Õnnetused mootorratastega

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

spinna

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas spinna »

Hea tähelepanek! Sellega peab arvestama ka sadulas olles. Ka mina olen rattureid leidnud "peitepildist", aga see on uus ja oluline tähelepanek! Ja kamuflaazhiks piisab ka sõiduautost, ei pea ilmtingimata veok olema.

Suzuki GSX 750 Inazuma

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Mulle tuli eile õhtul külavahel ilma tuledeta roller vastu. Ei olnud veel hämargi, lihtsalt vihmase ilma sombune valgus ja krt mina nägin seda jollerit küll alles mõned meetrit ennem autot:S Mõistus poisid, pole ikka oma teha...

EDIT: Vabandan ebaselge posti pärast, avarii jäi olemata õnneks, kuid tappa oleks tahtnud sellele juhile küll anda.

Viimati muutis davidsoniharald, 13 Aug 2008, 18:59, muudetud 1 kord kokku.

egonr
Tsikkel: Shiver '08

Lugemata postitus Postitas egonr »

vigastused?

Shiver '08
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Umbes 15 min tagasi. Sõitsin mööda Narva mnt`d kesklinna suunas. Umbes 200m peale Narva mnt ja J.Poska tn ristmikku sõitis vastu kolm ratturit. Esimene oli sinist värvi riietes, teine rohelist ning viimane oli vast must. Lehvitasime üks teisele ning umbes 5 sek peale lehvitamist kuulsin kõvat pauku. Pilk peeglisse ning nägin rohelist värvi riietes olevat ratturit ja ta ratast maas pikali. Võtsin kiiruse väiksemaks ning vaatasin üle õla. Rattur tõusis õnneks kohe püsti.

Mis juhtus? Millised olid Vigastused?

Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)

Sukusuku
Tsikkel: Viffer ja Kawa
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Sukusuku »

Teine mees sõitis esimesele seni teadmata põhjusel sisse, väidetavalt oli reavahetusel joon libe. Esimesel mehel ei viga miskit peale kõvera siduriheebli, ei seganud koju sõitmist. Teine mees kes sisse pani oli just just load ja jutud ning kohe tonnise gixxeri selga roninud.Ratas oli katki niipalju, et esigondel, parem esi suunakas, esiporikas, käiguvahetusheebel kõver, sumpa kraabitud, gondlites kohati augud sees. Nipet-näpet ühesõnaga, aitasime tal vidinad kokku korjata ja koju sõita. Eks ikka juhtub seal oli ju tihe liiklus ja laulupidu vms. Aga jah sõitsime koos ja vahetult enne "esimese mehega" manitsesime et kohe nii kange ratas ja slidereid jne ei ole. Aga see selleks. Õnnelik õnnetus oli autosi ei läinud katki ja lahkusime sõpradena.

Teed korda Eestis.
Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

ei ole sel tonnisel häda midagi lihtsalt kogemuste puudus sõiduvõtetes, tagant järgi enda üle ikka hea targutada et pikivahet miks ei hoidnud rohkem. kokkuvõttes siis esimene gondel ribadeks, esituli kõik kinnitused puruks ja reflektoris pragu sees, porikas lahkus ka mitmes jupis, sumpa kriibitud, parema jalaraua alus kõver(mitte käiguvaheti :wink: ), suunatuli tükkideks, kiiver kriibitud tagi sai ka kannatada, uus seljakott samuti, läpakas jäi terveks esialgu tundub, parema käelaba põrutus ja nüüd kodus annab parem õlg ka tunda, ei jõua isegi 0.33 siidripudelit hoida,

taga olnud autoga neiu oli ka ülimalt abivalmis, ütles veel et ta enda kutt sõidab ka ja paha oli vaadata kohe :D

selleks hooajaks panen ameti maha ma arvan, ratta korda tegema aga see võtab aega kuna finantsiga on nagu on
ikka veel ma ei saa aru mida ma seal unistasin aga esiratta pidurdasin alt ära ja veeresin esimese auto poole silmad kinni nii palju tuleb meelde jälle :D

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244

sähkö
Tsikkel: GPZ900R

Lugemata postitus Postitas sähkö »

Ummbes pool tunndi tagasi Sõpakal täpselt minu nina all ,majandus kaitse büroo ees ristmikul, sõitis üks sinine R1 audi b4-l tagant sisse või õigemini riivas paremat nurka . Kiirus oli linna liiklusele vastav aga saatuslikuks sai see ,et tee oli miskit õli või masuuti täis ja märg (vihma ju sadas ) . Masinad ise olid suht sirged väiksed kriimustused siin seal , mootorrattur tip-top korras -kuigi varustusest olid ainult kiiver ja kinndad . Õnnelik õnnetus oli tsikkli mehe jaoks .Üldiselt oli see teine avarii sellel ristmikul, u. tunnd varem kui sealt läbi sõitsin olid sierra ja mingi pirukas seal kokku saanud .

神風の人生
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Tean mida te praegu tunnete.Endal oli ka tsikkel ikka päris ribadeks ja hing kohe sees karjus,aga sain ta ikka üles ehitatud.Ütlen veel seda,et peale kukkumist on kadunud kas ülbus või julgus aga möödasõite enam eriti ei soorita väga uljalt.
Aga tunne saab teil hea olema kui tsikkel korras.Ise ma sõita ei tohtinud paar kuud aga,et hinge rahu saada ehitasin tsikli ülesse.
Laiali lammutades särasid kroonid silme ees aga üldkokkuvõttes lõppus tundus,et asi ei olnudki nii hull kui paistis.Nimetan seda elukooliks mis läks mulle maksma ligi 30000 eeki.
Head paranemist teile.

Kasutaja avatar

Parameedik

Lugemata postitus Postitas Parameedik »

Ei tea kuda sellel mehel läheb, kes õhtul sõpakal keeras üle? Eile oli väike

müün või vahetan autot, berlingo või partneri vastu: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Главное в экстремальном спорте, знать где заканчиваться экстрим и начинаться пизд*ц!
Kasutaja avatar

Parameedik

Lugemata postitus Postitas Parameedik »

Ei tea kuda sellel mehel läheb, kes õhtul sõpakal keeras üle (crash) ? Eile oli väike shokk, täna vist kõik kondid valutavad........

müün või vahetan autot, berlingo või partneri vastu: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Главное в экстремальном спорте, знать где заканчиваться экстрим и начинаться пизд*ц!
Kasutaja avatar

marti252
Tsikkel: used to be Blackbird

Lugemata postitus Postitas marti252 »

Mix kirjutas:

See oli vist kasutaja suur_renx, kes selle trikiga hakkama sai :twisted: . Kahju ilusast rattast :?

Kui kellelgi vedeleb juturaamatuid, mida ta tahaks ära anda, siis ma hea meelega vahetaks mõne meelepärase asja vastu :)

ranel55

Lugemata postitus Postitas ranel55 »

http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=292809

Jama ikka selliste asjadega. Loodame ikka täielikku paranemist.

Kasutaja avatar

jup
Tsikkel: XL600V Transalp

Lugemata postitus Postitas jup »

http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=292809

Jama ikka selliste asjadega. Loodame ikka täielikku paranemist.

Soovitaks üles otsida selline mees nagu dr Ivo Kolts, kes tegelebki spetsiialselt liiklusõnnetusse sattunud inimestega ja kui seal kaelas veel mõni närvikiud terveks jäi (kui ei, siis on loomulikult jama suurem), siis arvan, et Dr Kolts on Eesti täna parim variant. Tema juures tegeletakse inimesega 6-8 tundi päevas, mitte nagu mõnes teises kohas, kus inimene vedeleb 23 tundi ööpäevas voodis ja siis maksimaalselt tund või pool temaga tegeletakse. Seega kui asjaosalistel huvi on, siis ivo.kolts@ut.ee ja uurige asja!

Kiiret paranemist Raunole!
Jup

stenu10

Lugemata postitus Postitas stenu10 »

Sai ka täna üsna õnnetult kukutud, sõitsin sõbraga, Rocca Al Mare parklas, tema atv-ga, mina tsikliga, kiirus oli loomulikult üle lubatu. mina vasakul väheke sõbrast taga pool, tema vasakul, ja äkki tuli sõbral mõte keerata paremale parkimisalale ilma suunda näitamata ja olingi küljes sees, õnneks eriti viga ei saanud, siklil, parem poolne suunatuli katki, lenks ja peegel kõverad ja mõned kriimud, endal põlv paistes ja hüppeliiges valus. Lõppes üsna õnnelikult.

siil

Lugemata postitus Postitas siil »

"Elagu Järvevana ülesõit"
Eile üks vaene rollerimees maadles seal kahe raudtee vahel - väänas peegleid ja jeblasid sirgeks. Kukkumist küll otseselt ei näinud, aga vaevalt ta niisama selle koha just valis peeglite ja juhtseadmete reguleerimiseks.
Loodetavasti sai viga ainult raud ja kondid jäid terveks.

a501322914

Lugemata postitus Postitas a501322914 »

Njah kaubakeskuse parklas kimades kõrvuti on hea et niigi hästi läks. Väga hea näide kuidas õnnetusi ise endale kaela kutsuda (crash)
A noh eks me kõik eksime vahel.

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

a501322914 kirjutas:

Njah kaubakeskuse parklas kimades kõrvuti on hea et niigi hästi läks. Väga hea näide kuidas õnnetusi ise endale kaela kutsuda (crash)
A noh eks me kõik eksime vahel.

Lisaks veel omalt poolt,et seal veel paremakäe reegel.Kihutades seal teed andmata .....mida muidugi seal igapäev juhtub,on üsna inetu ja lubade omanikele kes läbinud autokooli päris kummaline tegevus.

Kasutaja avatar

spinna

Teie tulise kassi-koera teema jätkuks tuli just näitlik uudis : http://www.postimees.ee/?id=30135
Ausalt öeldes oleme ka oma peres lastele rääkinud, et kui mingi väiksem loom teele jookseb, siis mingeid põikeid tegema EI HAKKA. Pidurit ja kui pidama ei saa siis otse üle. Ja seda PEAB noortele pähe taguma, et kujuneks instinktiivne käitumine kuna sellistes olukordades mõtlemiseks aega ei jagata.

spinna @ koera ja kassi omanik ja sõber.

Elus tuleb langetada tarku valikuid mitte rebase pärast end eluaegseks sandiks sõita.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

marti252
Tsikkel: used to be Blackbird

Lugemata postitus Postitas marti252 »

Kipun ka seda meelt olema, et looma pärast ei hakka kedagi kasti sõitma. Otse pidurdus ja kui ei jõua maha pidurdada, siis pigem gaasi juurde, et esiratas kergem oleks. Oleneb muidugi loomast. Karuga vastamisis vist ei hakka tuure juurde keerama :twisted:

Kui kellelgi vedeleb juturaamatuid, mida ta tahaks ära anda, siis ma hea meelega vahetaks mõne meelepärase asja vastu :)
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

marti252 kirjutas:

Kipun ka seda meelt olema, et looma pärast ei hakka kedagi kasti sõitma. Otse pidurdus ja kui ei jõua maha pidurdada, siis pigem gaasi juurde, et esiratas kergem oleks. Oleneb muidugi loomast. Karuga vastamisis vist ei hakka tuure juurde keerama :twisted:

Ikka gaasi juurde!
Siis saab ju topiseid teha- nii endast kui karust.

Edu

:!: Tähelepanu liikluses-LASTEL ALGAS KOOL :!:

Saadetud kettaga lauatelefonist!

mees9999

Lugemata postitus Postitas mees9999 »

Elagu tõesti järve ülesõit, vend sai ka seaö lõpuks külje maha ja mis kõige hullem minu rattaga. :oops: Peaks võtma suruõhu haamri ja minema veel hullemaks seda tegema siis vähemalt kindel et ka autod hakkavad üle katuse käima. :oops:

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

no milles need autod süüdi nüüd on?

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

spinna

Omamoodi rekordkoht : minu kukkumine Jawaga oli seal vist 1982, seega võib öelda, et probleem on MUUTUMATA KUJUL olnud üleval juba VÄHEMALT 26 aastat! Eesti Guinessi rekordite raamatusse! :lol:

Suzuki GSX 750 Inazuma

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

mees9999 kirjutas:

Elagu tõesti järve ülesõit, vend sai ka seaö lõpuks külje maha ja mis kõige hullem minu rattaga. :oops: Peaks võtma suruõhu haamri ja minema veel hullemaks seda tegema siis vähemalt kindel et ka autod hakkavad üle katuse käima. :oops:

Üks variant on veel - naist ja lapsi peksta, venna omi ka :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

scryth kirjutas:

no milles need autod süüdi nüüd on?

Autod ei olegi süüdi milleski, aga lihtsalt kui sealt enam normaalselt autodega sõita ei saaks, siis ehk hakkaks asi arenema.

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Olen nüüd, peale 4 aastat ja 20 000 km läbimist kahel rattal, ka nõus selle väitega, et küsimus ei ole kas sa kukud, vaid millal sa kukud... (crash) :oops:

Julge

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Julge kirjutas:

Olen nüüd, peale 4 aastat ja 20 000 km läbimist kahel rattal, ka nõus selle väitega, et küsimus ei ole kas sa kukud, vaid millal sa kukud... (crash) :oops:

Julge

Panid Night Rodi pikali?

Challenge the Adventure.Ride The World

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Primo kirjutas:
Julge kirjutas:

Julge

Panid Night Rodi pikali?

Yep! :-)
Ja kohe langes ära terve rida küsimusi stiilis "Kas seda custom juppi oleks nüüd vaja või käib originaal ka..." A la sumpsid näiteks :-)

Kasutaja avatar

spinna

Mis imeloom su siis maha niitis?

Suzuki GSX 750 Inazuma
Suletud

Mine “Vaba teema”