Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Hurt kirjutas:Kas sinu ratas veerema hakates/sõites vajab mingit erilist lihasmassi olemasolu? Kui sa maandteel sõidad asfaldiga kaetud teel kas siis pead kuidagi eriliselt punnima nii et nahk seljas märg? Pidasin kruusalsõidu all silmas seda et kui ise mingeid ulmelükkeid ei tee sõidad vaikselt ja ettevaatlikult ei juhtu ka midagi. Kõik millegi pärast arvavad et kui pole persse all just mingi ulme krossikas siis on kruusa teed no no no. Ma arvan et sinu ratta mass mängib rolli manööverdamisel mitte kruusateel otse sõites või mõnes laugemas kurvis.
ja mis mõnu saab olla sõita 40-50km/h mööda kruusa ?
meie teedel pole raske rattaga lihtsalt võimalik kiiremini sõita
soomes vastupidiselt jälle kannatas sõita 90-100km/h mööd kruusateed.
Ja kui sa pole ise kruusal raske matkakaga sõitnud siis vast poleks mõtet nii kõva häälega selles osas sõna võtta. Järelikult sa ei tea millest sa räägid!
Vabandan kui kedagi kuidagi riivasin/ärritasin. Vahest seltad mulle kui rumalale võhikule miks on sinu rattaga kruusal sõites vaja erilist jõudu kogemust/vilumust kui näiteks minu omaga? Ma ei pea silmas lahtise kruusaga platsil manööverdamist ega mingit vigursõitu vaid täiesti tavalisel kruusateel täiesti tavalist sõitu.
Vabandust veel kord
Raiki kirjutas:Hurt kirjutas:Kas sinu ratas veerema hakates/sõites vajab mingit erilist lihasmassi olemasolu? Kui sa maandteel sõidad asfaldiga kaetud teel kas siis pead kuidagi eriliselt punnima nii et nahk seljas märg? Pidasin kruusalsõidu all silmas seda et kui ise mingeid ulmelükkeid ei tee sõidad vaikselt ja ettevaatlikult ei juhtu ka midagi. Kõik millegi pärast arvavad et kui pole persse all just mingi ulme krossikas siis on kruusa teed no no no. Ma arvan et sinu ratta mass mängib rolli manööverdamisel mitte kruusateel otse sõites või mõnes laugemas kurvis.
ja mis mõnu saab olla sõita 40-50km/h mööda kruusa ?
meie teedel pole raske rattaga lihtsalt võimalik kiiremini sõita
soomes vastupidiselt jälle kannatas sõita 90-100km/h mööd kruusateed.
Ja kui sa pole ise kruusal raske matkakaga sõitnud siis vast poleks mõtet nii kõva häälega selles osas sõna võtta. Järelikult sa ei tea millest sa räägid!
Raiki 600F sport on eelkõige matkaratas .
Enda gixxeriga kardaks rohkem kivi radikasse saada.
Tõmmake parem linnavahel tagarattasse...võtab käed värisema ja ei hakka igav kah
-
Hurt kirjutas:Vabandan kui kedagi kuidagi riivasin/ärritasin. Vahest seltad mulle kui rumalale võhikule miks on sinu rattaga kruusal sõites vaja erilist jõudu kogemust/vilumust kui näiteks minu omaga? Ma ei pea silmas lahtise kruusaga platsil manööverdamist ega mingit vigursõitu vaid täiesti tavalisel kruusateel täiesti tavalist sõitu.
Vabandust veel kord
näita mulle eestis augu ja lahtise kruusata kruusateed ja ma ei vaidle enam sinuga.... räägin lihtsalt omadest kogemustest.
Viimane kord olime Ivoonuga peipsi ääres ja oli suht viisakas kruusatee ning no tee mis tahad ei suutnud mina seal tema kerge rattaga ühes tempos püsida.
Ehk siis teeme kell seitse +- tanklas, mis on Ekraani taga.
Treplo kirjutas:Ehk siis teeme kell seitse +- Olerexi tanklas, mis on Ekraani taga.
See peaks ikka Alexela tankla olema kirjanduse andmetel
Bayer kirjutas:Treplo kirjutas:Ehk siis teeme kell seitse +- Olerexi tanklas, mis on Ekraani taga.
See peaks ikka Alexela tankla olema kirjanduse andmetel
Nõus-nõus.
Keegi võiks siis ka mingisuguse teekonna visandi teha
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Ütleme nii, et kui oled üksi ratta selgas, siis pole vahet, mis pinnas rataste all on. Kui teine on ka juba taga sadulas, siis läheb raskeks. Nii Valkyriega kui ka Yamaha FJ 1200 ga. FJ iga kannatas juba päris kiiresti kruusal kimada. Aga sama tee ja kahekesi peal ja üle 40-50 ei kannatanud.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Shadow on kruusal kahekesi sõites oluliselt stabiilsem jällegi. MIne sa võta kinni, millest selline erinevus, arvatavasti kogumassis.
Väga harva satun kruusa teele seljakotiga, täna tekkis võimalus ja no mis ta ikka, üksi kannatab kiiremini sõita.
Aga nagu rikkis plaat ma siin olen:
Kui palju on see nädalavahetus Smashile minejaid ?
- Juuli, Rutja lennuväli, Lääne - Virumaa algusega kell 12.00
Keskelt läbi 150 km pikkune ots kui minna Jõgeva - Rakvere - Haljala kaudu.
Kiivri jaoks täna natuke palav ilm vist
Käisin hoopis paadiga Peipsil ujumas ja jões sai ka mulistatud, vesi soe ja puha
Sõita tahaks küll aga sellise palavusega kiivri ja mundriga on ikka saun küll.
-
- Tsikkel: Kawa
mototydruk jõudis peale 19 koju, võttis õlle ja suundus biker.eesse ja meenus , et kurjam, täna sõit..no täna siis siiski mitte. Aga, mis puutus isiklikult minu kruusatee suhtesse, siis tahaks sõita mõnusalt kiirelt nii, et ei peaks vahepeal jalutama. Vot
Kena suve!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Bayer kirjutas:Kas juba kannatab vette minna. Pole siiamaani söandanud...
Ma alates pühapäevast 2 korda Võrtsjärves ja ühe korra Aardlapalu karjääris käinud. Võiks öelda, et suhteliselt soe juba.
Edit. Plaanimuutus, läksin juba Pangodi järve.
-
Ivoonu kirjutas:Ettepanek järgmine - minna õhtul 7 paiku Saadjärve ujuma.
kahjuks täna ei saa liituda ....
-
- Tsikkel: TMS, Shadow -> GS500E
Vesi on tõesti üsna soe. Nt Kurepalu järved, Palojärv tuginedes enda kogemustele.
-
Kurepalu järv ja soe
See ei lähe tänu allikate rohkusele ju sügisekski soojaks
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Bayer kirjutas:Kas juba kannatab vette minna. Pole siiamaani söandanud...
Saadjärv ja Palojärv kannatab ujuda,Emajõgi suht jahe veel minu jaoks.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Täna käidud Kuremaa järves ja vesi oli ülisoe 22 kraadi.
Nu ma ei tea, käisin eile Emajões..........jummala soe oli ja Peipsi ka Ja muideks sel aastal esimest korda lahtises veekogus. Olen mõni aeg tagasi varbaid leotanud nii Kauksis kui Pärnu rannas ja siis tundus küll külm ujumiseks
Aga homme võiks ühe kupsu küll teha! Ettepanek oleks näiteks Pühakas või Kääriku järv, siis saaks natuke sõita ka ja kellaaja jätaks esialgu arutlusteemaks. Samas pole ka välistatud Saadjärv ja Kuremaa järv, peaasi et natuke sõita saaks! Niisiis arvamused on oodatud koha ja kella suhtes!
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Sõitke Kuremaale, läbi Luua-Palamuse minnes on väga mõnusad sõiduteed.
Sõitke minu eest ka
Kox kirjutas:Sõitke Kuremaale, läbi Luua-Palamuse minnes on väga mõnusad sõiduteed.
Sõitke minu eest ka
Väga mõnus tee on Saverna - Pikajärve - Vana Otepää - Otepää. 17km vingeid kurve. Saab sinna Võrru sõites mingi Tartu - Võru 38'l km'l
Käisin mingi päev, kahjuks olin seljakotiga ja ei saanud nautida nii palju. Teekate parem kui postiteel ja Luua - Palamse - Raigastvere
-
Tere,
Täna pisike väljasõit kui keegi on huvitatud ....
[quote='õnnekas' pid='50' dateline='1247208915']
Pakuksin välja sellise marsruudi: kell 19.10 start Soola tn parklast (vana kaubamaja taga), Linnast välja Võru mnt, Reolast Põlva maanteele kuni Liivani, sealt keerame vanale postiteele ja seda mööda läbi Ihamaru ja Varbuse kuni Parksepani. See on koht, kus me Võrru suundujatega pisarsilmi hüvasti jätame ja ise pöörame Väimela peale ja sealt siis Põlvasse. Põlvas teeme tanklas peatuse ja siis suund Mooste peale, sealt juba Räpina maanteed pidi Tartu suunas. 20 km enne Tartut on minu tagasihoidlik taluke, seal pööran mina teelt maha:)
NB! enne väljasõitu on rattad tangitud ja mehed(naised?) kustud-kammitud, sõitmine toimub arvestades grupisõidu reegleid ja enam-vähem legaalsetel kiirustel.
Lugupidamisega Õnnekas
[/quote]
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.