Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Alecoqi uue kaljaga peaks ka ettevaatlik olema. Paar pudelit võib juba vabalt tulemuse alkomeetris anda:
http://www.alecoq.ee/eng/drinks/soft/rootbeer (0.8%)

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Testimiseks on alkomeeter ja soovitavalt mitte mingi saja kroonine tilulilu võtmehoidja/pudeliavaja/alkomeeter vaid korralik. Need pisikesed mängu omad näitavad aiateibaid mitte promille.

Huvitav miks peaks keegi ostma 41.- liitrihinnaga preemiumi kui seal samas kõrval on poole soodsama liitri hinnaga preemium? Jutt käib siis sellest 5L punsust. :wack:

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

Erik
Tsikkel: jawaha
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Erik »

Piipz kirjutas:

Alecoqi uue kaljaga peaks ka ettevaatlik olema. Paar pudelit võib juba vabalt tulemuse alkomeetris anda:
http://www.alecoq.ee/eng/drinks/soft/rootbeer (0.8%)

ETVs tehti test. Lapsed jõid pudeli näkku ja puhusid - ei midagi. Saatejuht pani nii kiirelt kui sai 2pudelit ja kohe puhus. Alkomeeter vist näitas midagi 0.15 või midagi säärast. Paari minuti pärast uuesti puhudes loomulikult 0.

Seda kalja küll karta ei tasu. Jood ühe õlle ära ja siis selle kalja otsa, siis ma ma olen kindel, et see kali teeb su kainenemist kiiremaks. 8)

Hurt kirjutas:

Huvitav miks peaks keegi ostma 41.- liitrihinnaga preemiumi kui seal samas kõrval on poole soodsama liitri hinnaga preemium? Jutt käib siis sellest 5L punsust. :wack:

Ma naersin ka sõprade üle kes sünnipäevale 5L tulid. Äge tüng ikka. :twisted:

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Kuidas see võimalik on, et DVD plaat poes mängis kenasti (dvd-mängijas) aga minu koduarvut (täpsemalt PowerDVD) ütleb et "unsupported format" ? Plaadil on kirjad DVDvideo, PAL ja regioonid 5 ja 2. Sonatiin OÜ toode. Kusjuures ma olen seda filmi juba 2 korda ostnud :wack: Esimesel korral arvasin, et plaat vigane. Ostsin uue. :oops:

EDIT: DVD-sid mängiv programm väidab, et on 2. regiooni oma (midaiganes see ka ei tähenda) ja siiani on kõike mänginud. Aga vist on aeg ta välja vahetada, 6-7 a vana juba.

Viimati muutis bitter, 08 Juul 2009, 22:23, muudetud 1 kord kokku.

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Võibolla su DVD mängija arvutis on mõne teise regiooni oma

uljasvaluvelg
Tsikkel: Honda Transalp

Lugemata postitus Postitas uljasvaluvelg »

Selline link http://www.videohelp.com/
Vali DVD Hacks, sisesta oma DVD mängija, või lugeja andmed ja saad instruktsiooni, kuidas muuta vastav seade regioonivabaks!
Näiteks Samsung 505530xlw või mida iganes!

Honda Transalp
Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

thnx aga mis mõte asjal oleks kui konkreetne DVD on 2 ja 5 ja mängija on 2 regioon?

Kasutaja avatar

uljasvaluvelg
Tsikkel: Honda Transalp

Lugemata postitus Postitas uljasvaluvelg »

bitter kirjutas:

thnx aga mis mõte asjal oleks kui konkreetne DVD on 2 ja 5 ja mängija on 2 regioon?

Siis muudad ta 0 regiooni abil regioonivabaks. Näitab 1, 2, 3, jne. DVD plaate!!!
Proovi ära, mul on abiks olnud!

Honda Transalp

hotsepp
Tsikkel: Suzu DL1000

Lugemata postitus Postitas hotsepp »

Kuidas nimetatakse mootorratastel kasutatavaid jalaseid, need mis on plaadiga, jalaplaadid ...?
Netist erilist infi ei leidnud ning siit foorumist selle nimega ka mitte. Kuna pikem reis on tulemas siis mõtlesin, et kui kuskil need olemas või keegi laenab/rendib mõõduka tasu eest siis oleks väigade õnnelik. Pulkade peal tükivad tuulega jalad libisema ning ebamugavam on ka kindlasti. Plaat on plaat, seal hea jalga peal hoida. Tänud.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

footpeg/footrest

Kasutaja avatar

Erik

Kui on R4 ja 4silindriga boxer, siis miks boxeritel omane hääl tuleb? :ner:
Mõlemal juhul ju iga 180kraadi tagant mats.

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

Kui mingid purjus tegelased töllerdavad tee peal, karjuvad sulle (ratturile) midagi ja vehivad jalgadega "karateed", mida siis teha? Kas täiega kümpi sõita või mööda manööverdada?
Esimesel juhul lähevad gondlid jne, aga tegelane ju süüdi ja peaks kõik kinni maksma.
Teisel juhul võib vastasuunas veel hullem laks olla, mööda põigates äkki külg maha.
Kui seisma jääd, siis hüppab äkki jalaga visiiri katki ja kambajõmmid viivad veel ratta ka ära; oleks kaitsevahend, siis veel ...

Mul juhtus Tondi ülesõidu juures nii, tulin viadukti poolt, kus seisis politsei auto (valvasid korda), 300m eemal purjus noormees röökis tee peal ja vehkles. Üle trammirööbaste ja aukude põikasin kõrvale, lootes, et raudtee ülesõidult autot välja ei ilmu.

Kasutaja avatar

Erik

Ma ühel varahommikul sattusin ka Raplamaal mingite debiilikute küüsi. Umbes viiekesi seisid teepeal ees ja tegid arusaamatuid asju. Midagi ei osanud ette võtta. Aegulstasin ja lasin signaali ja siis mulle jäi selline 1m vaba auku kust läbi lipsata. Tundus, et üks üritas mind oma käega ka katsuda. :x

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Overkilla kirjutas:

Kui mingid purjus tegelased töllerdavad tee peal, karjuvad sulle (ratturile) midagi ja vehivad jalgadega "karateed", mida siis teha? Kas täiega kümpi sõita või mööda manööverdada?
Esimesel juhul lähevad gondlid jne, aga tegelane ju süüdi ja peaks kõik kinni maksma.
Teisel juhul võib vastasuunas veel hullem laks olla, mööda põigates äkki külg maha.
Kui seisma jääd, siis hüppab äkki jalaga visiiri katki ja kambajõmmid viivad veel ratta ka ära; oleks kaitsevahend, siis veel ...

Mul juhtus Tondi ülesõidu juures nii, tulin viadukti poolt, kus seisis politsei auto (valvasid korda), 300m eemal purjus noormees röökis tee peal ja vehkles. Üle trammirööbaste ja aukude põikasin kõrvale, lootes, et raudtee ülesõidult autot välja ei ilmu.

Oleks mul Sinu mured..

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Overkilla kirjutas:

Kui mingid purjus tegelased töllerdavad tee peal, karjuvad sulle (ratturile) midagi ja vehivad jalgadega "karateed", mida siis teha?

Ehh, kas sa polegi kuulnud tsiklistidest, kes autodelt kannaga peegleid eemaldavad? Asenda sõna peegel sõnaga nina ja problems are fixed :twisted:

sentry

Lugemata postitus Postitas sentry »

Selline imelik küsimus - mis need sellised sportlikud chopperid on? Streetfighteri stiilis chopperid?
Ma ei oskagi seletada millised need on, tänaval olen harva juhtund nägema aga igavesed ägedad teised.
Praegu cocacola reklaamis on midagi taolist, kui keegi on juhtund nägema :roll:
Ma netist olen otsinud igasuguste nimede alt aga ei midagi suurt. Ma ei teagi mida ma vastuseks ootan
aga midagi tarka oleks hea :) mingi stiil või mõni kindel mudel?
Loodan et mõistate , tänud.

midagi sellist
http://static.howstuffworks.com/gif/bue ... file-1.jpg

Kasutaja avatar

Stonekurg
Tsikkel: zx7r
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stonekurg »

Post by sentry » Sat Jul 11, 2009 23:43
Selline imelik küsimus - mis need sellised sportlikud chopperid on? Streetfighteri stiilis chopperid?
Ma ei oskagi seletada millised need on, tänaval olen harva juhtund nägema aga igavesed ägedad teised.
Praegu cocacola reklaamis on midagi taolist, kui keegi on juhtund nägema :roll:
Ma netist olen otsinud igasuguste nimede alt aga ei midagi suurt. Ma ei teagi mida ma vastuseks ootan
aga midagi tarka oleks hea :) mingi stiil või mõni kindel mudel?
Loodan et mõistate , tänud.

midagi sellist
http://static.howstuffworks.com/gif/bue ... file-1.jpg

bobber?

kawasaki zx7r

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

sentry kirjutas:

Selline imelik küsimus - mis need sellised sportlikud chopperid on?

Pilt
Pilt

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Mispidi ühendatakse auto sigareti süütajal poolused?

Loogika järgi võiks pluss olla tsentris ja miinus korpuses? Kas arvan õieti?

Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

Nii ongi, pluss keskel ja isoleeritud, mass väljas.

PiltPilt
Kasutaja avatar

Rat-Roy

Lugemata postitus Postitas Rat-Roy »

Overkilla kirjutas:

Mina sattun ka pidevalt kokku selliste võõrkeeles karjuvate ussikestega, kes miskipärast hirmsasti suhelda tahavad ning nii mõnigi on oma salapäreseid aeroobika nippe ja trikke tänavapeal demostreerinud.
Kõige parem "kaitsevahend" on neist mitte väljateha ja lihtsalt mööda põigata.

Jänes vänta ei löö...
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610

Overkilla
Tsikkel: BMW F650CS Scarver
Tänanud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Overkilla »

Teadupärast peaks rattaga saama nii palju kallutada kuni rehvi ümarpind lubab, lausa nii, et kui saabas on vastu maad, siis jääb veel hulgaliselt varu (kallutamise)ruumi.
Kas see jutt kehtib siis ainult ringraja kohta? Tänaval mul rehvid pidevalt libisevad kurvides, olen küll päris kaldus, ent saapanina jääb asfaldist juppmaad eemale.

Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

Kas telefoniliini low-pass filter ALS-M10 on tegelikult vajalik või mitte? Läks tuksi, võtsin vahelt ära, nett ja telefon töötavad endiselt. Aga allalaadimiskiirus tundub nõks kehvem olevat, kui varem. Kas see jubin võib netikiirust mõjutada?

kana

Lugemata postitus Postitas kana »

Kas on võimalik, et bensupaagi tihend laseb tugeva vihmaga vett läbi? Teine variant, et kütus oli mitte kõige parem, aga see peaks avalduma kohe pärast tankimist, mitte ülejärgmisel päeval hilisemal sõidul (vähem tõenäoline). Eile oli mingi väike kala, sai 98 ultimat peale, hääl parem, näis, kuidas täna reageerib.

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

yanksel kirjutas:

Kas on võimalik, et bensupaagi tihend laseb tugeva vihmaga vett läbi? Teine variant, et kütus oli mitte kõige parem, aga see peaks avalduma kohe pärast tankimist, mitte ülejärgmisel päeval hilisemal sõidul (vähem tõenäoline). Eile oli mingi väike kala, sai 98 ultimat peale, hääl parem, näis, kuidas täna reageerib.

Päevi näind tihendi puhul, miks mitte...

Kasutaja avatar

madone
Mode

bitter kirjutas:

Kas telefoniliini low-pass filter ALS-M10 on tegelikult vajalik või mitte? Läks tuksi, võtsin vahelt ära, nett ja telefon töötavad endiselt. Aga allalaadimiskiirus tundub nõks kehvem olevat, kui varem. Kas see jubin võib netikiirust mõjutada?

Nu see filter on mõeldud selle jaoks, et muud seadmed, mis ei tööta kõrg sagedusel (vanemad telefonid, koduvalve?) et need ikka tööle jääks kui adsl on liini otsa pistetud.

Internetiühendus, iptv, iptel ei tohiks teist nägugi teha.
Kiirust ei tohiks samuti mõjutada.

Küll aga olid kunagi vist mingid vanad adsl seadmed mis just tahtsid filtri olemasolu kuna töötasid madalamal sagedusel ning need võisid isegi pekki minna kui läbi filtri asi ei tule. Võin ka eksida.. äkki oli isdn see asi... ah ei mäleta.

Kasutaja avatar

madone
Mode

Overkilla kirjutas:

Teadupärast peaks rattaga saama nii palju kallutada kuni rehvi ümarpind lubab, lausa nii, et kui saabas on vastu maad, siis jääb veel hulgaliselt varu (kallutamise)ruumi.
Kas see jutt kehtib siis ainult ringraja kohta? Tänaval mul rehvid pidevalt libisevad kurvides, olen küll päris kaldus, ent saapanina jääb asfaldist juppmaad eemale.

Vaata kui tolmused teed meil on, pigised... liivased. Uuri mis rehvid sul on?

Äkki sellepärast nagu ei kannatagi külavahel rinkat sõita?

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 186 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

Overkilla kirjutas:

Kas see jutt kehtib siis ainult ringraja kohta?

Madone jutt oli samuti õige kuid väga palju sõltub tsiklist ja selle kliirensist jne. Näiteks enda Domikaga painutan (tänavatel) ma rohkem kui sõbra gs 500 - ga, ( Temal on asfaldi rehvid, minul kärnad :mrgreen: ) Selleks et saapaga asfaldit nühkida muretse endale põlve sliderid, ja treeningul ole alati kahekesi, et keegi korjaks su kokku peale kärna panemist.

Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Siit koorub minu küsimus - kuidas rinkameestel jalg asetseb? Mul juhtus selline asi - vasakkurvis puudutas jalg nii palju maad et lükkas kaks käiku ülesse. See et saabas maad lihvib juhtub ikka aegajalt aga.. see oli esimene kord. Või oli mul sel hetkel jalg mingi veidra nurga all :roll:

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Vapsik kirjutas:

Siit koorub minu küsimus - kuidas rinkameestel jalg asetseb? Mul juhtus selline asi - vasakkurvis puudutas jalg nii palju maad et lükkas kaks käiku ülesse. See et saabas maad lihvib juhtub ikka aegajalt aga.. see oli esimene kord. Või oli mul sel hetkel jalg mingi veidra nurga all :roll:

Mitte päris varvas, aga päkk jalaraua peal on isegi tänavaliikluses väga mugav lasta. Libistad vaikselt siis vajadusel vasakut käiguvahetuseks ja paremat jalga pidurdamiseks seal raua peal. Nii on mulle vähemalt õpetatud!

Keretööd
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”