Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik- Mootorratturid
ma olin ise hälvik mootorrattur eile. ma ütlen, kui on vaja kohutavat ja hirmutavat kogemust mootorrattal, siis unusta ära kõik 300ga sõitmised tiheda liikluse vahel ja enduuroga kuskil kilomeetrise kuristikuga 10 cm ääre peal vms. tuleb sõita tallinna tänavatel väga vaikse hooga tipptunnil, tühja esirehviga. ja siis teha sellest tulenevalt väga veidraid manöövreid ja jätta endast hälviku mulje
Ja kohe uus postitus otsa ka. Eile tallinnast raplasse sõites kohe peale urge bensukat keerasime sõbraga natukene rulli. Aga mingi tüüp mingil sinisel endurol pidi ikka demonstreerima et ta oskab rohkem rulli keerata. Mul muidu täiesti suva palju keegi rulli keerab aga probleem selles, et ta möödus mõlemast meist paremalt, väga kiiresti ja liiga lähedalt. Idioot.
lextastic kirjutas:Ja kohe uus postitus otsa ka. Eile tallinnast raplasse sõites kohe peale urge bensukat keerasime sõbraga natukene rulli. Aga mingi tüüp mingil sinisel endurol pidi ikka demonstreerima et ta oskab rohkem rulli keerata. Mul muidu täiesti suva palju keegi rulli keerab aga probleem selles, et ta möödus mõlemast meist paremalt, väga kiiresti ja liiga lähedalt. Idioot.
Sry. Läks jah nõnda. Tegelt ma oli juba möödasõidul vasakult aga te vajusite järsku täiega ette. Mul oli juba ammu korralik hoog sees nii et läksin siis paremalt, ei olnud üldse demonstreerimas. Ega sa vist ise ka peeglisse ei vaadanud et nii vasakule vajusid. Ära pikka viha pea ja pole ehk pole vaja nii karme tiitleid jagada.
-
- Tsikkel: honda cbr900rr suzuki gsf600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
lextastic kirjutas:Ja kohe uus postitus otsa ka. Eile tallinnast raplasse sõites kohe peale urge bensukat keerasime sõbraga natukene rulli. Aga mingi tüüp mingil sinisel endurol pidi ikka demonstreerima et ta oskab rohkem rulli keerata. Mul muidu täiesti suva palju keegi rulli keerab aga probleem selles, et ta möödus mõlemast meist paremalt, väga kiiresti ja liiga lähedalt. Idioot.
No siis te vist ikka ei keeranud rulli kui enduro teist mööda lajatas nagu vastutulevast
no ega ei keeranud jah, nii natukene. kohe oli uus 70 ala tulemas ja ei olnud nagu plaaniski ribadeks lasta. ja jäime mõlemad siiski oma ritta. niiet vasakult oleks saand minna küll
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Ei saa aru, et kas rattalt on pidurid eemaldatud, et ei suudeta pidurdada, et sõidetakse miskite napikatega ohtlikult mööda. Ei ole mõtet peale keerata, kui ei suuda ratast talitseda... Enduurokas on ju hästi taltsutatav kah seejuures. Varsti ei julge enam üldse kuskil sõita kuna tagant tulevad sõidavad sust oskuste vajaka jäädes valelt poolt mööda.
Tervitan ajudeta bikereid kes sõitsid täna 01.06.2014 mõni minut enne kella 17:00 Noarootsi vallas Riguldi külas. Teid oli kolm või neli tükki, nägite tee ääres ratsanikke hobustega. Jäite miski pärast seisma, töllerdasite seal ja siis kui hobused ratsanikega jõudsid teeäärsel põllul teiega umbes täpselt kohakuti panite kõik minema nii, et kahe esimese käiguga käisid kõigil ratastel pöörded peaaegu piirajasse ära. No mõnel jorsil ikka ei ole kahe kõrva vahele ikka mitte midagi antud
Vedas, et tegemist oli väheke rahulikema hobustega. Mingeid väga suuri ehmatusi ei juhtunud ja keegi seljast maha ei kukkunud.
Kõigile teistele tsiklimeestele ütlen ka, et kui näete ratsanikke tee peal/lähedal/ääres, palun võtke kasvõi natuke hoog maha või ärge vähemalt hakake krt täispasaga ja suurte pööretega kiirendama. Ma ise naudin ka vahel väikest valjemat sumpsist tulevat häält ja olen ka mõnel korral nalja pärast karjamaal jalutavaid loomi rattaga hirmutanud aga no krt, enne parema randme väänamist vaadake enne ja mõtelge natuke
Aitäh tähelepanu eest.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Tundub, et hoopis selles teemas kirjutavad isikud on hälvikud. Hobused on juba ammu ju looduskaitse all ja ainult poolearuline viib sellise imeviguri linnakära juurde. Jätke need hobused juba rahule ja las nad elavad rahulikult, pole vaja iga elava looma selga ronida.
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
a nahh te oma kronudega tee ääres sõitsite siis ? läind mööda põldu nagu tõprale kohane
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Tere tulemast Riguldi küla linna!
Pontus kirjutas:Tundub, et hoopis selles teemas kirjutavad isikud on hälvikud. Hobused on juba ammu ju looduskaitse all ja ainult poolearuline viib sellise imeviguri linnakära juurde. Jätke need hobused juba rahule ja las nad elavad rahulikult, pole vaja iga elava looma selga ronida.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Rides a horse next to highway, complains about noise Päris naljakas juhtum tegelt.
Säga kirjutas:a nahh te oma kronudega tee ääres sõitsite siis ? läind mööda põldu nagu tõprale kohane
Proovi mu teksti uuesti lugeda. Ära väida selliseid asju, millest on juba juttu olnud.
Jah, kahjuks on valikuline lugemine paljudele selle foorumi kasutajatele lähedane asi
-
- Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar
ONiils kirjutas:Kõigile teistele tsiklimeestele ütlen ka, et kui näete ratsanikke tee peal/lähedal/ääres, palun võtke kasvõi natuke hoog maha või ärge vähemalt hakake krt täispasaga ja suurte pööretega kiirendama. Ma ise naudin ka vahel väikest valjemat sumpsist tulevat häält ja olen ka mõnel korral nalja pärast karjamaal jalutavaid loomi rattaga hirmutanud aga no krt, enne parema randme väänamist vaadake enne ja mõtelge natuke
Nõus.
Alati, kui olen teel hobuseid näinud, olen neist võimalikult vaikselt möödunud (mu ratas pole just kõige vaiksemate killast )
Minu linnaliiklemise kombeks on saanud noorte emmede lähedusse sattudes sidur lahutada.....ka see tundub üsna inimlik tegu, kui rattast väljuvad detsibellid võibolla kõige leebemad ei ole...
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Täpselt sama siin. Nigu lapsevanker paistab, sidur alla.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Nii tore, et meil on sellised ratturid. Ilma teieta oleks liiga igav.
Kas Andrea vajutab siis ka siduri alla, kui lapsevankriga jalutab isa?
Mina loen jutust välja, et sidur lahutatakse just selleks, et üldse häält ei kostuks.. Mis siis vahet on kas vankrit lükkab ema, isa või hoopis keegi kolmas?
jaanisp kirjutas:Mina loen jutust välja, et sidur lahutatakse just selleks, et üldse häält ei kostuks.. Mis siis vahet on kas vankrit lükkab ema, isa või hoopis keegi kolmas?
Kuidas siduri lahutamisega hääl ära kaob huvitaks mind ka
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
äkki nõnda et tühikäigul on ikka väiksemad pöörded ja vähem lärmi kui tavalises sõiduolekus.
linnasõit on selline kaheotsaga asi, kui kõik jälgiks kõike ja suudaks ennetavalt kõige peale mõelda siis oleks ju elu lill.
siin kõne alla tulnud hobuseehmatajad, samamoodi oleks,poleks,võiks jne. aga tsikliga ikka ju naudiks pigem kiirendust kui vaikselt libistamist, selle jaoks on palju teisigi liikumisvõimalusi.
mõtlemisainet muidugi on
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
No kui võrrelda minu ratta häält nt 6k rpm ja 1k rpm juures, siis on küll tunne, et viimase puhul ratta mootor seisab. Esimese puhul hakkavad teinekord autoalarmid tööle... See kes lapsekäru lükkab, pole oluline.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Kahju kui inimesed lugeda ei oska
ONiils kirjutas ju, et bikerid jäid seisma ja kui hoburatsanikud nendega kohakuti jõudsid anti tuld Kahjuks paljud ongi egotsentrilised. Targem annab järele!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
hobune kardab küll tsikli häält,kunagi sai 4t krossikaga katsetatud(vaatasin,et keegi hobuse peal pole),kruusal gaas põhja ja hobused hakkasid jooksma.lammas on samasugune.see on küll paras idiootsus ratsanike kõrval tsikli või autoga gaasi anda
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Selle teema algataja tunnistas, et on ise ka loomi ehmatanud! No paras mees teisi manitsema, kui ise samasugune lammas! Mis vahet sel on, kas keegi neil seljas või mitte!
koi kirjutas:Selle teema algataja tunnistas, et on ise ka loomi ehmatanud! No paras mees teisi manitsema, kui ise samasugune lammas! Mis vahet sel on, kas keegi neil seljas või mitte!
Kui ikka natuke mõelda, siis on vahe.
Magician kirjutas:Kuidas siduri lahutamisega hääl ära kaob huvitaks mind ka
pidasin jah silmas, et siduri lahutamise ajal lasen ka rutska oma "null-asendisse"....selliselt nüüd veits üheselt arusaadavam!?
Ühesõnaga . . . arvestage krt et väikeste laste kõrvakiled on veits õrnemad kui foorumis tilganäppijate/tähenärijate omad!!! Selle asemel et teemasse süübida....nokitakse krt sõnastuse ja väljendite üle....plaah!
-
Veikosib kirjutas:Magician kirjutas:Kuidas siduri lahutamisega hääl ära kaob huvitaks mind ka
pidasin jah silmas, et siduri lahutamise ajal lasen ka rutska oma "null-asendisse"....selliselt nüüd veits üheselt arusaadavam!?
![]()
Ühesõnaga . . . arvestage krt et väikeste laste kõrvakiled on veits õrnemad kui foorumis tilganäppijate/tähenärijate omad!!! Selle asemel et teemasse süübida....nokitakse krt sõnastuse ja väljendite üle....plaah!
Mul on laste läheduses sama taktika
Kui sumpsituuningud ära jätta, pole vaja elusolendite läheduses gaasi-siduri-maitea millega majandada.
-
mella kirjutas:Kui sumpsituuningud ära jätta, pole vaja elusolendite läheduses gaasi-siduri-maitea millega majandada.
Maitse asi
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Tegelikult ma kujutan ette, et lapsed kõik just ootavad ja loodavadki, et tsiklimees nende läheduses piirajasse tõmbaks ja pauku/leeki sumpsist laseks. Vaevalt see neid kurvaks või kohe kurdiks teeb. Pigem näitavad näpuga ja tõmbavad näo naerule. Hiljem räägivad lasteaiakaaslastele ka, mis vinget värki nägi.
-
sinilind123 kirjutas:Tegelikult ma kujutan ette, et lapsed kõik just ootavad ja loodavadki, et tsiklimees nende läheduses piirajasse tõmbaks ja pauku/leeki sumpsist laseks. Vaevalt see neid kurvaks või kohe kurdiks teeb. Pigem näitavad näpuga ja tõmbavad näo naerule. Hiljem räägivad lasteaiakaaslastele ka, mis vinget värki nägi.
Ma pidasin rohkem vankris olevaid lapsi silmas...
Minu oma on suur fänn- vahepeal oli pea ainsaks jutuks kodus "Emme mootollata. ..brmmbrmm"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.