Hälvik-autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas kaiman »

Taunol on liiga palju vaba aega,ei mòista sellega midagi peale hakata. Tööl ei käi ja tsikkli hooaeg on ka läbi. Et kuskil peab ta ennast välja elama.[/quote]

Käib küll tööl. http://www.postimees.ee/252376/soome-tu ... itus-venib töötab seal füüsikuna :bsmile:

Teema algataja
Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

kumar kirjutas:
Tuono kirjutas:

Esiteks kukkus ta rolluga, ei tea, kas eestis saab ka kukkumise eest trahvi, kui politsei juhtub nägema aga Soomes saab, tüüp ju ise süüdi ning ei näe põhjust, miks peaks autojuhid oma aega mingi (crash) kobakäpa peale raiskama.

Taunol on liiga palju vaba aega,ei mòista sellega midagi peale hakata. Tööl ei käi ja tsikkli hooaeg on ka läbi. Et kuskil peab ta ennast välja elama.

Hooaeg on nõrkadel läbi, järgmine nädalavahetus juba 10 kraadi sooja ja saab sõitma minna :bsmile:

onusnooker
Tsikkel: Honda Shadow American Edition

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

Täna Tallinna suunal ka kuidagi nigel päev, Rae vallast Ülemistele sõites paar põiget paremale kui üritati rammida. Hommikul, osaliselt ilmselt sita ilma süü, eks vihma sadas. :shock: Teinekord ei ole nädalaga ka niipalju jama :bsmile:

kaiman

kui mina tsikli roolis jühtun olema,siis tundub minule vahest et köik autod-jühid on hälvikud,parem kui neid poleks üldse olemas.öppigu kõigepealt sõitma rsk :mrgreen:

lahe lõpputu teema :bsmile:

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Olge rohkem optimistlikumad! Mitte nii, et tee on peaaegu täitsa autosi täis, vaid- oh, siin on ruumi just niipalju, et ma mahun nende vahelt ilusti liikuma! Sama rida jätkates- ahah, sellest ja sellest sain ilusti mööda ja nad ei jõudnudki mulle ette keerata. :ner: Sellise suhtumisega on sõitmine hulga huvitavam ja keskendud palju rohkem sind häirivate molekulide(autode) kaootilisse liikumisse ja nad ei saa sind ka niipalju üllatada. Tuimalt töristades (üldses liiklusvoolus) ja oodates, et kõik sind näevad ja võrdseks peavad, tekib tahes tahtmata konfliktsituatsioone. Ja tihti kipub tekkima. Ma püüan sõita üldisest voolust pisut kiiremini ja selliselt on kogu situatsioon rohkem minu kontrolli all. No muidugi ma panin oma tsikli veits valjemalt kõnelema ka, kui tehase sosin, või head tavad ette näevad. Linnas mingile kobaras liikuvale pundile sappa jõudes ei hakka vahelt läbi pigistama, vaid vahetan paar käiku alla ja pea alati vajub mulle vajalik möödumise vahe lahti. No suured jeebid ja madalad bemmid lääpas laiade rehvidega mind ei näe- kuule, aga see ka jälle huvitav situatsioon lahti harutada.
Rohkem optimismi, kodanikud, jalaga käiku vahetajad! :bsmile:

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.

kaiman

Rohkem optimismi, kodanikud, jalaga käiku vahetajad! :bsmile:[/quote]
Mis krdi optimism meie kliimas :shock: t*** mul hull masekas praegult, et kevad alles poole asstapärast :evil: :bsmile:

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

ssxs kirjutas:

Mis krdi optimism meie kliimas :shock: t*** mul hull masekas praegult, et kevad alles poole asstapärast :evil: :bsmile:[/quote]

Vale rattavalik :cry: -või ebapiisav arv 2'erattalisi.....

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

kaiman

yeekim kirjutas:
ssxs kirjutas:

Mis krdi optimism meie kliimas :shock: t*** mul hull masekas praegult, et kevad alles poole asstapärast :evil: :bsmile:

Vale rattavalik :cry: -või ebapiisav arv 2'erattalisi.....

edu[/quote]
Ma vastaks et pigem kliimavööndis on asi :bsmile: või siis vastupidi :mrgreen:

koi

Juba jälle?!
Mitte alles poole aasta pärast, vaid JUBA poole aasta pärast!
Seniks jõuab veits tehnikat nokitseda.

koi

Pessimist ja optimist surnuaias. Pessimist pobiseb, et oh kurja küll, ümberringi ainult surnud.
Optimist - mis surnud, mina näen ainult pluss märke ümberringi.

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

Ma pean sügavalt vabandama ühe tsiklisti ees, kellele ma möödunud nädalal Jõhvis julmalt ette keerasin. Võõras linnas ekseldes, kuidagi poolvildakalt ma seal ühel ristmikul patseerisin ja ootasin vasakpöörde võimalust... Kaubiku lasin läbi, andsin gaasi mölakale (Expert Tepee) ja hopsassaaa oli järsku mu kyljeaknas tsikkel! Jäi piilari taha peitu lihtsalt. Midagi ÕNNEKS ei juhtunud (arvatavasti kogemustega juht siis), aga mul siiamaani süda taob sees, kui järele mõtlen. Ehmatasin ise nii hullult ära selle peale, et ei suutnud end veel pikalt koguda. Muidu oleks vist järgi sõitnud ja elu eest vabandanud ja arvatavasti ka õhtusöögile viinud.
Eniveis. Palun väga vabandust, kes iganes Sa ka ei sõitnud seal! Mul on väga häbi ja edaspidi seitse korda kontrollin, enne kui manöövrit tegema hakkan. :oops:

Boobs of steel, Stainless :twisted:

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Hooaeg....kestab ju alles?
Aga ikka ja endiselt ei saa ma aru sellest pideva ettekeeramise nutulaulust. Sõitke öösel, siis pole liiklejaid ja keegi ei keera kellelegi ette. Pagan. liiklus on liiklus ja kui sõita tahad, tuleb liigelda selles liikluses, mis meil on.
Ühe korra kukute solgitiiki, siis keeldute välja ujumast, kuivõrd solgivees teie ei suple kohe põhimõtteliselt? Keski ütles, et kui olete kaelani pasa sees, siis ei tohi nina norgu lasta.
Teen ettepaneku teema ümber nimetada Nutunurgaks.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Millal küll tuleb siia ulguma keegi, kes teatab, et talle keerati ristmikul hoopis taha...

Kasutaja avatar

meiekas
Tsikkel: Suzu GSX 400E

Lugemata postitus Postitas meiekas »

509 ATR hõbedane opel universaal kleepekaga MÄRKAN MOOTORRATTURIT, õpi sõitma, järgmine kord seisavad bussis vanad inimesed, kes sinu lolli kiirustamise pärast lendavad, ajuhiiglane (crash)

Aivar123
Tsikkel: TDM 900

Lugemata postitus Postitas Aivar123 »

meiekas kirjutas:

509 ATR hõbedane opel universaal kleepekaga MÄRKAN MOOTORRATTURIT, õpi sõitma, järgmine kord seisavad bussis vanad inimesed, kes sinu lolli kiirustamise pärast lendavad, ajuhiiglane (crash)

Äkki peaks tegema ka kleepsud "Märkan ühissõidukit"?
Samas kui said kokku paljukiidetud bemm ja troll, siis esimene asi mida bemmijuht trollijuhile karjus oli:” Kuhu sa t@ra trügid, mul on bee em vee, sul kastitäis vaeseid!"

Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Kasutaja avatar

Hendri
Tsikkel: Z1000
Tänanud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas Hendri »

Aivar123 kirjutas:
meiekas kirjutas:

Äkki peaks tegema ka kleepsud "Märkan ühissõidukit"?
Samas kui said kokku paljukiidetud bemm ja troll, siis esimene asi mida bemmijuht trollijuhile karjus oli:” Kuhu sa t@ra trügid, mul on bee em vee, sul kastitäis vaeseid!"

Pilt

Kasutaja avatar

alvarp
Tsikkel: RMZ RIGA-13

Lugemata postitus Postitas alvarp »

video - ise filmisin, ise tegin, ise tunnistan süüd.
Toimus Pärnu-Tallinn suunal (esimese kolmandiku peal), toimumisaeg oli 17 Nov 2013, 16:20 (kell ülal paremal, tagurpidi).

Enda vabanduseks julgen ainult öelda: "No ei olnud näha noh".

Õnneks rattur ei sattunud paanikasse ja andis tulega märku. Eks oleks teda ise ka lõpuks näinud, aga ilmselgelt mitte nii kiirelt.

Kui rattur juhtub nägema seda, siis minu siirad vabandused.

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

alvarp kirjutas:

Toimus Pärnu-Tallinn suunal (esimese kolmandiku peal), toimumisaeg oli 17 Nov 2013, 16:20 (kell ülal paremal, tagurpidi).

Õnneks rattur ei sattunud paanikasse ja andis tulega märku. Eks oleks teda ise ka lõpuks näinud, aga ilmselgelt mitte nii kiirelt.

Vaatasin sedo videot suurel ekraanil full hd-na ja tuleb tunnistada, et ratturi pooltuli oli nii ähmane, et vabalt saaks teda pidada sama kaugeks autoks temast sadu meetreid tagapool. Võib-olla ka teeääres sõit mõjus eksitavalt. Samas mootorratturina tahaks tee ääres sõita kui selliseid mõõdasõite tehakse. :mrgreen:

Aga tore on kui näeb sellised asju ka autojuhi vaatenurgas. Sest ma ise tsikliga oleks kindlalt arvanud, et see autojuht on hälvik. Aga vaadates seda videot, tuleb tunnistada, et antud tingimustes tõesti on võimalik mitte märgata.

matu07
Tsikkel: XF650

Lugemata postitus Postitas matu07 »

Endal õnnestus mõne nädala eest õhtuhämaruses ja uduvihmaga tsiklisti rollis sarnasesse olukorda sattuda. Kui sain aru, et autojuht ei kavatsegi ruumi teha, vilgutasin samuti kaugeid ja tõmbasin nii serva, kui sain, aga samas huvitav, kas annaks midagi ära teha, et selliseid olukordi vältida?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

alvarp kirjutas:

Seal võis kaasa aidata ka väike tee kõrguse kõikumine.Tsikkel jäi hetkel kui sa alustasid möödasõitu tee lohku,sina ise ka teise lohku ja nii see läks.Seal on ka autoga võimalus nähtamatuks jääda.Tegelikult võiks seal olla üldse möödasõidu keeld või mingi märk.Peale Haru teed on ka mitu sellist kohta kui tundub,et poel kedagi,aga järsku on auto nina ees.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

asjaarmastaja
Tsikkel: R850R

Lugemata postitus Postitas asjaarmastaja »

Rattaks oli sinine R850R :) Asukohaks - sirge kohe peale Are't.
Tunnistan süüd - lihtsalt unustasin tule põlema uuesti panna. Ei olnud hullu. Vabandused vastu võetud ja omapoolne viga tunnistatud. Niisiis asi korras.

Kasutaja avatar

alvarp
Tsikkel: RMZ RIGA-13

Lugemata postitus Postitas alvarp »

Kuidas see lause oligi: selleks et liikluses asjad nässu läheks, on vaja kahte osapoolt, kes vigu teeks.

Saatuse tahtel läks kõik hästi. Siinkohal soovin kõigile head uut tulevat hooaega vms.

Kasutaja avatar

pritz
Tsikkel: k12R

Lugemata postitus Postitas pritz »

Vahetage oma tsiklite lähituled millegi kangema, või silma paistvama vastu välja ning meil kõigil on turvalisem sõita. Pirnil ja pirnil on uskumatu vahe.

"He who shall be last, shall be sideways and smiling"

Sülearvutid maaletooja hinnaga! priidik@notebooks.ee Küsi julgelt! Vaata http://www.notebooks.ee

asjaarmastaja
Tsikkel: R850R

Lugemata postitus Postitas asjaarmastaja »

Antud olukorra lõpetuseks pean tunnistama, et mul põles antud situatsioonis tegelikult parktuli. Videot vaadates peab tunnistama - mind polnud ju põhimõtteliselt nähagi enne täistulesid. Peale seda lülitasin ilusasti tule põlema. Nii, et alati ei ole autojuht siga. Teinekord peab kriitilise pilguga peeglisse kah vaatama.

Kasutaja avatar

laf1247
Tsikkel: KAWASAKI Z900 2020
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas laf1247 »

Mingi tunnike tagasi, mööda Pärnu maanteed Tallinna poole sõites, tuli vastu mõne aasta vanune auto (avensis???), millel ees põles ainult kõrvalistuja poolne lähituli, taga oli tal suur tendiga haagis (ega sellelgi kõik tuled ei põlenud).

Kas tõesti ei ole nii palju mõistust, et paneks lisaks udukad põlema, hästi ei usu, et ühe lähitule puudumist ei märka.

Hiljem neid ühe tulega sõitjaid nägin veel mitmeid, neil põlesid vähemalt ka gabariidid ja ühel kellel samuti ei põlenud parempoolne tuli, sellel ka udutuled.

MB W202 C250 TD 1997 > MB W210 E220 CDI 2001 > MB W211 E220 CDI 2007 > MB W204 C200 CDI 2013 > MB S205 C220 d 4Matic 2016
K1 SUZUKI GSX-R 750 2001 > KAWASAKI Z900 2020
Pilt

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

esimest päeva liikluses ?

Mine võtta nüüd üks päev kus sa käid mööda linna ja vaatad kui paljudel haagistel ei põle tuled ning kui paljudel on valesti reguleeritud tuled :)
Hälvik autojuhid teema saaks sinult vähemalt 100 postitust :mrgreen:

laf1247 kirjutas:

Mingi tunnike tagasi, mööda Pärnu maanteed Tallinna poole sõites, tuli vastu mõne aasta vanune auto (avensis???), millel ees põles ainult kõrvalistuja poolne lähituli, taga oli tal suur tendiga haagis (ega sellelgi kõik tuled ei põlenud).

Kas tõesti ei ole nii palju mõistust, et paneks lisaks udukad põlema, hästi ei usu, et ühe lähitule puudumist ei märka.

Hiljem neid ühe tulega sõitjaid nägin veel mitmeid, neil põlesid vähemalt ka gabariidid ja ühel kellel samuti ei põlenud parempoolne tuli, sellel ka udutuled.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

tha
Tänanud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas tha »

No las saab, seda ei peagi normaalseks pidama.

Kasutaja avatar

laf1247
Tsikkel: KAWASAKI Z900 2020

Lugemata postitus Postitas laf1247 »

korke kirjutas:

esimest päeva liikluses ?

Mine võtta nüüd üks päev kus sa käid mööda linna ja vaatad kui paljudel haagistel ei põle tuled ning kui paljudel on valesti reguleeritud tuled :)
Hälvik autojuhid teema saaks sinult vähemalt 100 postitust :mrgreen:

laf1247 kirjutas:

Ei.

Ma pigem mõtlesin seda, et ei ole vaja pimeda ajal ronida ilma tuledeta igale poole. Kui ise ei oska, suuda pirne vahetada, siis leiab ju ikka kellegi kes saab hakkama. Ok tõesti on autosid, kus peab pirni vahetuseks stange maha võtma, siis võiks viia auto kuhugi, kus see sinu eest ära tehakse. Lähitule puudumisel võiks ikka kasutada udukaid lisaks.

MB W202 C250 TD 1997 > MB W210 E220 CDI 2001 > MB W211 E220 CDI 2007 > MB W204 C200 CDI 2013 > MB S205 C220 d 4Matic 2016
K1 SUZUKI GSX-R 750 2001 > KAWASAKI Z900 2020
Pilt

Kasutaja avatar

Jambolaya

Lugemata postitus Postitas Jambolaya »

Eile üks mimm jalutas mööda vabakat, lähedate ning eesmiste ja tagumiste udukatega.
Tuledele viipamise peale tegi väga segaduses näo. Ilmselt ei peaks ikkagi neid juhilubasid laskma ARK-s ise ukse kõrvalt kastist võtta, natukene võiks ikka teadmisi kontrollida ka.

Hetkel mootorrattatu
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

Üks asi on oskus kasutada masina tulesid korrektselt... Teine asi on näha ja käituda ka vastavalt, kui fooris on punane tuli. Eile tulin Mustamäe teed mööda ja tahtsin vasakpööret tehes pääseda Forelli tänavale. Olin rivis esimene masin ja mul süttis roheline, hakkasin liikuma, kui vastassuunast üks uuemat sorti bemminäss lihtsalt nina alt läbi tuiskas. Ma kahjuks ei suutnud ära tajuda, kas ta tuli sealt kuskilt eemalt suure hooga ja ei saanud pidama (kurivaim, kui teed on kahtlase ollusega kaetud, siis pole mõtet oma võimeid ju üle hinnata ometigi!) või mis värk oli. Igatahes, idikal oli punane ja minul roheline. Hea on, et seal miskit ei juhtunud... Tema hoogu arvestades poleks me kaks olnud ainsad kannatajad seal...

Boobs of steel, Stainless :twisted:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”