Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Ok. See vasakul all nurgas pole nii töödeldud.
Aga olen näinud selliselt töödeldud pilte.
Kui kuidagi ei saa siis ju kuidagi peab saama ..
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
mina tean, suht iisi. seletada ei oska, see on mul "käe sees". aga paar hiireklikki on ainult.
photoshop on mul kodus, seega õhtupoole alles saaks järgi kontrollida
Põhimõtteliselt on see nii, et avad konkreetse pildi, mida soovid "tuunida" Photoshopis, siis teed sellest layerist koopia, muudad pealmise layeri mustvalgeks ning siis kustutad kustukummiga ära selle osa, mis peab jääma värviline. siinkohal on soovitav pilti korralikult suurendada, et tulemus korrektsem jääks. See on siis lihtsam variant...
Edu
MayB kirjutas:Kui kuidagi ei saa siis ju kuidagi peab saama ..
Üks variant on selline:
1.selectid selle osa pildist ära, mille tahad jätta värviliseks
2.teed uue layeri ja kopeerid selle selekteeritud kujutise uuele layerile
3.alumisel layeril keerad värvid maha (layerite sellel nö paneelil peaks olema mingi menüü, kust valid layer mode vms)
4.voilaa!
pole hetkel PS käepärast aga umbes nii see käib
(EDIT:üks asjalik vastus tuli juba samal ajal kui sedakirjutasin )
Juss
Tere!
Mina võin teid pesulateenusega aidata .
Pesen kõike millel rattad all ja ka selliseid millel pole rattaid
Hinnas lepime kohapeal kokku
Kellel huvi siis....Viljandi mnt 48 tartus on see koht
56227531
Nii ... õhtul kui aega on, siis hakkab värvilist maailma must-valgemaks timmima. TÄNUD KÕIGILE!!!
Aga. Kas keegi käib autoga Helsingi vahet?
Mu rattale hakkasid ühed plastikud meeldima ja nüüd muudkui käib peale ja nurub ..
Kui diiliks läheb, siis Helsingis, sadamast ca 7 km kaugusel, tööpäevadel ajavahemikus 10-16.00 saaks need esiosa plastikud kätte.
Tallinnas sadamas saaksin vastas olla.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
kuidagi lihtsamalt peaks ka saama... minuteada on mingi color select variant aga nagu näha, pole ma ikka veel oma arvutis aga teised variandid on ka head!
Sooviks aastaks üürida 2-3 toalist (osaliselt )mööbleeritud korterit, mõistliku ( loe: odvalt ) hinnaga. Tallinnas või Sakus.
See kustutamis ja selekteerimis variant on muidugi täiesti õige, aga parem oleks selliseid asju teha maskiga. Siis, kui vaja midagi tagasi tuua ei pea meeletult command-z-i kasutama vaid saad ilusti tagasi värvida. Pluss brushiga tehes jäävad üleminekud head. Muidugi kui vaja täpset, siis saab nt pentooliga selekteerida sobiva ala kus sees siis maskimist teostada.
Et siis. Kopeerid layeri. Igaksjuhuks võid kaks koopiat teha ja nendega jätkata, nii et originaal jääb kõige alla. Siis kõige ülemisele lisad maski ja hakkad brushiga tööle. Kui kõik valmis siis adjustment layeritega saab asjale veel lihvi anda.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Kui nüüd friikida siis korralikku mustvalget pilti EI SAA värvide mahakeeramisega aga ... sorry, vale foorum .
Aga muidu on eelpool toodud soovitused õiged - kasuta ükskõik millist tarkvara mis lubab kihte ja hea kui ka maske teha ning siis jube nikerdad nii nagu soovitati. Tulemus sõltub sellest kui kaua viitsid nikerdada. Kui keeruline kujutis siis tund kaob nagu lennates ...
Kui fotol olev ese vmi on suures osas ühe-kahe värviline siis Color Select Tool vähendab piirkonna valimise vaeva oluliselt.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
veel natsa sellest maskimisest, parim tool mida kasutanud olen, on see: http://www.vertustech.com/fluidMask/gallery.html
Tasuline küll... aga megahea, eriti, kui sul on paarsada pilti vaja välja lõigata ühe päeva jooksul.. mingi kataloog vms.
Tegin proovipildi valmis. Kasutasin kustukummi. Aega läks ca 5 minutit. Aga vaadake ja otsustage ise
http://nagi.ee/photos/MayB/12735593/
P.S. Väinz, nüüd võin ise Sulle mõne pildi vajadusel ära töödelda
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
härrased, kes müüb mulle 20-30 m2 ripplage või midagi sarnast ?
Säga kirjutas:härrased, kes müüb mulle 20-30 m2 ripplage või midagi sarnast ?
piilu igaks juhuks kolavahetuse teemasse... kui ma ei eksi, siis hiljuti nägin seal midagi
Tere,
Kui kellelgi peaks olema mure oma prantsuse autoga (Citroen, Peugeot) siis saan aidata nii teadmiste kui ka varuosadega. Saab hinda veidi paremaks modifitseerida. Eriti operatiivselt suudan aidata käigukastide ja tagasildade (berlingo, partner, xsara, 206,306, 405 jne) remondiga.
Lear
5059004
Keegi uusi kräkitud ja garantiiga i-phone pakub?
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
Tervitus,
Saab keegi aidata alumiiniumkeevituse ja keerme lõikamisega.
Nimelt oleks vaja sellele vidinale http://cid-2790876c7f5ce1a9.skydrive.li ... 00137p.JPG (tegemist on värvipüstoli sabaga)keerme osale uus kiht alu peale lasta ning siis uus keere peale tõmmata.
neid oleks umbes 5 tk, mis vajavad tegemist.
Asukoht võiks olla, kas Tallinn, Viljandi, Tartu.
Madis
-
- Tsikkel: R1200GS
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 3 korda
biffik kirjutas:Tervitus,
Nimelt oleks vaja sellele vidinale http://cid-2790876c7f5ce1a9.skydrive.li ... 00137p.JPG (tegemist on värvipüstoli sabaga)keerme osale uus kiht alu peale lasta ning siis uus keere peale tõmmata.
neid oleks umbes 5 tk, mis vajavad tegemist.Asukoht võiks olla, kas Tallinn, Viljandi, Tartu.
Madis
Tere,
pole küll selle ala spetsialist, aga vaevalt et see keermetaastamine sellise stsenaariumi järgi võiks käia. Enne keerme lõikamist on igal juhul vaja üle treida, ma ei näe pildilt, kas see püstol on sul niimoodi demonteeritav, et selle junni pinki saaks. Kas üldse keevist ülekeermestada on mõtet, selle koha pealt olen kah pisut skeptiline. On igasugused teised meetodid olemas, et pinnet taastada. Äkki siit saad abi : http://karl.usinmasin.pri.ee/labor/
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
Hanno kirjutas:biffik kirjutas:Tervitus,
neid oleks umbes 5 tk, mis vajavad tegemist.Asukoht võiks olla, kas Tallinn, Viljandi, Tartu.
Madis
Tere,
pole küll selle ala spetsialist, aga vaevalt et see keermetaastamine sellise stsenaariumi järgi võiks käia. Enne keerme lõikamist on igal juhul vaja üle treida, ma ei näe pildilt, kas see püstol on sul niimoodi demonteeritav, et selle junni pinki saaks. Kas üldse keevist ülekeermestada on mõtet, selle koha pealt olen kah pisut skeptiline. On igasugused teised meetodid olemas, et pinnet taastada. Äkki siit saad abi : http://karl.usinmasin.pri.ee/labor/
Tervitus,
On testitud ja toimib selline varjant.
Madis
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
PsychoDad kirjutas:Keegi uusi kräkitud ja garantiiga i-phone pakub?
Ikka. Iseasi, mis sa selle eest oled nõus maksma. Millegi pärast on mul tunne, et garantiid sa sellest küsimusest õhkuva hinnaga ei saa...
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
oldmaniac kirjutas:PsychoDad kirjutas:Keegi uusi kräkitud ja garantiiga i-phone pakub?
Ikka. Iseasi, mis sa selle eest oled nõus maksma. Millegi pärast on mul tunne, et garantiid sa sellest küsimusest õhkuva hinnaga ei saa...
Gayfone on ju mõttetu, osta midagi paremat.
Näiteks SAMSUNG I8910, igast asendist parem telefon.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
sama hästi võiks öelda et honda üks mudel on mõttetu ja tasub osta suzu mingi teine mudel. aga kui inimene tahab iphonei, mis siis teha
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
PsychoDad kirjutas:Keegi uusi kräkitud ja garantiiga i-phone pakub?
Küsi pakkumist Mati mobiiliärist Tallinnas Estoni pst-l, sealt peaks ka mingi garantiiga saama.
zhark kirjutas:PsychoDad kirjutas:Keegi uusi kräkitud ja garantiiga i-phone pakub?
Küsi pakkumist Mati mobiiliärist Tallinnas Estoni pst-l, sealt peaks ka mingi garantiiga saama.
Tänan.
Mina vahepeal, tegelt juba mitu kuud tagasi töökohta vahetanud ja nüüd siis Eestimaa Talupidajate keskliidus.
Seisame Talupidajate õiguste eest ja üritame neid aidata niipalju kui võimalik.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Seoses kursusetöö kirjutamisega otsin ettevõtet, kes oleks nõus oma finantsandmeid analüüsimiseks jagama. Andmed ja analüüsi tulemused laiemale auditooriumile avalikustamiseks ei lähe. Nii et kui kellegil vaja masuanalüüsi ja ettepanekuid kusmisjakuidas muuta, siis ES'i kaudu saab lisainfot.
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Jog kirjutas:Mina vahepeal, tegelt juba mitu kuud tagasi töökohta vahetanud ja nüüd siis Eestimaa Talupidajate keskliidus.
Seisame Talupidajate õiguste eest ja üritame neid aidata niipalju kui võimalik.
Talupidajaid aitab kõige paremini see, kui nad suudavad oma toodangut kuhugi müüa. Ma olen igati nõus otse talunikult ostma, milleks neid vahendajaid ja supermarketeid sinna vahele vaja. Eriti huvitavad mind maapiim ja kõikvõimalikud juurikad. On sul huvitavaid kontakte?
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kas siin mõnd elektrikut on?
PS v 58094281
EDIT: unustasin mainida, et vaja ainult lihtsalt nõu.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
Talupidajaid aitab kõige paremini see, kui nad suudavad oma toodangut kuhugi müüa. Ma olen igati nõus otse talunikult ostma, milleks neid vahendajaid ja supermarketeid sinna vahele vaja. Eriti huvitavad mind maapiim ja kõikvõimalikud juurikad. On sul huvitavaid kontakte?[/quote]
vaata ja uuri www.maakaup.com
Torpedo kirjutas:Jog kirjutas:Mina vahepeal, tegelt juba mitu kuud tagasi töökohta vahetanud ja nüüd siis Eestimaa Talupidajate keskliidus.
Seisame Talupidajate õiguste eest ja üritame neid aidata niipalju kui võimalik.Talupidajaid aitab kõige paremini see, kui nad suudavad oma toodangut kuhugi müüa. Ma olen igati nõus otse talunikult ostma, milleks neid vahendajaid ja supermarketeid sinna vahele vaja. Eriti huvitavad mind maapiim ja kõikvõimalikud juurikad. On sul huvitavaid kontakte?
Tere
Kartulid, kapsad, porgandid, peedid, lillkapsad, kaalikad saab meie käest.
Kasvatatud Järvamaal ilma oluliselt keemiat lisamata, päris MAHE ei ole aga peaaegu.
Igal Laupäeval tuleb auto Tallinna ja linna piires saab kaup ka huvilistele koju toimetatud.
Ühendust saab siin ES iga või 5100757 Tallinnas, Aravetel 5022548 on peremees ise.
Terv,
Raivo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.