusel noka püsti ajavad).
Kas keegi täna õhtul on sõitmisest huvitatud?
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Bayer kirjutas:Aitab nüüd küll selle vaese planeedi materdamisest. Ega mulle ka väga baigid ei istu (arvatavasti teatud indiviidide tõttu, kes linnas autode vahel nõeluvad ja igal võimalusel noka püsti ajavad).
Räägi plaanist lähemalt.
Raiki kirjutas:Bayer kirjutas:Aitab nüüd küll selle vaese planeedi materdamisest. Ega mulle ka väga baigid ei istu (arvatavasti teatud indiviidide tõttu, kes linnas autode vahel nõeluvad ja igal võimalusel noka püsti ajavad).
Räägi plaanist lähemalt.
Eee... et saaks kuskil kokku mingi kell (nt 19.00) ja siis sõidaks
Bayer kirjutas:Raiki kirjutas:Bayer kirjutas:Aitab nüüd küll selle vaese planeedi materdamisest. Ega mulle ka väga baigid ei istu (arvatavasti teatud indiviidide tõttu, kes linnas autode vahel nõeluvad ja igal võimalusel noka püsti ajavad).
Räägi plaanist lähemalt.
Mõte on hea, kui õhtul taevast ei kalla, tulen ka äkki
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
Bayer kirjutas:Ega mulle ka väga baigid ei istu (arvatavasti teatud indiviidide tõttu, kes linnas autode vahel nõeluvad ja igal võimalusel noka püsti ajavad)
Mul on põhimõtteliselt sama arvamus, aga need tühjade torudega läikivad ja vähemläikivad(rollerid) pläristajad vaevlevad samasuguse tähelepanu puuduse all nagu "taevassepürgijad"!
Let the good times roll.
Vidget kirjutas:Bayer kirjutas:Ega mulle ka väga baigid ei istu (arvatavasti teatud indiviidide tõttu, kes linnas autode vahel nõeluvad ja igal võimalusel noka püsti ajavad)
Mul on põhimõtteliselt sama arvamus, aga need tühjade torudega läikivad ja vähemläikivad(rollerid) pläristajad vaevlevad samasuguse tähelepanu puuduse all nagu "taevassepürgijad"!
Mul ka torud peaaegu tühjad, juba ostes olid! ja pole plaanis hakata sinna miskeid sõelu ka aretama! Rollust on küll asi natuke kaugel. Kellele plärin ei meeldi võib metsas linnu laulu kuulata
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Ärge nüüd rohkem lahmige ja sõidame ikka rahulikult edasi
Bayer kirjutas:Raiki kirjutas:Bayer kirjutas:Aitab nüüd küll selle vaese planeedi materdamisest. Ega mulle ka väga baigid ei istu (arvatavasti teatud indiviidide tõttu, kes linnas autode vahel nõeluvad ja igal võimalusel noka püsti ajavad).
Räägi plaanist lähemalt.
Kas kell 19 stardib igaüks kodust kuhujumaljuhatab või koguneme kuhugi?
goal kirjutas:Kas kell 19 stardib igaüks kodust kuhujumaljuhatab või koguneme kuhugi?
Keegi võiks mingi hea koha välja pakkuda. Mul juhe tööst jummala koos praegu.
Bayer kirjutas:goal kirjutas:Kas kell 19 stardib igaüks kodust kuhujumaljuhatab või koguneme kuhugi?
Keegi võiks mingi hea koha välja pakkuda. Mul juhe tööst jummala koos praegu.
Ekraani taga olerexis äkki?
Sobib. Kes veel liituvad siis? Sõiduplaani saab kohapeal paika panna, ma arvan, ehk selleks ajaks kõigil hulga ideid varuks
Ma peaks oma telefonile järgi minema Põlva-Võru mnt risti, kui te Võru mnt pidi sõidate, siis äkki ootaks isegi 19ni.
Saaks ka sips teiega sõita.
Peaks ka täna oma raipega linnavahele tulema eile sai ka väike ring tehtud:D
Miu, ära siis pahanda niimoodi, ma olen ise ka õnnetu...
...originaaltoru on lihtsalt niivõrd inetu, kui see külge riputada, siis sa ütleksid ka kindlasti miskit koledat...
...ja maja teisel küljel on teine kroom mis möriseb veel hullemalt a seal pole vist su aknaid...
-
andy74 kirjutas:Miu, ära siis pahanda niimoodi, ma olen ise ka õnnetu...
...originaaltoru on lihtsalt niivõrd inetu, kui see külge riputada, siis sa ütleksid ka kindlasti miskit koledat...
...ja maja teisel küljel on teine kroom mis möriseb veel hullemalta seal pole vist su aknaid...
Ei ole hullu midagi, mul lihtsalt oli stressdress ja siis iga väiksemgi asi häiris, aaaga nüüd võib "rahulikult" edasi müristada. My bad, kui keegi miskit isiklikult võttis. Mu pärast sõitke millega tahate, peaasi, et sõidate.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.